Бой(ко) по ППДБ е истинският приоритет на властелина на простите у нас

Повтарям заглавието: бой по ППДБ е истинският приоритет на властелина на простите у нас.

Всичко останало му е през маркуча.  Там го стяга ватенката.

Познайте как започна представянето на руския орденоносец от Банкя, посетил днес  партийно предизборно събрание Перник.

Оставете аплодисментите и скандиранията “Бойко, Бойко”. Искрени са скандиращите. 

 

 

 

 

Нямаше да са там посрещачите му, ако не бяха избрани на принципа на лоялността. Тя е основното гориво на лоясалата от преяждането с власт и корупция машина за печелене на избори от бойковизма у нас.

Встъпителните думи на местното конферансие, изречени след благодарностите му към “господин Бойко Борисов, че отново е сред нас”, ударно вкараха основната тема за врага. “С двеста”, както се изразява класикът на общуването с простите.

Кой е този враг, посочен от микрофона още в първите мигове на пернишкото представление?

Комунистите?

БСП, като тяхна разновидност?

ДПС, с които аплодираният в залата хиляди пъти се е клел да не управлява?  

А може би са откровените фашаги в парламента?

Или хората на Трифонов, родил израза за необходимостта той да бъде “изчегъртан”?

Не. Просто и ясно е. Ударно, както вече отбелязах, врагът беше маркиран като ППДБ.

Може да чуете това във видеото.

Останалото “красноречие” на самия собственик на корпорацията ГЕРБ можете да си го спестите. 

Пак се издадоха за приоритета си да се борят не с (уж) противоположни противници, а с най-опасния си враг, когото се опитват да приласкаят, приспят и заколят по време на сън.

 

5 мнения за “Бой(ко) по ППДБ е истинският приоритет на властелина на простите у нас”

 1. Тези с колажите ще ни разсмиват, докато не публикуват филмчетата с чекмеджетата и каките в спалнята му. Бойко го държат отвсякъде, а и вече спа една вечер в ареста. Как да не го дразни ПП!?

  Притесняват ме тези, които държат неговия курпулентен притеснител.

 2. На трибуната са поставени два плаката “Победа!”. За комуниста Леонсио Меси и неговите роби, повечето от които бивши комунисти, е най-важно да победят българите на предстоящите избори. Понеже са много тъпи и не могат да измислят нещо ново повтарят и заклинанията на комунистите от БСП преди повече от 30 години: “Много сме. Силни сме.”
  В контекста на изборите за Европейски парламент, ГЕРБ се изявявава като антибългарска и антиевропейска партия. Затова и няма никаква конфронтация между ГЕРБ и партията на копейките.

 3. Р.Бимбалов: ”Заплахата за цяла Европа в момента е реална. Защото “да си върнем държавата” е обещание, насочено към огромни групи хора…”

  – у нас ни повтарят със спецоперацията ‘ЦАР2001’ и не само опорката ‘ПП-ДБ изпраха бб/дп’ има успоредици с опорките срещу реформаторското правителство на ОДС – за жълтопаветниците ядоха и боя и солта и … сега остава бат’путьо да препени разбитите авари, а сините авери са новото клиентелистко И Т.Н. … та, още поне 2 мандата на байхуй – ако хуйло не оцелее – медиите на ДържавнотоПрестъпление пак ще са тук …
  https://www.iskra.bg/evgeniy-kanev-posochva-edna-ot-osnovnite-prichini-za-sazdavaneto-na-paralelna-darzhava-u-nas/
  ”Костов опита със специален закон да създаде професионална администрация, който обаче беше един от първите променени закони от царското правителство, за да вградят Лучано и неговите покровители в държавата. А той пък веднага назначи най-известната майка в държавата за шеф на тотото – откъдето парите му отидоха в КТБ, а оттам започна корпулентният възход. Така че пътят към добро управление и професионална администрация е както се казваше в казармата – тежък, но затова пък дълъг.“

  – ‘да си върнем държавата’ е парафраZa на ‘Erwache Deutschland1933’ и кремълските хибридчици успяха тогава със ‘събуденото мюре’ да отстрелят половин Европа, а сегашните мултипликации по света и у нас са задействани по СОПлан’Андропов’- КГБ е пак в кремъл …

 4. Какво се случва с тези хора? Гледам снимките и сякаш виждам конгрес на БКП. Ебаси гадното дежа вю.

 5. Все пак бокоТИКВАТА няма други “конкуренти” в парлаМЕНТА му!
  Всички “други” “пар(т)ии” са негови патерици ,и на магнитския му ТЪПькач #КОЙ! Нали!
  Сега слушам разни мисирки и негови подлоги от политопатоло-зите му , че трябвало да има “евроатлантическо мнозинство” , стабилно!
  Да се чуди човек на тези проZZт(итуиращ)ите подлого-лози на проZZт(итуращ)иЯТ им “вождь” бокоТИКВАТА, дали може да има по-стабилно правителство от това с ротацията между ППДБ и ГЕРБ/сдс, които имаха към 133 депутата? Дали?
  При това е от ДВЕ коалиции!
  А сега, според разни платени пропаГАДони щяло да има “стабилност” , само ако бокоТИКВАТА и неговият магнитски ТЪПькачь дИбильян прасееФскиЙ имали примерно 121 дУпетати , след “изборите” !
  Е, дали някой може да отговари дали 133 депутати са “по-малко” примерно , от евентуални бъдещи 121 дУпетати???
  Защо при над 130 депутати “нямало стабилност” , а при 121 ще е “по-стабилно” “правителствоТО” на бокоТИКВАТА и магнитския му ТЪПькач дИбильян прасееФскиЙ,а???
  И как правителство между 2 партии/коалиции е “по-нестабилно”, от евентуална бъдеща ТРОЙянсКА #КОЙалиция на бокоТИКВАТА, магнитския му ТЪПькач дИбильян прасееФскиЙ и евентуалната им ТРЕТА патерица???
  Ето това НЕ могат да отговарят проZZт(итуиращ)иЯТ атечествено-ПОПУЛИСТки и атечествено-милЮЮЮционерски мутренски фараонЬ бокоТИКВАТА и неговата геЙрберастка пирамида – геЙрбЬ, които служат само за бандитски параван на техният атечествено-клюкарски атечествено-кафяв ТЪПькач дИбильян прасееФскиЙ!
  Как правителство от само 2 партии със 133 депутата е “по-нестабилно” , от евентуално от 2 “пар(т)ии” със 121 дУпетати , или още повече евентуално от 3 “пар(т)ии” със 130 дУпетати??? А още повече, нека “отговорят” на този въпрос , техните платени четирихилядници, двайсетхилядници и разни многохилядници. Разните им платени мисирки, подлоги , всичко-лози и други техни шлюхи и проZZт(итуращ)и марионетки!!!

  Одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, одите на агенть БудаХари, одите на клюкарския фараонЬ дИбильян прасееФскиЙ, одите на зИльоната им фатмашка “маZZонска” ТИКВА – реZZиЛдентът лумПен РАБевЬ, одите на хуйло си!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на бокоТИКВАТА, одите на хуйло си!

  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3-иЙ мартЬ, оди на бокоТИКВАТА, оди на хуйло си!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.