Непослушните срямо Кремъл си тръгнаха от властта, смениха ги строители на руски поток

Бившият член на групата за приятелство с русия  ( през 2013 г.) Димитър Главчев встъпи със сричане на написани няколко изречения в ролята на служебен министър-председател на Република България.

Така днес се състоя ритуалното триумфално отърваване от правителството, отървало България от руzката газово-петролната зависимост. Заменено е с кабинет, оглавяван от доказан русофил и “украсяван” от доказан путинофил в лицето на лицето Владимир Малинов, награден за вярна служба на Путлер с поста министър на енергетиката.

По времето на Сталин за подобно превземане на България без съпротива през септември 1944 година, в подмосковието са гърмели топовни салюти при всяко навлизане на червената армия в голям български град, сякаш завоевателите са спечелили победа над българската армия на бойното поле. 

Днес най-много да гръмнат шампанското в Кремъл, докато у нас гърмят компромати с цел да бъде довършена специалната операция по опериране на България от едно вражеско управление спрямо държавата, която ни определя за враг.

Не че победата им тук не е важна. Но са твърде заети с топовните залпове срещу непокорната Украйна. А и не се знае със сигурност дали българите няма да изненадат неприятно московците с изборна победа над корпорацията ГЕРБ, посочена от специалния надзирател на Путлер за България ген. Решетников като предпочитаната от Кремъл партия у нас. 

Настъплението срещу непослушните върви по план, както би казал Путлер. Компроматната война срещу тях е в разгара си. Със свой принос към кафявите си медийни тайномети на снимки и протоколи от разпити в прокуратурата се отличиха днес двамата генерали от запаса, обитаващи върха на политиката у нас.

Орденоносецът от Банкя се зачуди що за хора са тези, които се снимат и после си пускат снимките (които не са показване, както се подразбира). И кой пита реторично? Пита същият, който си е пуснал безброй снимки в “неформална среда” , за да лови шарани сред онези, които нарича “прости”, надявайки се да им се хареса като също толкова прост.

 

 

 

 

 

Още по-конкретен беше конкурента му за народния рейтинг Радэв. Почуди се що за главен секретар на МВР е онзи (Коцев), който не знае с кого влиза и се снима гол в сауната. 

Става дума за разпространена от кафявата агенция ПИК снимка, придружена с дебел намек за голия ( до кръста) Коцев, който се снимал с обвинен днес за контрабандизъм човек. Виждаше се на снимката, че от кръста надолу Коцев не е гол, но при повторното публикуване на същата снимка същата “агенция” изряза кадъра така, че това да не е ясно.

Радев внесе яснота с коментари си, че става дума за сауна (а не за нещо “по-така”, както “намекваше” кафявата “агенция”).

Интересно, Радэв дали е знаел кой е наистина почетният консул на русия в Пловдив Георги Гергов, когато е седнал с него на една софра и се е снимал самодоволно с него?

 

 

 

 

А снимките му на лоста и лицевите му опори дали са проява на “добър вкус” от страна президента или за него е “ок” един натовски генерал да се състезава по този начин за възхищението на публиката, ухажвана с мускули от милиционерския му конкурент? 

 

 

 

 

Извинявам се на читателите си, че изобщо коментирам такива детайли, но те са важна част от разкаляния пейзаж. В желанието си да довършат ППДБ на компроматния тепих двамата бивши генерали се хвърлят в атака и вече тичат пред кафявите си остриета.   

Истинският скандал, ако оставим настрана междуособиците около съмнителния гарант за честни избори Калин Стоянов, се казва Владимир Манолов. На(д)граден е с поста министър на енергетиката за ключовата си роля в обслужването на проекта руски поток, известен на света като турски и на сервилния персонал у нас като балкански поток.   

Намигването към москва чрез неговото фаворизиране е форма на поклон. Намигването е с двете очи. т.е. става дума за затваряне на очите и чупка в кръста на Изток в момента, когато петата колона изпровожда навън от изпълнителната власт победения евроатлантизъм с “ аре, чупката от тука!” 

6 мнения за “Непослушните срямо Кремъл си тръгнаха от властта, смениха ги строители на руски поток”

 1. Тоя гнусен неграмотен “геЙнераль”- зИльоната гнусна фатмашка предателска неграмотна превратаджийска НЕзаконна “маZZонска” ТИКВА реZZиЛдентът лумПен РАБевЬ да “обясни” защо ЧЛЕНува във “маZZонско” НПО на московската мафия и кагеЙбе , а?
  Защо НЕ се регистрират за маZZонска “пар(т)ия” – сОнце , АриентЬ ???
  Защо гнусния фатмак не се регистрира като маZZонски резидент на Решетников и маZZонския си “майсторь” геЙрговь- пасоль-свинаря на пасоль-губернаторь мУтрофановНаЯ, а? Защо се КРИЕ тоя маZZонски фатмак? Защо не регистрира маZZонската си “пар(т)ия” ?
  Или поне да регистрират бандитското им частно маZZонско НПО – “сОнце АриентЬ” , заедно с дружинният им маZZонски ръководителЬ – геЙрговь ???
  Защо се КРИЯТ,а?
  Дали не си правят ГОЛИ маZZонски джендърЬмужишки “партита” с геЙрговь, сирищнишкият бракониер Гоцье маZZонетски, геЙнеральния прокуроринь цацовь, а и някои чалгарски маZZонски учиндолски мумии, а?????
  И защо маZZонския геЙнераль лумПен РАБевЬ говори въобще за секретаря на милицията, което не влиза в неговите задължения, след като незаконно е назначил шефа на ОПГь-ДАНZZь и другите “служби”, без никакви “правомощия” и легитимност , чрез абсолютно неграмотния си бандитски “съветник” – копринката, който е създал много контрабандни канали за цигари , дрога и карго , за личните цели и сметки на престъпния решетников фатмак?
  Същото се отнася и за още по-големия КОНТРАбандуст на цигари и дрога – бокоТИКВАТА, още от времето когато напусна милицията, за да стане МУТРА и да прави контрабанда на цигари с ТИМ, преди 30 години, а след това и с магнитския му ТЪПькач дИбильян прасееФскиЙ за ИДИЛ, когато откраднаха и фалираха Булгартабак, заради въпиющата им неграмотна некадърност!!!
  Как въобще двамата КОНТРАбандни “геЙнеральи” говорят за контрабанда от Цеков и Банкова, след като те са овкадели цялата цигарена КОНТРАБАНДА, още от преди 30 години , заедно фатмашката копринка, и с магнитския им ТУПькач – дИбильян прасееФскиЙ чрез откраднатия от него Булгартабак,а????

  Одите на маZZонския ви “майсторь” геЙрговь, одите на маZZонския ви КОНТРАбанден решетников фатмак на копринката – лумПен РАБевЬ, одите цигареният контрабандист донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, одите на контрабандния агенть БудаХари, одите на КОНТРАбандния цигарен бандит за ИДИЛь – дИбильян прасееФскиЙ , одите на маZZонския грантаджия геЙрговь, одите на хуйло ви!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на бокоТИКВАТА, одите на хуйло ви!
  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3-иЙ мартЬ, оди на хуйло ти!

 2. Аз бих рекъл, че си е навеждане,а затварянето на очите е ясно…. очакват нещо голямо да ги подпре… Слава на Украйна ❤️❤️❤️,тя се бори за живота си а и за нашето добруване.

 3. https://frognews.bg/novini/denkov-pred-financial-times-koruptsiiata-propravia-pat-ruskata-namesa.html
  – нищо ново не предлага русия и от нищо старо не се е поучил колективния запад
  ” … януари 2023 г. Кремъл сериозно започна да подкопава американската подкрепа за Украйна… Типичен шаблон на коментари беше следният: ‘’Изпълвам се с гняв, когато пред очите ми поредният пакет от помощи за Украйна се разпределя из джобовете на американски и украински служители…’’
  https://daniivanov.blogspot.com/2024/04/blog-post_496.html
  – далечната1886 г., Захари Стоянов пише: ‘’ Тъжни времена прекарва днес нашето отечество България … всеки честен човек, който може да мисли и да разсъждава що годе, ще се съгласи с нас, че най-големий ни неприятел днес е официалната Русия.Няма пакост, няма мерзост, даже и подлост, които да не е пуснала в ход тая държава … като стане съединението, както и да е, извършено само от българи, то руский пловдивски консул ще може да интригува само между калугерите на Шипченский манастир, няма той да управлява вече Румелия, не ще има възможност да сее разврат и да проповядва шпионско-полицейските начала на страшното ІІІ-то отделение … подигнало върху ни чисти и нечисти средства, когато то иска да ни задуши с една лъжица вода, гдето се е казало, когато неговите безконтролни рубли се пръскат безбожно из България за цели беззаконови и погански – ние намислихме да обадим на читателите си мнението на Г. С. Раковски … ‘’
  четвърт век преди това: ’’… Руското правителство, кое досега лъстеше нашите добродушни Българи със сякакви лукави и лъжовни обещания, днес вече открива булото си и явно показва убийствената и злобната си политика към тях … Във Видинската бедна област тия народоубийци са успели да придумат и измамят множество челяди и във Видин се е отворила явна канцелария, де ходят тия окаяни Българе да се записват за преселение в Русия, като им дават и нещо си пари да ги заловят по-добре и като ги заплашват лъжовно чрез подкупниците си и от страна уж на турското правителство, че ако не се преселят в Русия, щат ги пресели после насила в Азия. Лъжа лукава! Само да измамят простаго народа да се пресели…Петър Първи е почнал да мисли как да разпространи влиянието си в България и той е начнал да интригува против Влахо-Богданските князе, кои бяха до него време Българи … Всякога проклета Русия, когато е имала бой с Турция, лъгала е бедните простодушни Българи, че уж за тях отваря такъв бой и че уж тях иде да освободи… освен лукавщини, безбожно е употребявала за оръдие и православната вяра и ползувала се е от по-набожните и простодушните Българи …”
  https://terminal3.bg/rakovski-znajte-li-vie-rusija-kakva-e-znajte-li-kakvo-robstvo-i-kakvi-vechni-mki-vi-chakat/
  – да напомня, че 1-вите погроми срещу евреите са след ‘’освобождаването’’ на крепостните от цар’’освободител’’ и те се оказват и без дом и без средства за препитание и матушката грижовно им е посочила ‘’виновните’’ за това евреи с фалшификатът за ”протоколите на циониските мъдреци”, които подхвърлят и на хитлер и на арабите …
  – та, тук без национални медии нямаме шанс нито да си променим учебното съдържание, нито масово до българите да достига нещо различно от руска пропаганда

 4. Комунистическонацистките мутри ще отварят шампанско тази нощ, празнувайки до сутринта…Няма ги вече “лошите” Денков и ДБ-ПП….

 5. Пътната карта на руски поток е много полезно четиво. То осветява нивото до което аналитиците на чекистите познават и управляват процесите у нас. Оказва се например, че цялата картинка я чертаят те, а нашите синковци са прости изпълнители с ограничени и конкретни цели. Като си помисля, че от средата на миналия век е така…

 6. Благодаря, г-н Инджев. Аз видях само няколко нови, бездуховни физиономии добутани да видят НС отвътре. Грозна картинка.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.