Нашите рашисти са готови и Левски да обявяват за “американски русофобски проект”

Всички говорещи глави обсъждат следизборно едно политическо падение, което се самоопределя като “Величие”. Достатъчно беше да превключа публицистичните предавания на българските телевизии в събота и през днешната неделя, за да установя заедно с това следния “интересен” факт: всички вкупом щадящо избягват да споменат дори, че въпросното “величие” се води от човек, който иронизира най-безспорния ни национален герой “Левски” с въпроса “какво е толкова Левски” и нарича “въшльовци” бащите на българските възрожденци ( истинските, не въZрожденците” ни днес).

.

Толкова е единодушно това щадящо “величието” въздържание, че ми иде да го обявя за договорено, но не искам да звуча като дежурните теоретици на фронта на конспирациите. И все пак да попитам: представяте ли си някой лидер на главната боксова круша в българската политика ППДБ да беше си позволил нещо подобно какво (още) щеше да им се излее върху главите? 

Самият фюрэр на четвъртата политическа сила в новия 50-ти парламент, който за пореден път излъга избирателите си, че се борел за цялата власт и за първо място на изборите, също “спести” какъвто и да било коментар по скандала с обругаването на Левски и възрожденците от неговия конкурент, подполковника от запаса на НСО Николай Марков. 

Не че водещият Любенов го помоли за коментар-той обикновено го подканва предимно за поредно самохвалство. Само че фюрэра не се нуждае за монолозите си от въпроси, че и от водещ в студиото. Включва високоговорителя на магнетофона си в главата и излива в ефир всичко, което си е намислил. Явно избяга от тази тема. 

Говорим за вожда на организираната престъпна група, която ме нападна в Добрич през март 2019 г. на представянето на книгата ми “Измамата “Сан Стефано” с обидни квалификации по мой адрес заради моето “родоотстъпничество” в очите на клонираните руzки нощни вълци. Днес всичко, което той имаше да каже спрямо своята конкуренция на тази територия, беше обвинението, че му пречат нарочно и то по поръчка на …американците. Те са тези, които имат интерес той да потъва в класацията на избирателите и затова са пуснали на терена “двуличие”, според същия , който се има за център на българската политическа слънчева система, че и на европейската сред побратимите си, които щял тепърва да обединява в отделна група в Европейския парламент. 

Така чухме от екрана на БНТ  да се смесват величие, с двуличие, с липса на приличие и наличие на малоумие.

Да се правиш, че не знаеш, не е оправдание. Точно както в съда не важи аргументът, че си престъпил закона поради незнание. Издайническо е. 

Няма универсално обяснение за това премълчаване, но на късопаметните ще припомня какво е било отношението на Левски към руските емисари, с каквито е пълен днес самият нашенски парламент.

 

 

 

Изглежда, че точно поради отношението на Левски към матушката им, яростните на думи туземни патриотари са готови да го премълчат и дори да се разграчат от него. Не бих се учудил и да обявят и Васил Иванов Кунчев по горната “логика”  за “американски проект”, намирайки негова връзка с американски пастори. Такива действително са проповядвали по българските земи през онова време. За разлика от руските шпиони, които са шетали за насаждане на покорно очакване спрямо дядо Иван, са имали изцяло позитивна нагласа към българската свобода в името на българската независимост.

Многократно съм цитирал оригинала на първата биография на Апостола от фототипното издание.

 

 

 

 

Левски декларира, че който ни освободи, той и ще ни пороби-кратката версия на разгърнатия цитат:

“Никому не се надѣвайте, — говорѣше той. — Ако ние не сме способни сами да се освободимъ, то значи, че не сме достойни да имаме и свобода; а който ни освободи, той ще направи това, за да ни подчини отново въ робство…”

Цитатът е от фототипно издание на „Василъ Левски (Дяконътъ). Черти изъ живота му”, Захари Стояновъ, ПЛОВДИВЪ, 1883, глава 11 „Трябват пари”, стр. 97

Ето и факсимилие от книгата с този цитат, виден от последните няколко изречения на стр. 81.

 

 

 

 

 

Както вече съм отбелязвал, не е чудно, че имперският повелител на Балканите Николай Игнатиев се прави в своите “Записки”, че не е чувал за националния ни герой, чиято смърт като криминален престъпник е пожелал и поръчал (поне) на своята квота от османската съдебната комисия, състояща се от 4 души от български произход.

Още по-малко би трябвало да се чудим, че днес “русофобът” Левски е осъден като “никой” и “назначен за национален герой” от български рашисти, за които и ядрени бомби да ни пусне дядо им Иван, пак ще викат до последния си дъх “да живей Русия” ( пък ние да мрем, щом сме си го заслужили).

 

 

14 мнения за “Нашите рашисти са готови и Левски да обявяват за “американски русофобски проект””

 1. Тая ченгесарска предателска подлога на Хуйло- марковичЬ се самозастреля , а заедно с него и неговата “нова” “пар(т)ия” – величие! Защото марковичЬ е бил и в много “други” подобни рублоЯДски атечествено-ПОПУЛИСТки и атечествено-путлерастки клонинги . Той е бил още и при бардаковЬ в неговата – балхария без цензура , а и при други подобни “партийни” проекти , след това!
  Също като неговата атечествено-ПОПУЛИСТка атечествено-путлерастка падруга – кУпейкинь, който преди сегашната му “партия” иZZраждане, беше във всичкиТЕ “други” путлериотични “партии” – от мвро, през атака и нфсб. А даже кУпейкинь беше геЙноски таварищь и на кУрвела ниновНаЯ и БКПь!
  Отделно, сегашната му “партия” величие е в “сглобка” с бокоТИКВАТА и геЙрберастката му шайка в местната власт във Ветрило.

  Ето такива многоджендърски “политици” и “пар(т)ийци” са геЙносета-та кУпейкинь и марковичЬ !

  И ако възрожденците са били въшльовци , то това означава, че и неговите предшественици, които са живели преди 150 години, са въшкари, като него!
  Защото няма как те да са били “аристократи” и “арийци”, ако всички българи живели през Възраждането са въшльовци, като Левски, НАЛИ!
  И от всичко това се вижда , че геЙнеральския охранник от ОПГ-УБО марковичЬ не иска да е наследник на “въшливото” Възраждане и на въшливите му тогавашни “роднини” , а е ченгесарски уродь от вампирясалата моZZковия , в лицето на Хуйло и атечествено-чекисткият му рай(Хь) – Хуйлостань!
  Също като многоджендърската му путлерастка падруга кУпейкинь и иZZраждане!
  Оди на въшливият ти ТЪПькачь Хуйло!
  -чемАдань-вАкзаль-Хуйлостань!

 2. Още по темата от мой приятел който изкъсо следи Величието и седмици преди това прогнозира влизането им в НС.
  Въпросният човек от статията на Иво https://ivo.bg/2024/06/11/%d1%80%d0%b5%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%ba%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%b2%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d1%87%d0%b8%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b0-%d1%82%d1%80%d0%b8%d1%83%d0%bc%d1%84%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b8%d1%8f/, при когото гостува Ивелин Михайлов, и който е закачил портрет на “бай Тошо”, е известен YouTube феномен – това е Киро Брейка, който към момента има 123 хиляди последователи. Той е бивш лекоатлет, завършил спортно училище, който през 90-те е имал машинки за хазарт в Пловдив и в Румъния, а някъде през тези години е бил и сводник в Испания. За всички тези свои дела той с гордост е разказвал във видеата си, някои от които са свалени, разбира се.

  Гледал съм немалко от неговите видеа, защото съм искал да се запозная с профила на тия 100+ хиляди души, които го следват. Опорките там са ясни – при Тодор Живков България достига своя апогей, 27-ма икономика в света. Руснаците са ни освободили два пъти, а Иван Костов е най-големият боклук в историята на България.
  До миналите избори призоваваше в никакъв случай да НЕ се гласува, а на сегашните подкрепи “Величие”. Отпреди няколко месеца е и неговият цитат – “Ако сега бях млад и можех да избирам, веднага бих отишъл да живея в Русия”.

  За съжаление не е само той. В YouTube огромна част от блогърите имат изключително проруски позиции, младите хора, повечето от които не са прочели по 1 книга, ги следват и им се радват. Точно така “Възраждане” станаха популярни – от години са най-добрите в социалните мрежи – качват по 10+ клипчета на ден и се радват на огромно внимание.

 3. П.П. Мдаааа, отдавна се “чудя” дали да “предложа” за “обсъждане” следните “официални” “поздрави” ?!?!?!?
  И така, все пак ще “опитам”!
  Всеки знае, че в Третият рай(Хь) райхЬнациональ-социалистическите геЙносета задължително са се “поздравявали” със:
  – SSигЬ хАйлЬ ! , или
  – ZZигЬ хАйлЬ!
  Нали!
  Така че, по същият начин , неговата атечествено-болшевишка падруга и геЙноссе – Хуйло трябва въведе в атечествено-чекисткия му ТретиЙ (к)РимЬ , задължителният “поздрав” :
  – ZZигЬ хУйлЬ !
  Нали!
  Все пак и двамата са “арийци” и трябва да се “подкрепят” , нали!

  А, и , още, една “малка” “добавка” и за туземната им атечествено-ПОПУЛИСТка и атечествено-милЮЮЮционерска МУТРА и подлога – бокоТИКВАТА !
  И той трябва да “въведе” подобен “партиенЬ” “поздрав” за неговата геЙрберастка ПИРАМИДА!
  Дали пък да не му “предложим” следният “пар(т)иен” “поздрав” :

  – AVE , (бай) хУй! , А???

  Или пък е по-добре банкянския ДонЬ ХуанЬ да бъде “поздравяван” от своите “пар()ийни” Мата Хари със следният “поздрав”:

  – AVE, донЬ (бай) хуЙанЬ! , А???

  ……………
  ……

  И т.н. , и т.н., “очаквам” и други подобни “предложения”!

 4. Левски е “американски” и “френски” проект наистина, защото явно е бил добре запознат с модерните идеи за братство, свобода, анти-тирания във всеки смисъл, идеи дошли от Франция, Америка и Италия тогава. Един от неколцината българи разбиращи отлично тиранията на Москва и Азия и свободната Америка и Европа до някъде. Османската Империя по много показатели е била либерална в сравнения с Московията. Така – американски проект е.

 5. @RICOшетниковь

  “ZZигЬ хУйлЬ” е отлично попадение според мен.
  Над поздрава към бай х_й ще трябва май да поработите още малко 😉

  Опасното на такива като фюрэра и новия му конкурент е, че тровят съзнанието предимно на млади хора, които не знаят не само какво беше в соца, а и 20 години след него. Тази година за първи път гласува 2006-ти набор, който освен всичко друго има други комуникационни канали, по които партиите от демократичния сектор явно не достигат до него. Пиарите им да помислят сериозно по този въпрос, вместо по избори да харчат грешни пари за билбордове в София, където бездруго ППДБ са първа политическа сила.

 6. Странно, защо “евроатлантическия победител” на изборите, кани всички партии в парламента на разговори за съставяне на правителство?
  Не се ли предполага автоматично, че “евроатлантическия победител,” познава поне нашата историята и е наясно с идеите, борбата, и стореното от Левски..? Стореното от истинските Възрожденци..? Пътя на България в бъдеще…?
  Не се ли предполага автоматично, че “евроатлантическия победител”, няма да допусне отклонение, от отдавна избрания път за развитие на България..?
  Може би да, ама ето на… !!!
  Със сигурност, в момента основните им “готвачи” бъркат помия в казана, за да залеят отново ПП-ДБ и нищо друго…
  Това то, да си “нагъзо.. извинявам се, “отговорен” и т.н.

 7. @Иво Колев

  Прав сте. “Евроатлантическите” победители от ДПС/ГЭРБ бяха напълно забравили менте-евроатлантизма си, когато разваляха сглобката, а сега като фокусници отново го извадиха от ръкава. Ако имаxa изобщо някакви принципи, фокусниците би трябвало да се обърнат само към ИТН, които се заявяват като евроатлантици, докато иZраждане, БZП и падЭние са евразийци по дефиниция. Към единствените истински евроатлантици от ППДБ бай х_й не е редно да се обръща, след като заедно с присъдружните си партийки само преди три месеца ги отсвири и изчегърта.

 8. Към
  симпатизант/ка на ДСБ 💛💙
  17.06.2024 в 11:24:

  Разбира се! Но нали бокоТИКВАТА е много , много, много “многопластов” “вождь”, и МЕСИ(я) , дори!
  Аз не мога да “покрия” всичките “аспекти” на такива хиперхерои и “арийци”!
  И затова просто се опитах да ги “обединя” , само около райхциональ-социалистическия “пар()иен” “поздрав” на Хитлер – Зиг Хайл!
  Подобно е и за Хуйло – ЗигЬ ХуйлЬ!
  Оттам и подобно за туземното им мутроподобие – Ave , байХУЙ!

  Но има толкова много “възможности” , все пак!
  Например ако вземем “поздравите” към “дучето” Мусолини- Viva, ла дуче/куче!

  Оттук може и за Хуйло да “продължим” с – Viva , алЬ сАбакЬ !
  Или пък : – Viva, альфа-сАбака!

  А за бокоТИКВАТА може нещо подобно: -Вива, ла Буда!
  Или : – Вива, ла ТиквониЙ!
  Или , още по-“семплото”: – Вива, ла ТИКВА!
  Или подобно на първото ми “предложение”: – Вива, ла донЬ (бай) хуЙанЬ!
  ……….
  …….
  И т.н..

 9. До RICOшетников:

  До като се чудиш, какви глупости да измислиш, биволица Сачева(с нова прическа) и минзухара Теменужка, както разбира се и мирно застаналата Назарян, ще обезсмислят тези твои напъни. Но ти продължавай. С малки, с големи букви, с мяхкий знак… Давай. Ръгай чушки в боба.

  С уважение,

  Троянския лошядь.

 10. Към
  Иво Колев
  18.06.2024 в 16:22:

  Ти пък въобще не се “чудиш”, защото няма с какво. И не, не си троянска лошадь. Повтарям само за тебе – троЛянска лошадЬ.
  И ако искаш да се напъваш на сачевнаЯ и назарян – давай , аз – не!
  И си погледни тъпните , които дори те няма да ти ги “разберат”!
  И не те “обезсмислят” нищо , защото са ренеГАДски помияри и шлюхи на техният милЮЮЮционерски “вождЬ” бокоТИКВАТА, и на магнитския му ТЪПькач дИбильян прасееФскиЙ.
  Аз НЕ са “напъвам” за техните аватари, нито за теб , а за самите им (ГЛ)аватари.

 11. До RICOшетников:

  Не носиш на майтап, но това не пречи да си точен. 🙂

 12. Към
  Иво Колев
  19.06.2024 в 06:28:
  Може би колко и ти!
  Но и аз ти “подадох” топката за твои “предложения” за “партиен поздрав” на Хуйло и туземната му реинкарнация – бокоТИКВАТА!
  Няма нужда от “напъни” , най-точните предложения идват по-спонтанно и интуитивно. Но разбира се “импровизациите” не са за всеки, както много добре знаеш и от твоя опит !

 13. До RICOшетников:

  Значи се помирихме…?:-)

  Братко, най-добрия поздрав за тях е: затворническа килия при постоянен строг режим.
  Бъди здрав и успех.

  С Уважение,

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.