Не хранете фюрэра в телевизора, опасно е за живота ви

 

 

 

 

 

 

Както му е реда ,в неделното си следобедно предаване БТВ се оправда, че дава думата на фюрэра по устав. Така предвижда регламентът на предизборната кампания. Няма как…

Тъкмо спрямо този рашист подхожда иначе доста просташкият израз с руски произход, (среща се в руската мрежа и със сигурност не е превод от “класика” ББ), използван иот нашия вожд на простите: “все едно таралеж с голо дупе да мачкаш”. 

Не ми се иска да призная поражението на възпитания водещ Светослав Иванов, който обикновено излъчва компетентност. Срещу този хищен таралеж, наизустил всичките си опорки, беше шнещо като голо…Хайде да не казвам, че наистина не искам да го обиждам.

Не може да имаш събеседник, който сипе фактологично доказуеми лъжи и да не го изобличиш. Да вземем “най-невинната” от тях.

Нямало в нашата (съвременна) история по-голямо мнозинство от това на онези 170 гласа на ППДБ, ГЕРБ и ДПС в 49-тото Народно събрание, на висок глас излъга фюрэра.

Нима? Имаше, имаше и то много пъти пъти.

Най-напред БСП и Виденов катастрофираха държавата със собствено пълно мнозинство, спечелено на изборите през 1994 г. . Фактът на отговорността им можеше да се скрие зад някакъв лош коалиционен партньор.

После управлението на СДС и премиера Костов изтегли от пропастта държавата благодарение на абсолютното си мнозинство. Този факт също не може да бъде скрит.

За трети път политически субект спечели със собствено голямо мнозинство на вълната на носталгията по монархията в началото на века, оказала се социалистическа.

Не броя разни други плаващи (в морето на мимикрията) мнозинства със “сини мравки”, какъвто беше случаят с мафиотското управление на Мултигруп, излъчило сламения си премиер Беров след парламентарния преврат срещу кабинета на Филип Димитров през есента на 1992 г.

Твърдението на фюрэра излъчи едновременно незнание и наглост. Жалко е, че толкова елементарна лъжа не получи достоен отговор. Не че по същество въпросът е от най-важните, но беше показателно как самодоволен вълк “пази стадото” в демократичната кошара.

Фюрэрът беше оставен да спекулира и с опита за убийство на словашкия премиер Фицо. Подобно на преzидента Радев се произнесе еднозначно за мотивите на стрелеца, подминавайки версията за миналото на атентатора като член на местна рашистка паравоенна организация. 

Отгоре на всичко любезният домакин му сервира възможност да разкъса без опониране и “агнето” Макрон, особено мразен напоследък в московията заради втвърдената му подкрепа за Украйна.

Не пледирам за нищо извънредно, дори и срещу екземпляр, който системно заплашва с разправа и отваряне на концлагерите несъгласните с него опоненти. Но не е ли логично да посрещнеш вълка подготвен за самоотбрана, вместо да го оставиш да вилнее над бащината ти телевизия, както и депесар не е вилнял?

Апропо, “вълкът” изръмжа предизборно и срещу ДПС с харесваната от мнозина констатация, че ДПС е партия, която държи в “ужасно робство” съответното население.  Водещият не реагира – например с факта, че голямата част от това малцинство си иска тази партия поради синдрома на сплотяването пред мнозинството. 

По-интересното в случая е, че от партията на Пеевски, носителя на американската антинаграда “Магнитски”, си траят- не точно като таралеж, а като бълха в гащи.    

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Говорит Москва: Кои партии водят предизборна кампания от името на Путин? Телевизионни водопади от руска пропаганда

14 мнения за “Не хранете фюрэра в телевизора, опасно е за живота ви”

 1. Може и така да е. Не пледирай за нищо. Не обяснявай нищо.

  Какъв фюрер, какъв вълк, бе човек…?!!! Ходещо нещастие с нова трибуна, която е стара и добре позната. Откъде ли е родена??
  Обърни снимката, че да разберат обърканите. Ако могат разбира се…

  С уважение,

 2. Добре де, може би малко прекалих.
  Но пък, не винаги трябва ученика да надминава учителя си. Инак се обезсмисля съществуването ни. А сега де?….. Казах ви аз, че съм гадно копеле.

 3. В началото на войната имаше интервю по БТВ на “журналиста” Найденова с “политолога” Райчев. Толкова гнусно и долно подаване на реплики имаше за да може 4К Райчев да измисли оправдание за агресията не бях чувал.

  И тя сигурно си има ипотека като Светослав Иванов…душици (продадени)

 4. – навръх ‘Костадин и Елена’ 1997 г. екипът на г-н Иван Костов пое държавата при инфлация 300% и тотална изолация – изведе страната от черния Шенгенски списък и необратимо я на сочи към Европа – наистина трябваше ‘царско’ мнозинство да го спрат за 2-ри мандат, а край рускат тройка на монархо-ДпСоциализма залаяха фашизоидни псета
  https://daniivanov.blogspot.com/2024/05/blog-post_433.html
  Инфлуенсър от запаса: След ромчето Иван Костов е нормално да дойде и ромката Григорова, какво толкова е станало …?(коментар/frognews/govorit-moskva-koi- )
  … ръмжат, че са миролюбци и се борят за мир. Най-вече по повод Украйна напоследък
  и спрямо Израел … 20 май радио „Говорит Москва“ започна сутрешното си предаване със съвети как да си миете правилно зъбите и да бъдете с трезви мисли през деня.
  „Трезви мисли“…
  https://www.youtube.com/shorts/G59LPTLLQ-0

 5. Забелязах нещо, което ми направи впечатление в това “интервю”, в 120 минути по бтв с фюрера. Преди време водих “дебат” с един от лумпелите на копейката, и той по същия начин не ми даде право да се изразя, постоянно ме прекъсваше, говореше едно и също, но важно беше да не ми даде думата. Явно, това е начина им да провокират, да облъчват, да объркват и да те карат да се съмняваш в простата всеизвестна истина. Просто психология, но с ефект над лабилни психики.

 6. Много бързо трите големи телевизии (бнт, бтв и нова) се върнаха в състоянието им от преди 3 години.
  Нищо старо не е забравено.

 7. Към Мария Василева:

  Не гледайте телевизии и няма да има подобия. Няма да ви прекъсват и ще имате думата. Също така, с ваше позволение, бих препоръчал да намалите приложенията с известни наименования. Не ме разбирайте грешно. Лумпени, ще има докато има “нарочни нелумпени “. Просто психология.
  Никога не се борете със свиня. Обречено състезание…

 8. “…възпитания водещ Светослав Иванов, който обикновено излъчва компетентност.”

  Време е вече всички да осъзнаят, че този не е по-различен от Любенов. Просто още не се е “разкрил” напълно.

 9. Говори се , че Пеевски събира кошаревски свидетели срещу Бойко и щял да му взима герба.Магнитски май работи

 10. Мария Василева,

  Д-р Вл.Сотиров-психиатър: Трябва да се държи дистанция от хора като К. Костадинов, защото има риск за собствената психологическа хигиена(inteviu/frognews)
  ”Категорично не бих искал да изследвам Костадин Костадинов, защото все пак ние хората, които изучаваме човешката патология, нейните дефекти и изкривявания, имаме някакво ниво на поносимост. Костадинов минава отвъд това ниво. Аз бих се почувствам омърсен и дори интоксикиран от досега с такъв тип хора …”
  https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2019/01/25/3380209_der_bermensch/
  – копейкин – диагноза по картинка и по коментарите за нея

 11. E.GAVRILOV💙💛
  21.05.2024 в 15:49

  Напълно споделям казаното от вас!
  Даже и по-зле става отпреди 3 години!
  Споменатите медии бълват помия срещу единствената Европейска Коалиция у нас постоянно.

 12. Българин💛💙,

  тези избори са за оцеляването на руZкий мир по света и у нас, респ. туZемната власт и зависи от жабите дали ще обърнат казана в изборите
  https://boulevardbulgaria.bg/articles/kiril-petkov-zapisat-e-ryazan-i-lepen-sluzhbite-rabotyat-kato-kompromatna-mashina
  – лавров се изцепи, че Зеленски иска русия да е на колене https://www.youtube.com/watch?v=WYGhkY_JnXM
  – ООН почитат иранския касапинс 1-но минутно мълчание
  – Хагски прокурор поиска от съда ордер за арест за главатарите на Хамас и президента на Израел и Хамас ПРОТЕСТИРА ПРИРАВНЯВАНЕТО НА ЖЕРТВАТА и ПАЛАЧА – Хамас, който е учреден за да унищожи държавата Израел – Израел губи хибридната война и си мисля за всички спечелени битки през войните за целокупна България, но губим безвъзвратно не само територия, но и усещането си за самостойност като народ в хибридната война на русия срещу нас … точно както сега не просто разбомбва Украина – руската пропаганда там работи на МАХ и пробива

 13. атечествено-ПОПУЛИСТкия атечествено-путлерастки многоджендърен дИбиль кУпейкинь отново проявил ТОТАЛитарНАТА си “арийска” путлерастка наглост ,и то пред “унтерменшена” Светльо.
  Може наистина да е имало “мнозинство” в предишния парламент, но в повечето случаи точно Санкть-Сталиньградьската шлюха кУпейкинь и иZZраждане гласуваха ЗАЕДНО със неговите задкулисни ТЪПькачи бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ!
  Те го “държаха” на трупчета с няколко “дела на трупчета” при техните геЙнерални “прокурори”, преди беше милиционера геЙшевь, а сега е милиционера сарафа – деветото джудже на пепи еврото! Които бокоТИКВАТА и неговият магнитски ТЪПькачь дИбильян прасееФскиЙ “си ги избраха”!
  Е сега геЙнеральният “прокуроринь” сарафа е ПРЕКРАТИЛ “делата на трупчета” срещу Санкть-Сталиньградьската джендърска шлюха- кУпейкинь! Едва ли това е “случайно” ! Точно преди “изборите”!
  Явно Санкть-Сталиньградьската многоджендърска шлюха кУпейкинь и иZZраждане изпълняват отново своята “роля” на атечествено-“патриоти” , която неговите задкулисни ТЪПькачи бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ са му възложили, както през последните 5 предсрочни избори , като му купуваха и наливаха “гласоподаватели” , за да може да елиминира влиянието на БКПь и Нинова, и другите атечествено-ПОПУЛИСТки и “патриотични”
  “конкуренти” в лъгането и ловенето на предизборни шарани на атечествено-ПОПУЛИзма!
  А заиграването със неговия атечествено-ПОПУЛИСТки “колега” Фицо е направо гавра, защото и двамата паразитират върху “арийската” омраза срещу либерастките “джендърски” унтерменшени! Нали!
  И водещия може би има също някои “симпатии” към рублоядството, и затова даже не може да реагира на ТОТАЛитарНИТЕ лъжи на атечествено-рублоядската атечествено-путлерастка ТРОЙянсКА мутрьошка – кУпейкинь и иZZраждане!
  Одите на хуйло си!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на ТРОЙянсКАТА мутрьошка кУпейкинь, одите на хуйло ви!

  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3-иЙ мартЬ, оди на атечествено-рублоядския многоджендърен путлераст кУпейкинь, оди на хуйло ви!

 14. Светослав Иванов, Георги Любенов и всички подобни водещи са там по Дарвиновият принцип за естественият отбор. Защо там не са Иво Инджев, Миролюба Бенатова и такива като тях? Защото системата не ги търпи. Щом разбере, че “много знаят”, ги изхвърля. А системата е такава, защото публиката, като види на екрана Копейкин, в болшинството си не изключва телевизора, а му се наслаждава на лъжите и фантазиите.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.