“Патриотът” с руския псевдоним Волгин изплува на въzрожденския бряг

И така, Волгин официално вече е кандидат на въzраждане за член на омразния му Европейски парламент. Спуснат е с парашута на фюрэра, когото напоително обслужваше от микрофона на държавното радио, на вероятно избираемото, ако не и гарантирано печелившо второ място в партийната листа на  кандидатите за забогатяване в уж нежеланата от тях евровалута.

Можем да си представим как гладните за еврозаплати вълци от глутницата скърцат със зъби от яд срещу парашутиста.

Руският орденоносец от Банкя, раздавач Номер едно на постове в държавата, на квалификации на ляво и на дясно за всякакви опоненти, а също и на индулгенции, отсече в началото на годината: “Възраждане не е проруска партия”. 

Беше все е едно да каже, че “никога не си променям мнението”.

Знам, че се повтарям, но отново е актуален вицът как Иванчо се извинявал по нареждане на учителката, че е нарекъл Марийка проститутка. “Марийка не е проститутка? Марийка не е проститутка (с възходящ интонация)? Еее, много се извинявам!”, казал той.

Та и с въzраждане е така:  Не е проруска? Не е проруска? Еее, много се извинявам!

Да сложиш лицето на путлеристката пропаганда България на челно място в глутницата, насъскана да напада Европейския съюз отвътре в изпълнение на директивите от москва е ход, който сваля гащите на “патриотичната” версия за изпращането на такъв лисугер в европейския курник. Говорим за български гражданин, пожелал отдавна да се покръсти в руската вяра във Волга и да се откаже от българското фамилно име Георгиев. 

Та, повтарям, не маските ( защото такива няма в случая) падат, а се скъса ластикът на прозрачните гащи на въzрожденското патриотарство. И какво да видим под тях? 

Това е заникът на един “български” журналист, който отива на европейската хранилка по волята на най-антиевропейската парламентарна партия у нас, чиито депутати си държат спечелените копейки в евро. 

Колажът е на сайта Actualno, но снимката на Волгин със съветския герб не е колаж:

12 мнения за ““Патриотът” с руския псевдоним Волгин изплува на въzрожденския бряг”

 1. Честит рожден ден , г-н Инджев !
  Бъдете здрав и умерено щастлив , което ще рече здраве и за Вашите любими и близки хора !
  Пожелавам Ви да ми се наложи да сменя още няколко телефона, докато се информирам и образовам от един от най-сериозните електронни източници , какъвто безспорно е ivo.bg (смяната е след като сам угасне , а отскоро съм с нов – вторият).

  И все пак в суматохата около изграждането на поредния базов лагер на 6900м надхорска височина , като че ли сте изтървали една буква точно в “заника на един “журналист”.
  Случва се , не е беда , даже и аз загрях да го прочета правилно .

 2. Пред два дни късата писалчица написала във ФБ поредното “свое” обвинение срещу изпращане на военна помощ на Украйна (де да имаше такъва изпращания, но няма, уви…). Та в него се използват изразите “Началник на ГЩ на ВС” и “Комитет по въпросите на отбраната” към парламента.

  Само че това са наименования, идващи от руски език, с нескопосан превод на български. В българския език и според българските закони това са съответно “Началник на отбраната” и “Комисия по отбрана” в НС.

  Така че явно изобщо не се и крият кой му пише публикациите на варненския ром от Максуда – той само ги взима от пощата си и без редакция ги слага във ФБ с малката си писалчица.

  И тъй като е ясно, че това недоразумение е рожба на Банкята, хич не вървят на добре нещата у нас, хич…

 3. Днес по някоя от телевизиите ми се мярна физиономията на “въздрожденския патриот”, кандидат за евродепутат. Много са му са пораснали ушите/в буквалния смисъл/ на тоз човек! В тази връзка се сетих за един епизод от прекрасната детска книга “Приключенията на Пинокио” от Карло Колоди. Там Пинокио в една забавна ситуация започна да лъже, при което носът му ставаше все по-дълъг, макар и дървен. Но тъй като времената сега са други, явно при изричането на много лъжи ушите на лъжещият /а не носа/започват да растат! Прощавайте ако аналогията ми не е много убедителна!
  Но стига съм дрънкал глупости! Да честитим рождения ден на Иво! Да му пожелаем все така творчески успешно да анализира негативите на нещата по Света и у нас! И да е жив и здрав и все така безмилостен към общественото безхаберие!

 4. Голямата заплата в Европейския парламент е изпарила погнусата от ЕС на волгата от БНР.
  Келепир има в тая работа. Затова враговете на еврото ще се избият кой да се пласира да получава тлъста заплата в евро. Волгата от БНР е груба материална персона с нулева духовност. Веднъж засякох в негово предаване Карбовски, който каза че не са произвели и 1 кг картофи. Волгата се съгласи. И двамата готованци чакат някой да ги нахрани.
  От много време Леонсио Меси е по-нисък от тревата пред проруските партии и президент.
  Напада ПП-ДБ, защото не са руски мекерета. Агресивен е към бивши и настоящи роби от неговата партия.

 5. То, тези прозрачни гащи са кроени на Драган Цанков, лично от Генерал губернатора Митрофановна, цепката им е отзад, задължително. А са шити на Дондуков, в пРезидентството с участието на група доброволци от Позитано. По-голямо падение, за нас, като българи-няма!

 6. Честит рожден ден, господин Инджев! Желая Ви здраве, щастие и успехи! Нека всички Ваши желания се сбъднат!

 7. Търсят се полезни идиоти, които срещу известна облага да разрушат живота на обикновения българин. Има ги по времето на Г.С. Раковски- увещават хората да си зарежат къщите и стопанствата и да идат да умрат на голия руски кър. Има ги по времето на Освободителната война от Турско робство и след нея, да увещават българите да слушат руските генерали, които опитват да унищожат народа и да го превърнат в руска губерния. Има ги по времето на Баканските войни , когато надуват гайдите да се сбием със съюзниците си и да катастрофираме жестоко. Увещават ни да служим на Русия и са в основата на атентатите срещу Стамболов и църквата Света Неделя. Има ги около Девети септември и саботират капитулацията ни преди да влезе червената армия в България. Служат ревностно на СССР до разпада му. Накрая има и такива като Волгин- да дуднат в полза на Кремъл против българите, сякаш българите сами не виждат, че няма нищо руско, което да им е от полза. Има! Сега волгин ще го направят милионер и ще дудне в ЕП против Европа- и те си го заслужават, за да се открои колко като него има там. Полезни са на Кремъл, а не на ЕС, но ЕС ги отглеждаше твърде дълго.
  Спрямо българския народ има хибридна война още преди освобождението му от турско робство, но той е толкова сляп, че ударите по- често минават над него и продължава да гледа на убийците си като на икони.

 8. Дето казват “Всяко зло – за добро”. Поне ще си отдъхнем от пропага/Н/дните му бълвочи по БНР, защото се оказа, че няма земна /българска/ сила, която да го издуха от там!

 9. Ще взема от г-н Георги Николов определението за пригожинските “ОЛГИНИ” тролЯнци , за да да обърна внимание към техният туземен тролЯнски п(р)орокЬ – пьотрЬ (в)ОЛГИНь !
  Такива троЛянски лошади , като него, нямат нито “пар(т)ийна” ,
  нито “политическа”, нито морална, нито мужишка посока , той е от вечната троЛянска “порода” ……той е завършения пример за- троЛянския джендърь. РублоядусЬ троЛянусЬ(RUBLOjadusЬ troLjanusЬ)!!!
  В туземният колониален Бандитустань НРБь , атечествено-троЛянските и атечествено-кафявите джендъри са платени падруги и КРИВОверни путлерастки рублояди , като нИдялко ПИДЯЛковь и агентЬция МОЧь и техният троЛянски таварищь пьотрЬ (в)ОЛГИНь, те са “фанатични” атечествено-ПОПУЛИСТки атечествено-конZZрватиVVни большевишки фашисти и анархо-наZZисти , ЕДНОВРЕМЕННО! Те са от всички възможни “пар(т)ии” , т.е. са ТОТАЛитарНИ и АБСОЛЮТни шовинистични атечествено-империЯлисти , когато обслужват своите “спонсори” и сводници. Така че е съвсем очаквано фашисткия болшевишки путлерсть пьотрЬ (в)ОЛГИНь да отиде при своите путлерастки падруги – Санкть-Сталиньградьската шлюха – кУпейкинь и иZZраждане!Нали!
  Одите на хуйло ви!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на троЛянския джендърь (в)ОЛГИНь, одите на кУпейкинь, одите на хуйло ви!
  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3-иЙ мартЬ, оди на путлерасткия троЛянецЬ (в)ОЛГИНь, оди на путлерасткия джендърь кУпейкинь, оди на хуйло ти!

 10. Хубава дума “изплува” прилягаща на отходни продукти цопнали във вода.

 11. Отлично оприличен от Тодор Тодоров като „съединителя Волгин“
  Браво!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.