Просешко-прасешката мотивация на нашите “величия” да се снимат със световни знаменитости

Случвало ли ви се е някой да ви изпревари и да ви е приятно?

На мен ми се случи днес. 

Чух депутата от ПП Христо Петров да споделя в интервю за БТВ моите мисли за снимката на “едно прасе със Зеленски”, което си остава прасе.

Няма нужда да посочвам прасето. Важно е да се види как на опашката за няколко секунди слава чрез снимка със Зеленски чака Тошко Йорданов, голям путинолюбец ( в компанията на друг свой парламентарен украинофоб). 

 

 

 

 

Припомням, че след руzката окупация на Крим  през 2014 г. Тошко ме заклейми в студиото на своя шеф Трифонов, че съм русофоб, щом не признавам Крим за руска собственост -на 18 март, по горещите следи на руzкта анексия.

Угодническият  рашистки сайт (незапознат с пълния член в българския език, видно от подзаглавието), лъже в заглавието си, че ДПС била първата партия, осъдила агресията на Русия срещу Украйна. Същото твърдеше и ГЕРБ. Не можеш да се вредиш по украинофилия от ГЕРБ и ДПС откакто се направиха на евроатланици!   

Виждате ли мазния поглед на  говорещия за “мазни турски кафета” Пеевски, докато се мазни на Зеленски?

Публикувам втори път снимката от угодническия сайт:

 

 

 

 

Приятно ми е Христо Петров да ме изпревари. Имам спомен с 10 годишна давност. Музикантът, композиторът, младежът ( и колега като татко на момичета) ме беше посочил в свое интервю за в. “Капитал” като автор, когото чете в ivo.bg.  

За мен е чест да предположа днес, че това е имало значение за възгледите на днешния политик-евроатлантик, а и да установя, че мислим все така еднакво.  

Колебаех се да формулирам същата теза за прасето заради интригата със свалянето на председателя на парламента Росен Йорданов ден преди да му изтече председателството. За Желязков мнозина припомниха, че е бил посрещнат с аплодисменти на крака от парламента в Киев и лично от Зеленски преди това. Сякаш това  го канонизира тук като недосегаем за критика по евроатлантическа линия.

Колебаех се, защото Росен Желязков е човек, който няма нищо общо с фермата и прасетата (по Оруел). По-скоро ме озадачава като мой познат от годините, преди да стане политик, че изобщо се е навил да вирее ( вироглаво понякога, крайно нетипично за хората от ГЕРБ) в обкръжението на авторитарния шеф на корпорацията ГЕРБ.  

От няколко дни се каня да напиша, че да имаш снимка  с голяма (и положителна по своето излъчване) личност не е индулгенция за НИЩО. В много случаи е обратното. Издава комплексите на просителя да се щракне.

НА СНИМКАТА: Кои са прасетата на снимката, които си остават такива въпреки снимката със знаменитостите?

Има и други просешко-прасешки снимки, които си просят коментара. Може да се види как на фона на световната филмова звезда Силвестър Сталоун нашата милиционерска петолъчка се снимка да интимничи с някогашната си приятелка Цветелина Бориславова.

Не важи като за “обикновени хора” обобщението за стремежа да снимаш с “голямата работа”. Нормално е  те да искат да се запаметят със знаменитости. Но е 100 процента вярно за меркантилната мотивация на “величия” от мащаба на нашите другари-комплексари, които не си дават сметка как унижават България с угодническите си жестове на желаещи да се отъркат от “големите”, за да си закачат след това снимката на стената и да впечатляват жената, децата и страната.

 

4 мнения за “Просешко-прасешката мотивация на нашите “величия” да се снимат със световни знаменитости”

 1. Уважаеми Господин Инджев,

  Ползвам случая, по повод вчерашната Ви статия за “мигрантите”-голмайстори, да се пошегувам с Вас, че сте “изпреварен” и по отношение на идеята за внос на политици. Преди доста години (може би десетина или повече) мой познат зададе въпроса: “А не може ли България да пусне обява, че си търси правителство под наем?” В хода на обсъждане на евентуални подходящи варианти, се обединихме около мнението, че трябва да се провери кога изтича мандатът на правителството на германската провинция “Бавария”. Та, така…
  Ако около Вас има цветни именици – наздраве!

 2. – Да си припомним как бибитко отиде на сесия на ООН, само и само да се снима с тръмп. Севда го снимаше.
  – Как само подскочи като ужилен, като разбра, че и премиера Денков ще ходи до САЩ. Щял да троши народна пара, само да се снима пред камината… А той пък толкова е седял до камината, че не могат го стигна!?
  Гьонсурат!

 3. Да е “чул” и “видял” нещо , конкретно, като “идеология” и “политика” от атечествено-ПОПУЛИСТката атечествено-милЮЮЮционерската МУТРА бокоТИКВАТА и неговата атечествено-бандитска пирамида геЙрбЬ , а?????
  А още повече това се отнася и за атечествено-клюкарския международен бандит дИбильян прасееФскиЙ, магнитския ТЪПькачь на бокоТИКВАТА и геЙрберастката му шайка, а???
  Единственара им “политическа” “програма” е техния ПОРЦИПНно-ченгесарски и корпоративно-бандитски и ФЕОДаленизЪмь !
  Това е ЕДИНСТВЕНОТО, което “движи” техния бандитски ПАРАЗИТизъмЬ!
  Доказателствата са навсякъде, с ТОТАЛитарНИТЕ им кражби и рекетьорскиЯТ “инхаусЬ” за стотици милиарди и трилиони, през последните 20 години, откакто ченгесарските и мутренските им задкулисни ТЪПькачи ги монтираха за калинкови “юпита” , с основно “образование” , единия като генсек на милицията на агенть КобургаЬ, а “другия” за неграмотна калинка начело на ченгесарскара ФЕОДална клоака ОПГь-ДАНZZь!
  И затова, единствените им “лозУнгЬ” и “програма” в политическия живот са – “рекламни” просешко-прАсешки снимки с истинскиТЕ лидери и личности, за да могат по този паразитен начин да “скрият” и “избият” комплексите си за бандитиско-неграмотната си НИЩОЖНОСТь , като се сраМняват със тях!
  Одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, одите на агенть БудаХари, одите на магнитския мулташки “бизмесмемь” дИбильян прасееФскиЙ, одите на неграмотната предателска решетникова зИльона фатмашка “маZZонска” копринкова контрабандна ТИКВА-реZZиЛдентът лумПен РАБевЬ, одите на хуйло си!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на ТРОЙянсКАТА мутренска лошадь – бокоТИКВАТА, одите на хуйло си!

  ДОЛУ колониалният “празДникь “3-иЙ мартЬ, оди на ТРОЙянсКАТА мутро-милЮЮЮционерска лошадь – бокоТИКВАТА, оди на хуйло си!

 4. Преди години изтече запис на Леонсио Меси с проявен от него интерес към педерасткото битие на софийски прокурори.
  За него Хамлет не е интересен.
  Ще обърне внимание обаче на хамлетовски въпроси като:
  1. Моа или не моа да нъщърбя Щърбева?
  2. Моа или не моа да заклещя Клещанова?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.