Има такова недоразумение (ИТН) избра Рая, за да раздава порциите по учебника на Доган

Слави Трифонов, който щеше да изчегъртва своя банкянски временен враг, днес го изчетка от прахта, натрупана върху него като залежала стока (някогашно първо качество) и заедно с него избра Рая (Назарян). 

Има такова недоразумение ( ИТН). Очакваме да видим как ще отиграе и следващият договорен ход с (не)подкрепата на правителство на изчеткания.

Според ревнуващия Рашидов, това ще стане по следния начин: на шоумена ще бъде връчен третия мандат за управление. Очаквал такъв ход, защото Слави се е учил на политика не от друг, а от Доган, информира от екрана на БТВ Рашидов. И в прав текст обяви ИТН за проект на Доган.

Не се и съмнявам(е), че авторитарният нов политик, когото съм виждал многократно как командори раята в студията, е подкрепил Рая от желание да си запази възможността да раздава порциите по учебника на Доган.

Това е случаят, когато ревността и завистта могат да окажат услуга на обществото. Защото досега мнозина казваха същото, но друго си е до го рече толкова приближен някога и толкова отритнат и обиден днес фактор, дългогодишно лице на модела “Борисов”, употребяван за фасада и на възможно най-високо ниво на председателското място в Народното събрание.

От тази позиция ревнивецът предрече на Рая Назарян, че ще бъде смляна от машината на политиката, в която влезнала заради кариера ( за разлика от него, разбира се, нали!). Друго нещо си е да имаш личен опит…

И т.н.

Продължаваме назад.

 

 

 

16 мнения за “Има такова недоразумение (ИТН) избра Рая, за да раздава порциите по учебника на Доган”

 1. след много предигри и предварителни уговорки, заварката вече е факт;
  подробностите предстоят 😂 явно само в бг обичаите правилото е наобратно на целия останал свят – гледай ме какво приказвам, не гледай какво правя, и.т.н…

 2. Атечествено-ПОПУЛИСТките атечествено-чалгарски маймуни на учиндолската мумия, водени от неговият примитивен тошкУпитекЬ (който отново доказа за сетен път, че даже не е “достигнал” до нивото на “еволюция” на нечленоразделните ЗВУЦИ на неговите “роднини” – приматите) , отдавна е ИЗПРАЛ и БЕЛОСАЛ и колосал неговите задкулисни ТЪПькачи бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ! Това стана още преди 2 години, когато чалгарските маймуни ВЪРНАХА хартиените “бюлетини” на хартиената магнитска мафия!
  И така бокоТИКВАТА и магнитския му ТЪПькач дИбильян прасееФскиЙ отново върнаха купения вот и си купиха близо 500 000 фалшифицирани “избиратели” ! И така “победиха”! С ПОМОЩТА на учиндолската мумия и атечествено-чалгарските му маймуни от ИТНь с неговият маймуни шут – тошкУпитека му !
  Така че сега , 2 години след ИЗПИРАНЕТО и БЕЛОСВАНЕТО на бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ от чалгарските маймуни от ИТНь, да се очаква някаква “изненада” от чалгарския тошкУпитекЬ, при избирането на поредната подлога на бокоТИКВАТА за негова мисирка начело на парлаМЕНТА му , е напълно НЕвъзможно, нали!
  Заедно с чалгарските маймуни ИТНь и учиндолската мумия, кУрвела ниновНаЯ и БКПь също гласуваха за ВРЪЩАНЕТО на хартиената магнитска мафия, и така те също са виновни за ИЗПИРАНЕТО и БЕЛОСВАНЕТО на бокоТИКВАТА – атечествено-ПОПУЛИСТкия атечествено-мутромилЮЮЮционерски фараонЬ на геЙрберастката му ПИРАМИДА, и техния магнитски ТЪПькачь дИбильян прасееФскиЙ!
  И освен всичко друго атечествено-чалгарският тошкУпитекЬ и учиндолският му ТЪПькач НИКОГА не са “искали” да “изчегъртат” дИбильян прасееФскиЙ, а само неговият зависим васал бокоТИКВАТА, нали!
  А това няма как да стане , защото бокоТИКВАТА е само “геЙнеральска” шлюха на дИбильян прасееФскиЙ, неговият магнитски ТЪПькачь!
  Това показва колко са “искали” да изчегъртат чалгарските маймуни, защото ако “изчегъртат” бокоТИКВАТА, това означава че трябва задължително да “изчегъртат” и дИбильян прасееФскиЙ, нали!
  А това няма как да стане , след като още от времето на МУТРИгрупь и Доган, и чалгарските маймуни получаваха порции от тях. Още даже преди дИбильян прасееФскиЙ.
  Същото е и с “изчегъртането” на бокоТИКВАТА, на който му “опипваха” мускулите в бокоТВ преди повече от 20 години, а и досега.

  Одите на донь байХУЙаньЮ ви геЙрберасткиЙ, одите на агенть БудаХари, одите на магнитския ви ТЪПькач дИбильян прасееФскиЙ, одите на хуйло ви!

 3. Г-н Инджев… аз им викам – Има Такива НАИВНИЦИ….

 4. Кратък коментар, но в десетката, г-н Инджев.

  В иначе лицеприятната рая назарян има нещо много гьонсуратско, което я прави отличен кадър на гэрб. На кое ли кръстовище я е намерил бацэ?…
  И аз като вэждичката мисля, че радэв ще даде на итн третия мандат, за да предложат “експертно” правителство, т.е. правителство на пээвски. Вероятно списъкът с имената на избраниците е готов още от февруари 2024-та.
  И да, България тръгна назад. Единствената ми надежда е ППДБ да бъдат силна, конструктивна, но най-вече ВЪЗПИТАНА опозиция. Сигурно няма да е лесно, защото всички от парламентарната чалготека са срещу тях, но си струва да опитат.

  УСПЕХ, ППДБ!

 5. Да ни е “честита” новата коалиция БДС (Бойко Делян Станислав)!

 6. Има за съжаление. Добре отгледан идиот. Ей на, завърши образование – 7/8.
  Ако е болен, да го лекуват, че се натрупват заболявания от не излекувания.
  Юли 1996 година, това говедо се въртеше край пияния покойник иван славков. На така наречения и вече несъществуващ плаж “кабакум”. Конкурс. Нормално. Част от израстването. Уникален “политик-музикант”.

  Купих си шапка преди години, за да не ги поздравявам.

  Ще си купя още една, която с удоволствие ще изхвърля на погребение…..

 7. Към
  Емил Димитров
  20.06.2024 в 19:42:

  По-скоро е раЯ-та на бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ !
  Все пак банкянския падишах е винаги прост , и затова си търси раЯта му да е проста , за да се “разберат”!
  А вероятно раЯта е “от квотата” на магнитския му сводник дИбильян прасееФскиЙ, защото бокоТИКВАТА е негово зомби, заради тоталните му зависимости от него!

 8. Към симпатизант/ка на ДСБ,
  Вие имате право, ППДБ е единствената надежда и всички се надяваме да „бъдат силна, конструктивна, но най-вече ВЪЗПИТАНА опозиция“.
  Според мен, както оставката на Хр. Иванов е знак за поемане на отговорност, това би трябвало да бъде показано от всички ръководни личности в ППДБ.
  Особено трябва да бъде отговорено и разкрито, кой там е предложил или е дал идеята да бъде избран този софийски кмет?
  Това според мен е особено важно, защото винаги се промъкват решения, които се окзват „подводни мини“, саботират и окипазяват начинанията. ВЕЧЕ ВИЖДАМЕ в действителност, че нямат никакво основание за този избор, защото той не дава никакво доказателство и признак на способен менъджър.
  Това не е грешка а прегрешение и това го виждат и избирателите. Така, че те имат истински основания да се съмняват и да предполагат, че партията не взима правилни решения.
  Това според мен не е елементарна грешка, а сътворен провал.
  Тук трябва да се замислят и много избиратели на ГЕРБ, защото Борисов достатъчно често и ярко показва на кого служи. Да го кажа на право, ОПРЕДЕЛЕНО на Москва!
  И до кога ЩЕ СЕ ВЪРТИМ В КРЪГ?

 9. Само се чудя защо не се съберат още от първия мандат, а ще чакат третия. Виждаме, че се дърпат, но го искат. Каква ще бъде разликата? Само театрална.

 10. „Ако нещо изглежда като пумияр, движи се като пумияр, маха с опашка като пумияр, джафка като пумияр и ръмжи като пумияр, то най-вероятно е пумияр“
  Това ми идва на ум като гледам Тошко Йорданов.
  Съжалявам!

 11. Предвид биографията на славуца ми е трудно да приема интерпретацията на буквата “н” в итн за “наивност” или “недоразумение”. Дори “наглост” ми е слаба дума. От личен познат на учиндолския чалгар знам, че през първите си години в София в началото на 1990-те той е продавал мартеници на сергия. “Възходът” му започва, когато се свързва с влиятелни мутри. Оттам мисля, че е ясно защо той в шоуто си е изпълнявал политически поръчки, но примерно никога не се е заяждал с дпс.

  @Boris
  За софийския кмет Терзиев ще съдя, след като мине поне половината от мандата му. Ако има нещо трудно поносимо за мен, което учительницата фандъкова остави, то е, че градът е заприличал на гробище за стари автомобили. Ако Терзиев успее да намери някаква ефективна мярка срещу това, напълно ще ме спечели. Колкото до това, как стана той кмет, предполагам, че е бил единственият кандидат, който е можел сам да си плати кампанията. Не го намирам осъдително, дори адмирирам куража му да се заеме с управлението на милионен град с много тежки проблеми, трупани с десетилетия.

 12. Борис,
  От многото посочени, този кмет е избран от стотици хиляди избиратели. Да бъбрим за възпитание, а да пренебрегваме този факт е скромно казано невъзпитано. Възпитаният човек не съди от името на всички кой има признаци на способен менъджър. Искате оставки. Следва в духа на доброто възпитание да се аргументирате.

 13. към симпатизант/ка на ДСБ,
  коментирам не като опонент, а като симпатизант!
  Това за „гробището за стари автомобили“ и по точно желанието Ви за премахването му, за съжаление ще е поредната секира,която ще трябва да отсече неправилните глави!
  Тов го споменавам сега, зщото само поради около месец бях свидетел в Гърция, Халкидики на едно започващо „рали“, което ме впечатли с натрапчивото изобилие на поне 10/15 нови поршета със софийски номера. Всички те бяха облепени по вратите със състезателни номера, което ме наведе на тзи мисъл. В мен това наистина предизвика учуда, защото между тях нямаше подобни „спорни“ съперници с гръцки номера. Не можех да си представя, че това трябва да е българско рали!
  Така, че уважаеми приятели, ако оквате така да се завърти шайбата, тя със сигурност няма да засегне истинските масови причинители. Потърпевши пак ще се окажат масово бедните ни сънародници, които сигурно не за да причиняват природни щети, купуват посочените бракми. Предполагам, че и Вие някога сте бил в подобна безизходица…
  Между впрочем, извън „ралито“, забелязвам, че българските „посетители там вероятно като курортисти и екскурзиянти, също не карат гробищни експонати, което фактически ме радва.
  Радва ме поради това, че на такива посетители, едва ли ще им мине през главата да избират партия, която ще затвори отново границите, което през моята младост беше един от кошмарите ми!

 14. Драги ми Асен,
  жалко, че Вашият пост се получи преди да споделя моето очевАдно свидетелство, но моята аргументация е точно тази, както на МНОГОУВАЖАВАНИЯТ Методи Андреев и много други.
  Може би Христо Иванов ще бъде достатъчно „учтив„ и по новому „възпитан“, след като подАде оставка, да бъде така добър да ни осведоми направо от кухнята, относно кой е дал идеята за „манджата„.
  И тук искам само пак да споделя, от него не се изисква нито да прикрива, нито да очерня колеги, а просто като ОСЪЗНАЛ СЕ ПОЛИТИК (само) да даде на всички съмняващи се истинската информация от първо лице, кой там е пуснал първият лаф?
  Далеч съм от мисълта да виня децата заради родителите, но през моят бурен живот съм могъл да се убедя и в правотата на нашата българска поговорка (която през моите митарства не съм срещал в странство) „Крушата не пада много по–далече от дървото си!“
  При това ме учудва, че ме обвинявате за невъзпитание. Когато ББ говори ВЪЗПИТАНО, хиляи също толкова (възпитано) го слушат и изпълняват. Докъде стигнахме?
  Време е да получим отговори на всички въпроси, на които не е даден отговор. Отговор в определеният смисъл на симпатизантите бъз основа на действията (след като премине половиният мандат) аз пак ще очаквам, но струйката в пясъчният часовник непрестнно се лее, и простотията се задълбочава. А така и необходимата партия избирана от осъзнали се българи, поне за мен, не се утвърждава! За сега, макар и не само поради посоченото, тя намалява почитателите си, а за съжаление е само една. При това КУЛТУРНО бива не малко очерняна.
  Ако се направят някои поправки, както само посочвам, може да има спасение.
  Със здраве!

 15. До Jordan. А ти си малко неграмотен, но само малко не се притеснявай.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.