Двама не се карат, дали седмият ще спечели?

Юбилейният 50-ти парламент на републиката (не) заработи. Изправен беше пред предвидимата ситуация “двама не се карат, третият не печели”. 

Изпраният тандем ГЕРБ-ДПС, който уж не съществувал, се опитва да си наложи Рая ( Назарян), но адът на неразбирателството с опозицията, която си позволява да не е съгласна, надделя.

 

 

 

 

 

 

 

 

Руският орденоносец от Банкя си сърба победата. Споделя я по принуда край копанята със своя побратим Пеевски, с когото заедно се изхитриха да ритнат функциониращото предишно парламентарно корито и да изхвърлят от него 9 месечното правителство заедно с мръсната (си) вода. 

Сега Пеевски адвокатства на Рая. Адски му се иска да се слуша неговата воля. Надявал се да им дойде акъла на “другите”.

Другите, т.е. най-големите губещи сред представените в парламента партии, са ППДБ. Отново са обект на поредното-победното оплакване на победителите, че им пречат -на Рая този път. Интересно, ако наистина бяха изпаднали до четвъртото място, че и по-надолу, както баеха заклинателно политпророците им, пак ли щяха да са главните виновници за всичко в почти родения днес юбилеен парламент? 

И на ИТН, бивша “Няма такава държава”, ППДБ също се оказаха по инерция и по навик основната мишена. Ядосаха Тошко от трибуната . 

 

Искрено се извинявам за тази заигравка , но не мога да не си спомня по този повод римичките от моето детство:

“Тошко маймуната скача по трибунта.

Вика и крещи, дайте ми пари!”

Във времето на бай Тошо не беше “здравословно” да се приказват такива работи, но възрастните се правеха, че не няма проблем с нашето детско бръщолевене по адрес на То(ш)ко.Така и не знам кой “враг на народа” е бил автор на това римуване.

Днешният Тошко пак излъга от трибуната, че не е имало по-слаби премиери в българската история от двамата, излъчени от ППДБ ( Денков и Петков). Явно иска да каже, че съветските ни премиери с руския акцент Георги Димитров и Гриша Филипов, както вкараният в затвора след 10 ноември 1989 г. техен другар Георги Атанасов, са били по-успешни от Денков и Петков, дръзнали да посегнат на “вечната дружба” с държавата, наследник на нашите окупатори. Или може би премиерът на мафиотското правителство с мандата на Мултигруп Любен Беров е бил по-добър за страната ни?

Не знам за краката им, но на лъжците мандатите им напоследък са къси като хоризонта на всеки един от парламентите, който торпилираха, подобно на украински морски дронове, прогонили руzкия флот от пристанището на Севастопол. Тъкмо от ИТН, бивша НТД (Няма такава държава), се доказаха като специалисти в областта на акциите камикадзе. 

Сега същите са най-ухажваните за тройка с най-едрите кандидати за коалиционна сватба. Корпулентните побратими им искат ръката, но от ИТН се правят, че се дърпат, за да не си загубят главата. Толкова яростно обещаваха “никога с ГЕРБ и ДПС”, че никакъв купен вот няма да ги вкара отново в следващия парламент, ако се отметнат сега от същността на главното си политическо предизборно обещание в няколко поредни кампании.  

И коя булка остава на хорото, ако ИТН се пусне от него?

Величка! Нейните чеда днес направиха впечатление с това, че още в първия миг на своята парламентарна п(р)оява се отказаха от една своя закана. Бяха заплашили, че няма да стоят прави на европейския химн, но се видя от екрана, че все пак го изслушаха на крака. Може би го направиха само като опровержение, че имитират във всичко фюрэра и неговите въzрожденци. Крачка назад, две напред, би казал техният другар Ленин, преписал това заглавие от Чернишевски.

Нека не гадаем, но няма да е изненадващо “техни величества” от село Ветрино да пожънат бурни аплодисменти за посетия от тях вятър, който предизвика бурната сензация да се озоват в центъра на перфектната политическа буря в столицата. Дали ще устоят на изкушаващите аплодисменти, подплатени с обещаващи постове и вкусни ангажименти?

Ако съблазнителите успеят да ги прикоткат, както те доказано умеят, ще се окаже в крайна сметка “ двама не се карат, седми печели”. Никак не е изключено. Личи им на седмите, че бягат като кокошката пред петела, която си повтаряла “дали не бягам прекалено бързо”. https://frognews.bg/inteviu/petar-cholakov-frogniuz-smartonosno-prostrelvane-glavata-partiite-koito-podkrepiat-gerb-dps-velichie-pateritsa.html

А онези от компанията “Седем осми”, които все така към днешна дата си остават партията фаворитка за брак по сметка с корпулентните годеници, са изправени пред дилемата дали да не се качат на последния вагон на властта по формулата “дават ли ти, яж” преди влакът да е заминал окончателно за тях и да им се наложи да се върнат към корените си, към шоуто в стил чалга. В това шоу могат си говорят безнаказано глупостите и да разчитат те да бъдат смятани за забавни от публиката пред телевизора. 

 

 

6 мнения за “Двама не се карат, дали седмият ще спечели?”

 1. 30/70… малко ги обърнах нещата. Моля за извинение, ако съм сгрешил.
  Да не се обиди някой, ей….? 🙂
  Помията, леко се изля към ПП-ДБ. Но, казана е зареден и къкри.

  70 – къде сте бе…?

 2. Тошко Африкански на Елин Пелин, беше оправданието. Но беше точно попадение.

 3. На два пъти ИТН отказаха да съставят правителство, когато бяха задължени от изборните резултати. С това много помогнаха на проруския президент, ГЕРБ и ДПС. Заявените претенции за “изчегъртване на токсичните ГЕРБ и ДПС” се оказаха кьорфишек.
  По-голям гьонсурат от народните представители от ИТН е само Пепи Еврото от БНР.

 4. Разбира се НЯМА по-по-най СЛАБИ “премиери” от чалгарските маймуни и учиндолската им мумия!
  Защото ДВА пъти печелиха изборите и ДВАТА пъти НЕ можаха да излъчат “премиер”! А ППДБ ДВА пъти след изборите имаха премиерИ , макар и да не са спечелили изборите!
  Това казва всичко на примитивните атечествено-ПОПУЛИСТки атечествено-чалгарски маймуни от ИТНь, които ИЗПИРАХА и ИЗБЕЛИХА бокоТИКВАТА и магнитския му ТЪПькач дИбильян прасееФскиЙ, чрез ВРЪЩАНЕТО на хартиената магнитска мафия? Заедно с кУрвела ниновНаЯ и болшевишките терористи от БКПь, които имат даже още по-голяма винаги за това
  от чалгарските маймуни от ИТНь!
  Все пак , преди да се “скарат” за един имот в центъра на София, и за “делкането” 50/50 на все още бъдещата “партия” геЙрбЬ , чалгарските маймуни почти всеки ден опипваха “мускулите” на бокоТИКВАТА, още когато беше генсек на народната милиция в тяхното чалгарско “политическо” шоу по герГовата герБова – бокоТВ! Нали!
  Същото правеха и с опипването на “мускули” на “маZZонския” колега на герГовЬ – зИльоната фатмашка “геЙнеральска” и “маZZонска” ТИКВА реZZиЛдентът лумПен РАБевЬ!
  Сега чалгарските “маZZонски” маймуни от ИТНь изпраха и белосаха отново бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ, чрез връщането на хартиената магнитска мафия . А ,уж, “искаха” да го “изчегъртат”, и даже това беше ЕДИНСТВЕНАТА “причина да влязат в парлаМЕНТА, нали!

  Одите на атечествено-чалгарският ви донЬ геЙрГовЬ, одите на атечествено мутро-милЮЮЮционерският ви донЬ байХУЙаньЮ ви геЙрБерасткиЙ , одите на атечествено-магнитският ви ТЪПькач дИбильян прасееФскиЙ, одите на хуйло си!

 5. А бе , дали все още нвКОЙ си “спомня” , че банкянският ИЗРОДь – бокоТИКВАТА е казАл преди два-три месеца, че по време на войната в Украйна НЕ трябвало да се сменят гнусните ченгесарски бандити в ОПГь-ДАНZZь и ОПГь-ДАРь , нали????
  Е преди няколко часа гнусният мутренски “геЙнераль” бокоТИКВАТА е СМЕНИЛ цялото ръководство в “службите” му , РАЗБРАХТЕ ли???
  И то по абсолютно НЕзаконен начин от НЕзаконното му служебно “правителство” на НЕзаконният му служебен (гл)АВАТАРь – глАВАТАРчевЬ !
  Е ,сега, бокоТИКВАТА по ЗАПОВЕД на магнитския му ТЪПькач дИбильян прасееФскиЙ е СМЕНИЛ целите “служби”, без никакви “рИформи” , в тях!
  А нали бокоТИКВАТА, уж, се “оправдаваше” и “искаше” даже и “рИформи” , а не само смяна на ръководството на “службите” му!
  Е сега бокоТИКВАТА е СМЕНИЛ само главатарите на ОПГь-“службите” му ! И то от абсолютно незаконния “служебен” глАВАТАРчевЬ , вместо от някакъв редовен кабинет на бокоТИКВАТА и магнитския му ТЪПькач дИбильян прасееФскиЙ!
  Е, ето това представлява гнусният атечествено-ПОПУЛИСТки атечествено-мутромилЮЮЮционерски фараонЬ – бокоТИКВАТА и геЙрберастката му ПИРАМИДА !
  А освен ОПГь-“службите” бокоТИКВАТА е сменил и ръководството на комисията за контрол на подслушвачите му, пак по ЗАПОВЕД на магнитския му ТЪПькач дИбильян прасееФскиЙ!
  И после бокоТИКВАТА има БЕЗграничната НАГЛОСТ и мутренски цинизъм да ЛЪЖЕ , че ППДБ са искали цялата власт!
  Разбрахте ли какъв мутренски урод е бокоТИКВАТА и магнитския му ТЪПькач дИбильян прасееФскиЙ, които имат ВСИЧКИТЕ “власти” и с всичките им купени патерици в парлаМЕНТА им, и в сУдебната власть с “ти си ги избра” джуджета и нотариусите им , и в изпълнителната власть с над 500 000 партийни калинки в “администрацията” им.
  А пък “медиите” са над 100% на бокоТИКВАТА и магнитския му ТЪПькач дИбильян прасееФскиЙ, и затова, и заради тях , България падна с рекордните 100 места по свободата на словото, нали!
  А в “службите” им , а и в цялото им ОПГь-МВРь, там бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ имат ХИЛЯДА процента, това се ПОТВЪРЖДАВА пак , след като
  вчера ПАК са “кадрували” в тях , разбира се АБСОЛЮТНО НЕзаконно, и то с тяхната РАБска клоунска “слжебна” подлога – глАВАТАРчевЬ!

  Одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, одите на агенть БудаХари, одите на магнитския ви ТЪПькач дИбильян прасееФскиЙ, одите на хуйло ви!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на агенть БудаХари, одите на хуйло си!

  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3-иЙ мартЬ, оди на “геЙнераль” бокоТИКВАТА, оди на хуйло си!

 6. Г-жа Рая Назарян … нейната кандидатура ви казва всичко, за това, което предстои да се случи … (https://www.facebook.com/IlianDraVassilev/posts/pfbid022HRMPmas7dpuSpTUCjdKtByWcxyHgiSYGNP2cBHnj94JPDuxy5YGcStn7tzbjo37l?locale=bg_BG)
  – припомня друг знаков хасковския адвокат – https://zonanews.bg/bulgaria/parlamentarnata-shefka-iva-miteva-rupchev-bila-parlamentaren-satrudnik-na-hristo-biserov-i-dps
  – препратка към другата г-жа В.В., дипломантка на другия полковник , куратори на славидуганшоу, ИТН, Величие, Меч
  ”Ние наистина трябва да се замислим – ”Случаят „Бисеров” – има ли още държава България?”(http://nslatinski.org/?q=bg/node/563)
  … тръгни след кураторите и ще видиш бунището

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.