Милиционерщината покровителства най-агресивните улични остриета на ращшиzма у нас

Най-агресивните лица на уличния рашизъм у нас отдавна са станали популярни с физиономиите си. Не и с имената си.

Защо са все така анонимни уличните остриета на рашизма у нас? Те ли не искат да се представят с биографиите си пред публиката или “системата” ги пази от разконспириране?

Една от тези мутри ме нападна на публично място в центъра на София пред МОЧА на 9 септември 2014 , изтръгна ми лозунга от ръцете. Тъпка го и  го счупи. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Полицията се намеси, но само, за да отведе  нападателя по-далеч от гнева ни. Направих си труда да проверя след митинга какво (му) се случва под милиционерската протекция. Седеше си на кротка приказка с милиционерите в тяхната кола. Без белезници, въпреки основанието да бъде задържан. Явно изчакваха “опасността” за него да премине, за да го пуснат.

Милицията действаше като негова лична охрана. Пазеше го от ядосаните съмишленици, протестиращи пред МОЧА.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Много подобен на външност агресор, с буквално същите къси бежави ( бежа вю) гащи, дефилира  и вчера на 9 май предизвикателно в София на фона на строени по повод Деня на Европа български гвардейци. 

 

 

Не мога да кажа със сигурност, дали не става дума за едно и също лице ( с абсолютно същите гащи, но различна прическа днес), но тази “подробност” няма значение. 

Нима тези остриета на рашизма не са известни на милицията? 

И защо не се заявяват публично с имената си, както правим от години ние, обектите на тяхната рашистка агресия? 

И защо милицията не ги “профилактира” , както правеше с наши съмишленици на МОЧА, държани цяла нощ с белезници в Първо районно управление на милицията в София след арест заради политическа изява срещу окупационния символ?

Най-често повтарящо се лице на уличната рашистка нападателност е един белокос екземпляр, редовно покатерен върху имперския руzки паметник срещу сградата на Народното събрание, чиито вход не веднъж атакува на по време на рашистки изстъпления.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Същият се прояви и като организатор на провала на един от нашите протести пред МОЧА. Гарантираха провала не десетината наперени наемници, които ни преградиха пътя,  а полицаите като тяхна охрана ( за пореден път). Мигновено образуваха кордон под предлог, че предотвратяват сблъсък, макар ние да бяхме заявили законно демонстрацията си, а мутрите да бяха нарушители. Към тях, минавайки през нашите редици, се присъедини същият белокос вожд на червенокожите, опитвайки да предаде тонколони на своите питомци отвъд полицейските сили, получили вече подкрепа от жандармерия, обърнати със шлемовете и палките си срещу нас. 

Не случайно по този повод наричам милиция униформените (а и онези техни колеги, които със сигурност се сливат с демонстрантите с цивилни дрехи, за да наблюдават обстановката). Няма друго обяснение за враждебността им към нас, протестиращите срещу МОЧА през годините, в сравнение със закрилническия им “чадър” над най-агресивните типове, начело на червено-кафявата тълпа освен доминиращата в МВР милиционерщина.    

И всичко това така и не се промени през последните няколко години, когато милицията не показа нищо “евроатлантическо” в крак със заявката на бившия си шеф като главен секретар, награден с руски орден за милиционерски заслуги към Москва. Явно окопаването на милиционерщината е трайно и все така всеотдайно. Не ми е известно да има опити за “реформа” в това отношение.

А на вас? 

На вас оставям да прецените дали нещо се е променило, след като главнокомандващият Румен Радэв стана за пореден път съучастник в незаконна рашистка улична проява на вчерашния 9 май,  поощрявайки с присъствието си уличния рашизъм.

 

 

 

 

 

 

 

 

8 мнения за “Милиционерщината покровителства най-агресивните улични остриета на ращшиzма у нас”

 1. Моча, го защитиха вчера(обърнах внимание). От” Станке Димитров”, от бАнкя, от “профсъюзната махала”, от адреси, на които не трябва да припарват неподготвени хора. Да им кажа ли имената..?
  Изморително и не здравословно е, да живеем във филм на ужасите. Не води до нищо, освен психични проблеми.

 2. Рибата се вмирисва откъм главата.

 3. По най-грозен и обиден начин спрямо нас, бе направено! От хора, които се представят за българи, но се страхуват да има България.
  Слуги, които правят всичко възможно за да впечатлят господаря си и чакат подаяние. Но…, ние сме от народа и за народа… без значение, че с червена боя търсят опрощаване на греховете си. Сигурно са забравили, че не става така.

  Образование, Здравеопазване, Въоръжени сили.

 4. Все пак милиционерите о милицията са “създадени” от БКПь – туземния комИМПЕРнационален клонинг на атечествено-болшевишката савецка ИМПЕРнационал-болшевишка КОНТРАреволюционна партия-матушка КПССь и метрополията им СССРь!
  Като верни колониални колаборационисти милиционерите и милицията , няма как да не зищят своите колониални гасудари и своята метрополия , и техният “сакрален” дивашки Тотев МОЧА и МОЧИ-те, им , НАЛИ!
  Все пак да си припомним , че най-дългогодишният диктаторЬ – правешкият тато-ди-тути-каскети е започнал своята колаборационистка “кариера” в милицията, и оттам е станал първи генсекь на НРБь и БКПь, НАЛИ!
  Него никой НЕ го е търсил от “монархофашистката” ПОЛИЦИЯ , преди 9 септември 1944г. , а и той НЕ се е “криел” от нея, защото е бил неин първи ДОНОСНИК, срещу своите “партийни” другарчета и шумкарчета от БКПь!!!
  И след него няма “разделение” между “държавата” и милицията, в завършен милиционерски феодализЪмь!
  Още повече, тато-ди-тути-каскети беше “заместен” от своя милиционерски “наследник” от Банкя! Който продължи милиционерската “традиция” на колониалния милиционерски ФЕОДализъмЬ , “завещан” му от правешият му “учителЬ”! Сигурно това се е случило, докато му е “масажирал” ушите, и го е охранявал от “народната любов”!
  Ето така става “смяната” на върха на милиционерския феодализъм!
  След милиционетския тато, идва милиционерския баце! Пълна милиционерска “приемственост” , НАЛИ!
  Сигурно оттам и бокоТИКВАТА е “научил” , че “монархофашистите” са обявили война на “великият” им СССРь на 5 септември 1944г.. Въпреки че, през цялата война България поддържа пълни дипломатически отношения със “бащицата” им – Сталинь, НАЛИ!
  И затова през последните 80 години туземният милиционески колаборационистки ФЕОДализъмЬ премина – от коминтерновския ТАРАБАизъм, през болшевишки сталинизъмЬ , и след това през “класическияТ” ТОШОвизЪмь, и до “модернияТ” боЙковизЪмь, НАЛИ!

  Одите на МилЮЮЮционерският ви – донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, одите на агенть БудаХари, одите на хуйло ви!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на МилЮЮЮционерския ви тато-ди-тути-каскети, одите на МилЮЮЮционерския ви бокоТИКВАТА, одите на хуйло си!

  ДОЛУ колониалният ви “празДникь” 3-иЙ мартЬ, оди на МилЮЮЮционерския ти бокоТИКВАТА , оди на хуйло си!

 5. П.П.
  Извинявам се за някои грешки , повечето са от автоматичното попълване на Андроида, който винаги променя , дори вече коригираните от мен грешки .

  В предишния ми коментар , Андроида дори е променил думата тотем, на Тотев……и така вместо тотема МОЧА се е получило – Тотев МОЧА!
  Както и други подобни грешки, за което се извинявам!
  Както заменянето на отделни букви , и вместо О понякога е И , и други подобни!

 6. Така е, милиционери бяха, милиционери си останаха. Милиционерщината не си отишла от БГ-то! За най-голямо съжалиние! А и сегашният им министър /сега служебен/ като го гледам, изобщо не ми вдъхва доверие открай време…. Тези комуняги рашисти сякаш по калъп са правени! Като го гледам това белокосо деде и другите червени баби, черен песимизъм ме обхваща! А нашего президента бързо долетя от Баку, да не изпусне рашистката фиеста…Истински “натовски” генерал!
  А извън темата да добавя. Май Данчето вчера каза по една телевизия, че за половин година в София нищо не било направено! Какво безсрамие само при положение, че за близо 12 години кметуване, знаем колко неща се “направиха”!…Колко много паркинги – подземни, надземни, детски градини, ясли, ремонти на ремонтите и пр. ако продължа да изброявам, сигурно ще ви отегча…Ако иска някой може да допълни…

 7. Рикошетников, не е нужно да се извиняваш за неграмотното си писане!
  Отдавна сме ти свикнали.

 8. Предлагам да не осъждаме RICOшетниковь прибързано! Прави оригинални коментари и демонстрира свой собствен стил, който често налага “неграмотно” писане. Повечето от тях са реалистични и справедливо критични! Е, всеки има право на мнение!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.