Рашистите изобретиха OZVерин, стимулант за извършване на нови зверства в Украйна

Руски “OZVeрин”! 

Обичам играта на думи, но тази не съм я измислил аз. Иzобретили са в московията, в Санкт Петербург, стимулант за озверяване .

Бившият руснак Невзоров, който не само се отказа от руското си гражданство заради агресията срещу Украйна, но декларира, че не се смята вече за руснак, показа в интернет снимка на тази енергийна хранителна добавка.

И това не е всичко. Игрословицата с озверяването, изписана именно със символиката на руzката война като ОZVeрин, не е била достатъчна за рекламирането й. Сглобили са и игра на думи, от която блика гордост от извършените от окупаторите зверства в Буча.

“Будет круче, чем в Буче!”, т.е.”Ще бъде по-яко и от Буча”, обещават изобретателите.

С този стимулант, препоръчван на воините, се предполага те да могат да убиват и изнасилват още повече, отколкото в украинския град, станал нарицателно в цял свят за престъпленията на руzките окупатори, извършени срещу цивилното украинско население.

В един друг свят милиони хора разчетоха в думата Буча английското й звучене като Butcher , т.е. касапин, убиец. САЩ наложиха санкции във връзка с това на конкретни извършители на зверства в Буча.

Но, както отбелязах, това е един друг свят. В руския свят клането на цивилни е стимулиращо за нови кланета, както се вижда. 

7 мнения за “Рашистите изобретиха OZVерин, стимулант за извършване на нови зверства в Украйна”

 1. Поляците са страхотни:

  https://x.com/oxet64/status/1804150152023662919?s=46&t=lxRuzaFWgCcftxniuTeh8A

  Гуци-гуци ще се окаже по-добър “талант” от биволицата Корнелия.
  https://www.bgnes.bg/gucanov-studenata-voyna-na-bsp-s-radev-trqbva-da-spre

  Последният абзац: оръжията, които се изпращат, да не се използват на руzка територия. Нинова не беше ли против изпращането и на един патрон?
  Пожелавам на Гуцанов да доеве лайката на БZП и пускам сАлза за Корнелия 🤣🤣🤣

 2. Все в тази посока, Кънчо Кожухаров пред Военният Канал. РаZZия се самообрича на разпад умело, без кавички, водена от Лидерът на световната консервативна революция ввХУЙЛО. Амин.

 3. А дали въобще путлеристките
  орки имат нужда такива “залъгалки”???
  Те са си геЙнетични, натурални и природно “надарени” звери , и без този зверски “допингЬ” от подобни наукоподобни шарлатани, които да ги “озверяват” , допълнително!
  И поне сега са си признали, сами, окончателно , че нямат нищо общо не само с хомо сапиенс, а още по-по-най МАЛКО са “арийциТЕ” на човешката цивилизация.
  Да , те са “арийски” зверове, и нищо повече , даже не са просто “обикновени” зверове!
  И защо трябва да си дават деньгите за такова зверско ZZобене с разни палеативни сокчета. След като техния ZZвероводителЬ – Хуйло, всеки ден ги ZZомбира с “”беZZплатна” пропаГАДность.
  Така че няма нужда от платено ZZобене на пушечното мЯсо, то си е предварително безZZплатно ZZомбирано , нали! Хуйло и без това им е прибрал всичките деньги за войната в Украйна!

  Оди на хуйло ти,Хуйло!

 4. Христо Грозев: Руските агенти в Европа започнаха да предприемат много агресивни действия. Те ще доведат до много по-твърдо отношение на западните страни към Русия преди края на годината

 5. Този медикамент е подобен на первитина, даван системно на вермахта и СС през ВСВ. Нищо ново.

 6. “Че от де да си го купя туй лекарство, бе дядовата…? Не, че нещо шъ се случи, ама е добре да го имам…
  Да ни мъ карате на война ей…, боклуци съветски предишни и сегашни, дет са народихте…!? Щот и правнук ми, няма да са фане на таз гадния”

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.