Палестинец рекламира изобилие от храна в Газа

На вниманието на жертвите на успешната пропаганда, според която в Газа едва ли не мрат от глад жителите.

Фокусът и на Америка е върху това да бъдат нахранени страдащите там. 

САЩ обявиха, че ще построят пристанище за снабдяване на Газа за целите на гладуващите. 

Собственик на ресторант в Рафах, последната крепост на терористите от ХАМАС в южната част на анклава, се похвали с изобилието на храна, канейки клиенти.

 

“Въпреки продължаващата война имаме много храна”, пише на арабски под видеото (в мой свободен превод) в тази реклама. 

1 мнение за “Палестинец рекламира изобилие от храна в Газа”

 1. https://www.washingtonpost.com/world/2024/04/29/icc-israel-warrants-gaza/
  Таймс писа за разследване на МНС в Хага и заповед за арест на премиера на Израел отделно от делото за геноцид срещу Израел на МС в Хага – фокуса и в Хага и в рекламите които заливат света са обвиненията, че Израел умишлено мори от глад Газа . . .
  – напомня за блокадата на Ленинград когато: “влаковете с военна техника, произведени в ленинградски заводи, отиват към Голямата земя, Сталин и неговите поддръжници не организират редовно снабдяване на града с храна. Обратно от континента, тези влакове са натоварени със суровини (хиляди тонове метал от необходимите марки), компоненти и инструменти… Междувременно блокадата е огледало, в което се оглежда днешна Русия. Ако погледнете в това огледало, можете да разберете много” – https://www.ploshtadslaveikov.com/ruska-pisatelka-shte-bade-sadena-za-ese-za-stalin-i-hitler/
  – напомня и за блокадата на Берлин след края на ВСВ : “В трите западни сектора на Берлин живеят два милиона души – на нещо като остров посред съветската окупационна зона в Източна Германия …(https://www.dw.com/bg/predi-75-godini-kogato-zapaden-berlin-be-spasen-ot-gladna-smrt/a-66019747)”
  – Нашият урок от историята трябва да бъде, че ако позволим на Русия да изтрие Украйна от картата, ще платим много по-висока цена по-късно…(https://www.eeas.europa.eu/eeas/us-speech-high-representative-josep-borrell-georgetown-university-%E2%80%9Ceurope-rediscovering-harshness_en)”
  !? как всъщност се четат уроците на историята с приравняване на русия с Израел . . .

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.