72 на сто от американците искат Израел да довърши ХАМАС

По темата за антиизраелските студентски вълнения в американски университети имам някои риторични въпроси към възхитените от тях рашиzоиди у нас и по света.

Беше ли възможно през годините на жестоката диктатура на ХАМАС който и да е да развее израелско или американско знаме в Газа, където се смазваше всяка проява на забранено инакомислие, а самата диктатура беше наложена с кланета на палестинци от предишната администрация и силите за сигурност на ООП?

На арабите и мюсюлманите по света, които се радват на американското нещастие, позволено ли е щастието да окупират техните университети (за каквато и да било кауза, хайде да не е произраелска или проамериканска)? 

Помни ли някой как Саддам Хюсеин се разправяше с предполагаемата опозиция- не поединично, а вкупом? Използваше артилерия, която сриваше цели жилищни сгради заради подозрения, че там виреят противници на режима.

Ами в Сирия през 1972 г.? Бунт на млади курсанти в Хама беше смазан методично с артилерийски огън срещу казармата им от режима на Хафез Асад. Неговият наследник на трона Башар Асад, достоен наследник на кървавия си баща си, издигна до невиждани дори в арабския свят висоти зверствата срещу собствения си народ.  

Намерили са си кауза днес да си изразят бунтарството някои днешни младежи в САЩ, подобно на много техни връстници в демократичните страни през годините, когато млади бунтари, родени и расли в условията на гарантираното им право на протест. Превземаха не само университети, но и (почти) цели градове, като Париж през лятото на 1968 година .

Отразяват ли тези изблици в САЩ днес преобладаващите настроения на обществото в съответните демокрации? 

Социологическо проучване на Harvard Harris, показва категорична подкрепа в САЩ за правото на Израел да се отбранява срещу ХАМАС. Нещо повече, цели 72 на сто от участниците в анкетата смятат, че израелската армия трябва да продължи настъплението си в Рафах, последния бастион на терористите в анклава, които се крият зад гърбовете на жени и деца.

 

 

 

 

 

 

Интересен експеримент си е направил американският бизнесмен Давид Маркус. Решил лично да се увери какво става в Калифорнийския университет в Лос Анжелис. Срещнал се с бунтуващите се там студенти и установил, че те открито подкрепят терористичната организация ХАМАС, отричат  дори да е имало терористично нападение срещу Израел на 7 октомври миналата година, позовавайки се несъществуваща публикация по въпроса от “Ню Йорк таймс”. Някои пък твърдят, че ХАМАС са действали на 7 октомври 2023 г. при…самоотбрана-теза, която напълно се покрива с рашистката “причина” за нахлуването в Украйна.

Бизнесменът, който очевидно е бил придружен от съмишленици, тъй като говори в множествено число, установил, че най-невръстните протестиращи си имат командири. Те веднага се появяват да говорят от тяхно име, когато възникне спор. При липса на аргументи препращат към заявените си в писмен вид искания и отказват да коментират друго. А общото между всички е, че имат твърде малка или напълно изкривена представа за историята.

В крайна сметка Давид Маркус стига до извода, че си е имал работа с джихадо-нацисти с промити мозъци. 

Някои от нашистите, които са очаровани да видят свои съмишленици сред американските студенти, надявайки се те да разрушат отвътре проклетата Америка, виждал ли е отблизо и на живо джихадо-нацист в акция? 

Мога да свидетелствам от първа ръка. Това са фанатици, готови да убиват винаги, когато могат, по етнически признак-предимно евреи, но и заподозрени, че са евреи.

Определението за тях, че са нацисти, е 100 процента легитимно. Не ценят и собствения си живот, нито животът на децата си, които изпращат на самоубийствени акции. 

Първото, а често и единствено нещо, които тези същества са ме питали под дулото на оръжията си, е дали съм бил в Израел. За тях самото посещаване на Израел от моя страна щеше да е достатъчно, за да ме ликвидират. Ако не сте виждали озверяло двукрако с пяна на уста и кръвясал поглед ( от употребата на наркотици, каквито в ливанската долина Бекаа се произвеждаха в промишлени количества под вещото ръководство на Сирия и Иран), по-добре не се заяждайте на тази тема…

Един такъв, озверял от омраза сириец в Бейрут, искаше да ме …целува. Правеше ми жестове да млъкна и да не му противореча, хващайки ме за ушите с две ръце. Някаква бедуинска заплаха ще да беше ( командосите ги набираха неуки и примитивни, за да направят от тях безропотни машини за убиване). Задоволи се все пак “само” да ми напъха дулото на своя калашник ( българско производство, което му и казах) в устата ми.

Сега, когато ХАМАС се (д)оказаха най-успешните терористи сред всички желаещи да унищожават Израел и евреите изобщо, рашиzоидите у нас искат от мен да застана на страната на фанатиците. 

Превъзбудените ни рашисти се наслаждават на протестите на американски младежи, които нямат представа кого защитават. Крият се нашистите точно така зад гърбовете на подрастващи в омразната им Америка, както самите терористи в Газа използват жени и деца за жив щит.

Е, няма да стане. Знам си урока. Научил съм го от личен опит. Да пробват с някой друг.

5 мнения за “72 на сто от американците искат Израел да довърши ХАМАС”

 1. Лошо нещо е, баща Комунизъм и майка Социализъм. Не можаха и едно дете да си възпитат, без да е с проблеми. Но упорито продължават… Не им се получава, но те опитват.

 2. Аз пък искам поне 64 процента, да престанат да се страхуват и “да не ходят за гъби и на непредизвикана разходка”. ):

 3. – хамасофилите са ”шумни” като путинофилите като преекспонираното от медиите бг-русофилие(https://webcafe.bg/onya-deto-ne-go-triyat/koga-shte-spukame-mita-za-rusofilskata-balgariya.html) да се крепи властта на руските корупционери
  – Петър Бояджиев : ”Данс не видя, как руските агенти взривяват складове с боеприпаси на българска територия. Данс не видя как тези агенти тровят български бизнесмени. Данс не видя, какво върши Пеевски, та се наложи САЩ да им обяснят че той е корумпиран в огромни мащаби. Данс не видя, как руските агенти от ГРУ, влизат като у дома си през кеят на Доган в Росенец. Данс не видя чувалите с пари, които се пренасяха от банката на Маджо. Данс не видя как Божков тегли милиони в ликиди, за да ги занесе на Влади Горанов. Данс не видя и пак не видя и пак не видя. Да, ама ДАНС видя каква огромана заплаха за националнта сигурност е Кирил Петков, който не бил излязъл по правилата от едно НПО …”
  – Buffalo Wings Sace – перфектната комбинация от Мутри, Мисирки и Микрофони(всяка прилика с руската МММпирамида НЕ е случайна)

 4. Точно.
  Необразованите диваци си намерили рупор в университетите.
  Които пък прегърнаха идеята за инакомислие.
  Майтапчии..

 5. Интересна информация (в писмо до всички родители) се получи от университета където синът ми е първокурсник. Преди няколко дни университетът е помолил полицията да разтури лагер на протестиращи на територията си. Полицията съответно почва да задържа протестиращи но преди да ги арестува иска да покажат студентски карти. Тези които показват студентски карти ги пускат. Останалите ги арестуват. От около 100 арестувани, около 30 са студенти (които не са си показали картите), а останалите около 70 нямат нищо общо с университета. Толкова за “студентските” протести.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.