ТАСС оповести кардиограма за сърцето на Бойко

Агенция ИТАР-ТАСС разпространи кардиограма за състоянието на отношенията между Русия и България, които възстановяват обичайния си ритъм. Според кардиограмата българският премиер Бойко Борисов подкрепя АЕЦ “Белене” “с цялото си сърце.

От кардиограмата става ясно, че аритмията и затрудненията на българския сърдечен мускул Борисов са били краткотрайни и измамни. Фалшивата тревога за възможно сърдечно заболяване идва от погрешната диагноза за съществуването на управленски тромб в артерията на вечната дружба. Предположенията, че лявата клапа на българския управленски мускул функционира отлично като дясна ( и обратно), се потвърдиха от пълния синхрон между тях.

Кръвоносната система на българската икономика, в която червените кръвни туловища прокарват пътя на българската енергийна зависимост, ще продължава да функционира по изпитания в Кремълската клиника сърдечен начин.

Инфарктът на енергийното заробване на България е избегнат за още няколко поколения. Здравословното състояние на петата колона е стабилизирано и гарантирано за същия период от време. ТАСС информира, че на 13 ноември 2010 г. на визитация при своя пациент ще пристигне наблюдаващият (внимателно) главен кардиолог Владимир Путин.

Състоянието на пациента България е хорошо и ще става все по-лучше.

32 мнения за “ТАСС оповести кардиограма за сърцето на Бойко”

 1. Обаче за сметка на нашия инфаркт!
  Бог да ни прости, нали?!

 2. Опасенията ми за комисионерството на “големия мъж”-мутра постепенно стават реалност, уви.
  “Дясноцентристът” Бойко Ментата е по-опасен, по-вреден за България дори и от Тодор Живков! И какво ми остава да си мисля за неговите гласоподаватели и фенове? Нека сами се сетят.

 3. Г-н Инджев,

  ако разбирахте малко повече от икономика и геополитика, щяхте да бъдете по-добър кардиолог и енергетик.

 4. Това, че изненаданите ще са много, означава само едно – не сме дорасли до националното си и гражданско пълнолетие, макар сегашното поведение на ББ можеше да се предвиди доста по-рано. Още сме си инфантили. И както е тръгнало да върви – винаги ще сме си такива. Найс, а?!

  От друга страна, за някои остава нещо също така инфантилно, но може би ефективно като решение. Видях го като каламбур някъде из нета преди време.

  Та каламбурът беше нещо от рода на “Спасителят на България се казва Сретан. Трябва само да се Сретне (срещне) с когото трябва и готово”. Щом нечия глава е измислила тази безогледна безнадеждност, значи съвсем сме я втасали.

  Лошото е, че и ония да се срещнат, Путин вече ни срещна с РЕАЛНОСТТА – а тя е, че сме си били колония на СССР/ Русия без особена промяна през последите 65 години… Въпреки привидността за обратното за последните 20 г.

  И както се казва в статията – с Белене това със сигурност ще продължи поне толкова.

  И като ще си говорим за деца – имахме една такава игра като малки: “Да бягаме или да ги подгоним?” Кой каквото му стиска, уважаеми приятели. Но че ледът необратимо се пука, съмнение няма.

  Амин.

 5. Към Nikola:

  Явно разбирам от това, за което пиша ( а не за икономика и енергетика – не пиша като икономист и кардиолог, но не схващате разликата). Доказвате го с факта, че ме четете и държите да се покажете като нещо повече от автора.
  Само че не си признавате причината за вашия интерес.

 6. Дааааааааааааа, отново се набива в очите ни “тънката червена линия”.Министър пожарникаря и Гоце седефчов,изиграха поредното театро,вече виждам как си предават президентските пълномощия- Гоце на червената бухалка/ако се не лъжа на 22.01.2012/

 7. Здравей Иво,
  позволи ми да те поправя.
  Казва се по-хорошо, а не по-лучше.

 8. Какво разбираш бе Иво? Какво разбираш бе дрисък?
  Признай си,че си нищожество и си яж лайната,тъпак.
  Сега марш в американското посолство да ти изплатят хонорара.

 9. Каквото има да става ще става и то едва ли зависи от бойко мойко и които и да е. Европа като вижда на къде варвят нещата що не я направи тя таз централа? Изобщо нас пита ли ни ни някой?

 10. КАто че ли Б.Б. вече не може да скрие породата си на един Буратино ( за по-младите – дървено човече на конци,което колкото повече лъже,толкова повече му расте носът ).БГ е обречена да бъде слуга на русия.

 11. Бойко нали обеща до дни, че ще стане ясен митичния баварски инвеститор.Сигурно е имал в предид разведческото минало на Путин в Бавария.Пак ни изненада по долни гащи.

 12. Към Тео:

  Няма проблем ( знам какво е превъзходна степен и че при нея няма “по”), но така ми звучи автентично на българско-руски език по стандартите на въпросните вечни дружбаши.
  От друга страна “по-хорошо” е тоже красиво!

 13. Браво,Иво! Клишето гласи:Всичко това,ако не е тъжно,дори по-лошо – трагично,щеше да е смешно.Ама не е!И още: това путиново посещение на 13.ноември,два дни след очакваното обявяване на Гоцевото АБВ никак не е случайно.Жалкото е,че Бойко отправя поканата.Или точно това е тънкостта на шашмата.Все повече и повече Бойко и Гоце започват да пърдят в едно гърне.Явно,Дядо Господ не е българин.Пък и защо ли му трябва да е?

 14. Сега на кого не е ясно, че и след 10. 11. 1989г. продължаваме да живеем, като опитни мишки в руския капан на КГБ и ДС.Сега на кого не е ясно, че прехода от руският капан – НРБ в новият руски капан – Ръ Бъ е завършен успешно .Сега на кого не е ясно, че няма опасност да протестираме мирно, срещу съветската-руска окупация на Царство България, защото България сега е неделима част от НАТО и ЕС.

 15. KRASIMIR,
  тебе от коя клетка в зоопарка те изтърваха? Така ли ви учат при Гоце Сирищника?

 16. Стоянов,

  Стига бе, не обиждай животните в зоопарка.

 17. Нищо му няма на Бойковото сърце- в него има място за всички- все пак добре го тренира по време на редовните турнири по тенис, футбол и пехливанство, които печели. Питайте Борис Бекер.

 18. ЗА ДА ДОЙДЕ В БЪЛГАРИЯ ПУТИН ТРЪГВА ОТ БЪЛГАРИЯ
  На 13 Ноември 2010 се очаква на посещение у нас да дойде В.Путин, министър –председател на Руската федерация. Искаме да ни отвори руските пазари. Те и сега са отворени, но българските стоки не издържат конкуренцията по цена и качество. Въпросът е , дали да продадем национална независимост и достойнство срещу възможност за калпави „бизнесмени” да спечелят някой лев с калпавите си стоки, или да накараме руснаците да ни уважават и наистина да си плащат за услугите. И в този план – как ще реагира Путин на исканията на волжките българи, ако Б.Борисов въобще посмее да засегне въпроса…
  Хората от народа, обитавал земите по поречието на Волга около гр. Казан, открай време се наричат БЪЛГАРИ. Те са преки потомци на волжките българи и наследници на славна история, история скривана и унищожавана от „социалистическата” съветска наука. Едва сега , когато една дума истина вече не струва заточение, някои смели руски историци си позволиха да започнат да свалят покривалото от омраза и завист над българската история, да показват находките от унищожените във войните с татарите цветущи български градове . А тази България наистина е била блестяща с търговията си, занаятите си, прекрасните сгради и градове, с армията и административната си организация. Със завист са гледали руските князе на нея, богатата, непокоримата. Волжка България не само е бележела границата между Европа и Азия, тя е свързвала двата континента. Тук, закриляни от законите търговци са разменяли стоките си. И когато огромната татарска войска , неведнъж разбивана от волжките българи в жестоки битки, все пак успява да сломи съпротивата, да изгори градовете, то силата й вече не е тази… Руските князе, спотайвали се „на завет” до този момент, успяват да разбият татарите на Куликово поле, а после и да завладеят все още невъзстановилата се от раните си Волжка България. Тук аз виждам някакво сходство между руската политика и тази на западните и северните ни съседи от времето на покоряването на Дунавска България от османците.
  Нещата вървят повече или по-малко приемливо за волжките българи до т.нар. Октомврийска революция. Надявали са се на възстановяване на българската държавност. Но други са сметките на СССР. С указ от 1920 година българите се обявяват за татари, а на територията на Казан се обявява Татарска АССР. Какъв страх и злоба може да изпитва някой към българите, за да ги нарече с името на убийците на техните деди, на унищожителите на държавата им… А всеки дръзнал да защити името си е или ликвидиран или изпратен в лагерите.
  В момента тече борба за признаване на правото на 7 милиона волжки българи да се наричат БЪЛГАРИ. И това, че те са приели преди около 700 години исляма ,който също като при нас християнството е спомогнал за съхранение на националната им принадлежност, не трябва да бъде преграда за признаването им. Посегателството върху правата и историята на Волжките българи е посегателство и върхи нашите права и история.
  Редно е , щом г-н Путин идва у нас да се застъпи за руските позиции тук, то и ние да поискаме реципрочно застъпване и за българските позиции в Русия. И тези позиции не са само в търговията с вино, цигари и консерви… Защото качествените и на добри цени стоки ще намерят пазар навсякъде, но собственото си достойнство с пари не можеш да купиш…

 19. Иво, разбирам от свобода на словото, но се питам все пак защо допуснахте коментара на KRASIMIR? Този “стил” обижда всички четящи и пишещи в този блог.

 20. Към j.

  По принцип забележката Ви е основателна, но на практика моето несъвършенство се изкушава понякога да илюстрира с какви екземпляри си имаме работа- нещо като патоанатомията…

 21. ЗАСЕДАНИЕ
  на Министерския съвет 3 ноември 2010 г.

  Б. БОРИСОВ:

  За ИТАР-ТАСС интервю не съм давал. Цитиран съм по незнайни какви източници за нещо, което не съм казвал, че с цялото си сърце подкрепям АЕЦ “Белене”.
  По някакъв начин ми се слагат думи, които не съм изрекъл, и които съвсем по различен начин се тълкуват от различни среди. Това явно се налага като практика, защото се прецитира нещо, което не е казано и след това се транслира и се публикува и се обсъжда като реално случено.

  Къде има национализация? Разбирате ли, това са думи точно като навремето от Чикаго, нещо което никой не може да докаже, че съм казал за лошия човешки материал, но се говори, говори една година.

  Да попитам аз тогава, агенцията ИТАР ли е, или повече прилича на ТАСС? Или е някаква симбиоза и от двете?

 22. А какво да правим, като американския сърдечен имплант (ненужно и насила присаден) се оказа пълно менте и изобщо не заработи. Българския организъм го отхвърля, въпреки вливаните конски дози медикаменти за подтискане на имунния отговор. Настоящата статия е един от тези медикаменти и постига само един резултат – освен сърдечната недостатъчност, породена от американския имплант-менте, допринася и за срив на съпротивителните възможности на организма срещу многобройните зарази с които американските лекари умишлено заразяват българския организъм.

 23. Към gt:

  ГъТъ, когато фактите говорят, дори и Гътътата трябва да помълчат…

  При такава извънредна сърдечна любов към нашата тройна освободителка ( тройна, защото и демокрацията ни донесе на крилата на генерала от КГБ послник Шарапов), защо, да му се не види, няма желаещи влюбени българи да населят безкрайните простори на най-голямата държава в света?

  Фактите показват обратното: стотици хиляди нашенци, повечето млади и динамични хора, в момента, когато спряха да ги спират да пътуват, избраха тъкмо Америка ( включвам в това понятие и Канада). Те какви са – коравосърдечни глупаци ли ( по вашата ценнностна преценка)?

  И ако американското е менте, защо СССР си взе за образец американските оригинали да си създава от нулата товарни автомобили, а не обратното…Мога да продължавам с примерите до безкрай, но те имат значение за мислещите хора. За вярващите си има църкви – като мавзолеят на Ленин ( като за вас).
  Така че- замълчи сърце….

 24. Г-н Инджев, аз съм значително по-млад от Вас – не съм запознат с мавзолея на Ленин, даже смътно си спомням този на Димитров. Не ми говорете за СССР – Вие сте по-запознат с тази несъществуваща държава, но инфо за нея на мен не ми е нужна. Бил сте и в Бейрут по време на социализма …. 1983 г., когато сте бил в Бейрут, аз съм бил в 5-ти клас. Аз просто попитах – какво да правим като за 20 г. от големите наши приятели САЩ не видяхме нищо повече от 1 кораб натоварен с подарена радиоактивна царевица, която за наша сметка унищожихме. Приятелите от САЩ са на последно място по инвестиции в България (наложи се да се считат за инвестиции подобренията във военните бази, които безвъзмездно им предоставихме и за които ние дори плащаме комуналните – вода, ток и т.н.) – само да се каже, че има нещо. Тези подобрения, обаче служат на тях – не на България и на българския народ. Къде са високотехнологичните инвестиции на тази мощна държава в приятелската им страна, колко работни места откриха тук? НИЩО – само акъли дават и лапат вноските за НАТО. Сега щяли да правят център на Пакард – ще видим … Времето ще покаже. Аз обаче се съмнявам. Какво обаче правят руснаците – да сравним. Приблизително 80% от енергетиката – защо не я взеха САЩ? Имаха възможност по времето на Елцин, когато руснаците не знаеха къде се намират. Приблизително 40% от туризма е руски – колко хотела направиха у нас САЩ? Колко туристи поощриха да дойдат на почивка у нас? Путин, когото вие наричате убиец (без да е доказано) каза, че от транзит през Южен поток може да се очаква 1 милиард долара годишно транзитни такси. Какво предлагат САЩ? Какво, колко, кога? Какъв съвместен бизнес планират с партньорска България? Това попитах аз, а Вие ми пишете за мавзолеи, СССР … Очаквах нещо сериозно. Камиони – добре, а ракетите Атлас III и IV с чии двигатели летят? И аз мога да Ви изброя още много примери. Отговорете ми на въпросите, моля и извода с кого да правим бизнес сам ще дойде.

 25. Към gt:

  Това , че сте млад, щеше да е предимство, ако не се изявявахте като стар пропагандатор на предимствата на …Русия пред САЩ. Това е толкова незащитима теза по почти всички мислими и немислими показатели ( освен по територия и някои природни ресурси, за които човешкият фактор в Русия няма принос), че направо не виждам база за разговор.
  Изобщо , нека да ви кажа, че младоста не винаги е предимство, а е недостатък когато се спори без . За тези цел предимство е информираността. Да твърдите, че малко нещо не ви е ясно за мавзолея на Ленин, който е запазена марка за изостаналост и примитивизъм на цяла една държава като днешна Русия, звучи като отчаян опит да си наложите мнението, че същата тази държава ( независимо от очевидната й ретоградност) , е носител едва ли не на прогреса. Толкова е абсурдно, че ще ви помоля да си поспорите с някой ваш съмишленик, който няма да оспори абсуда.
  Мразете си колкото искате всичко амереканско, но да вярвате, че САЩ са ни длъжни с нещо като инвеститори и са злодеи, ако не инвестират, е просто детинско непознаване на принципите, които движат икономическите интереси на свободните американски предприемачи ( те не са като руските, който отиват там, където ги прати Путин, за да служат на Родината).
  Живейте си с преклонението пред напредничавата Русая спрямо изостанала Америка – може и да ви покнят в някое хумористично шоу да ви се посмеят от масовота публика, която е по-информирана от вас. Не случайно масовото преселение на хора в света върви към САЩ, а не към Русия, включително и на българи, някои от които религиозно превъзнасят иначе Русия.

  И понеже информираността ви е на нивото, което демоснтрирате с лъжите на Путин за 1 милиард печалби, представяни от вас за чиста монета ( а че смаза брутално Чечня е известно в целия свят), да ви кажа още нещо: в унивеситета не се кандиатства със свидетелство за завършено начално училище. Научете си основните уроци и тогава пак пробвайте.

 26. Г-н Инджев, благодаря за съветите!
  Като говорите за абсурди, знаете ли кой е най-големия абсурд? Това е, че редовете написани по-горе …

 27. Към gt:

  Редовете, написани по-горе, са написани след глупавите ви опити да се изкарате по-умен, отколкото ви позволяват възможностите..
  А че се опитвате да се измъкнете от този факт с препратки към моето нечисто минало, което нямам намерение да публикувам, за да не влизам в една торба с куче ( ” С куче в торба не влизай, с глупак не спори”), само показава безсилието ви да извадите от торбата нещо убедително в предварително загубения диспут.

  Изобщо,”обичам този стил”: започвате заяждане с уж учтив тон, а когато ударите на камък, ви избива простотията. И колко умилително само : ” аз съм малък, не знам за мавзолея на Ленин”, не го познавам лично др. Ленин, “непричом съм”, т.е. не посягайте на малкия, той се признава за глуповат, пощадете го. Ами не налитайте на бой, като ви боли после.

  По умен човек го е казал, че “глупостта е за цял живот”. Пожелавам ви дълъг, но не вярвам това да ви помогне да се излекувате от тази неизлечима болест.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.