Ще повтори ли Радэв “Крим е руски”, когато там се развее отново украинското знаме

Спомняте ли как се обоснова преzдентът Радэв, че Крим е руски? Ами там се вее руското знаме, отсече бившият пилот.

Интересно ще бъде да видим дали ще продължава да твърди същото, когато там се развее украинското знаме.

НА СНИМКАТА: Съпротивата в Крим развя през януари тази година украинското знаме на едни планински връх. 

 

 

 

 

Ако се съди по развоя на бойните действия полуостровът е обект на все по-интензивни ракетни удари по летища, транспортни възли, противовъздушни батареи, радиолокатори и командни пунктове. 

Всеки, който следи новините от фронта, може да забележи, че тежестта на украинските ракетни удари се пренася все повече върху полуострова. По всичко личи и за неспециалистите, че украинските въоръжени сили се подготвят да разчистят небето над Крим преди пристигането на американските Ф-16, които вероятно ще нанесат фатални поражения на руските окупационни части.

Окупаторите си дават сметка за това. Строят с възможно най-бързи темпове железопътна линия през окупираните южни части на Украйна. Предназначена е да замени опасния Кримски мост, който от близо година не се използва за военни логистични нужди по снабдяването на окупационния корпус. И въпреки, че вече мостът не служи пряко на руzките агресори, неговото разрушаване остава легитимна цел най-малкото като символ на заграбването на полуострова от путлеристкия режим.

Ако с такъв успех и интезитет продължават украинските удари, предстои тази пъпна връв с матушката да бъде прекъсната. Изглежда работата ще свършат очакваните всеки момент в Украйна Ф-16. А на бившия пилот Радэв му предстои да измисли как да потвърди в такъв случай своето “Крим е руски”, както и убеждението си, че руската армия не можела да бъде победена.

Апропо, за загрижените за живота на украинските пилоти на Ф-16, които нямат още боен опит, също има лоша новина. Сформиран е вече корпус от доброволци с такъв опит като граждани на други държави. Вече му се носи изпреварващо и названието. Наричат го “Лафайет” по името на легендарния френски благородник, маркиз Жилбер Дьо Лафайет, участник в американската и френската революции. Известен е с прозвището “герой на два свята”.

13 мнения за “Ще повтори ли Радэв “Крим е руски”, когато там се развее отново украинското знаме”

 1. Лично аз, разсъждавах доста дълго върху този въпрос. Цели седем секунди ! Не е малко време, повярвайте ми…
  Убеден съм, че отговора му, ще е като изказването на Гуци-Бамбуци от новото старо БКП.
  За “национално спасение”, ще забръщолеви. Но от кого и как…?
  Няма да хабя допълнителни четири секунди…

 2. 70/30, че така е по лесно за смятане.
  Тридесет играят и развалят всичко. Но пак предлагат…
  Седемдесетте от тридесетте, къде сте…? Не ви се играе или ви се искат нови правила, измислени от тридесетте ?
  Ако някой чалгар се е объркал, пояснявам: 70/30 няма общо с чалга.

 3. Въпрос в 🎯 защото днес имаме новина : за първи път страната ни като член на НАТО, не просто достига, но и надвишава 2-та % от БВП за отбрана – та, политиката си е въпрос на реализирани възможности – продължават да дъвчат грешките и никой не говори за свършеното от правителството на ПП-ДБ и тях обвиняват, че пеевски се е сдобил с цялата власт, когато просто стана видна от всякъде – според 0сман0ктай пеевски искал реванш заради краткото му шефство в ДАНС , но като че ли никой не забелязва, че 00ктай си е мюре, инсталирано в медийното блато да кряка около избори – точно от малкото време в ДАНС пеевски има всичката власт и архива му в джаоба си – иначе нямаше как да се случи кражбата на века КТБ … НО след провала на СВО на хуйло ‘КИЕВ за 3 дни’, на пеевски задължително му трябва евро-легитимация и затова му е НУЖНА и еленайончева в ЕП – точно с тази задача и то при всеки резултат от изборите в САЩ …
  – 15 години на байхуй и ‘ДП’ не им се налагаше да бързат за Шенген и Еврозоната, но сега ТОЧНО с това си остават ‘’нашите кучи синове’’ – няколкото гласа в ЕНП и АЛДЕ им дават само отсрочка да препишат с коректор закона за съдебната власт , който подготви министерството на Славов, подкрепен от СЕ и да се подпишат под него – затова ликвидираха ‘сглобката’, но и ‘програмно правителство’ не може да се различава по програмата на ‘ротацията’ – затова и Калин Стоянов им беше важен , освен че вкараха в оправдателен режим и за него и кмета на София и ПП-ДБ – https://static.bnr.bg/gallery/cr/medium/6df2237fb9019026a9cbb450ff6875e7.jpg и продължава да им е важен – https://www.facebook.com/minister.mvr/posts/122131481054220469?ref=embed_post
  https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/348576-kalin-stoyanov-otgovorno-doprinasyame-za-sigurnostta-na-shengen-ohranyavayki-granitsite
  … да напомня, че ИТН дойдоха да ‘’изчегъртат’’ борисов(като НДСВ отвя Костов) и то с правителство начело с царско юпи(и с ‘’шнорхела’’ – директна ‘препратка’ към льотчика-гмуркач) – всъщност, до 24февруари 2022 г. на ИТН не се налагаше да правят резки движения към ‘президентска република’, но държаха с бсп- то ‘’промяната’’ под контрол докато стана ясно, че СВО на хуйло се провали – ИТН се стопи като НДСВ
  НО тогава НДСВ, ДпС и БСПърванов ‘’ни вкараха в НАТО и ЕС’’ – сега и борисов и пеевски са на път да си направят прашна бяня в Шенген по земя да се очистят от досадните демократи и да си честитят баня в Еврозоната … та, ИТН пак е на тъча … а и да не се заблуждаваме, как и защо ‘величие’-то влезе в НС и в медиите … и въпросът към чистофайниците, дето не гласуваха е – Чия е България – и отговорът не зависи от политиците, защото политиката си е въпрос на реализирани възможности …

 4. Никога. Никога!!! Лайното Радев, до такава степен е лайно, че с удоволствие би превърнал всичко в лайна, само и само да запази егото си.
  В първата му предизборна кампания, вицето и курнелия, заедно с високата бъдеща президентша, са били хванати гуша за гуша. Курво и т.н. Не вярвате….? Ваш избор. Вярвайте в каквото искате, правете каквото искате. Това е демокрация. Но без хора с ум, получаваме едно голямо нищо. Случва се пред очите ни.
  70 процента, какво става??? Харесва ли ви или още ще изчакате…, да станете 30 процента?

 5. До: よ

  Какво, ще каже някой или някой си, няма никакво значение.
  Дъвканата дъвка, е предъвкана много пъти. Предлага се и сега, за съжаление…

  Лъзгави работи.

 6. Да обърнем внимание на комичната страна на посещението на рашистки кораби в Куба. От една страна на снимките се вижда разпрано противошумно покритие на подводницата “Казан”(самая великая) . И то на няколко места. От друга-в делегацията е танкер, който носи необходимото гориво. Тоест или в Хавана не могат да се снабдят, или е нискокачествено. Най-веселото е, че с двата уж бойни кораба се движи и спасителен кораб. Което означава, че ще се наложи да се самоспасяват.

 7. Just say: РЕЗИДЕНТ Фърчилков с партизанското име Рундю Казачока.

 8. Иво Колев,

  какво, ще каже “някой или някой си” явно има значение

  Калин Янакиев цитира написаното от гуруто на “ВЕЛИЧИЕ”:
  “Ми аз откога ви викам да въоръжавате тогедърците и да отцепите североизточна България от джендърска софия пък вие нещете.. трябва да се обяви ВНР варненска народна република и да проведем референдум за присъединяване към руската федерация и в замяна да получим ракети искандер с 300 килотона ядрени бойни глави като Беларус и никой няма да смее да ни пипне дори и сащ [намигващо смайлче] а пък, ако софийските педали не слушкат ще им направим една ядрена гъбка и ще довършим започнатото на 9 септември [смайлче с черни очила] към ВНР ще се присъедини и БНР Бургаска народна република и ще отрежем морския излаз на джендърите и това в комбинация със загубата на Добруджа ще ги остави да умрат от глад [тринадесет хилещи се смайлчета, едно дяволче и два черепа] пък те без био чиа, тофу и лимец няма да изкарат и 3 дена [пет хилещи се смайчета].” – запазен е оригиналният правопис- https://kultura.bg/web/българия-на-прага-на-политическа-клин/
  коментар от страницата на Явор Божанков:
  Иван Ендев :”Ние от партия Величие и нашите братя от Възраждане ,на следващите избори ще направим коалиция с новия баща на народа генерал Румен Радев ,и тогава тежко и горко на всички западни агенти ,които поробиха изстрадалия български народ и дадоха нашета свещена земя на пропадналата западна цивилизация !!!Само и единствено управление с господин Кирил Брейкът ,господин Марков-полковника,новия Васил Левски господин Михайлов и генерал Румен Радев ,само и единствено тогава ще дойде така бленуваната свобода и ще се присъединим към нашите братя от Северна Корея,Иран и Китайската Комунистическа партия ,и ще изградим светлото бъдеще на нашите деца всички заедно !!!Нека изградим една нова свята православно християнска Народна Република България АМИН!!!”
  Д-р Владимир Сотиров – психиатър: ” Не виждат, не проумяват и не преживяват извратеното около себе си като такова, защото са формирани в него, пропити са от него и затова го възприемат като нещо естествено и което утвърждават като норма, и което възпроизвеждат в отношенията си с другите (включително като гласуват за него)…”
  – верно е лъзгаво на този осран от руска пропаганда терен …
  https://bgnational.media/2024/06/04/skandalno-vizhte-v-kakv-palat-zhivee-podpolkovnik-nikolaj-markov/

 9. Така, щом като (к)РимЬ е путлерастки, то зИльоната фатмашка гнусна неграмотна превратаджийска престъпна путлерастка примитивна “геЙнеральска” и “маZZонска” ТИКВА- реZZиЛдентът лумПен РАБевЬ трябва ВЕДНАГА да “помогне” на своят решетников ТУПькач Хуйло, като отиде за “доброволен” льотчик в (к)РимЬската “народнаЯ” РАБьспублика в редовете на путлерасткият краZZниЙ Вермахть. Може да си вземе и “щатният” личен хиперсамальотЬ МиГ-29 от БНАь .
  -чемАдань-вАкзаль-Хуйлостань!
  Защото точно сега неговият вЕрховен ТУПькач Хуйло има най-много загуби на самальоти и крЕйсери точно в (к)РимЬ, нали!
  Точно , там, сега , Хуйло има най-много нужда от зИльоно пушечно мЯсо за штрафбатските камикаZZетЬ военно-астрономически “сили” !
  Освен зИльоният си самальотЬ – МиГ-29, зИльоната гнусна фатмашка ТИКВА реZZиЛдентът лумПен РАБевЬ може да си вземе и зИльоният чорап, за да го използва за “знаме” , с което да го “разпознаят” неговите (к)РимЬски зИльони таварищи – зИльоните человечки, които Хуйло използва сега за зИльони щорм-камикаZZетЬ срещу украинската армия!
  И така, зИльоната фатмашка ТИКВА може да използва зИльоният си чорап за зИльоно “знаме” , което окачи в зИльоният му (к)РимЬ!

  Оди и одите при Хуйло ви!

 10. За да не бъде “страхливичък” политик, проруският /какъв да е/ президент трябва днес да осъществи второ издание на приказката “Президентът е гол”, включващо гмуркане в Черно море до Кримския полустров в търсене на дупката, възпята в популярната песничка на Тодор Колев.
  Изобилието на дупки в днешната българска политика е впечатляващо.

 11. До よ:

  И вас ли засегнах, по някакъв начин ? Ако е така, моля за извинение.
  Сега, какво…? Появи се “нов”, добре “подреждан” боклук в лицето на някакви мърши, със спуснати опорки, гръмко название и болно съзнание, и трябва да пренасочим енергия към тях…? Защо…?

 12. Иво Колев,

  на въпроса”Защо…?” – защото сме я закъсали – ”Разпад – това е всичко друго, но не и политика. Политолози за първата сесия на 50-ия парламент(frognews)” , а ”ДАНС привиква майката на Даная и Кремена Кунева заради позициите им за частната детска болница(boulevardbulgaria)”
  и както писа в ivo.bg/2024/06/15 -Boris :
  ”Толкова сме го закъсали, че и първите думи от химна ни, би трябвало де заличим.
  За каква ти „мила“ родина пищиме, щом тълпи от предателии изменници от, безкрайно много години, правят всичко възможно за да я предадът на тепсия, на най-големия ни враг. И при това го наричат братски и ДВОЕН освободител. За какво милее бе, след като и със свещенните ни думи и личности се гаврят…?
  Може би с „затрита“ или с „безкрайно поробена“ трябва да се започне, а и и относно земният рай трябва да се помисли, защото е жалък факт, че поради руската приобщеност и втълпените от тях нрави, начин на работа и живот, тук освен дяволи и разруха, почти нищо свестно не е било сътворено.
  И лошото е там, че не си правим труд да се вникнем в историята и дереджето си, за да разберем колко голямо е падението …”
  – Какво гледаме и на какво спим? … и други неща
  https://boulevardbulgaria.bg/podcasts/zhivotat-i-drugi-neshta-e167-balgariya-sartse-i-mozak

 13. До よ:

  Въпроса ми беше риторичен. Разбирам гнева ви. Решение има. Както е лесно, така и за съжаление трудно.
  Лесно: тази част от нас, която попада в тридесетте процента гласували за мястото в Европа и Нато на нашата Държава, да се увеличи.
  Трудно: не спираме да си затваряме очите. Подминаваме и чакаме чудо. Успокояваме се, дори в дочут или явен разговор, без значение на какво ниво е, че това е временно и ще отмине без да ни засегне, защото гласувахме за бъдещето на България.
  Аз също съм гневен. Но това няма да ми помогне. По-вероятно е да ме провокира, да навредя на някой колебаещ се от седемдесетте процента, с мъждукащо желание, да вземе правилно решение.

  С уважение,

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.