На днешния 1 май думата “мир” е зачеркната от лозунгите в московията

1 май си остава ден на труда в “руския мир (т.е. в руския свят), но думата мир отпада от лозунгите. От съветско време до 2022-ра те  звучаха така:

“МИР, ТРУД, МАЙ”

На билбордове в Петербург, видно от снимката, думата “мир” днес е заменена с “пролет”, а “май” е променена на “Петербург”.

 

 

 

 

Тази метаморфоза на гузната съвест на войнолюбците в Кремъл не се ограничава само до района на метростанцията “Комендантски проспект”. Засяга цялата държава. И телевизиите. И прокуратурата. И всички, които поздравяват населението, но не споменават традиционната дума “мир”.

Диктатурата не се крие. Честити пролетта и прославя труда. Не и мира, както беше прието там от зората на болшевизма.

 

 

 

 

 

 

  Щеше да е само куриозно, ако не беше издайнически отвратително, че в империята е забранена не само думата война, но и думата мир. 

Според официални данни на британските власти жертвите на окупаторите в Украйна достигат 450 000 души убити и ранени. Така че може да се окаже, че на практика и думата живот ( жизнь) ще отпадне от списъка на разрешените, а живот ( т.е. корем на руски) ще бъде определяща докога населението ще търпи да бъде използвано за пушечно месо и лъгано, че в Украйна не се води война. 

Бедстващите на ръба на оцеляването в страната по собствени официални данни в царството са около 10 милиона. Явно още са малко, за да причинят социален взрив в държавата, която отговаря на дефиницията, че войната е начин богатите да защитят интересите си като изпращат на смърт бедните ( Джордж Карлин).

Лозунг, от рода на съветския (по долу) днес е невъзможно да издигнат в царството на Путлер.

Апропо, Путлер не иска мир и в космоса. Предложението на Япония и САЩ да бъде гласувана резолюция на Съвета за сигурност в ООН за забрана на оръжията в космоса беше блокирано миналата седмица от слугите на руzкия цар на правата на постоянното членство с блокираща квота, извоювано от Сталин и за двете комунистически държави ( СССР и Китай).

 

1 мнение за “На днешния 1 май думата “мир” е зачеркната от лозунгите в московията”

  1. Да. Съгласен съм. Честита им пролет и труд, който да положат, за новия им император. Няма как иначе. Ще продължат, но ще направят всичко възможно да изкривят не само в собствените си глави нежеланието и безпомощността си. Това е притеснително. А…, спомних си! Не беше ли тяхната империя уж велика, пък я няма ???
    Няма да остане нищо, ако няма рУсия. Защо на някой му трябва свят без рУсия? Нищо няма да остане. НИЩО ??? Докато има Путин и сволочь, каторую славет его, ще си задаваме такива въпроси.
    За съжаление, хората които искат да променят държавата си, нямат такава възможност. То не беше мАркс, не беше еНгелс, не беше лЕнин., не беше дЖугашвили (между другото, той не беше ли грузинец? ако не ме лъже паметта, там още им стои в тиквите ССерски спомен с новия закон, приет скоро…)
    Я, по добре да престана с философстването, че още се борим за нашата Държава ! Станахме за срам на самите себе си!
    Пука ми за Украинците!!! Когато руснаците премахнат злото при тях, може и да говорим…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.