П(о)ръчкова статия в рашисткия “Труд” величае 18 пъти Пеевски в кратък текст, обяснява защо хората презират джурналистик pork

Направих си труда да преброя колко пъти в рашисткия в. “Труд” Пеевски е прославен в неподписана от автор статия, което я прави представителна за изданието и поръчителите, т.е. уводна, както се казваше по съветско време у нас. 

“Автор “Труд” като подпис в прослава на върховния представител на Фермата  (по Оруел)  е самопризнание за свинщината на текста чрез грухтенето по команда пред копанята на поръчителя на помията.  

Общо 18 пъти Пеевски е прославен в кратък текст с претенция за анализ, който завършва с обяснение за “джавкането по адрес на Пеевски” :

“Защото той не е просто пречка пред опитите им да превземат държавата, но и може би най-добре от всички политици осъзнава, че е време политическите вредители да бъдат изхвърлени на бунището на историята. Добре е това да го разберат и всички онези кандидати за гласа на хората, за да може в България да се възстанови нормалността”.

Ако не сте чели емблематична (п(о)ръчкова статия, можете да се насладите на класиката в този жанр. 

Заради подобни п(о)ръчкови бълвочи битува убеждението за журналистиката като втората най-древна професия в джурналистик pork.  

 

 

 

5 мнения за “П(о)ръчкова статия в рашисткия “Труд” величае 18 пъти Пеевски в кратък текст, обяснява защо хората презират джурналистик pork”

 1. Какво може да напише атечествено-клюкарския и атечествено-кафявия вечен проZZт(итуиращ)ь джендър и шлюха на клюкарския му фараонЬ дИбильян прасееФскиЙ – бай ви петЮ МЪРСОла, освен МЪРСОтиите на клюкарския му фараонски сводник и магнитски ТЪПькачь- дИбильян прасееФскиЙ, и тяхната мутро-милЮЮЮционерска падруга бокоТИКВАТА ?
  Та нали клюкарския фараонЬ дИбильян прасееФскиЙ унищожи с клюкарски фалит КТБ , където бай ви петЮ МЪРСОла беше взел десетки милиони клюкарски ЗАЕМИ , които не можа да върне , и след това неговият клюкарски ТЪПькач дИбильян прасееФскиЙ му го “опрости” , в замяната на вечната клюкарска проZZт(итуц)ия на бай ви петЮ МЪРСОла , разбира се всички откраднати пари от клюкарската шлюха – бай ви петЮ МЪРСОла
  и клюкарския му сводник и ТЪПькач – дИбильян прасееФскиЙ са взети от всички данъкоплатци и от бюджета, защото клюкарскиТЕ параZZити , като бай ви петЮ МЪРСОла и клюкарския му сводник и ТЪПькач- дИбильян прасееФскиЙ могат само да крадат !
  Примери?
  Цялата бандитска “кариера” на магнитския клюкарски “бизмесмемь” дИбильян прасееФскиЙ е примерЪТ за това!
  Още откакто Кобурготски и ченгесарската и мулташката мафия го монтираха за неграмотно мулташко “юпи” със основно “образование” във властта , преди 23 години. Също както същата ченгесарско-мутренска мафия монтира неграмотният пожарогаССитель
  бокоТИКВАТА за милиционерско “юпи” директно за генсек на милицията.
  След това дИбильян прасееФскиЙ рекетираше Булгартабак за денги . Които после получи от КТБ, за да си купи всички фалирали “вестници” и клюкарници, включително и от бай ви петЮ МЪРСОла. И от всичките фалирали клюарници дИбильян прасееФскиЙ си направи фалирал клюкарски монополЬ , с чужди отрицателно, които няма как да върне и затова направи клюкарски фалит на КТБ с помощта на платения си генсек на ОПГь-прокурВатурата – “маZZона” цацовь ! И ве превърна в клюкарски фараонЬ на всички клюкарници и “медии” в НРБь!
  После искаше са стане и клюкарски фараонЬ и на клюкарската “агентЬция” ОПГь-ДАНZZь и #КОЙ!
  И освен че фалира КТБ, дИбильян прасееФскиЙ фалира всичко- от Булгартабак , до Лавка, ББР , ДКК, Южен и Турски поток, и затова получи специална клюкарска номинация по Магнитски и RICO, а и от Брюксел!
  И затова трябваше бокоТИКВАТА да го охранява незаконно с УБО, за няколко милиона годишно, преди да се “скрие” в Дубай, където копоите на Хуйло го посетиха и поотупаха , заради милионите , които открадна дори от световният бандит номер едно- Хуйло.
  Ето това представлява атечествено-клюкарския и атечествено-кафявият джендърлистки фараонЬ дИбильян прасееФскиЙ и неговият кафяв пудел – джендърЬлиста и шлюхналистЬ – бай ви петЮ МЪРСОла!
  Ето и малко информация на платената вечна шлюха бай ви петЮ МЪРСОла, и то от неговата падруга и чепЬ за зеле ВеждитУ:

  https://offnews.bg/obshtestvo/vezhdi-kam-mediite-prodadohte-se-na-debel-grozen-lajnar-audio-227030.html

  И още :

  https://m.dir.bg/dnes/politika/ahmed-dogan-vezhdi-rashidov-deljan-peevski-14609465

  И още:

  https://glasove.com/skandalyt/18-vezhdi-rashidov-za-mediite-peevski-imaykite

  И още……още много ,много!

  И за край ето и какво казва ВеждитУ за задкулисната истинска “сглобка” между бокоТИКВАТА и магнитския му ТЪПькач дИбильян прасееФскиЙ, през всичките последни 23 години:

  https://news.bg/politics/rashidov-dps-upravlyava-sglobkata-zashto-peevski-da-ne-e-lider.html

  Така че оди на бай ти петЮ МЪРСОла, оди на донь байХУЙаньЮ ти геЙрберасткиЙ, оди на магнитския клюкарски фараонски “бизмесмемь” дИбильян прасееФскиЙ, оди на хуйло ти!

 2. Няма да се жертвам да чета невестник “Труд”, особено предвид извадката в статията горе, че “може би най-добре от всички политици осъзнава”… Политик? Ха, интересно.

 3. Понеже решихте да направите аналогията с “Фермата” на Оруел се сетих за един от любимите ми моменти от нея, когато в края един аналог на Петьо Сопола решава да напише подобно излияние, което започва така:

  “Приятел на сиротните!
  На щастието изворът!
  На кофата с помия властелин!”

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.