Нашият “Лео Меси” уж в чужди партийни дела не се меси. Кого финтира с тази лъжа?

Една от емблематично повтарящите се лъжи на лишения вече четвърта година от възможността да се върне на бял фал(кон) начело на изпълнителната власт бивш рекордьор по премиерски мандати в най-новата ни история е твърдението му, че не се бъркал в работата на други партии. 

Не само се бърка в работата на други партии, но и прави възможното да ги унищожи, ако му пречат. Това му е приоритет в момента по адрес на ПП или поне в опитите му да ги отдели от ДБ.

Лъжеше постоянно колко не се интересувал от други партии- многократно и отдавна. Но винаги се опровергава(ше) сам с реални действия и изявления, което е видно само за онези, които искат да забележат този факт. https://www.vesti.bg/bulgaria/politika/borisov-ne-se-interesuvam-ot-drugite-partii-a-samo-ot-moiata-6053773

Ето какво рече и излъга вчера по адрес на партии, на които държи сметка кого номинират за изборите.

“При преговорите за правителство няколко дни спорът беше за Тагарев. Петков казваше “Това е нашето знаме, Тагарев”. Сега това тяхно знаме дори го няма в листите. Гледам и Рашков го няма в листите, което значи, че тези ключови личности са изпаднали оттам”, каза собственикът на ГЕРБ на среща с партийни активисти в столичния квартал “Младост”.

Отгоре на всичко излъга и за Бойко Рашков. Има го има в листите. Втори е в Перник.

Освен това във връзка с факта, че еврейската организация “Шалом” отне отличие, която е присъждала на Волгин, възниква по аналогия въпросът: защо Путлер не отнеме отордена “Ломоносов” , връчен през 2007 г. на вричащия се във вярност Бойко Борисов, след като днес същият ( да, същият), който се врече и обеща да пази съветският тотем в София, се отрече и се обяви за пръв евроатлантик, позволявайки най-сетне МОЧА да бъде демонтиран?

Въпросът е риторичен, но и логичен като напомняне за онези, които предпочитат да забравят неудобната истина за руския орденоносец.

17 мнения за “Нашият “Лео Меси” уж в чужди партийни дела не се меси. Кого финтира с тази лъжа?”

 1. Рол,

  – къде са на байхуя Главчев и Калинката МУ Стоянов ?
  https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjWWsEjGP77CDsDSPYpRd5apfzA0Qru4g4aCrrknfP9z4zH-uZexM8QoG56sphJj8F4hkHXcEuFi3nHYM9oAF9uQAdgCf1-xK6SwPmMVt5Pw6EDPqXML3c6i0SliWr8VdCZeRQH6LHHvB0-wpeWk4k-6pZZ37PjwKByIh52CAm9tG6MAtajgdQtWRM5NV4/s1200/3.webp
  – реZилдент паздравил участники в забраненото от Общината позорище на копейките в столицата . . .
  – Кметът на байхуй : Премахването на паметника на Альоша в момента не е тема за Община Пловдив, защото нямаме информацията, която изискахме. . .
  – Проф. Келбечева: България е единственият член на ЕС и на НАТО, където се пазят още 185 руски паметника. Историческото невежество ражда дълбоки идеологически изкривявания
  https://frognews.bg/novini/prof-evelina-kelbecheva-frogniuz-9-mai-izkriviavaneto-hronologiiata-vtorata-svetovna-voina-chast-vazrodenata-propaganda-putin-2024-05-09.html
  – Radoslav Bimbalov: Европа се остави да бъде пробита отвътре, да се разруши толкова изстраданата й цялост. Срещу газ, грош или просто от глупост, Европа си продаде мира.
  И няма право да празнува докато не си го върне обратно.
  – Явор Божанков: Трябва да дадем най-доброто от себе си, за да изпълним завета на Апостола – “най-сетне да бъдем равни на другите европейски народи”. Можем!
  🇪🇺 https://bnr.bg/post/101988149https://bnr.bg/post/101988149

 2. Е в нормалните партии някои лидери може и да не се кандидатират! Но в бандитските мутренски атечествено-ПОПУЛИСТки и атечествено-милЮЮЮционерски пирамиди и шайки на фараона бокоТИКВАТА се монтират всякакви подлоги на вожда – международни бандити, санкционирани по Магнитски, ПКП, корупционните му марионетки от Банкянския поток , корумпирани дрийм тимове, и другите корумпирани номенклатурни атечествено-милЮЮЮционерски мутри. И даже в геЙрберастките “листи” на бокоТИКВАТА са натъпкани много троянски лошади на магнитския ТЪПькач дИбильян прасееФскиЙ!
  Но банкянския меZZия даже не смее нищо да каже за това. Е щом като ППДБ не са сложили Рашков и Тагарев в техните листи , защо бистришкия голаджия не го сложи в бреговите, щом като толкова се е “загрижил” за тях?????
  Защо е натъпкал “неговите” листи само с патерици и марионетки на магнитския му ТЪПькач дИбильян прасееФскиЙ? Нека сложи в листите му наистина компетентни и опитни експерти, като ,Тагарев или Рашков! Вместо да пълни парлаМЕНТА с магнитска и мутренска макулатура!
  Но от от черния ТОТОлитаризъм на банкянския меZZия може да излезе само Бистришките тигри, Магнитски и RICO. Не може да се очаква нито Шенген, нито еврозоната, нито европейско развитие.
  Оди на донь байХУЙаньЮ ти геЙрберасткиЙ, оди на агенть БудаХари, оди на магнитския ти ТЪПькачь дИбильян прасееФскиЙ, оди на хуйло ти!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на бокоТИКВАТА, одите на хуйло си!
  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3-иЙ мартЬ, оди на бокоТИКВАТА, оди на хуйло си!

 3. Признавам си, че не съм фен на футбола, но пък пишман футболист да се сравнява с Меси, съвсем ме обърква. На мен този куц “гений”, по ми прилича на Шакира. Разбира се има малка разлика и тя се състои в това, че оригиналната Шакира “без да иска” крие данъци, а нашата ги раздава и открито си маже филията. “Мазнинка” да има…
  Как си представя някой, че той ще се откаже от връчената му тенекия. Това за новия евроатлантик е, като да започне отново да събира капачки от кока кола и да си прави роботи от кутии марлборо. Шакира, Шакира – ти ли си..?! Лелей, Лелей, леле….

 4. Извинявам се, че коментара не по темата на статията.
  Мислещи се за красиви и умни шматки, заедно с точещи по тях лиги мастурбатори, се опитват предварително да издават присъда. Присъда, според тежко увредените им мозъци.
  Защо, не са глобени за нарушаване на обществения ред. Или поне набити зад някоя колона?
  За наше най-голямо нещастие, идиоти ще гласуват за тях!
  Има поговорка: “Роди ме мамо с късмет, пък ме хвърли на боклука”. Обяснявана им е на обратно.
  Поговорката ли е сбъркана? Майките им ли са я пресъздали неправилно?
  Отвратителни създания, но не по-вече от тези, които им вярват.

 5. Чест и почитания за г-н Николай Табаков, общински съветник от ДБ в Дупница!

  Господ здраве да ти дава, Човеко! Днес отсрами всичките “патриоти” в този град!
  Те, “патриотите”, си седяха кротко като мишки по диваните и къщята…

  РЕСПЕКТ!

 6. Дотук с овчедушното преклонение пред Грета! Баста!

 7. Българин💛💙,

  Desislava Panayotova: Николай Табаков, общински съветник от ДБ, общественик, художник и музикант, свободен човек и мой приятел днес поне малко изми общия ни позор, дупничани.
  https://www.facebook.com/p/Д-р-Владимир-Сотиров-психиатър-100063673535354/

  НС/Явор Божанков: За завършек на деня на Европа ще споделя 2 неща, които трябва да привлекат вниманието на всеки европеец.
  1. Президентът Радев отново е на шествие под знамената на държава, която обяви България за враг. Шествието е забранено от кмета Терзиев. Тук едва ли има изненадани.
  2. В НС беше предложена декларация от ПП/ДБ, с която:
  -България се присъединява към страните от ЕС, които осъждат режима в Кремъл, като поддържащ тероризма.
  -Изискват се спешни и решителни действия от изпълнителната власт за противодействие на руските пропагандни канали у нас и дезинформацията.
  -Изисква МС да прилага стриктно санкционните режими.
  -Осъждат се взривовете между 2011 и 2023г. и отравянето на български граждани. След предложената декларация Чехия посочи Русия, като отговорна за това включително в България. У нас реакция – няма.
  Да, съюзни служби и други европейски страни осъдиха случилото се в България. Разследваха и дадоха доказателства. Кой, кога и къде.
  ГЕРБ и ДПС отказаха да го направят. Думите са едно. Делата друго.
  -Председателят на комисията по външна политика Бойко Борисов 2 месеца не намери време да я разгледа.
  -Росица Кирова отказа да я предложи за гласуване в зала, въпреки, че имаше това право.
  Декларацията с пълния й текст https://www.parliament.bg/bills/49/49-454-03-1.pdf

 8. Българин💛💙

  Разбрах, че новият (и бивш) дупнишки кмет Първан Дангов (БСП) закачил раzzийския парцал пред общината, редом до българския и европейския флагове! Пускал по тонколони руzки чаштушки, катюши, калинки… Николай Табаков (ПП) на два пъти го свалял.
  Впрочем, на последните избори участва и док. Панчо Панайотов, легендарен и свестен дупнишки кмет, заради който едно време беше Градът на Барикадите, Синя Дупница и т.н. Взе около 7%?! Не го познаха.
  Пропаднала работа.

 9. Към
  Българин💛💙
  09.05.2024 в 20:56:
  Наистина тоя кмет и целия “град” си живеят още в болшевишката клоака когато носеха името на коминтерновския шумерски болшевишки терористЬ
  Тая гнас се е сетила , че матушката му има “празДникь” , а защо не окачване знамената и на съюзниците по ленд-лийза и антихитлеристката коалиция – САЩ и Англия???
  пАчему, тоя болшевишки краZZноармейски УРОДь си прави ЛИЧНА негова пропаГАДность, за сметка на целия град?
  Защо тоя ТРОЙянсКИ болшевишки джендърь не пусна ЕВРОПЕЙСКИЯ химн? ЕВРОПЕЙСКИЯ!
  Защото вчера не беше “день пАбедЪй” , а беше ДЕНЯ БА ЕВРОПА!
  ДЕНЯ НА ЕВРОПА!
  ДЕНЯ на победата над нацизма и фашизма в ЕВРОПА беше предишния ден на 8 май!
  Защо тоя болшевишки паразитЬ дрЪнговЬ, не се сети да вдигне знамената на САЩ, Англия и ЕВРОПЕЙСКИЯ съюз в чест на ПОБЕДАТА на 8 май?
  Всичко това показва че тоя е шпионски ТРОЙянсКИ терорист, и веднага тея паразитни бандити и контрабандисти от ОПГь-ДАНZZь ,
  ОПГь-МВРь и ОПГь-прокурВатурата веднага да го разследват за предателство към България и нашите съюзници!!!
  И……-чемАдань-вАкзаль-Хуйлостань!
  Да отиде на краZZная площадь да си развява матурите пред неговия своднически ТЪПькач- Хуйло!
  Оди на атечествено-болшевишката КОНТРАреволюционна ИМПЕРнационал-болшевишка партия-матушка КПZZь , оди във “великия” ZZZРь , оди на хуйло ти!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на атечествено-болшевишката шлюха – дрЪнговЬ, одите на хуйло си!
  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3-иЙ мартЬ, оди на болшевишкия джендърь – дрЪнговЬ , оди на хуйло си!

 10. Истината изисква точно цитиране!
  “…..много знакови за „Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ) лица не са водачи на листи за предстоящия вот.
  Гледах листата на ПП-ДБ, видях, че ген. Атанасов не е ВОДАЧ, но и Бойко Рашков също…”

 11. https://frognews.bg/novini/izrael-otiva-finala-evroviziia-vapreki-protestite-2024-05-10.html
  (миналата година русия обвини спечелилата’Евровизия 2016′ украинка Джамала в ‘разпространение на фалшиви новини за руската армия’ и задочно я арестуваха като ”чуждестранен агент” – тази година русия обвини Израел, че бомби населението в Газа и че превръща в ‘политически инструмент предполагаемо страдание на хора’ на рождения ден на хуйло – песента на Джамала беше точно за руски престъпления срещу населението на Крим …)
  – песента на Израел ‘October Rain’ става ‘Hurricane’
  Този ураган
  Няма нужда от големи думи

 12. Както се очакваше служебното правителство на ГЕРБ даде картбланш за шествие в София на безсрамен полк на 09.05.2024г. в прослава на окупационната Червена армия, в нарушение на заповед на кмета на София.
  В Русия вече няма шествия на безсрамни полкове. Българските путиняци се правят на по-големи войнолюбци от руснаците.
  Само бай Ганьо и Леонсио Меси са декларирали политическа мощ, с която да направят магаре депутат. Прототип на бай Ганьо е Ганьо Сомов от село Енина, област Стара Загора.
  Затова на съветския празник 9-ти май, Леонсио Меси стартира предизборната си кампания за лов на политически сомове в Стара Загора.

 13. Иван Петков,

  хуйло няма интерес от стотици хиляди с портрети на синове, братя, съпрузи станали ‘месо’ в Украина и си спретнаха ‘спонтанна’ радост на ”непарадный Бессмертный полк”
  https://realnoevremya.ru/uploads/mediateka/18/60/74e9ec62df6c3b02.md.jpg
  ” Где могила моего деда, мы до сих пор не знаем. Пришел на парад один, жена и дочь готовят праздничный стол. На праздник пришло много людей, особенно детей и молодежи — это очень сплачивает! Это говорит о том, что наступило понимание — мы фашизм не добили, оказывается”
  – орките трябва да продължават да празнуват смъртта на килограм, както се изцепи хуйло:
  ”за никого не е ясно и как напуска – от водка или от нещо друго ”
  https://www.dnevnik.bg/analizi/2024/05/09/4620950_viktor_astafiev_stalin_izgori_ruskiia_narod_i_rusiia_v/

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.