Рашистите избиват украински деца и зомбират с милитаризъм своите рожби

Рашистите избиват украински деца. Същевременно бомбардират съзнанието на децата у дома с далекобойната за години напред артилерия на имперския милитаризъм. 

Пропагандата ги готви от най-ранна детска възраст. С книжки.

 

 

 

 

 

 

Зомбира ги и с отровни за невинното детско съзнание реклами със задна дата за концлагерната система  ГУЛАГ ( Главното управление на лагерите).  

Това напомня на възпитанието на децата от Хитлерюгенд по време на летни лагери в нацистка Германия. Нацистките батковци карат децата да режат с джобните си ножчета ушичките на зайчета, които преди това им дават да гушкат.

В столицата на империята на Путлер са докарали трамвай от покорения миналата година след месеци разрушителен артилерийски вал украински град Мариупол.

 

 

 

 

 

 

 

 

Разнебитеното от осколките на снарядите на орките някогашно превозно средство за мирни граждани е станало фон на детска площадка в москва. 

 

3 мнения за “Рашистите избиват украински деца и зомбират с милитаризъм своите рожби”

  1. “В България вярвам само на Кирил Петков”
    Марк Рюте

  2. – руZZкий мир(където думата мир в нейното второ значение е забранена/ivo.bg)
    https://www.youtube.com/watch?v=69p0kRPMHbY
    ХУЙЛО: Всички ни обвиняват, че започнахме войната в Украйна. Ние сме толкова лоши. А Израел се държи дори още по-лошо. Америка не може да направи нищо. И скоро целият Близък изток ще гори, а вие знаете колко може да гори …
    https://www.youtube.com/watch?v=EGhl1MssiM0

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.