Хем ме “целува” Борисов, хем Кулезич ме нарича “задник”-перверзиите продължават

Днес е първи април, но не на шега официозната ТВ 7 избълва по мой адрес вулгарна клоунада с кълчене, пустосване, заклеймяване, гримасничене и жестикулиране, гарнирано с думички като „задник”, в изпълнение на Люба Кулезич, която направи невъзможното, надминавайки дори себе си в ролята на побойник над вързан опонент, който няма как да се защити равностойно. Връчили са й луксозен камшик и си го размахва, за да ми вмени фройдистки собствената си връзка с мускулите на властта, обявявайки нахилено, че съм си имал „секси” отношения с премиера Борисов ( щом той ми се е обадил по телефона- дори го „изигра”, удебелявайки гласи си, наподобявайки мутра).

Характерно за този прокурорски подход е да изместиш темата: нито дума не спомена Кулезич за слугинското си съгласие да оттегли поканата за мое участие в нейното предаване по заповед на хората с парите над нея в телевизията и премина в атака срещу всичко, която смята за моя кървяща рана, подходяща за ново чоплене и кълване.

В последния разговор между нас миналата неделя, когато ми се обади да ми се кара за реакцията на нейните нападки, казах на Кулезич да си гледа работата ( без да съм използвал частицата „ма” , за която тя излъга в клоунадата си , че съм употребил). И тя, както се видя, ме послуша- гледа си я ревностно, с хъс, достоен за парите, които й плащат за целта. Ама не били 3 хиляди на седмицата, успя да ми съобщи тя по телефона и дори обеща да ми каже каква била истината. Веднага я попитах „колко”, при което тя автоматично превключи на темата ДС- универсалната тояга в ръцете на всички, които плющят върху името ми всеки път, когато са гузни и няма какво друго да кажат.

Хората с интелектуален багаж, в който пренасят бомбите на своя слугинаж от господар на господар, могат да бъдат най-добрите терористи. Простият човек, за какъвто Борисов сам определи себе си в разговор с работници в Кърджали, компенсира първичността си с нюх – надушва интелектуалните наемници, дресира ги с пачки пред муцуните и ги впряга в каруцата си (достоен ученик на Тодор Живков е, наистина). Най-полезни са му изкопаемите от миналото на десницата, така успешно разгромена тъкмо с платеното усилие на такива помагачи. чиито профил е в състояние да отблъсне и не особено взискателни десни привърженици.

Наемниците разбират много добре как изглеждат на каишката и затова са особено злобни в оправданията си за своята продажност. Дърпат се артистично за пред публиката и докато се умилкват на господарите си, правят обратното на онова, което повтарят: „не съм слуга, не съм слуга”( а после аз съм бил папагал, какъвто също бях наречен от Кулезич).

Какво отключи тази агресия, която надмина всичко, което се е изсипало върху главата ми от десетилетия вече насам?

Уцелил съм я в десетката с намека, че се продава и сега подскача като Първанов, когато го попитах за мезонетите. Кулезич не може да прикрие това и с още по-гнусни тиради срещу мен, на каквито вече вярвам, че е способна- явно няма за нея горна граница на тази долнопробност. И понеже съди по себе си, че всички се продават и е въпрос само на цена, в повереното й предаване възкликна: „Омръзнало ми е от моралисти, които ми казват, че ми плащат да хваля Борисов, когото не хваля, но не казват колко им плащат, за да го хулят”. Така „защити” не само себе си, но и началника си Бареков- същият, който се хвали на екрана на ТВ7 със снимките си, на които се вижда как се полива с шампанско за по 300 евро бутилката на френската Ривиера.

За разлика от нея обаче нямам проблем да споделя колко ми плащат. В данъчните ми декларации може да се види колко получавам от хората, които са ме наели на работа. Това са читателите на книгите ми, единственият ми постоянен източник на доходи от години. Те наистина ме правят богат, но с нещо, което, за сведение на продажниците, не се измерва с пари.

Колкото до парите, бих могъл да публикувам дълъг списък от многохилядните си финансови задължения, които многократно надхвърлят приходите ми.Спира ме да го направя само грижата да браня достойнството на семейството ми, което и без това съм наказал с позицията си, обект на публична разправа от страна на бодигардовете на властта.

Разбирам, че губя от тази полемика: каквото и да кажа в помийната яма, в която съм завлечен, помия има още и предостатъчно в ръцете на моите преследвачи, към които сега се присъедини една особено веща в това отношение персона. Защо тогава все пак се залавям да отговарям, предизвиквайки следващата кофа на конвейра? Какво ме кара да не се отказвам въпреки неравенството във възможностите да водя тази война на толкова фронтове?

Отговорът оставям на моите хиляди и в огромната си част –непознати работодатели.

Дори най-малката ми дъщеря разбира, че „нещо става” в това житейско менгеме и го формулира във въпроса си: „тати, защо не си богат”? Не пожелах да й отговоря. Един ден ще разбере.

P.S. Понеже Кулезич посвещава две поредни предавания на теми, „подсказани” от мен и започна да ме ругае най-напред безименно, а след това да издевателства открито над името ми, предлагам й да не спира, и да вземе повод от детския въпрос- да обобщи нещо за „педофилията” (ми). Щом успя да обърне с хастара нагоре по този перверзен начин обаждането на Борисов до мен ( за което допълнително се оказвам „виновен”), сигурен съм, че може също така вкусно за нея да се подиграе и с детския въпрос. Много ще й отива. Пък и бонус могат да й дадат за находката, не претендирам за съавторство, каквото би трябвало да ми бъде признато вече в нейните предавания в ролята на боксова круша за избиване на лични комплекси, гузни съвести и много, много пари за отлично свършена работа в стил „гавра с труп”, в какъвто се опитват да ме превърнат.

96 мнения за “Хем ме “целува” Борисов, хем Кулезич ме нарича “задник”-перверзиите продължават”

 1. Днес очаквах Кулезич да започне с друга новина:”Поскъпнаха газът, парното и топлата вода”.Оказа се,че по-голям интерес за държавата представлява името на Иво Инджев.Все пак жалко,тъжно,а и малко страшно е да живееш в страна,в която Министър -Председателят основно се занимава с това, кой журналист какво говори и пише лично за него, даже в собствения си сайт/в случая Вашия сайт/.Гордейте се,господин Инджев,че лично Бойко Борисов Ви следи “през ключалката”!Сигурно много журналисти Ви завиждат!

 2. Г-н Инджев поздравления за чудесната статия. След описването на въпросната медия с терминология от сорта на “целува”, “задник”, “секси отношения”, “педофилия” може би сте пропуснал само да дадете дефиницията накрая – порнографска “медия” или “рубрика”.

  А сега да видим какво съобщават сериозните медии.
  Ще дам още една, съвсем прясна новина която съвсем не е първоаприлска а много сериозна:

  Агенцията за ЗОС (EPA) съобщила в петък 30 март, 2012 г.че вече не се изисква от газодобивните компании, сондиращи за шистов газ и обвинени в замърсяване на частни кладенци да осигуряват питейна вода за две семейства от северен Тексас, като си е оттеглила съответния иск в съда на щата.

  Съобщава се също че съдията зает със случая е установил че жители на “засегнатото” населено место са си сътрудничели с “консултант-екозащитник” в опит да фалшифицират видео показващо как се “възпламенявала” водата им.

  В разпространения материал се говори също за естествено генериране на газови замърсители на водата нямащи нищо общо с фракинга.

  Източник е ежедневникът Union Tribune San Diego
  http://www.utsandiego.com/news/2012/mar/30/epa-pulls-order-forcing-driller-to-provide-water/?print&page=all

 3. В рамките на шегата г-н Инджев, Люба Кулезич е ярък пример за термина “недо..” 🙂

 4. Всичко в този блог съм прочел и осмислил. В неделя сутрин поради липса на по добро чат пат гледам Кулезич. Днешното чудо го изгледах цялото защото исках да видя докъде може да стигне госпожата в отмъстителността си. Тя е уникална. Нямам думи. Дерзайте г-н Инджев с Вас сме всички ние редовни читатели на блога Ви. За нас всичко е ясно и нямаме никаква, ама никаква нужда да ни се припомнят непрекъснато някои неща от миналото Ви, които сте обяснили, които сме изяснили отдавна помежду си и потретването им показва слабостта, продажността, по точно нищожността на опонентите Ви.

 5. Г-н Инджов, не съм гледала предаването и няма да го гледам. Бих могла, въпреки че не живея в България, но не понасям пошлият език, ехидството и продажността. Поздравявам ви за книгите и за статиите. давате ми кураж и надежда, че не всичо е загубено за България. Вярвам, че каквато и да е истината за миналото ви като agent през последните 20 години сте се реабилитирали мнoгoкратно с честната си позиция и неоморното си търсене на истината. Пожелавам ви късмет и кураж.

 6. “Тази маймуна е жестока, ощипах я, а тя ме ухапа.”
  Пол Деру.

 7. Тази Кулезич била голяма…! Какво нещо е завистта,изкривява ни физиономията сами да не можем да се познаем

 8. Уникална помия! Просто такава отврът. Сега го гледах, само заради публикацията ти, иначе никога не съм гледала цяло предаване на Кулезич, мисля, че и половин не съм, само някакви части. Толкова е жалко и тъжно какво става из телекраните. Такава девалвация, толкова комплексарщина!

 9. …Колко наивна съм била, когато очаквах Кулезич да заяви себеуважение, като се надявах, че отказът да й гостувате,г-н Инджев, е някакво недоразумение или по-скоро тактически ход (защото при нея няма не(до)разумени неща). На подобна мисъл ме навеждаха както нейни сякаш положителни лични и професионални качества, така и сякаш позитивното й отношение спрямо Вас, което тя демонстрираше в предишни свои предавания (нарочно отново изгледах достъпните в ютуб предавания, в които тя Ви е канела най-вече по повод книгите Ви). Жалко, че достойните хора и журналисти в България (о)стават все по-малко и по-малко… Разбирам, че това е цената на истината и много се надявам, Вие, г-н Инджев, да опровергавате, а не да потвърждавате, правилото, че една птичка пролет не прави.

 10. Уважаеми,г-н Инджев
  Аз съм обикновен читател в Интернет пространството.Уважавам Вашите мнения,макар,че не всякога съм съгласен с Вас.Искам да Ви попитам-защо Вие като човек и журналист,който търси истината и е готов да влезе в конфликт със силните на деня,не надигнахте глас в защита на Георги Ифандиев-когато го изгониха от поредната телевизия и сега,когато спряха сайта му.Ясно е,че той силно Ви недолюбва-може би и Вие него-но зашо не направихте така,че и той да има право да изкаже своето мнение.И ако Вие имате право да сте различен от статуквото,защо не защитите един друг,който също иска да е различен от стауквото.

 11. Да си призная, не очаквах от Кулезич подобно поведение, г-н Инджев. Спомням си какво говореше когато Дачков се продаде на Алексей Петров. Няма разлика в момента между двамата. Най-добре да му се извини и да се гушнат отново. От едно люпило са.

 12. До днес ми беше интересно докъде може да пропадне Люба Кулезич, откакто “захапа” микрофона в TV7. Е, вече удари дъното и сега може само да продължи да копае надолу. А тя явно може. Но вече става “и тъжно, и скучно” (по Лермонтов). Незавидна, но добре платена участ е да слугуваш на Бареков и барековщината. P.S.Става ми страшно забавно като си представя физиономията му в момента, когато е разбрал, че ББ се е обадил първо на Вас за решението за Белене.

 13. Защо се ядосваш и отговаряш, Иво.Ще ти трябват нервите, защото много помия още ще се изсипе върху теб. Ако така я караш, сила няма да ти остане, за да отговаряш и защитаваш.
  Гледах предаването. Най-много ме впечатли Мирослав Севлиевски. Бях го видял на една яхта в компанията Милен Велчев и “Доктора”- лека му пръст, да си играят карти в Монако, гледайки Формула 1. А снимките ги извади Бойко Борисов.
  Нещо да се случи? Нищо, освен, че Севлиевски стана Министър на енергетиката и даде път на “АЕЦ Белене”.И вместо да е в затвора, дава акъл.
  Поздрави: Мария и Румен Пейчеви – пенсионери

 14. Не мога да разбера хората, които си позволяват да “плюят” срещу Вас, г-н Инджев. Странно ми е, защото Вие сте доказал с позиция, поведение, талант и характер, че по-скоро трябва да бъдете възприеман като морален стожер в една доста деградирала политически( и не само) система. Затова, когато някой промит мозък на дистанционно управление реши да се “нахвръля” срещу Вас, обикновено изглежда като дребно куче, лаещо срещу по-голямото куче, защото се страхува, а не толкова, за да напада. Смешни са.
  Много хора Ви се възхищават на силата, упоритостта и последователността да градите. Хора като Вас трябва да бъдат подкрепяни, а не хулени, защото от Вас може да се научи много.
  Тези хвалби за Вас може да нямат голямо значение, но за мен лично е важно да знаете, че хората гледат на Вас като на медия, място, където могат да разчитат на честност, логика и разум. А телевизия не гледаме от доста време 🙂

 15. Смятам, че имате пълно основание да си поискате право на отговор в рамките на пет минути – толкова, колкото траеше злобната “малка проповед” на Кулезич.

 16. към Boky:

  Понеже минавам за конфликтен, че дори и “скандален”, давате ми повод да вметна едно пояснение: вчера се разминах с Явор на улицата и но упорития ми опит да срещна погледа му получих категоричен отказ- провали се желанието ми да си кажем няколко думи макар да имам основание след конкретен случай аз да съм този, който да се цупи…

 17. към dnonimen:

  “Силно ви недолюбва”…това е като да кажеш за палача, който с години ти реже главата с бръснарско ножче на порции, се държи “малко грубо” с тебе.
  Този бивш стажант на баща ми в партийния вестник “Вечерни новини” систематично ме преследва в интеренет и дори раздава на хората разпечатки на извадки, които е нащракал от досието ми, агитирайки да бъда мразен…Това е някаква негова форма на мания за лично преследване, която не е толкова безобидна – преди седмица доносът в “Уикеднд”, най-тиражния вестник на империята на Пеевски, изцяло беше преписан от неговите “разработки” в интернет по мой адрес ( с дата 13 октомври 2011 г.).
  Да не говорим, че въпросният е откровен нарушител на конституцията ,в която изрично е забрано разпалването на омраза по верски и етнически признак, но в България явно играе полезна резерва за разправа с нарочени за целта противници на силните на деня.

 18. Към Светослав Борисов:

  Искам чрез отговора на Вашия коментар да помоля коментаторите: не давайте повод на моите врагове да вадят думи от моя блог ( макар и да не са мои), които са от техния речник, но после ще употребят после срещу мен като “доказателство” за моята “вулгарност”.

 19. “Люба Кулезич журналист” – добра първоаприлска шега! Успех г-н Инджев, а подобни мекотели не заслужават нито времето, нито вниманието, нито нервите Ви!

 20. От любопитство изгледах малката неделна проповед http://tv7.bg/nasreshta-lyuba-kulezich/VideoDetails&id=7620852

  Наистина жалко и гнусно творение, от всякъде крещи на лична вендета, направо съм зашеметен че може чак такова падение да занимаваш хората в национален ефир с лични вражди и нападки.

  От друга страна не разбирам защо е нужно да се преиначават фактите, единственото споменаване на думата “задник” е във вразата “лъсват им задниците”. Нечий задник да лъсне и това той да бъде наречен “задник” са две различни неща, едва ли е нужно да се измислят допълнителни обиди към тоновете изсипани.

 21. Кулезич- продадена… преоценена от собствената си суета. Монети, падат по изрусената й глава….

 22. Г-н Инджев,още не е отминал 28 март
  и са бесни!!!Какво ли ще стане,ако
  премиерът се вслуша и Ви изпратят в Истанбул,където до седмици самата Шесторка ще се опъчи на Иран,защото аятоласите не искаха и да чуят за Виена.
  Эначи ли,че Ибреков,Кроеджич,
  Колоездич и др.които си въобразявт че знаят и могат всичко,ще убедят днешния демократичен свят,че в тяхната дърводелска работа до тук,най-съществената й част,не е била получаването на талаш.
  Не бързайте,ако го сторите преди да е узряло,можете да премажете краката на истински близки хора и приятели.Сега е време ,когато камъкът в пазвата не помага при изкачване в планината.Той е за чужди огради с чужди хора, а те поне не се променят.Всеки е такъв,какъвто бог го е създал,а често и по-лош!Оставил Ви е свой завет от фамилния герб и Талейран Перигорския граф : “Нищо освен Бога!”А Той е понесъл не от вчера какво ли не!Но търпи и понася!!!!
  Във вечността няма време…тя е само миг,но достатъчно дълъг,за една шега!!!!!

 23. Батко Ивчо,колко % от хонорара си даваш на Любчето,за рекламата!

 24. Г-н премиер,преди Великден край Бофора шум ще се вдига,но не за Симеон или трон а за нашия баш журналист “Роман”….ах а м а н
  и не за Плиска,П р е с л а в с
  п а л а т и,а за наши си български д е м о к р а т и!!!

 25. G-n Indjev, tova s pedofiliata e veche izpolzvano v mediite u nas, taka che L.K. niama da e originalna. No se gotvete za oshte po-gnusni kompromati po Vash adres, kato nai-vajnoto e da opazite decata si ot tiah. Reakciata na L.K. pokazva, che telefonnoto obajdane ot premiera e bili narochno, neshto kato Stalinovit pozvaniavania na Buharin, malko predi da go unishtojat. Boiko Borisov ne moje da proshtava, zatova Vashata zabluda za negovoto oajdane, e mnogo naivna. Vnimavajte i se pazete ot kompromati. A vmesto da pishete na horata da ne narichat L.K. s obidni dumi, prosto ne odobriavaite vsichki komentari. Sigurno e, che shte se opitat da Vi sgotviat kjuliafa.

 26. По малко познати, повече приятели г-н Инджев!

 27. Като настъпена жаба е тая Кулезич и сега плюе змии и гущери…Жалко е, че преди съм мислел , че може би е от тези журналисти, които търсят хора да говорят истината.Вече няма да гледам предаването и , а ТВ7…
  Иво Инджев е брилянтен журналист, с висок морал, честност и както много пъти съм писал -с изключителен талант!
  Чакам с нетърпение Ядреналин и с автограф!

 28. Преди буквите ТВ7 съм изписнал буквата “и”

 29. Предвид особената терминология на госпожа Кулезич- ” задник”, ” секси отношения” и прочее- мисля, че въпросната има нужда от психоаналитик. Да не обяснявам от какво всъщност има нужда госпожата. То бива злоба, бива ярост, бива безумие, ама чак толкова не бива! Що за израз- ” секси отношения”!? Трябва да си неистово перверзна и повредена, за да използваш подобна ” терминология”. Може би трябва да поискате право на отговор, господин Инджев. А всъщност може би няма смисъл да се занимавате! Само да им правите реклама на тия…! Ужас. Що за език, що за диващина!?

 30. Г-н Инджев,както казваше баба ми “по-добре на хората в устата,отколкото в краката”,Никой не може да ви отнеме интелекта,професионализма и подкрепата на хиляди ваши читатели.Чакам излизането на книгата Ви с нетърпение.Поздрави и горе главата

 31. Но ако наистина съществува някакъв ред или с цел избиване априорно на
  очакван капан,просто заявете ПРАВО НА ОТГОВОР ЗА 5 МИНУТИ И СЛЕД ТОВА НИ ИНФОРМИРАЙТЕ.Не че го вярвам,но просто го заявете!!!!!

 32. Не знам почти нищо за г-жа Кулезич (като изключим някои, тук-таме, отметки относно нейни претендиращи за възторг анатомични детайли, главно в минало време). Но самият факт, както се споменава нееднократно, че неин шеф е г-н Бареков, чиито проблеми в синтаксиса, стилистиката и поточността на изложението са видими даже с “просто око”, говори достатъчно добре за какво става въпрос.
  На този фон единственото, което, поне според мен, би могло да подразни човек като Иво Инджев, е фактът, че е атакуван с толкова примитивно оръжие. Явно недооценяване на противника от страна на TV 7! А това значи, че г-н Премиерът залага на доста съмнителна карта в технологията на имиджа си.

 33. Иво: “Уцелил съм я в десетката с намека, че се продава и сега подскача като Първанов, когато го попитах за мезонетите”

  Това е якооо!!!

  Невъзможното събитие:
  Кулезич да напише нещо, което стотици хиляди да ЖЕЛАЯТ да прочетат!

  Абсурд: Кулезич да напише нещо без да и платят!

  Най-краткият виц за мутри, бюреци,кулезици и т.н.:
  – Кулезич се замисли…

 34. А познайте дали е първоаприлска???
  За колосалната мощ на българската икономика, рожба на нерушимата българо-съветска дружба и изправила могъща снага благодарение на мирния атом говори многозначителният и исторически факт че в момента тя се захранва от цели два ядрени руски реактора докато в жалката японска икономика вече от една седмица е оставен да мъждука само един реактор който ще бъде спрян през май.
  Г-н Инджев предлагам чрез блога Ви да организираме събиране не помощи във вид на свещи и експресното им изпращане в Япония, може и с премиерския джет, досатъчно ще бъде да му върнете едно телефонно обаждане….
  http://english.kyodonews.jp/news/2012/03/148835.html
  По въпроса коя от двете е по-енергоемка – икономиката или дружбата оставям всеки сам да си прецени.

 35. На Косово поле се мярка Лепа Брена. Кулезич в розово се кланя, с голи колене.

 36. Г-н Инджев,
  доколкото обръщението Ви към Светослав Борисов се отнася в пълна сила и до мен, сещам се за един безобиден стар виц.
  Поканили стар морски вълк в едно училище да разкаже на децата за приключенията и героизма във волния моряшки живот, но изрично го предупредили: “Без нецензурни думи и изрази! Заменяйте ги като свиркате с уста.”
  Той, нещастникът излязал пред учениците, дълго свирил с уста и … си седнал.
  Така и аз – реших да взема отношение по темата “Кулезич”,съобразявайки се с отправената от Вас молба да не си позволяваме обидни квалификации и нецензурни изрази и … от половин час си свиркам.
  🙂

 37. Кучетата(Кулезич, Бареков,Гоце) си лаят, кервана(Иво Инджев) си върви! 🙂

 38. Като гледам озлоблението на някои хора към други, а в случая на някои журналистки, се питам – защо? Каква е причината? Работа,заплащане, медия за изява, професионална завист към колегата добрал се до Новина? Не, нито едно от тези неща не са причина в случая. А може би причината е много проста. Амбициите на някои хора надхвърлят възможностите им. Такива като Инджев са им трън в очите, защото винаги са успявали да запазят достойнството си. Предпочитали са го пред облагите на нагаждачеството. И като не могат да бъдат като тях ,искат да ги окалят, та да изглеждат, поне в собствените си очи, “в бяло”. Е, не им се получава!:)))

 39. Допълвам….да запазят достойнството и принципите си!

 40. Павел Тинков:
  “Така и аз – реших да взема отношение по темата „Кулезич“,съобразявайки се с отправената от Вас молба да не си позволяваме обидни квалификации и нецензурни изрази и … от половин час си свиркам.”

  Сетих се за друг много подходящ стар виц.
  По времето на (пре)зрелия социализъм от “телевизията” щели да прaвят малък филм за строителна бригада. В тая връзка предупредили строителите да не използват нецензурни думи и изрази, а да ги заменят с безобидни изрази от рода на “не си прави”.
  Започнали снимките, работниците строят, но за беда един от тях си изтървал теслата. Полетяла тя и ударила негов колега. Разбира се “засегнатият” веднага поел дъх, за традиционното …докато снимачният екип с всички сили му махал за да не изтърве нещо неподходящо. А той човекът казал кротко:
  – А а а, Гошо, не си прав и отпред не си прав, и отзад, и майка ти, и леля ти …и те не са прави”

  На базата на това ще каза, че Кулезич изобщо не е права – къде и как – прочетете по-горе!

  🙂 🙂 🙂

 41. Чета блога Ви всеки ден, казвам го не случайно. Сутринта(може би към обяд) ме събуди изречението “Омръзнало ми е от моралисти, които ми казват, че ми плащат да хваля Борисов, когото не хваля, но не казват колко им плащат, за да го хулят” и си казах в просъница : как не я срам и после ми просветна, че говори за Вас. Така им бъркате в джигера (така се изразяваше Коуди от “Step by spep”- сериалче от ’90 години което следях с интерес), че не могат да си простят. Хората искат да има малко повече искреност, в тези кутии, които заемат свободното им време. Поздрави. И да знаете много ги дразните и излизат извън нерви.

 42. Има една японска поговорка – всяка страна си има обратна страна. Обратната страна на разследващия журналист и уважаван от мен човек Иво Инджев са Кулезич, Дачков, Кеворкян, Тошо Тошев, Бареков … и подобни.

 43. “Златките” идват. Не бъдете нетърпеливи! 🙂

 44. Поздрави!

  Един съвет-г-н Инджев,научете се да гледате на хора,като въпросната персона/гнус ме е да и споменавам името/,като през стъкло.Когато успеете живота Ви ще стане по поносим.
  Успех и късмет

 45. Здравейте, считам Ви за много сложно изграден човек. Моля Ви простете на Г-жа Кулезич. Тя реагира емоционално и сгреши. Не съм почитател на Г-жа Кулезич, а на Вас.
  С приятелски поздрав

 46. В правителствената ТV се бяха надсмяли на лелчинския тип журналистки в бтв. Бих им отговорила, че предпочитам лелчинския пред к===ия тип журналистки.

 47. Иво,
  не трябва да се занимаваш с такива като Люба Кулезич, не си пилей енергията. Ти имаш мисия бе, човек, не го ли разбра. Просто си върши работата и това е. Като си тръгнал към върха, не се отбивай в храстите да си береш ягодки и да гониш пеперудки. Не мога да разбера защо трябва да задоволяваш чувството за значимост на Л.К. като и обръщаш внимание, макар че наистина на човек му писва. Хайде да погледнам нещата от друга страна – по-добре ли ще се чувстваш ако Л. К . ти пееше хвалебствени дитирамби. Ами то си е направо за страх. Тя, женицата, иска да бъде истински журналист, ама не може. Защото то освен глава се иска и “дупе” – яка гърбина имам предвид, издържливост, да устоиш на вятъра и да стигнеш там където си тръгнал. Жалко и тъжно е когато хора с талант се държат като задници, а Кулезич точно това прави. Един етичен човек, за какъвто очевидно се смята Кулезич, не би трябвало да занимава зрителите си с Иво Инджев, пък било то и на първи април. Да се надяваме, че са и платили добре. Да се надяваме, че със заработеното ще си купи достатъчно елитни препарати да си измие физиономията и да се почувства добре.
  Ами не и добре на жената от ситуацията, то се вижда с просто око. Изгледайте внимателно клипа, обърнете внимание на това, на което казват “body language” и ще разберете, че много се старае горката.В такива случаи аз благодаря на Господ, че не ме поставил на това изпитание.
  Хайде сега да те питам, ти искаш ли да си на нейно място в смисъл в телевизия с национале обхват. Би могъл да бъдеш и сигурно щяха да ти плащат много повече отколкото на нея. Ей това не могат да ти простят всички твои оплюватели, не само тези дето имат микрофон и камера, ами и тези дребничките, дето подлайват по форумите за т. нар. ти агентурно минало. Някои го правят дори съвсем безплатно, за собствено удоволсвие. Какво да ги правиш, такъв им е хоризонта.
  Не ти е лесно, ама пък кой е казал, че трябва да е лесно. Пиша този коментар, не за да те утешавам, а да те помоля да си вършиш работата. Ей такива изцепки само показват, че добре си я вършиш. Никой не рита умряло куче. Надявам се някой ден някой да напише книга за теб, как е бил впрегнат държавен ресурс за разправа с един журналист, начело с бившия вече президент Първанов. Е, и какво, успяха ли да я заглушат истината? Ами колкото пошече и запушват устата, тя истината, повече излиза на бял свят. Не беше за радване дето Бойко ти се обади за АЕЦ “Белене” – той просто те хвърли на глудницата за отвличане на вниманието. И досега не мога да разбера защо твоя форум така се радваше и дори някои заподозряха, че Бойко едва ли не проявил уважение към теб. Надявам се, че си реалист и ще си останеш такъв. Това, което Господ ти е дал, човек не може да ти го вземе. Надявам се един ден дъщеря ти да разбере, че ти си един много богат човек и от нея зависи дали да приеме наследството или да го замени с нещо друго.
  Бъди здрав и се приготви още много бой да отнесеш.

 48. Г-н Инджев, Горе главата! Тази тъпанарка остана да покани така нареченият певец,който търси съчки в гората и да сложи черешката на тортата! Добре че не я избраха за директор на БНТ. В скоро време ще се превърне в женския Юлиан Вучков!

 49. Според Кулезич човек може да заключи, че Борисов целува задници. Опосредствената от Кулезич абстрактност, обаче, е твърде сложна, за да провокира обида у Борисов. хи-хи

 50. ще си позволя, един съвет, не се обръщай повече натам, защото ти е бедна иво фантазията, за какъв интригант от каква висока класа става дума, явор е направо синеоко бебе с дрънкалка в сравнение, прочем на сравнение никой от тези които познаваме няма да издържи, само тези за които сме чели от началото на миналия век в русия например, евнтуално

 51. Вие сте уважаван журналист.Мисля,че отделяте повече внимание на лични войни,отколкото на сериозния коментар на събитията,случвайки се около нас,за който коментар ви чета често.Харесвам и споделям някои от Вашите възгледи.Мъдрия се издига над жуженето на неорганизираната тълпа.Вие защо се подавате на провокации от елементарно подредени думички?

 52. Поетът го е казал: ‘Свестните у нас считат за луди,
  глупецът вредом всеки почита…’.Г-н Инджев,Вие и Читателите Ви явно сте от първите,а БарекоКулезичовчетата -от вторите….

 53. …паянтовия лифтинг “Лора Кварц”(хахахаахааахаха!) се беше разбесняла горката…! …няма нищо по-жалко от изплашена до смърт от преклонната си възраст “труженичка на свободните менуети”…ммдаааа…

 54. G-n Injev, naistina neizcherpaemi sa komusticheskite priomi. Mislia, che s obajdaneto po telefona, BB dokazva, che e dobar uchenik /ako ideiata za tel. r-r e negova, ili e podskazana.Skandalat e na lize. Kakvo po-dobro za oligarsi, DS, KGB. Skandalat e mngo navremenen, predstoi predstaviane na novata Vi kniga, kiato se ochakva s goliam interes. Badete zdrav! Bog da e s Vas.
  Harrison

 55. Потресаваща злоба от страна на Люба. Много грозна картина се е разиграла тази сутрин в студиото й. Сега изгледах записа и ….онемях. Да започваш предаването си с огън и жупел срещу колега е твърде примитивно. Творческата немощ обаче рано или късно лъсва и е убийствена.
  Иво, остави я да се пържи сама в тигана. Като палачинка….;)

 56. Преди време коментирах, тук в блога ви, че въпросната особа не е цвете за мирисане. Така че не ме учудва нейния псевдожурналистически коментар. Казвам това не за да прозвучи в стил ” бях прав”, а по-скоро като възмущение от факта, че такива особи превърнаха журналистиката в средство да си избиват фройдистките комплекси / а, че тя ги има съм сигурен/.

 57. Г-н Инджев, вие сте ми интересен, но щяхте да бъдете и обективен, ако не бяхте пристрастен. Защото сериозен журналист да мята жълтини от сорта “Мезонетите на Първанов” и т.н. Тук вероятно визирате апартамента купен на сина му и с кредит ли, защото все пак той бе два мандата президент,та вероятно е могъл да си го позволи. По-интересни са други апартаменти доста повече и придобити за доста кратък срок/както се казва „летящ старт”/ от един друг БОРЕЦ за “демокрация”, защо не напишете за това и за “проверката” на прокуратурата по случая ;-] По-актуално е някак си…Или за аферите на Костов,които лъснаха около протестите в “Горубсо” та чак замириса на „Кремиковци”…

 58. Морков, тояга, морков, тояга … и така докато не се пречупите, г-н Инджев.

  Прав сте, че тези които са се продали и предали са много по-озлобени към тези, които още се борят, отколкото към този, който ги е лишил от свобода и достойнство.

  Пожелавам Ви кураж и късмет, и очаквам новата Ви книга!

 59. Господин Инджев, апелирам към Вашата човещина! Моля Ви, бъдете снизходителен към некадърниците! Всеки човек знае, че некадърните хора са много завистливи. Такава е дарбата на мадам Люба и не бива да бъде съдена за това!

 60. Признавам си г-н Инджев отдавна не бях влизала в блога Ви!Днес останах най после с време за за себе си и прегледах любимите си сайтове!Не съм гледала предаването защото по принцип не следя тая телевизия,но от коментарите ми се изясниха много неща!Както виждате не сте сам и много хора Ви ценим,заради истините и заради всичко което сте Вие!Убиите я с мълчание и достойнство!Вашето Аз !Тя няма свое аз!Не се притеснявайте на всеки му идва времето да си понесе наказанието!За малкото си момиченце не се тревожете Тя сама един ден ще осъзнае какъв Страхотен татко си има и ще се гордее с Вас !Повярвайте!

 61. Аз пък си мисля, че всеки прави това което може !
  Иво интелигентно рисува Грозотата на Продажните Политици и ги кара да се чувстват не толкова божествени, колкото си мислят че са.
  Гледайки това, слугите и обслужващия персонал на тези политици беснее и злобее колкото може ! Кулезич, ако можеше да бъде благородна и остроумна нямаше да се излага така !
  Тя просто прави това което може ! Жалкото е, че не Иво а тя е заплатената ! И как тогава да вярваме, че държавата е справелива ???

 62. Спокойно, Иво, спокойно, удивлявам се на способността ти да се бориш с гнусотиите, насочени към теб! Трябва наистина някои да ги игнорираш. Този път “шестото ми чувство” ме накара да пропусна “увертюрата” на Кулезич и не ме е излъгало! Проследих само интервюто й с Мирослав Севлиевски (сблъсък в “разследващата журналистика” между нея и Маргарита Михнева/Димитрова). Надявах се, че ще споделиш за верните ти фенове информация за “чистия” Севлиевски (ако разполагаш, разбирасе), защото твоята “приятелка” сподели, че много се е готвила за срещата си с него. Толкова ми беше от “На среща…” Взех да придобивам един “вреден” навик. Първо да поглеждам в блога ти и след това в информационните сайтове. Затова, бъди здрав и продължавай нататък, без да обръщаш внимание на слугинажа!

 63. Г-н Инджев, “убийте” простаците с мълчание, по отношение на простотиите им. И ги “погребете” с благородство, сдържаност и достойнство.
  Вие притежавате чест и си плащате цената с “бедността” си, а те не могат да си я позволят, поради морална и духовна нищета.

 64. На това нещо (или нищо) димитър (извинявам се, че клавиатурата ми не разполага с по-дребен шрифт за да изпиша името му), бих му казал, че е сбъркал адреса на блога. “Фабриката за лъжи” и “агитпункта” за разпространяването на тези лъжи се намира на ул.Позитано № 20 или в някои от блоговете създадени от техните агитпропчици. Разбра ли бе “мърша червена”??

 65. Оле-Мале! Такова плашило не бях виждал. До сега не знаех коя е Л.К.(не мисля, че заслужава да изписвам името на такава жлъч). Но сега реших да погледна, възползвайки се от линка, който дава Иво Христов в своя коментар.
  Е, право да си кажа не очаквах чак такова грозотило. Има една поговорка, която гласи:”От чисто сърце гледат чисти очи.” И още една: “Простотията си личи по лицето на човека.” Ами, нито очите са й чисти на тази т.н.жена, нито лицето й е лице.
  Усмивката обикновено прави по-красиво човешкото лице, придава благородство на характера. Докато злорадата усмивка на тази т.н. жена излъчва сатанинска злоба и гняв.
  Прав е г-н Инджев да се дразни, защото едно е да те ритне чипик, друго е да те ритне цървул. Иначе това мекотело (да ме прости животинчето, че го сравнявам с нея), не заслужава такова внимание като коментара на Иво Инджев. Обидно е да се хаби интелектуалната енергия на един умен човек по този начин, но изглежда на моменти много трудно се издържа на простотията. За тази другарка най-подхожда ролята на бостанджийско плашило, а не водеща в телевизия. Как ли заспиват дечицата, които по невнимание са попаднали на предаване водено от т.н.жена?!…
  Но на фона на това, което става в България, като че ли не трябва да ме учудва.

 66. За лъжите на Димитър – защитника на Гоцето!!! …

  Официално като служител на фирма Дейзи Техноложи синът на Първанов е бил осигуряван върху мижава за този бранш заплата. Това Димитър Позитански може да провери лесно, ама … той го и знае.

  Допълнително … Ивайло Велев, президент „ДЕЙЗИ ТЕХНОЛОЖИ” ООД приютила синчето президентско е придружавал Гоце Московски в немалко делегации при положение, че поне двадесет компютърни български фирми плащата с пъти повече данъци от въпросната. Придружавал го е и там, където Гоце прослави България убивайки забранен животински вид – архар.

  Още малко допълнения – малко над средното равнище софтуеристи в България плащат с пъти повече данъци от Гоцето на Путин и то от много повече години от него, но не си позволяват мезонети от размера на синчето президентско.

  Всъщност … защо ли се опитвам да поднасям факти на краен русофил?!?!

  Ама и аз да питам тук нещо свързано с Гоцето!!! Българският велик ден събираше немалко пари и с тях се хлавалеше, че е пазарувал медицинска апаратура за болници и така нататък. Аз не съм видял ни един търг за подобна апаратура, обявен от тази дарителска организация контролирана осем години от Путиновския представител в България. Дали Димитър Позитански ще даде линк към подобен търг проведен в миналото?

 67. Аз пък съм учуден от това, което стана, защото имах впечатлението, че Люба Кулезич кани Иво Инджев и той там говори по “парещи” теми, когато другаде не си позволяват да го канят. Мислех, че тя е малко, един вид, дисидент, щом се осмелява да разговаря с Иво Инджев в ефир. Това, което сега виждам и чувам от нея ме слисва. Явно съм живял в заблуждение.

 68. Иво!Не се коси от бръщолевенето на Кукурделич.На всеки спрял погледа си върху тоя Лифтинг е ясно що за стока е.В коментарите по-горе ти казват да не и обръщаш внимание.Аз пък съм на мнение,всяко нейно предаване да го коментираш.Така както ти си знаеш.Не язвително но аргументирано и точно.Уверявам те,че суровината за Газоцентрала “Белене” ще бъде осигурена.

 69. Какво друго да очакваме от Л.Козелич, след като взе пари да прави филм за Яна Язова, а в него оневини ДС-ченгето Хайтов – нейния похитител.

 70. Ще се разгранича от преобладаващите препоръки в коментарите за “премълчаване” и “подминаване” на падението на Л.К. (не е лека кола, нито лична карта), защото това не е изказване на анонимен коментатор в някой блог, а на манипулиращ журналист по медия с национален обхват. Една от многото причини да следя редовно този сайт е информацията, която получавам за компрометирани политици, манипулирани или манипулиращи журналисти и интелектуалци. И за мен мълчанието е злото.

 71. Моята реакция по казуса: Любов премиеро-“парцалистическа”, не необяснима, а твърде лесно обяснима (парично)

  Потресен съм до какви ужасни морални низини и до каква низост е способна да доведе парицата в нашенски условия!!! Срам!!! Не журналистика, това, дами и господа, е същинска парцалистика! Или подлогистика, иде от подлога, нали знаете що е подлога? Мръсни парцали и подлоги, а не “журналисти” са тия, които за пари са способни на всякакви мерзости, та да угодят на властниците!

  Без морал журналистиката наистина не е друго, а чисто и просто гнусна парцалистика…

 72. Ура! Намерих нещо подходящо по темата “Борисов-Кулезич” – при това без нецензурни изрази! Класика!
  “Хвалу и клевету приемли равнодушно и не оспоривай глупца”
  А.С.Пушкин
  🙂

 73. На представянето на книгата “Течна дружба” (пред ПСА) Люба Кулезич с идването си, пререди опашката и се разцелува с автора!
  А на опашката чакаха и други известни личности (Асен Агов беше един от тях). Сега като я гледам – разликата е голяма.

 74. Ние сме от поколението на вечните критикари, от поколението на хипитата, на стремящите се към безграничната свобода във всичките нейни прояви.За нас е по- важно:”да си недоволен човек, отколкото доволна свиня”. Няма как да се превърнем в платен слугинаж… От друго тесто сме замесени.

 75. Поздравявам Ви г-н Инджев за смелостта да отстоявате личната си позиция! Поздравления и поклон! Не е трудно да се подмазваш на властта, стига да нямаш скруполи и лично достойнство, от каквито Л. Кулезич видимо е лишена. Това тя осъзнава и за това Ви мрази. Вие качвате летвата недопустимо високо за нея, а тя е вече стара и немощна да я надскочи! Още веднъж – поздравления и кураж!

 76. Към “емисарите” от Позитано 20 и “митковците” в блога.
  Моля ви направете само една проста АРИТМЕТИЧНА сметка(употребяват се само знаците “+”, “–”, “*” и “:”), за да изчислите доходите на президента през 10 годишният му мандат. Съгласно закона, заплатата му е два пъти по-висока от депутатската заплата. В момента тя е около 4500 лв. след всички индексации от 2001 г. насам. Ако се приеме (според изчисленията), че за 10 годишният мандат тя е била средно 3500 лв. годишният доход е 42000 лв., а за целият мандат – 420000 лв. Като се има в предвид, че президента и семейството му не са на пълна държавна издръжка (пълен пансион), естественно е да се предположи, че повече от 50% (което е твърде занижена цифра)са изразходвани за негови лични нужди и за издръжка на семейството му. И в такъв случай, сумата от 200000 лв. е твърде малка за покупката на един мезонет в центъра на София, като се знае, че данъчната оценка на една “панелка” на повече от 50 год. възраст и със същата площ е далеч по-висока. В такъв случай, президента Първанов трябва да доказва доходите си пред комисията “бивша Кушлев” и да му бъде конфискувано имуществото прехвърлено (записано) на сина му. Това се отнася и за други такива лица от БСП,ДПС(преди всичко Доган)и от сегашните управляващи от ГЕРБ.

 77. Г-н Инджев,
  Моето мнение е, че непременно трябва да поискате “право на отговор” в рамките на това предаване и за същото време, което бе отделено за Вас. Но не да Ви “прочитат” това Ваше становище и след това многократно по-дълго време да продължат коментарите на т.н.”водеща” или на други “удобни” коментатори. Сигурен съм, че точно това ще се случи.

 78. Срам ме е за Люба, срам ме е и за Явор. ТАКАВА Е съдбата на ПСЕВДО-ИНТЕЛЕКТУАЛЦИТЕ. Жалко. Мястото на подобни хора е в компанията на Ники наречен Дудука.
  Дерзай Иво, никой не се е замогнал с честна и безкомпромисна позиция, но колко богат е подобен човек изправил се като Титан срещу подобни, жалки измекяри.
  С уважение Димитър Димов

 79. Иво,съсипваш се бе човек.Щади се!Щади и семейството си!Въпреки,че на такива езуитски подлоги,като Тая персона, трябва да се реагира веднага и адекватно-това си го направил перфектно!Златно перо имаш!Адмирации!

 80. Уважаеми коментиращи, защо се надпреварвате да съветвате г-н Инджев да не обръща внимание на подобни прояви на слабоумно поведение? Напротив трябва да се говори, трябва да се научим всички вкупом да реагираме на нисходящия морал във всички сфери на обитаваното от нас социо.

 81. към инж. Симеонов:

  По принцип сте прав, но мислите ли, че принципите важат там, където е допустимо да се случи такава саморазправа, каквато демонстрира Кулезич? Това не е солова акция. Насъбрали са ми за всичките критики и са й поверили задачата да избълва всички гадости, на които е способна. А тя е явно много, много способна на гадости!
  Показателно е, че в. “Уикенд” премълча моята остра реплика по БНТ след доноса, който ми спретнаха. Премълча и Кошлуков. Явно има заповед по гарнизона разправата от името на медийната империя да бъде извършена именно от Кулезич и тя просто надмина себе си!
  Само че императорите в тази империя трябва да знаят, че могат да очакват същото по свой адрес от Кулезич, когато я изгонят някой ден ( най-малкото защото хората, принудени да работят с нея, които са излъгани за парите,обещани им от Кулезич като продуцент, не могат да я понасят).
  Ако ми беше важна нейната персона, щях да преразкажа какви ги говореше срещу сегашния си началник Бареков седмици преди да му пристане срещу съответните пари- има хора, готови да разкажат, но не ми се занимава с това…

  В ТВ7 действат брутално с пазаруването на “работна ръка”: само си спомнете, че за известно време бяха купили не друг, а Албена Вулева, авторката ( като водеща в СКАТ) на онзи прословут клип с кълченето на “Ники Дудука”, който се върти и днес в интернет.Тя беше започнала свое предаване под ръководството на…Ники Дудука и под продуцентската шапка на…Люба Кулезич, която дори й озвучаваше авторекламата за предаването. На роботърговците им е било важно да демонстрират, че могат да пречупят всекиго като го напазаруват за кратка употреба и след като “целуне ръка” да го изхвърлят. Бяха си въобразили, че и с мен могат да постъпят така, но(за пореден път)не са ме “изчислили” правилно.

 82. Към Иван Атанасов:
  Много силен и точен текст, но не трябва ли да е с копие до главния прокурор?

  От всички изказани мнения най-близо съм до Й. Йорданов. Какво щеше да стане, ако господин Инджев беше решил да подмине с достойнство съществуването на такава нисша твар като Гоце?

 83. Г-н Инджев,
  разочарова ме тази разправа на ниско ниво, между двама журналисти. Не съм чула ,наистина предаването на Кулезич, което така дълбоко Ви е засегнало, но за един журналист има хиляди начини да
  влезе в словесен двубой по интелигентен начин, а не с озлобление.Поне това очаквах от вас -повече чувство за хумор и кавалерство! Това винаги извисява и те прави морален победител. В блога ви е излята много омраза към Кулезич, но това не би трябвало да Ви ласкае- може би някои се опитват да ви насъскват един срещу друг -не го допускайте, не слизайте на това ниво

 84. Здравейте, уважаеми г-н Инджев!Двуомя се,как бих постъпил на Ваше място:използвайки силата на перото си или показвайки презрението си към въпросната персона,чрез мълчание.Май че бих постъпил като Вас!Защото не трябва да допускаме самозабравили се “журналисти”,политици от всякакъв ранг и цвят,да ни се “друсат на главата”изхождайки от логиката,че чрез парите и влиянието си,могат да купят всичко и всички!Ако не бях прочел статията Ви,така и нямаше да разбера за скандалното поведение на Кулезич,от екрана на ТВ7,персоналната телевизия за реклама на Б.Борисов и хули,срещу критиците му!Защото включвам въпросната телевизия САМО когато излъчва футболни мачове от БГ първенството.Преди доста години,Кулезич и Явор Дачков бяха в отбора на “сините”.След това бяяха “напазарувани”от несимпатизанти на последните.Лично за мене,те двамата доказаха,че в БГ пари могат и се правят,преди всичко със слугинаж на …..,не ми се влиза в подробности.Те са известни на по-голямата част от МИСЛЕЩИТЕ И ХОРАТА С ДОСТОЙНСТВО БЪЛГАРИ!Господин Инджев,поздравявам ви за достойното поведение,не само в този случай,но и в почти всички публикации на блога Ви,който следя с интерес и внимание,поради факта,че той е от малкото източници на информация,различна от поръчковите вестници и ТВ програми,заставащи ВИНАГИ в подкрепа на силните на деня.В случая- на Б.Борисов и ГЕРБ!Успех и за в бъдеще!

 85. В допълнение на написаното по-горе ще отбележа,че рейтинга по гледаемост на ТВ7,колкото и малък да е,се дължи ИМЕННО на излъчаване на футболните мачове на БГ първенството,а не на предаванията в които участва лично Дудука,Кулезич,и други от “отбора”.Разбрах,че към него ще се присъедини и един “мастит професор”Вучков,фен на Б.Борисов,зер Канал 3,не може да си позволява хонорарите,които този професор ще получава в ТВ7!

 86. Брат ми има една приказка “глада е по силен от тока”, но тъй като при Кулезич и Дачков не става дума за гладни хора, бих добавил, че алчноста е по силна от морала!
  Присъединявам се към мнението на инж.Лазар Маджаров – “г-н Инджев, и аз бих постъпил като Вас”!!
  Май ,че ще останете единствения, чиято цена така и няма да узнаем.
  Бъдете здрав и непокорен, както винаги! Останалото е оборотна стока, на българския политико-журналистически битак.

 87. @ИНЖ.ЛАЗАР МАДЖАРОВ
  Към казаното от Вас бих искал да добавя още нещо: “Краставите магарета през девет баира се намират.”- една много точна българска поговорка. А т.н. “професор” (незнайно по какво и кой му е дал тази титла) и “специалист по всичко”, в продължение на дълги години от екрана на различни телевизии замъглява съзнанието на зрителите и слушателите, чрез възхвала и носталгия по миналото социалистическо време, открит антиамериканизъм и антиевропеизъм, антинатовец и със налудничава представа за “величие”, въпреки че много често разсмива публиката със “глупостите” и “клоунадата си”. Но явно е, че много хора с “тъмни” намерения имат нужда от такива “психопати”. И нещо, което най-много се харесва от “кукловодите му”, това е омразата му към ИВАН КОСТОВ, Синята коалиция(особенно ДСБ) и демократични сили и лица с истинска десна ориентаци.

 88. Г-жа Кулезич се изложи, много се изложи. В обществото на назначените бизнесмени винаги фалша доминира над истината. Властта се занимава с бизнес, а бизнеса се занимава с власт. CNN може да цитира Иво Инджев, но тв7 може да го оплюе. За това пък CNN никога няма да цитира тв7. Това е реалността днес…

 89. Новина за алтернативна геотермална енергия. Ако могат да се проведат изследвания дали има подобна възможност в България, заедно с шейл и други алтернативни източници на енергия, ми се струва, че малка България (с още по-малко население) може да се окаже изцяло на “зелена” енергия.

  А ето и линка (извинявам се, но е само на английски): http://www.smu.edu/News/2012/david-blackwell-congress-29march2012

 90. Най-силното оръжие на “ТЯХ” е да убиват с мълчание хората които немогат да купят. Обаче Вие г-н Инджев ги хапете толкова силни, че просто не се сдържаха и…… Ви направиха реклама.

 91. хич да не ти дреме ,не я обвинявай жената никой не е вечно млад -милувките на властта явно са също толкова приятни,желани … а пък ако има и пари …Ха, видяхте ли сега! Е-е-е-е-х! Гел кефим, гел!

 92. Горката Козелич, превърнала се е в карикатура със скъпо-струващи и недотам-успешни лифтинги, платени, разбира се, от работодателите и. Жалка картина! Оттам-нататък, каквото и да избълва мръсната и уста, е без значение. Не и се връзвайте, Господ достатъчно я е наказал.

 93. Иво, всичко това, което говори тази злобна госпожа може само да развеселява малобройната аудитория на телевизията, в която все още се подвизава. Факта, че се затрудних дори само да изброя колко хора преди мен са я коментирали по-горе показва достатъчно ясно, че дори не бива да и се обръща внимание. Мисля, че ти е много много под нивото за да се впечатляваш от нейните бръщолевения. Горе главата и пълен напред. Всички нормални хора сме с теб!!! Поздрави и бъди все така актуален и критичен към всичко.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.