Как би трябвало да звучи истинската клетва на клетия Главчев

Познавайки фактите в тяхното сравнение и на базата на естествения интелект публикувам каква би трябвало да е истинската клетва на Димитър Главчев като служебен министър, на(с)рочена за утре в 9 сутринта. 

Ако можеше и искаше да каже истината, той би трябвало да се закълне по следния начин:

Кълна се в светата Троица Пеевски, Борисов, Радев да не издавам съзаклятието им, постигнато още във времето, когато всеки от тях изигра своята част от ролята си в плана да стана фасада на задкулисните им уговорки.

Кълна се да дам всичко от себе си, за да не дам на ППДБ да изместят светото им триединство от първото място на изборите, което му отреждат отсега и имплантират отдавна в мозъците на избирателите с помощта на изкуствения им рейтинг, помпан от ангелите-хранители на това тайнство, наклякали на тяхната хранилка.

Кълна се да не допусна по никакъв начин руският поток, прокопан с българско финансиране, да прелее в каквото и да било неудобство за  създателите на това съоръжение на путлеристко-българската дружба. 

Кълна се да не издавам утре и никога след това кой наистина е кадровикът на поверения ми кабинет.

Кълна се да не преча по никакъв начин на калната кампания срещу враговете от ППДБ.

Кълна се да не споделям горните мисли с долни либерали и истински евроатлантици.

Заклах се в морално отношение, но си постлах материалното добруване до края на земния ми път.

СНИМКА ( Булфото)

 

17 мнения за “Как би трябвало да звучи истинската клетва на клетия Главчев”

 1. Амин, са му казали преди да го пльоснат. Не, че не е знаел. Дори го иска. Личи му по физиономията…
  Както е написано по горе в статията, така и ще се закълне. С хлъзгави словосъчетания за лековерните и явно скрити обещания за…

  “на амбразурата братя! вожда е в банкя! прегрупира се! не е сам! не се плашете от прегрупирането…! няма да боли! ако пък ви заболи, спомнете си , че не може да е той! с двеста, не може да боли! боли ги други! братя и сестри, да се стремим към триста! ако банкя падне, нашия президент ще се хвърли в борбата! резерв има предостатъчен! има тиловак! той е разпределил всички порции за войниците ни!…

 2. Само да напомня, че днес от 18.30 ще протестираме пред МВР срещу проекто-калинът на вътрешните работи. Дано се включат и други градове! За подробности – Ilian Vassilev: “Призовавам всички, които разбират каква огромна битка предстои до изборите да направят първата крачка с личното си присъствие на този протест
  “в понеделник 18.30ч. пред сградата на МВР – да защитим правото си да живеем в свободна и демократична страна – ОТСТРАНЯВАНЕ ОТ ПОСТА НА КАЛИН СТОЯНОВ! Няма да забравим и Владимир Малинов”
  – “мутрофановна е пришпорила Борисов-Радев-Пеевски за следващия етап на проекта ‘Турски поток’

 3. Възможно е това откровение. Кл. Главчев ще се закълне във всичко, стига да му наредят от горе – светата Троица, или други хуйловисти.
  Едно е сигурно – клетвата ще бъде съпроводена от вопли и заклинания срещу тежкото наследство оставено от правителството на Денков и Киро.

 4. Здравейте, господин Инджев, бихте ли коментирали нашумялата тема относно бившия президент на САЩ, Доналд Тръмп, който е заявил пред своето обкръжение плана си за прекратяване на войната в Украйна. Позовавам се на ,,The Washington Post”. В нито едно от интервютата на Тръмп, той не е споделил плана си пред света. Това, което сме чували от него е, че може да сложи край на войната за 24 часа. Това поражда доста въпроси и спекулации, както се вижда.

 5. За най–голямо съжаление всичките Ни политици са се заКЯнали по подобен начин.
  Не знам кой ще промени думите в обратната посока, но за държавата това е от животоспасяващо значение. Митрофанова чака на пусията!
  Както винаги, собственикът на блога е създател на бисери. Да ни е жив и здрав за да помага!

 6. Главчев е невинен! Така им наредиха от Москва, спешно. Сериозно ли мислите, че “светата троица” има капацитет да измисли и проведе операция “предсрочни избори в България”. Като изпълнители, ще изпълнят всичко. Москва предпочете България да се тресе от предсрочни избори вместо от протести както в Унгария. А Калинчо няма да го сменят, защото не се знае следващия каква информация може да изнесе и да издаде четата. А Шефката на митницата защо не беше окована в пранги както Иванчева.

 7. Нека си спомним…

  Две години от атаката над ЖП гарата в Краматорск – едно от най-големите военни престъпления на Русия . Преди две години Русия атакува ЖП гарата в Краматорск, докато цивилни граждани чакаха евакуационни влакове. На 8 април 2022 г. приблизително четири хиляди души чакаха да напуснат разкъсваните от войната Донецка, Луганска и Харковска област. Краматорск беше основният възел. Според Павло Кириленко, ръководител на Донецката областна военна администрация, преди нападението над 170 000 души са намерили безопасност чрез евакуация с влакове, пише United24 Media. . В 10:30 ч. руските войски изстрелват бараж от ракети “Точка-У”, заредени с касетъчни боеприпаси срещу ЖП гарата в Краматорск. Ракета с надпис “За децата” убива 61 души и ранява 121 други, всички от които са чакали евакуация. “Украйна нито ще забрави, нито ще прости този акт на насилие”, пише United24 Media. Неправителствената организация ”Хюман райтс уоч” (Human Rights Watch) посочи, че Русия в извършва военно престъпление с ракетната атака срещу железопътната гара. Отбелязва се, че атаката е нарушение на законите на войната и очевидно военно престъпление. “pусия трябва да носи отговорност. За всеки убит и ранен цивилен”, посочиха от Посолството на Украйна в България.

 8. Разследване на Бърд за поредното контрабандно корупционно шоу на бокоТИКВАТА и геЙрберастката му шайка, заедно с неговия ТУПькач дИбильян прасееФскиЙ, както е още от времето на мутренските му години на на югоембаргото и контрабандата на коли, дрога и цигари в Европа:

  https://bird.bg/pascal-dossier-pelicani/

  А и този братиньо на бокоТИКВАТА – Паскал е контрабандист още от общите им мутренски ГРУПИРОВКИ!

  Одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, одите на агенть БудаХари, одите на хуйло ви!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на бокоТИКВАТА, одите на хуйло ви!

  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3-иЙ мартЬ, оди на бокоТИКВАТА , оди на хуйло ви!

 9. Към Сия и Boris:
  Да, това е тъжната истина – “светата троица” има една-единствена задача: Да създава и поддържа хаос, политическа криза и отсъствие на държавност. А мутрофанова съвсем не чака на пусия – тя е кукловодът, главното действащо лице, префектът от кремъл!

 10. Новини/Според-Румен-Радев-днес-е-сложен-краят-на-един-провален-политически-експеримент
  КалинЯнакиев, https://kultura/руската-църква-и-поредната-нацистка-д/:
  ”… понеже съм сигурен, че нашите големи медии (заети с разни Радевци, Главчевци и пр.) дори няма да забележат този документ, ще запозная накратко читателите с избрани места от съдържанието му…
  Руският свят” се разпростира върху някаква неопределена, но имаща я “руска ойкумена”, присъстваща по цялото земно кълбо. Към нея принадлежат даже не само руснаците в разсеяние, но и всички (именно всички, независимо какви са по народност), за които “руската традиция, светинята на руската цивилизация и великата руска култура са висша ценност и смисъл на живота”.
  Давате ли си сметка: в границите на “Русский мир” попадат и всички русофили по света.
  Те всъщност са по мистическото си определение поданици не на своите държави, а на “Руския свят” и утре-вдругиден биха могли и даже би трябвало, осъзнали това, да поискат земите, в които живеят (например България), да влязат в “руската ойкумена”, защото тя е “смисълът на живота им … ” – https://hristianstvo.bg/постановление-на-xxv-всесветовен-руски-н/
  https://eparhiya.by/wp-content/uploads/2023/11/17.jpg

 11. Всичко е казано точно, а онова за напомпания им рейтинг, дори красиво. Дано да се окаже вярно и да се спуска на изборите. Щото досега нещо не щя.
  Запознат съм с оная теория, че ГЕРБ имат поддръжката на 10%, а останалите 15% си докарват с фалшификации. И за да не личи, плащат на всички (ама на всички) агенции да им нарисуват 25%. И това минава всеки път (а напоследък няколко пъти годишно). Ама по ми се струва, че толкова си ги харесват. Нашите също.
  Като казах нашите, та се сетих, че е добре преди изборите да не се сещаме много за техните грешки. За последно ще изтокам, че ако не се бяха правили на интересни с меморандума (най-вече с начина, по който го тропнаха на масата) и външното министерство, ротацията вече да е станала. Мнозина ще кажат, че така е по-добре. Не смятам да споря до изборите. А след това няма да има и смисъл да се спори.
  Сега е модерно да се сочи правителството на Главчев и да се натяква на ППДБ, че техните промени в конституцията ни го натресоха. Тук съм твърдо на страната на промените в конституцията. Само си представете как щеше да изглежда Радево правителство… Това поне повече ще поддържа Украйна. Е, може и не колкото правителство Габриел-Денков, ама де меморандум де!

 12. Някой сеща ли се за Беров, като гледа лицето на снимката в ляво? Е който не го помни, ще си го припомни. И сръбското ембарго и застрахователните компании и 3000лв за долар…. Всичко ще си припомним. Нещата вървят към естествения си край. Но с такова “общество” толкова. Минимален шанс за децата и внуците ни, които останат в територията и имат нужда да учат уроците, които ние не пожелахме да учим…. Аз лично обаче се съмнявам

 13. Даа,съветската 35 гимназия”Пушкин” подготвя кадрите си от далече,не че Бриго е завършил немската в Ловеч…та да е станал немски шпионин…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.