Януарските събития 15 години по-късно на 15 януари

Протест с плакати пред паметника на комунистическата лъжа (ПъКъЛъ)
И тази година
гражданската инициатива ЗА демонтирането на паметника на съветската армия в София ви кани на протест с плакати на 15 януари 2012, неделя от 11 до 13 часа около паметника на съветската армия в София. Да отбележим 15 години от гражданските протести през януари 1997 пред Народното събрание на правилното място днес – паметникът, който е символ на комунистическата лъжа и пропаганда. Да се съберем заедно с плакатите, които направихме миналата година и да изразим отношението си към голямата лъжа и желанието ни да се освободим от нея. Елате всеки със свой плакат, за да „окупираме” символично тотема на тоталитарната епоха в България!
Разпространете информацията според възможностите, с които разполагате.

Инициативен комитет

5 мнения за “Януарските събития 15 години по-късно на 15 януари”

  1. „И така, истината е, че Русия не ни е освободила. На нея е попречено да ни завладее. Освободени сме главно от Англия, след това от Австрия, и от българите със здрав разум. Разбира се Англия действа така от интерес. ВАЖНОТО Е, ЧЕ НАШИЯ И НЕЙНИЯ ИНТЕРЕС СЪВПАДАТ, и още, че той не противоречи на морала, и на справедливостта“. – книга за ролята на Русия в българската история: „Освободителни“ мисии на Русия – Съветския съюз в и около България. Нека всички да я прочетем и отворим очите на всички българи!
    http://www.ebooks-bg.net/istoria/istoriaimg/istoria_downloadfile510003.htm

  2. “Послушайте, братия Българе! Руситe са были един най- див и най-варварскы народъ, каквито са си и до сега остали. Българите са ги най-напредъ покрыстили, дали им са писменность, священното писание и първото образование“-

    Г.С.Раковски

  3. Търся съмишленици за пътуване до София за протестният митинг пред МОЧА(монумента на окупационната червена армия)..!!

  4. Носете термоси с чай на 15 януари. Ще направим символично повторение на Бостънското чаено парти от 16 декември 1773, което става емблематично в американската история и допринася за започването на войната за независимост в САЩ. Чашките от нас!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.