Ваня от “дясната” Подкрепа и Мая с “дясната” подкрепа за омбудсман ще ловят заедно леви шарани

Имам реплика във връзка с “голямата новина” вляво.

Ваня Григорова, отгледана в (крайно дясната в зората на антикомунизма!?) Подкрепа, ще се явява на парламентарни избори заедно с крайно лявата Мая Монолова, назначена ( на практика) за омбудсман от уж десния Бойко Борисов.

Ще ловят шарани.

Честито на подредителите!

7 мнения за “Ваня от “дясната” Подкрепа и Мая с “дясната” подкрепа за омбудсман ще ловят заедно леви шарани”

 1. А червената Йончева била предложена от ДПС…. Не знам кое е по- голям фарс? Червените Ваня и Мая начело на десни партии пазещи едрия червен капитал. Фарс по български нарусяващи, докато има кинторубли и после назеленяващи докато има конвертируем полъх! Е, в този свят е обидно да си лицемерен към паричното обръщение. Даже им се чудя как вярват, че и слънчак ще им се върже?

 2. ДПС-Благоевград номинира Елена Йончева за евродепутат и Делян Пеевски за водач
  ” Номинацията на ДПС-Благоевград се явява доста знакова”/boulevardbulgaria/
  та, и байхуй може да поведе ГЕРБ-листата – https://www.facebook.com/photo/?fbid=122133152450226947&set=a.122105220242226947
  – службите са предупредили и байхуй и ПКП-то му и реZилдента за Турски поток, че е част от плана срещу Украина, а уйдурмата с Боташ може да катапултира льотчика:
  “Боташ спомага за връзката между засегнатите от санкциите руски фирми и пренасочва газа. Цените, на които Боташ взема газ са на безценица и пръска руския газ като турски” – Yaşar Arslan 31.10.2019г. – https://www.facebook.com/photo?fbid=122133050180226947&set=pcb.122133051008226947
  – освен ако не ни гласят доживотен президент като хуйло и тук …
  МОЧА е без плоча, но ситуацията пак е 9-то септемврийска и байхуй пак ще ни освобождава: ”Нашето лидерство става вече изключително необходимо да спасим България от спасителите, как да се освободим от спасителите … вече е проблемът, за всички е проблемът … или те ще спрат да преиначават, или тези служебни правителства може да изкарат много дълго ”

 3. Да… Совите не са, това което са… Нямам думи.

 4. Всичко това говори само за едно нещо – всички са с Кукловоди от ЕДНО място, и всичките те са срещу Европейската Коалиция (ППДБ)!
  (кои явно, кои полускрито, кои скрито..)

  Който разбрал, разбрал..

 5. Всички подлоги от БКПь отидоха при “батко” си ! Демек батко им бокоТИКВАТА, падруга на “маZZонския” “майсторь” – геЙрговь , пасоль-свинарЬ на пасоль-губернаторь мУтрофановНаЯ и Хуйло!
  Всички са проZZт(итутк)и на проZZт(итуиращ)ия вожд бокоТИКВАТА. А и особено гнусна проZZт(итуиращ)а подлога е журналиститукара йончевНаЯ , която преди 5 години започна разследването за барцелонагейт , за барцелонската Мата Хари на бокоТИКВАТА, който е откраднал милиони за хасиендата му в Барцелона! Ето такива морални и интелектуални инвалиди и дегенератски проZZт(итуиращ)и Мата Хари-та са подлогите от БКПь, когато са подкупени от сводниците им с пачките и кюлчетата-бокоТИКВАТА и магнитския му ТЪПькач дИбильян прасееФскиЙ , а и “маZZонския” пасоль-свинарЬ геЙрговь!
  Одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, одите на агенть БудаХари, одите на мулташкия “бизмесмемь” дИбильян прасееФскиЙ, одите на “маZZонския” пасоль-свинарь геЙрговь и зИльоната му фатмашка решетникова “маZZонска” ТИКВА реZZиЛдентът лумПен РАБевЬ, одите на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на бокоТИКВАТА, одите на хуйло си!
  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3-иЙ мартЬ, оди на бокоТИКВАТА, оди на хуйло ти!

 6. Йончева в ДПС?Това означава въоръжаване с руски мини,каква ще е реакцията на Пеевски?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.