Вижте снимката на истинския Ленин през 1917 година

За малко щях да пропусна рождения ден на Ленин.

154 години.

Ето как е изглеждал.

Нито е колаж, нито е монтаж. Няма нищо общо с разкрасявания му образ .

 

 

 

 

 

 

 

Не е Ленин от края на живота,  сифилистик в предсмъртната количка с изкривената физиономия.

Тази фотография е от 1917 г. , когато ръководи болшевишката касапница.

В разцвета на силите си е като вожд на разпада на руската империя.

14 мнения за “Вижте снимката на истинския Ленин през 1917 година”

 1. Бих възкликнал, че е много ценна снимка, но е твърде емоционално. Лицето показва, че тялото му вече е страдащо. Изкривено е надолу. Усмивката е заменена с дългогодишно намръщване или болка. Погледът е безкомпромисен и гледа отвъд фотоапарата. Да не си му насреща като интелектуалец, защото те е свършил.
  И наистина, няма нищо общо с всички други снимки.

 2. Мужик, достоен за герой на Достоевски.

 3. Към The Rock:

  При цялото ми уважение към поетичния му талант, риторичният въпрос на Евтушенко “Хотят ли русские войны” е безпомощно внушение за тяхното “миролюбие”. Защото отговорът е еднозначен: винаги!

 4. г-н Инджев, след този клип и десетките подобни на брутална милитаризация на руски деца във всякаква възраст аз лично отказвам да разбирам руснаците изобщо.
  Те са някаква странна обществено-психологическа амалгама и сбор от човешки същества, които нямат нищо общо със хората, нямат нищо общо с Човек като образ и бодобие на Бог.
  Има някаква група просветени руснаци, които обаче са капка в морето от човешки същества, които само външно приличат на хора но всъщност са животни.
  Казвам “животни” защото разликата между човека и животното е, че човека има съвест а животното не, ерго човек без съвест /свяст/ е животно нищоq че външно прилича на човек.
  Аз лично смятам руснаците за личен наш провал, провал на българите защото ние сме ги очовечили, дали сме им език, писменост, вяра и сме ги създали като нация, защото хора без обща вяра, език и писменост не са нация.
  Толкова векове и не успяхма да направим от тази група същества в човешки облик – хора.
  И е редно да страдаме защото греха е наш, на българите.

 5. Щях да забравя!
  Честит Гергьовден на всички.
  На 23 април 306 година е пострадал /убит/ св. Георги.

 6. Че какво да му гледам? Да си го гледат в кРемъл. Да му се кланят, да го целуват. И без това чаркалаците му, още не са заровени. Могат да го правят всеки ден. Манифестацийка може да спретнат. Да поканят пЪрванчето, двете аТлантичета, РР 29, кОпейката със стиснатите лилави джуки и много други. дОганяска, сам ще преплува разстоянието. вОлгин, ще е знаменосец. Реч ще дръпне в прослава…

 7. към The Rock:

  Всичко написано от Вас е съвършено вярно! Не могат да бъдът наречени човешки същества изверги, които се кланят на сушен педалски дирник на масов убиец! А за изявите на руската “душевност” и “култура” в Украйна да не говорим!

 8. Не харесвам касапина Ленин, но не мисля, че подчертаването на сифилистик, спинозен и т.н. е Ок, всеки със своите заболявания. Ние не трябва да сме като тях.

 9. До Radoslav Boev, специално за Ленин трябва да се подчертава че е сифилитик и то наследствен, т.е. заразата е предадена от майка му при раждането.
  Този факт говори много за морала на т.нар. “православни” руски хора.
  И второто е защото у сифилитиците настъпват необратими промени в мозъка, които обясняват поведението на Ленин.
  И трето защото Ленин е отговорен за смъртта на хиляди хора.
  Поради тези три причини не трябва да се крие всеки факт когато когато изследваме изчадието – Ленин, просто Ленин не е “всеки”!

 10. Тези луди очи издават симптомите на изверг, стаил у себе си стихията на хаоса. Нещастникът винаги жадува разрушението заради завистта си към щастливите хора- така той ги изравнява със себе си. На него все другите са му виновни за неговата бедност. Казват го и рушняците: “ПЛОХОМУ ТАНЦЬОРУ ЯЙЦА МЕШАЮТ! “
  ( на лошия танцьор мъдете му пречат).

  Ленин, тази “блядь и сука” (както на всеослушание в московската консерватория го е нарекъл наш именит цигулар, бидейки там студент- заради което го гонят оттам) потапя в кръв самозабравилата се Русия. Повече от век брътвежите на този много зъл гений са в основата за зловещите сценарии при поробването на още милиони хора от съседните на Раша страни…
  И въпреки това, книгите на този кръволок не са забранени?! А да не би руските кръволоци да са били по-безвредни от немските, та затова забраната за тяхната идеология и пропаганда да не важат, А?! Гледам, по Viasat History въртят непрестанно документални филми за дванадесет годишния фашизъм, но месеци наред не показват нито кадър за зверствата на “камънизма”, продължаващ вече 107 години. Ама, моля ви, какво се случва?! Къде остана “Хора, бъдете бдителни!”? Юлиус Фучик май беше…

  Или комай причината се крие във все още върлуващата липса на знак за равенство между фашизма и камънизма в днешните световни медии и филмови продукции…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.