Джихадисти зоват в американски университет за унищожаването на Америка и на Израел

Гледам и слушам употребяваните в българските медии формулировки за характера на протестите в американските университети. “Антиизраелски” може и да се промъква като определение, но доминира лъжата за “пропалестински”. Лъжа е, защото Израел не воюва с палестинциТЕ, а с ХАМАС, терористична организация, която тероризира от години и палестинското население в Газа, потискайки жестоко всяка проява на несъгласие с догмата и диктатурата на джихадистите.

Именно “джихадисти” отсъства от речта на българското публично говорене. Не съм забелязал някой от приказващите и пишещите по темата да е забелязал истината и да използва това вярно определение.

Когато джихадистите от Ал Кайда вършеха своите зверства, всички бяха единодушни в оценката си за тях като за варвари. 

Клането на евреи на 7 октомври миналата година, в огромната си част цивилни, жени и деца ( общо 1200 умртъвени с особена жестокост за броени часове, най-голямата подобна загуба на еврейски живот от Холокоста насам), много бързо беше “забравено”, когато Израел отвърна на удара срещу терористите, криещи се зад гърба на цивилните си сънародници. Не “намирисва” ли тази “забрава” на зле прикрит антисемитизъм? 

Впрочем, част от протестиращите в САЩ дори не крият особено антисемитизма си.

Като стана дума за жени, нагонът на терористите да изнасилват беззащитни жени, изненадани в техните селища в Израел на 7 октомври, не се наблюдава по отношение на униформените израелки. Не е известно каква част от тях са на първа линия в боевете с “храбреците”, използващи населението на Газа като жив щит, но със сигурност ги има и там. Делът на жените, които служат две години в израелската армия, надхвърля всичко подобно където и да било другаде по света.

 

Впрочем, една палестинка (по майка) пилотира самолета си на бойна мисия срещу иранските дронове, изстреляни срещу Израел. Това е йорданската принцеса Салма ( на снимката). Беше цитирана да заявява, че е свалила 4 ирански дрона.

Отличителната черта на джихадизма е, че той призовава за унищожаването на Америка и Израел. 

Тъкмо такива лозунги издигат в американските университети, в които прославят и терористичната проиранска групировка “Хизбуллах” ( отговорна за атентата в Сарафово, т.е. в България- за сведение на нашите рашизоидни симпатизанти на джихадизма). Публикувам отново снимката със знамето на Хизбуллах сред протестиращи в САЩ.

 

 

 

 

 

В Нюйорския университет( NYU ) джихадистите не се притесняват да оставят почерка си и в писмен вид. Лепят призиви за унищожаване на Америка и Израел.  

 

На “заблудените” у нас припомням мисълта на Марк Твен, според когото е по лесно да направиш хората на глупаци, отколкото да ги убедиш, че са направени на глупаци.

7 мнения за “Джихадисти зоват в американски университет за унищожаването на Америка и на Израел”

 1. На истина много прозорливо от страна на господин Инджев, че обръща внимание на главният факт. Израел не води война с палестинците а срещу ХАМАС. Те биват използвани за защитна пречка, при което стават жертва в стълкновението. И войната се води в тези райони, от където е дошло агресивното стълкновение, предизвикано от ХАМАС, при което са избивани и взимани в плен израелци.
  Същото трябва да се случи и с руснаците прекрачили украинските граници, които използват населението в окупираните земи точно така, както и ХАМАС. Това е стратегия преподавана на хамаските терористи в учебните им руски лагери. Много добре си спомняме, как арабски „гости“ се разхождаха по времето на соца и у наас.

 2. Дали не е крайно време да се спре с криворазбраната толерантност? С толерантните – толерантност, с варварите – използване на оръжие до тяхното пълно унищожаване. Или вразумяване. Пълнейки Европа и останалия цивилизован свят с диваци от ислямските провалени държави, не те ще станат цивилизовани хора, а ще пренесат своите примитивни нрави в цивилизацията. Каквото и гледаме в момента.

 3. Христос воскресе!
  Здраве, успех и щастливи дни на всички приятели в блога и техните близки!
  Нека всеки от нас според силите и възможностите си вложи дан в победата
  на доброто и светлината над мрака и хаоса!

 4. Христос воскресе!
  Бъдете живи и здрави!

  И аз се възхищавам на принцесата на Йордания, която в едно мюсюлманско общество завърши военна Академия, като баща си, а и на баща и, че в едно мюсюлманско общество, я насърчи да следва порива на сърцето и убежденията си. Значи можело. А точно тази свобода и право атакуват и в САЩ, и в Европа левичарските тълпи.
  Във война сме.
  Да осигуряваме равни права на тези, които считат Правото за слабост, е престъпно.
  Време е, лоялността на искащите и придобилите българско гражданство да бъде проверена.

  Християнско е. А и комуто много е дадено, много и ще се изисква.

 5. Христос воскресе драги асънародници!
  Дано с Божията помощ успеем да се освободим от комунистическата напаст, полепила се от толкова години в битиетио ни.
  Благодаря на господин Инджев и на всички участници тукападноевропейски път, „далеч от Москва!“

 6. Во Истина Возкресе!

  Присъединявам се изцяло към прекрасните пожелания на съблогарите.
  Да бъде!

 7. Христос возкресе!
  Во истина возкресе!

  Арабите са обявили “джихадь” на евреите много след атечествено-болшевишките империЯлистически КОНТРАлевоционни терористи на таварищь Сталинь! НАЛИ!
  А и преди болшевишките терористи , Сталинь е “обучаван” в имперската моZZковия, преди 1917г. , където антисемитизма и антиевропеизма е основната имперска “идеология” , особено след възкачването на джендърьма на Европа- никакАй едно!
  Което води до постоянни погроми и мракобесие, и постоянна имперска АГРЕСИЯ през целия 19 век! На всички континенти и океани!
  Не случайно в моZZковията се “узаконява” антисемитизма и мракобесието чрез майските “закони” и антисемитска пропаГАДность на царската охранка изфабрикувала – “протоколите на ционистките мъфюдреци”. Настолни наръчници на Хитлер и неговите нюрнбергски “закони”, продължени и от арабските джихадисти, след формирането на държавата Израел! Разбира се с “помощта” на “братските” ИМПЕРнационал-болшевишки “вождове” от СССРь, обявили “свещенная вАйна” едновременно и на фашизЪма, и на империализЪма, и на ционизЪма! А сега кагеЙбисткият бандит Хуйло обяви “свещеннаЯ вАйна” на Украйна и НАТО, а и на Израел!
  Така че , сегашните им джихадистки “наследници”, трябва просто да си отидат при своите спонсори и гасудари , предимно в путлерастката РАБьZZийскаЯ феОдерация , а може да “отседнат” и при “братски” Китай при уйгурите, или в (фа)шиитски (т)ИРАНь при своите сунитски едноверци от персийски Азербайджан или при пущуните в тИРАНь!
  Който не му харесва в САЩ и Европа, трябва да се върне пак при тях!
  Одите при Хуйло в “братски” Хуйлостань!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.