Руzки ядрен удар по най-милото им на Запад? Няма да има такъв

 

 

 

 

 

Имам малък отговор на възможно най-големия екзистенциален въпрос на нашето време: ще причини ли путлеристкият режим ядрена война и края на света. Той е НЕ.

Ето защо.

След имплозията на Империята на злото, левият по убеждение Стинг изпя знаменитата си песен на вълните на вятъра на промяната. Заяви, че се надява руснаците също да обичат децата си. “Имаме същата биология независимо от идеологията”, пееше той. 

Беше прав в предположението си по отношение на онези в московията, които разполагат с милиони във валута, придобити предимно от продажбите на природни богатства на Запад. Същите обичат децата си. Не ги пращат на фронта в Украйна да мрат с десетки хиляди, а в държавите, които се опитват да сплашат с ядрена война. 

Нима ще унищожат прекрасния свят, където изпращат да учат, живеят, женят, раждат, да работят и най-вече да се наслаждават на луксозен живот децата днешните кремълски лицемери? 

Говорим за децата не само лично Путлер, който си ги прибра в царството от западните им гнезда, за да не го изобличават с пребиваването си там ( но изпрати бившата си жена, подсигурена до живот с огромни средства и владения). Гъмжи от деца, любовници, съпруги на негови велможи, които все така се подвизават извън неговия “руски мир” именно в държавите, които той и свитата му се опитват да стреснат с намеци за ядрени удари. 

Примерите са много, но само няколко са достатъчни за илюстрация. 

Дъщерята на Сергей Шойгу, който олицетворява руzкия милитаризъм в качеството си на военен министър (и се смята за най-близкия до Путлер болярин), демонстрираше без свян прелестите си в мрежата в разгара на касапницата, при която атакуващите рашисти гинеха край Бахмут, Авдеевка и Угледар с хиляди на ден.  Бурята от възмущение, която предизвикаха изпращаните от нея самохвални видеа и снимки, не беше достатъчна, за да предизвика нещо повече от псувни в родината й, но “поне” показа нагледно вулгарното лице на властващите.

 

 

 

 

 

 

Дубай е сред най-важната дестинации и на “обикновените” руzки богаташи, където са акостирали с хиляди ( ако не и вече със стотици хиляди).  Тълпят се в миниатюрния Дубай, но не и в огромния приятелски комунистически Китай, където също има плажове, молове, слънце, екзотика и небостъргачи. Защо ли?!

Ще дойде ден, когато наводненото  от руската инвазия Обединено арабско емирство ( в момента буквално и с незапомнено наводнение от проливен дъжд, сякаш от солидарност със нещастието от същия тип по същото време в московията) ще трябва да отвоюва обратно територията си. Но това е проблем на шейховете, допуснали подобна консуматорска колонизация. 

Порасналите дечица на говорителя на Кремъл Песков се наслаждават на охолен живот във Франция. Дъщеря му Елисавета е израснала в Париж и се кълне в любов към френската култура ( и начин на живот).

Иля Медведев, синът на бившия президент Дмитрий Медведев, открояващ се напоследък като най-истеричния говорител на управляващата клика с откровени закани за ядрени удари срещу западния свят, специализира не другаде, а в американския Масачузетски университет, който редовно оглавява класациите като най-добрия в света.

 

 

 

 

 

 

 

На фронта на вътрешната война срещу хората с различна сексуална ориентация се напъва да се отличи в последно време  Елена Мизулина, член на Съвета на федерациите. Синът й Николай завърши университети в Берн и в Оксфорд. Работи в Брюксел след като се омъжи за мъж в САЩ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Списъкът е много дълъг, но отговорът на въпроса дали управляващият страна елит би унищожил придобитото си несметно богатство в недвижимости и финансови вложения на Запад, заедно с най-любимите си същества, отговорът още веднъж е: не.

Една от разликите между някогашната властваща комунистическа клика и сегашната е именно тази. Онези се разпореждаха с благата на държавата си като с лична собственост. Луксът им се доставяше на място и те опитваха поне да не го демонстрират в своите затворени общества. Наследниците им в смалената империя рязко се отличават в това отношение. Влагат награбеното в чужбина и ако се вярва на опозиционни дейци, то вероятно се изчислява на повече от трилион долара. Заедно с това богатство вървят и любимците на руzките управници, които на практика са нещо като “жив щит” срещу самата идея татковците им да изпепелят луксозния им живот.

НА СНИМКАТА: Комунистическият диктатор Леонид Брежнев пируваше в “отбрана компания” в съветските си владения.

 

 

 

 

 

Лакомията е погубвала не една империя. И тази няма да направи изключение. Ще бъде унищожена от нея без никакво ядрено оръжие.

4 мнения за “Руzки ядрен удар по най-милото им на Запад? Няма да има такъв”

 1. Петър Чолаков/Панорама/: Като във “Вълшебникът от Оз”: човекът зад завесата – силна и могъща фигура, накрая се оказва нещо съвсем различно. Завесата на политическия театър ще бъде дръпната . . .
  – тоягата на русия/ссср/рф е тероризма по света и точно у нас т.нар. братушки започват да практикуват тероризъм още от войната 1810-1812 г. на бълг.земя – мародерство, палежи на манастири и цели селища, масови изселвания – с отвличанията и полит.убийства преди и след т.нар.’освобождение’ – взривянията, бомбардировките на бълг селища, акциите на наречените от народа ни ‘шумкари'(без да броим организираните граждански погроми),- разграбването на страната ни, избитите по списък българи и масовия терор след 2-рото ‘освобождение’ – КГБ създаде и отгледа арабския тероризъм след 1967г – ИЗРАЕЛ видя горещата руска връзка в клането за рождения ден на хуйло , както и в САЩ след 11 септ. 2001 . . .
  “… През последните години имахме достатъчно доказателства, че Русия води агресивни действия и политика срещу България. Говоря и за отравянето на български граждани, и с диверсионните актове срещу български военни предприятия … (https://frognews.bg/novini/ivailo-ivanov-frogniuz-izrael-kazva-iran-mojem-udarim-iadrenata-programa-rusiia-agresivna-sreshtu-balgariia.html)”
  – да припомня :
  2008 в Челопечене с 50 взрива литнаха във въздуха над 2500 тона боеприпаси и 20 тона тротил – първите 4 се усетиха в столицата – отчено е земетресение с магнитуд 3.2(това е амплитудата на колебание на земната кора по 10-тобалната скала)- пострадаха стотици имоти от околните села. Градският транспорт на София бе мобилизиран да евакуира жителите от пострадалите райони. Осколки от боеприпаси има и на столичното летище, но се размина без жертви – 2021г.Върховният касационен съд изцяло оправда и тримата обвинени ‘’за неправилно’’ съхранение на боеприпасите.
  2011 в Ловнидол избухва пожар в склад с 3000 далекобойни снаряда, според прокуратурата били за Грузия, а на 150 м от взрива е открито руско взривно устройство.
  2012 край Стралджа няколко военни склада с боеприпасите за 28 млн.$ експлодират
  – 3 души загинаха, обвинен няма.
  2014 г. има 4 експлозии в оръжейни складове и заводи – в Горни Лом, Казанлък, Мъглиж и Костенец – в завод „Миджур“ в Горни Лом
  –15 души загинаха – виновни няма
  2015 Гебрев, сина му и директора на ЕМКО са отровени – следват пожар в Иганово и 3 седмици гърмят складовете със снаряди за Украина – обвинени няма – след 6 години Гешев споменава за руска следа и че взривовете през тези 10 години са еднотипни – пожар и дистанционно активиране на зарядите
  2022 г. в Карнобат мощен взрив отново в склад на Гебрев
  2023 отново взрив в Карнобат – обвинения няма
  Иво Инджев още 2008 г. пише: ‘’Миналото ни застига и е способно да ни взриви, когато не сме обезвредили неговите детонатори Това е най-голямата поука от „ големия взрив” от 3 юли карай София. Но не бива да се бърка с „големия взрив”, смятан от учени за основополагащ момент при възникването на нашата вселена. Защото нашата българска вселена, която така или иначе населяваме, се подчинява на законите на еволюцията-колкото по-бавна и мъчителна, толкова „по-нашенска”(Утилизачество и плужеци, вместо плугове/ivo.bg) – но Иво Инджев не само владее 5 езика, а както пише днес Огнян Стефанов:
  ” Борисово-Главчевите шмекерии издават политическа нищета. За самооценка да не говорим, тя все пак е част от интелигентността. Въображението може да ни подскаже, какво би сторил Бенковски (знаел 7 езика…), ако до него се навъртаха персони като Главчев и Борисов … (Защо 20 април не е национален празник/frognews)

 2. Не бива да се подценява умението на руските мародери да избиват масово сънародниците си в името на имперските си интереси. Това е тяхното основно стратегическо предимство. Единствено страхът на техните бункерфюрери, че ще станат мишена номер едно при ядрена война, ги възпира да я започнат.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.