Ох, бан(к)я, ох предизборен ке(не)ф

Ох, избори, ох бан(к)я, ох препиране, ох кеф!

Логично било Борисов да е премиер. 

Казва го Тома Биков (Тома верни на Борисов).

Същият го наричаше мутра и го искаше в затвора. 

НА СНИМКАТА: Биков на протест в защита на рашисткия в. “Труд”

 

 

 

 

Беше много преди знаменитото и злополучно арестуване на Банкята. Никой, вкл. по време на предизборни дебати, не припомня това на самия Биков-активен дебатаджия и личен промоутър на Банкята,, който трябвало пак да стане премиер, според него.

Ето цитат от някогашния Биков през 2012 г.:

“Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и от къде идва. По-лошото е, че сякаш и ние започваме да забравяме…Обещавам ви, че ще направя каквото зависи от мен Бойко Борисов, никога повече да не седне в креслото на министър-председателя“.

Само след месец – на 11 октомври 2012 г. – Биков буквално вкара Борисов в затвора:

„Борисов няма изход – или още един мандат премиер, или да бъде силно разследван. Има шанс той да бъде първият премиер, който ще лежи в затвора. По честен път няма как ГЕРБ да спечелят втори мандат. Ако това се получи, то изборът ще бъде с фалшификация, а това ще доведе до една същинска революция”.

 

Сега текат записи с гласовете на враговете на мутрата. Записи от запаса, записан и запазен. За бъде използван в критичен за началниците на  записващите момент.  

Целта е тези гласове да бъдат заглушени, дискредитирани. А спомняте ли си едни други записи?

8 мнения за “Ох, бан(к)я, ох предизборен ке(не)ф”

 1. Великолепно припомняне за мимикрията на същества, които дори не знаят какво представляват!!! За съжаление на всички нас, има още много. Не ги виждаме?
  Или пък се правим, че не ги виждаме???! Или пък се успокояваме с мисълта, че са по умни и знаещи?!!!
  Да е само този келеш, да не обърне никой внимание. Но не само той. И така си вървим и стоим, търсейки благодатна почва за нещо си. Но “келешите” си се размножават. Дори създават “семейства” и поучават обещания, за които са готови да се борят до “смърт”.

 2. Според българската история, векове не е имало българска държава и български царе.
  През това време обаче по българските земи е живеел български народ с български дух, българска идентичност и българско самосъзнание, с основа българският език и българската писменост.
  За да спасят руския празник 3-ти март през миналата година социолог от Галъп, проруски партии в Народното събрание и проруският президент се нахвърлиха срещу българския празник 24-ти май и Св. Св. Кирил и Методий, дали на българите писменост.
  Последни към тях се присъединиха Леонсио Меси и Пеевски.
  Хвърлянето на камъни срещу солунските братя, изградили фундамента на българската идентичност, не може да бъде изпрано от никой и по никакъв начин. Хулителите на Св. Св. Кирил и Методий и свързания с тях празник 24-ти май остават завинаги врагове на българския народ.

 3. И экатерина захариэва я чух да пее същата песен: че бацэ трябвало да е премиер. Но това са празни обещания към оредяващите редици на симпатизантите му. Той няма да поеме тежката отговорност да управлява, след като от три години повтаря, че последните управници са съсипали “перфектната” МУ държава. Още по-малко би се навил да си съсипе рейтинга и здравето като направи управленска коалиция с дебИлян, та после заедно да бягат от народната “любов”.

 4. Е имало е много Томовци. И преди 2000 години.
  Има и сега има няк’ви си – тома бОковЬ ли е, тома боЙковЬ ли е , или си само – БОКОвь тома, а? А може да е и БОКОва мома!
  Няма как ренеГАДьи , като БОКОвь тома , да не пеят “оди” на своят проZZт(итуиращ)ь сводник и ТЪПькач бокоТИКВАТА :
  -Ave, Санта БОКОsЬ!
  -Ave, Санкть СуджукуsЬ!
  -Ave, Сан МУТРАsЬ!
  -Ave, Санта ТИКВАsЬ!
  -Ave , Санкть ТиквонийуsЬ!
  -Ave, Сан меZZияsЬ!
  -Ave , Санта БудаsЬ!
  -Ave, Санкть МилиционеруsЬ!
  -Ave, Сан ВинетуsЬ!
  -Ave, Санта байХУЙsЬ!
  -Ave , Санкть донЬ хуЙануsЬ!
  -Ave , Сан МагнитскуsЬ!
  -Ave , Санта геЙнералуsЬ!

  Нали и всички други ренеГАДьи , като него , отидоха в бардака с банкянските червени фенери на техният атечествено-ПОПУЛИСТки атечествено-мутромилЮЮЮционерски сводник и ТЪПькач , и фараонЬ
  – бокоТИКВАТА!
  Такива са и – сачевНаЯ, прошковь, митовичЬ и другите , все ренеГАДьски “колеги” на тома БОКОвЬ, нали!
  Оди и одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ , одите на агенть БудаХари, одите на магнитския ви ТЪПькач дИбильян прасееФскиЙ, одите на хуйло ви!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на бокоТИКВАТА, одите на хуйло си!

  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3-иЙ мартЬ, оди на бокоТИКВАТА, оди на хуйло си!

 5. Напусна ни големият ПЛАМЕН АСЕНОВ!
  Дълбок поклон пред светлата му памет!

 6. Утре е Празник !!!
  Честит да бъде на всички нас.
  С дълбоко уважение,

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.