Мръсниците изчистиха без да искат картината кой е най-големият им враг в България

Калните облаци над главата на Кирил Петков така се сгъстяват, че вече предизвикват въпроса за обратния ефект от тях, който може да предизвика мълния на просветлението за мнозина граждани, имащи нагласата да продължат делото на протестите от 2020 година. 

Кирил Петков не е чак Никола Петков, но толкова се стараят да го очернят, че вече го открояват като главна мишена на статуквото, командвано от бившия следовател Пеевски и бившия главен милиционер на републиката по време на монархосоциализма, чийто регент беше Доган.

На практика с всяка нова акция потвърждават все по-обоснованите подозрения, че службите се използват като бухалка. Принципно я размахват приоритетно срещу ПП, но интригантски изключват от атаката ДБ с надежда да посеят разкол в коалицията. 

Румен Христов, държателят на марката СДС, пришита като украшение към оцапания костюм на ГЕРБ, направо рече, че ПП са лошите, а пък с ДБ можело да се говори. Плоско е като онзи данък, който въведоха по време на монархосоциализЪма.

В личен план напъните да изкарат от строя, от нерви и от първите редици на врага Кирил Петков започват да му правят услуга. Разконцентрираните избиратели, които са се чудели кой е главният (анти)герой  в пиесата, разигравана от бившите младежи на полето на милиционерщината ( следователят Пеевски и милионерският му генерал от Банкя), вече започват да се концентрират върху факта, че огънят е съсредоточен персонално срещу Кирил Петков. 

Признавам си, че нямаше да се досетя колко им е важен за отстраняване, ако не ми бяха помогнали да го осъзная по този начин. Сигурен съм, че не съм единствен.

Службите са впрегнати да захранват медиите, обслужващи бившите млади монархосоциалисти в нашата европеевска държава с дребни, но постоянни порции катран в кацата с мед на Кирил Петков. Лъжица по лъжица, докато медът на прозападното му управление не остане покрит от чернилката някъде на дъното на (не)далечното минало. 

Това са същите мужици, които спяха на руzкта печка години наред. Допуснаха България да се превърне в нарицателно за руzки шпионски хъб в региона със своята услужливост към путлеризма. На тях ордени не им раздават публично от Кремъл, но още не е късно да последват в това отношение Орденоносеца от Банкя. Зависи от развоя на войната на века в Украйна. Следят го и бавят топката с взор, вперен с надежда към евентуална победа на путинолюбивия Тръмп в Америка.

Бухалките “не разбраха”, кой е извършил атентата в Сарафово, нито предвидиха нашествието на путлеристските орди в Украйна. И дълго се съпротивяваха срещу фактите, изобличаващи терористи, свързани с Иран, който днес, вече открито, е основен съюзник на Путлер във войната му срещу Украйна и се доказа като главен враг на Израел, зарекъл се да го унищожи.

За един публицист без достъп до каквато и да била информация извън публично достъпната, е простимо да сгреши в прогнозата си, че Путлер все пак не е толкова луд, че да си вкара украинския таралеж в гащите чрез пълномащабна война. Но за службите? 

Нашите не повярваха на сигналите на партньорите от САЩ и Великобритания, които предупредиха за руzкта инвазия. Станаха част от кервана на “измамените камилчета” в други съюзнически държави, където виновниците за грешката, както във Франция, си понесоха наказанието. Просто бяха уволнени. За разлика от станалите за резил съответни началници в разузнаването у нас.

Тукашните служби ги обслужват с вярна информация партньорите – не веднъж сме чували израза “ по сигнал на партньорските служби” във връзка с реализирана успешна операция. А колко още не сме чували!

Стигна се дотам службите да научават от журналистически разследвания, че руzки професионални убийци на държавна служба са шетали безнаказано из България. Организирали са взривове. Вършили са опити за убийство, както в случая с Гебрев.

И…нищо. Нищо неприятно за тях, а само за България.

Сега са се активирали да пращат снимки и колажи, копия от разпити и прочее достъпни само за тях материали на кафявите (си) медии, горди колко отлично са (винаги, как не!) осведомени. В редакцията на тези медии се била получила информация, четем гузните им оправдания. Ей така, получила се.

Само че нормалните хора четат, сравняват, мислят и в крайна сметка решават очевидното: има оркестрирана кампания за елиминиране на враговете на кукловодите на службите, които служат на една чужда държава, атакувайки точно онези, които се провиниха пред нея с “русофобия”. 

Кирил Петков, оказва се, е върховният им враг. 

Да повторя: по липса на постъпила информация в моята редакция от службите не бих се досетил сам, че на дузпата на Баце и неговия все по-малко таен партньор в мачлето Пеевски е заложен приоритетно Кирил Петков.

Благодаря за това на службите и на обслужващия ги медиен персонал за проясняването.  

Има полза и от мръсниците, както колегата Веселин Боришев нарече, без да ги назовава поименно, Живков и Кобургготски ( чийто кадър начело на младежкото му движение беше Пеевски). 

 

 

4 мнения за “Мръсниците изчистиха без да искат картината кой е най-големият им враг в България”

 1. Командата “огън” по Кирил Петков идва директно от масква. 70 агенти им изпрати обратно у дома, не се прощава. И б.б. и пеев изпълняват.

 2. Управление чрез схеми и контролирани конфликти е възможно, манипулирайки ниските страсти. Ниските страсти, обаче, биват култивирани в първите седем години при децата от средната класа в творчески импулси и базови умения за социална адаптивност.

  И, о ужас, сега се появи в публичното пространство цяла плеяда култивирани, възпитани, образовани, заможни и успешни млади политици, които със самата си поява грабнаха общественото внимание и взеха властта.

  Приличните хора се завърнаха е обществото и политиката, което е наистина големия проблем на чекистите….извинете, исках да кажа Кой.

  Та сега Кой ще омаскари всячески Кирил Петков и приятелите му, съмишлениците му, като Асен Василев, Дани Лорер, академик Денков, Васил Терзиев, много са… Борис Бонев.

  Първата работа на чекиста е да превърне народа в тълпа.

 3. Ив.Терзийски💙💛,

  да напомня, че на хуйло не му се получи СВО ‘киев за 3 дни’ – https://btvnovinite.bg/bulgaria/kak-balgarija-spasi-ukrajna-e-sred-naj-chetenite-statii-na-politiko-prez-2023-godina.html – както каза ген. Атанас Атанасов:”всички сутрешни блокове, всички новини – всички започваха със скандала “Корал”. Какъв скандал има?Тук няма пари, няма корупция, няма дялове.” – https://frognews.bg/novini/gen-atanas-atanasov-koral-mitnitsi-kaskada-komromati-tseli-omaskariavane-2024-04-30.html
  – нескопосаната многоходовка с Бивол и Бърд , за да оправдаят включването им срещу ПП-ДБ не е кокошкарска, а НЕ може да се докаже КОЙ е фалшифицирал подписа, дори и да е фалшифициран(https://www.facebook.com/photo/?fbid=122135506574226947&set=a.122105220242226947)
  НО мазните ПЕТНА от поръчковия СОС БИВОЛСКИ КРИЛЦА остават , което е целта
  (https://www.dw.com/bg/ssipaha-a-tazi-drzava-koga-se-se-opravi-blgaria/a-68835852)
  и в контракоментар на асенгенов брата на ПИКащиянедялков с рогата напред призоваваше:
  – Zа бога братя не гласувайте!

 4. Двете политически прасенца и техните слуги в медиите, службите, прокуратурата и МВР се престараха в обслужването на руските интереси в България през последния месец.
  Опитват се да засенчат партията на копейките и волгата от БНР, която иска да се набута в Европейския парламент, за да се задави с евро банкноти като прасенцата.
  Както обича да казва едното прасенце: надушвам много кеш.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.