Шалом алейкум, тов. Волгин!

“Шалом” санкционира лицето на рашиzма в българските (държавни) медии Волгин. 

Това изглежда като малка крачка към голямата тема за осъзнаването на връзката между рашиzма и фашизма. Тя стана демонстративно видна след като Волгин беше припознат от фашизоидната въzраждане за нейно лице, готвено за Европарламента на избираемото второ място на изборите на 9 юни.

 

 

 

 

 

Крачката е важна. 

Нашистките рашисти претендират да бъдат третирани като антифашисти. 

Отношението на Израел и еврейските организации в България към тази лъжа е възможно най-разобличаващия фактор за фашизоидния характер на путлеризма у нас. 

 

9 мнения за “Шалом алейкум, тов. Волгин!”

 1. троЛянския пропаГАДен краZZнопаветен джендърь (в)ОЛГИНь винаги е имал само една единствена “идеология” , той се “бори” само за себе си , за личната си копаня цвик от своите гасударски ТЪПькачи! Важното е , само, да е първи натегач сред “първите” си натегачески “колеги! Същият е и натегаческия фанатизъмЬ и на сегашната му атечествено-ПОПУЛИСТка и атечествено-путлерастка падруга кУпейкинь и иZZраждане.
  Натегаческото джендърьство е единствения рефлекс в нищожното им “битие” на вечниТЕ пропаГАДни подлоги и марионетки на своите “спонсори” и ТЪПькачи!
  Ако някой им даде няколко копейки повече от сегашните им атечествено-путлерастки сводници, ще започнат да пропагандират дори за сегашните си “идеологически” либерастки “врагове”, защото за натегаческата им помиярщина няма вечни “врагове” , има САМО и единствено вечни гасудари и своднически деньгоносители!
  Одите на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на бокоТИКВАТА, одите на хуйло си!
  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3-иЙ мартЬ, оди на бокоТИКВАТА, оди на хуйло си!

 2. Допусната е грешка. Изборите ще бъдат на 9 юни, а не на 9 май.

 3. Действието на “Шалом” срещу пропагандатора на руския фашизъм в БНР е много адекватно.
  Днешното правителство на Полша също изпълни завета на Васил Левски “Дела трябват, а не думи”. Една седмица след като встъпи в длъжност смени всички ръководства на специалните служби и закри общественото радио и обществената телевизия, бълващи антиевропейска пропаганда.
  В Полша патриоти заляха с червена боя руския посланик. В България партията на копейките, в която се набута волгата от БНР, заля с червена боя сграда на ЕС.

 4. И не само той е с отнета награда. Самозабравил се отпадък. Страхлив самозабравил се отпадък. Резултат от комунистическия режим и непреодолимото му желание да служи на Путлерския фашизъм. Всъщност, то разлика между комунизъм и фашизъм, почти няма. Ма, как са си лика прилика на снимката… Боклук, през девет сметища надушва боклука.

 5. Ще си позволя, с истинско уважение към всеки коментатор в този блог, да кажа следното:
  Стига сме се правили на редактори. Господин Инджев тук сте допуснал грешка, господин Инджев там сте допуснал грешка, ама ако може по-нагоре, ако може по-надолу… Изразете първо мнение, пък после посочете техническата грешка, защото освен технически, други аз не съм забелязвал. Ако си мислим, че така ще повлияем по някакъв начин на вечно заяждащите се и бълващи гадости външни читатели на блога, надали ще стане. Те си бълват и без причина. Благодаря на собственика, че ни ги спестява за негова сметка.

 6. Към Иво Колев:
  Благодаря за подкрепата, като същевременно и благодаря на коментаторите, които коректно помагат да поправям неволни пропуски,за да не се възползват от тях дебнещите ме хиени.

  Нямате представа колко са настървени, защото не ги допускам да си налагат виенето тук. И без повод вият. Какво остава, когато им дам такъв-дори да е дребен, винаги е “вкусен” за глозгане от хиените.

 7. Не е “фашизъм” а е “националсоциализъм”.
  БСП-Възраждане-ИТН са националсоциалистически партии а не фашистки!!!
  Фашистите са в Италия, Испания и донякъде в Португалия!
  Фашистка Испания не взема участие във ВСВ и никой не я закача!
  Националсоциализма, това е идеологията, която проповядват в Русия!

 8. Подкрепям обяснението на The Rock за “фашизъм” и “националсоциализъм”, защото това много често се бърка в много медии и постове по форумите! Добре е да се напомня често, защото на неонацистите и социалистите не им харесва второто,затова предпочитат “фашизъм” в повечето случаи съзнателно,а и поради незнание по някога! Със здраве и Светли дни към всички!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.