Поданици на Путлер ще лагеруват по севернокорейските плажове

Има надежда носталгиците по времето на съветския комунизъм постепенно да се излекуват. Поне онези в московията. 

Болните от носталгия по добрия стар комунизъм ще могат да опитат прелестите на севернокорейския туризъм. Вече са разработени планове за летни почивки от 8 – 12 дни в КНДР за руски ентусиасти, съобщава гендиректорката на “Восток Интур” Ина Мухина.

Гендиректорката определя плажовете там като “шикарни”. Морето им е топло, казва тя, без да уточни с какво го сравнява ( и дали не е по отношение на Северния ледовит океан). Все пак става дума са СЕВЕРНА Корея.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Имало вече и формирани групи от 40 доброволци. Ще летят от Владивосток. Ако живеят нейде в европейската част на необятната си родина ще им се наложи да извършат почти околосветско пътешествие, за да се насладят на съюзническата оферта.

 

Честито на доброволците и браво на онези, които все пак намират начин да лекуват сънародниците си от тъгуването по комунизма.  Вярно е, че става по принуда заради международната изолация, с която Путлер ги уреди, но все пак инициативата заслужава аплодисменти.

Първата порция туристи от времето на пандемията насам, върху които е осъществен такъв експеримент, е посетила шикарната Северна Корея през февруари за цели три дни. Няма публична информация за резултата от експеримента върху тези 98 пътешественици. Вероятно данните са засекретени както е редно при живото застрашаващи военно-медицински тестове върху живи хора.

Да се надяваме, че опитът на големите братушки ще бъде копиран ( както обикновено) и от малките им български братушки. Нескромно припомням, че неведнъж съм предлагал подобна лечебна терапия, вкл. чрез преселване в комунистическия рай на борци за истинския комунизъм, какъвто е построен в КНДР. И както се вижда, за страната на (не)ограничените възможности няма невъзможни неща.

Както съм писал също не веднъж, у нас руско гладно нема. Така че средства за подобно лечение ще се намерят.

17 мнения за “Поданици на Путлер ще лагеруват по севернокорейските плажове”

 1. Боя се, че случаите са нелечими. Само рециклажът при Господ помага. Вкл. при образовани и (уж) умни лица. Напр. един ваш колега преди 2 г. с блясък в окото заобяснява по всеки ТВ канал какво велико нещо е идеята Чучхе и въобще колко е прелестен и “шикарен” животът в КНДР. Туй след само 1 седмица воаяж там. За награда му дадоха да води предаването на изгонения и смачкан Горан Благоев. Иначе, температурите сравнено с “матушката”, може и да им се видят “шикарни”, макар че есените и зимите са доста сурови. Не знам феновете суха храна ли ще си носят или ще проядат северокорейски треви, шума и шишарки? Респект!

 2. Добър ден,
  Казвам така, но днес имам тежък ден. Затова Иво много благодаря за тънкия хумор.
  Вече съм малко по-добре! Роберт

 3. Няма да има нужда да правят околосветско до мястото на назначение. Ще ги превозят, за тяхна сметка. Ако не успеят да им осигурят транспорт, те сами ще стигнат. Във Владивосток, ще ги чака скования чисто нов кораб Восток. Ако и той не ги чака, домакина ще ги превози с някой вагон, който се връща обратно в този туристически рай.
  Какво чакат нашите? Защо се страхуват, отново да изпреварят опита на братушките? Нямат основателна причина, нали така?

  Адаш, Благодаря ти! Отдавна не съм се смял така!!!

  С Уважение,

 4. Да си зависим в каквото и да е отношение в края на първата четвърт на 21-ият век от дубъл демократичната, демос е народ, Корея (КНДР) е бахти и резила. Да си суровинна колония на КНР, още по-голям. И стратегически съюзник да ти са чалмите от Иран, аре, стига толкоз. ПНХ.
  Сега, във връзка, с т.н. ден на космонативката, попаднах на ново разследване по “полетът” на Гагарин. Вчера пък, внуците ми показаха книжка за “покоряването” на космоса от френски автор-популяризатор за доучилищна възраст. И ти да видиш, авторът акцентува върху смущаващи детайли и за самото излитане, нефилмирано и за полета, забравили да дадат поне една “Лайка” на пилота и за приземяването. Защо с парашут и то точно в район където ЮГ е бил курсант.
  https://naturalist.livejournal.com/204958.html

 5. Извинявам се Адаш.
  Не исках да завърша с “така”, но се смеех със сълзи. И продължавам… 🙂

 6. Господин Инджев, потърсих помощ в мрежата да ме насочат към туристически агенции за една шикарна почивка в Северна Корея! Но не би! Абе, демокрация!

 7. Японско и Жълто море край Северна Корея през летните месеци юли и август се загряват до 22-24 градуса, въздухът често стига 30, но при висока влажност и голям брой дъждовни дни заради югоизточния мусон. Като цяло лятото все пак е по-топло от Владивосток и Находка, които не са особено популярни туристически дестинации. КНДР е на практика средновековна абсолютна феодална монархия с елементи на теокрация и комунистическа фасада, за четене на трудовете на Маркс се полага дълъг срок в трудов лагер.

 8. Ако волгата от БНР замине на екзотична почивка в КНДР, няма да намери и един либерал за цяр. Това събитие няма да се случи никога, защото там няма може да плюе либерали в радиоефира, за да получи върховно удоволствие.
  Той се е вкопчил като удавник за сламка в страните от ЕС, защото в тях либералите са в изобилие.

 9. Чудесно интервю с Бернар-Анри Леви. В историята няма условно наклонение но Той е Човекът направил И невъзможното да склони президентът Никола Саркози да поиска свикването на СС при ООН за да получи Франция мандат за въздушна война в началото на арабската пролет в Либия. Главорезите на Кадафи вече бяха влезли в Бенгази, последната крепост на бунтовниците и до часове се очакванаше потушаването на възстанието. Аллах може само да знае дали и до днес без неговите усилия (на Б-АЛ) Камиларят нямаше да буйства из безбрежната пустиня.
  https://frognews.bg/novini/bernar-anri-levi-tretata-svetovna-voina-hod-zapadnite-lideri-kakto-vremeto-hitler-otrichat-realnostta-2024-04-12-9.html

 10. Като стана въпрос за география Владивосток – Северна Корея, някак се сетих за Крим… не знам как, такъв съм си… и седя и гледам картата на света и се чудя, кога ще има мост между Вашингтон(щата) и Аляска – да се заобиколи тая омразна Канада, дето са конституционална монархия и си позволяват такива работи 🙂

 11. И Българското черноморие е пълно с наградени руслямски убийци от Украйна, наградени от Путин с Отдъйх в Болгарии, в затворените гета в Поморие и Свети Влас. А по Северното черноморие си е направо бъкано от престъпници руслямски

 12. Очакваме от другарете разходили се по най-демократичната страна в цялата вселена пътеводител с разбор на вкусовете на тревата, която са опитали по време на тяхната екскурзия.

 13. Така така, само че нашите русофили ламтят за долари и евро и за вили в испания и флорида, а не за руский мир и северно корийски плажове…

 14. Защо въобще Хуйло праща крепостните си ватници на ваканцуване в “братска” КимьскаЯ Номенклатурно-деРмократическаЯ РАБьспублика(КНДРь), а ???
  пАчему?
  Нали си има иZZконно моZZковския кРимь , нали пращаше зИльони человечки в СевастополЬ , за да ваканцуват ватниците в кРимь,а???
  пАчему ги праща в рАбовладелската китайска колония КНДРь при братушкивия му канибал К(р)имЬ , а?
  Дали не иска да “обменят опит ” от първо лице неговите ватнишки мужици с корейските рАби на ТУПарищЬ К(р)имь, а?

  Оди на хуйло ти,Хуйло!

  ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на северокорейския К(р)имЬ , оди подводния кУрскЬ , оди на крЕйсера мАсква, оди на хуйло ти!

 15. ТРОЛетарии от всички страни РАЗЕДИНЯВАЙТЕ!
  Заповед на Пютин

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.