Мазохизма на рашиzма у нас

Вече няма(м) съмнение: повече от всичко рашистите у нас мразят ние да сме по-добре от московците. Обратното на Вуте, който най-много обичал на Нане да му е зле.

Стигнах до този извод чрез проба. Работи без грешка. Полудяха от изнесените от мен статистически факти. Първата им вълна от опити да ми затворят устата беше дело на глутница платени мързеливи глупаци, които дори не си правеха да ме ругаят под индиго с обиди, различни от онези, които са им разпоредени. Получиха си заслужената реакция.  

 

С настъпването на нощта изпълзяха алкохолиците и наркоманите. Тази втора вълна вече се отличава  с обезумяване на рашистката омраза към скромната ми личност. Пълен делириум. Пишат цели фермани и бълват водопади от обиди, видни още от обръщението. Може би се надяват да ги прочета поне аз в пълен обем или дори да ги покажа на останалите читатели…

Страшно ги боли, че няма с какво да отговорят на истината, че в България се живее по-добре, отколкото в любимата им матушка.  Ако се замисли човек, това уникално заболяване, каквото не се наблюдава нийде другаде по света, би трябвало да получи название на нещо като латински от рода на ruso-bulgaro mazohistico.  

Научният ми експеримент се получи случайно, но дава отлични резултати.

Досега съм се въздържал да вадя пред скоби негативите от руzкта действителност поради разбирането, че мизерия и нещастие има и другаде по света. Само че руzкият случай е единствен по рода си днес и в човешката история изобщо.

Газят в несметни богатства както никоя друга държава в света, а поне 10 милиона души, само по официални данни, мизерстват в тази държава. Извън лъскавите центрове на големите им градове, в които лакомият за бързи печалби Запад наля стотици милиарди инвестиции преди да “прозре” с кого си има работа, населението в по-малките селища, т.е. мнозинството, живее без нормални пътища, газификация, топла вода и тоалетни в къщите.

Цялата им днешна гордост е съсредоточена в милитаризма на държавата, която изразходва за тази цел 4 пъти повече средства от България спрямо бюджета си- ето един единствен показател, по който московията рязко ни изпреварва. Дано рашистите у нас се зарадват на този факт.

Ето ви за начало няколко картинки от днешния пейзаж в държавата, която има претенции за величие, но дори нормално снабдяване с яйца не може да осигури на населението. 

 

 

 

Живеят в кенеф, но обиждат (лицето на) Европа

Безпътицата им, видна от една снимка

5 мнения за “Мазохизма на рашиzма у нас”

 1. Според последно социологическо проучване в България е регистран най-високото “одобрение” за дейността на ввХУЙЛО на планетата ни-37%. Повече от Беларус и дори от самата матушка. Където, каквито ѝ резултатите да ни се сервират, според Russian Field (https://russianfield.com/), те са изумително нереални. Защото само 6% от потенциалните анкетирани се съгласяват да отговарят на каквито ѝ да е въпроси.
  За това и изводите на Иво хич не ме изненадват. Както каза преди повече от година и половина на среща при представяне на книгата му “Свидетелства на прехода” в НДК авторът ѝ Иван Костов дори путин да употреби ЯО феновете му в България ще го оправдаят. Виж, загуби ли войната в Украина, прошка няма да има.

 2. Не е сложно – напишете “бомжи” в който и да е браузър и ще видите разликата между най-бедната държава в ЕС и най-богатата на природни ресурси страна в света.

  “Страшно ги боли, че няма с какво да отговорят на истината, че в България се живее по-добре, отколкото в любимата им матушка. ”

  Който го боли – Чемодан, Вокзал, МаZZква!

 3. Верно, в ла.йна/кал сме до шия (сн.№4). Ма па какви “шикарнъе домА” на заден план – солидни, за вечни времена, не като картонените къщички на “краварите”. Ми руZкия православен храм, дето мяза на джамия – дали има кей за сала, с който джапат през блатото? Homo Bulgaro-Ruzzo Idioticus е уникален пример за обратна еволюция към Putinkantropus Erectus Blatnicus. А отн. залповете словесни прыдни с руZкий дых към вас, Стопанино, няма да се уморя да повтарям – лекът са бренеке и сапьорна лопатка. В краен случай, чл. 98 на НПК и следващи за престъпления против републиката. Едно само про-руZко същество да бъде подведено по тях, другите ще изчезнат в каналните шахти, отдето изпълзяват, и няма да се чуят идните 20-30 г. Респект!

 4. Моля да направите коментар за новият пропутински политически боклук, който се задава на хоризонта (най-отдолу ще добавя инфо) . Сигурен съм, че ще обърнете специално внимание на точки 7, 8, 9 от заявките на тази кремълска партия. Освен това може да попитате риторично колегите журналисти от мейнстрийма, защо никога не задават въпроса на тези кремъслки матрьошки, какво точно визират с мирно разрешаване на войната, да обяснят конкретните действия.

  И също и въпроса какво визират под “ескалация”. Ние нерусоробите знаем причината да не питат, защото ще стане много конфузно да трябва да повтарят 1:1 кремълският наратив и рашистките условия за мир. Да казват, че на Украйна трябва да спре да се помага, за да може руските фашисти да ги прегазят и така да настъпи мира.

  Медиите са не по малки престъпници от тези които обслужват.

  Ваня Григоров:

  Тръгваме! С нашите съмишленици от коалиция “Солидарна България” открихме предизборната кампания за националните и европейски избори, които ще се проведат на 9 юни 2024 г.
  9-те приоритета, от които няма да отстъпим, са:
  1. Работа, заплати, сигурност
  2. Всеки е важен! Мерки за предотвратяване на демографския колапс
  3. Стоп на източването на здравните и осигурителни фондове и ползването им за формиране на частни печалби
  4. Законодателен пакет за защита на потребителите
  5. Запазване и развитие на българската енергетика като основен стълб на енергийната ни независимост
  6. Икономика с висока добавена стойност
  7. Ние сме “партия на мира”! Конфликтът в Украйна може да се реши с преговори, не с ескалация
  8. Няма “евроатлантически ценности “, има общочовешки ценности. Възпитаваме децата си в тях!
  9. Без цензура, прикрита като борба с „фалшиви новини“
  Проблемите са решими и има надежда – “Солидарна България“ е носител на тази надежда, трябва само да преодолеем апатията. И за разлика от някои “спасители“ през последните години, ние не минаваме транзит. Ние сме родени тук и тук ще останем.
  Време е за хората!

 5. Към Х.Д.:

  Необходимо ли е да поощрявате хора, които не знаят къде се намират от страх пред “работодателя им”?
  Чак и глупостите им, сте написал. Ако Ви харесват, гласувайте за тях. Ако не Ви харесват, не гласувайте за тях.

  С уважение,

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.