Опитът за въZкресяване на МОЧА по съдебен път се провали

 

 

 

 

 

ВАС отмени  опита на по-нисша съдебна инстанция да спре премахването на МОЧА от центъра на София.

ВАС ист дас ( Was is das)?

Това означава, че земята все пак се върти. Не е плоска, както се опитват да докажат привържениците на светата им съветска инквизиция у нас. 

СНИМКА: Асен Генов

 

7 мнения за “Опитът за въZкресяване на МОЧА по съдебен път се провали”

 1. Кратичко и гениално. Гениално и кратичко. Нямам да питам ВАС ист дас ( Was is das)?
  Осичката Мая която жали пред ВАС може да поплаче на рамото на мУтрафанова. “Нямала правен интерес” пише съдията в мотивите на решението. Материалният в качеството ѝ на полезен идиот важи само за безмозъчният електорат.
  Всьо.
  Шапо за Автора!

 2. – и плоскоземците дължим на руската пропаганда – “истината” ще ви направи свободни, както казва карбовски 👺 и е време да направим подобаващо дъълъг нос 🤥 на пловдивския алкашка да напомня ЗАЩО стърчеше МОЧА насред столицата ни

 3. Циреят, вече е пъпка!!!
  Разбира се, комплексираните “девственици” и “девственичовци” с умиление искат да не изгасва спомена от хубавото време.

  С Уважение господин Инджев,

  Хареса ми снимката с крана. Запознатите знаят, за какво е послеписа.

 4. МОЧА Саурон да да го прОсти!И гАлоша да го последва по -скоро!Айде,майни…цяла България сега вази гледа 🤘✌️👍….

 5. Трябва да се направи скулптурен ансамбъл от статуите с бутилки водка, голям паметник на Георги Димитров с бутилка мастика в ръка и кръчма. В кръчмата да се дават значки “Димитровски пианист” на най-изявените пианисти както и Димитровска награда за най-много изпита мастика. Трябва да има и паметници на геройски загиналите от препиване и натравяне с метилов алкохол съветски войници в България.

 6. МОЧА и темподобните годзили са необходими на рашиZтите само за да налагат дневния си ред на обществото. Изчезнaт ли от центъра на София последните следи от МОЧА, той ще бъде бързо забравен и от самите рашиZти и скулптурните фигури ще бъдат някъде захвърлени и занемарени, защото рашиZтите не обичат да плащат за поддръжката на собствените си фетиши, а държат за нея да плаща обществото, сякаш то им е длъжно. Крайно време е да научат по трудния начин, че не е.

 7. Добре е, че съдът се е произнесъл, че липсва правен интерес от страна на мая и останалите. Но в мен остава и тревога от добавения мотив, че още преди мая да иска спиране на демонтажа, той вече е бил спрян с акт на Министерство на културата. А този акт не знам да е обжалван от Областната управа, дано да съм пропуснал. Така че демонтажът си остава спрян и единственото (но твърде малко) удовлетворение у мен от този акт на съда е, че мая и групата около нея не могат да си припишат заслуга за спирането.
  И с риск да досадя на всички, които се крият зад клишето “какво общо има?”, напомням, че освен бронзовите и каменни съветски символи, натрапени на българите, задължително трябва да бъде премахнат и маскирания като спортен клуб, носещ вместо име съветска абревиатура и петолъчката на червената армия за емблема.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.