ТВ 7 мобилизира ДС в защита на Борисов от ЦРУ

Не мога да не призная, че инвестицията в пропагандата, макар и тя да не достига непременно до най-голямата аудитория в България, действително оправдава средствата, вложени за целта. Видя се от ловкия начин, по който продължава кампанията по избелване образа на властта, зацапан напоследък от скандали с международно измерение, отразени съответно в западни медии.

Звучи абсурдно, но се оказа, че е възможно да се прави „добра журналистика” като ловкост на мисълта ( при джебчиите и фокусниците се казва „ловкост на ръцете”) с антижурналистически средства. В неделното публицистично предаване на ТВ 7 тази сутри се видя, че може да бъде произведен повече от час публицистика, която бие в една единствена точка, без да бъде съобщен информационния повод ( в Би Ти Ви по същия начин направиха извънредно предаване да ругаят решението на Комисията по етика електронните медии в моя защита след прогонването ми от същата телевизия, без да споменават в новините за самото решение на комисията).

В канала ТВ 7 вчера беше декларирано в друго публицистично предаване, че започва „кампания срещу наркотиците”, но също не беше казано от какво конкретно е провокирана тази идея. Днес кампанията прерасна в „сензационни” разкрития за историята на борбата с наркотиците в България, в центъра на която ( познахте) се оказа днешният наш премиер Бойко Борисов. И пак не съобщиха поради каква причина се развихря сега защитата на неговата личност като култ към чистото му минало.

А информационният повод,”спестен” на зрителите, е контролирано пуснатият в българското медийно пространство доклад на американски агенти, в който Борисов е уличен във връзки със самия шеф на сръбската мафия през 2002 г. (солидарно в това отношение с тогавашния президент Първанов).
Сръбската мафия оплела Балканите
Труд
11.07.2012
Това се казва в частта за Сърбия от цялостен доклад на западни спецслужби, посветен на актуалните политически процеси и нови партийни проекти в Гърция, България, Сърбия, Черна гора и Франция. За доклада съобщава БГНЕС.
Като типичен пример за разпространението на пипалата на сръбската мафия документът посочва Станко Суботич-Цане, известен като “балканския император на контрабандата”. Той е създаден от Милошевич по време на първото ембарго над бивша Югославия, наложено от Съвета за сигурност на ООН. След това разпростира дейността си в Черна гора, България, Македония и Хърватия. По данни на британското разузнаване бившият черногорски президент Мило Джуканович използвал поста си, за да прикрива мафиотските структури на Суботич за контрабандни канали на Балканите, в които участват представители на политически партии, митническите органи, съдебната система и полицията.
През 2002 г. са регистрирани контакти и разговори чрез специално упълномощени лица между Суботич и бившия държавен глава на България и тогавашния оперативен ръководител на МВР, посочва докладът. В него не се посочват имена, но вероятно става въпрос за Георги Първанов и Бойко Борисов. От офиса на Първанов казаха, че той няма да коментира. Премиерът вчера бе недостъпен за коментар.”

Приносът на в. „Труд” към контролирано изпуснатия в БГНЕС текст за разработката на американските служби е в това, че са потърсили (все пак) един от героите в сюжета, за чието написване нито пропагандаторите на заплата към правителствената банка се осмеляват да злословят, нито пък уличените „герои” на американския доклад. Защото става дума за ЦРУ. „Труд” обаче или не са търсили изобщо самия Борисов за коментар, или пък той им е отказал такъв. И в двата случая е ясно, че той, крайно нетипично за неговия агресивен стил в потушаването на разни пожари около ореола му, предпочита друг да му препира биографията и да бяга от лични обяснения по опасната тема.

Къде е в такъв важен момент премиерът Борисов? Малко светлина хвърлят услужливите му пропагандисти в леко манипулативен и весел стил, характерен за пороя от фалшиви усмивки, с който ни засипват и от телевизиония екран в стил „смей се палачо, когато ни се плаче”:

BNews:
Бойко пусна Лот 3 на “Тракия” предсрочно
И после:

четвъртък, 12 юли 2012 г.
Невероятно, но факт
Бойко излиза в отпуск
BNews.bg

Премиерът Бойко Борисов, който посрещна Нова година в кабинета си, а рождения си ден с откриване на Околовръстното, излиза в отпуск. Заради почивката той ще пропусне петъчния парламентарен контрол.
Премиерът Бойко Борисов, който посрещна Нова година в кабинета си, а рождения си ден с откриване на Околовръстното, излиза в отпуск.
Заради почивката той ще пропусне петъчния парламентарен контрол.
Новината съобщи шефката на парламента Цецка Цачева. С обяснението отпуск тя информира депутатите, че министър-председателят няма да бъде в Народното събрание. Така и не стана ясно обаче какво е накарало Борисов, известен с това, че никога не почива, да излезе в отпуск.
На запитване на BNews от МС уточниха, че министър-председателят ще отсъства само за уикенда, но и те не знаят дестинацията на отпуската.
Любителите на светски клюки веднага завъртяха слуха, че премиерът отива някъде, за да се усамоти със своята руса и красива “госпожица”, за която от много работа няма време да се ожени, както бе признал преди време в интервю за списанието “LOVE style”.
Други допуснаха, че и Борисов може да се завърти до “Евксиноград”, където вече отмаря президентът Плевнелиев с челядта си и иначе криещата се от медиите първа дама.
В началото на новата седмица Борисов щял да си бъде отново на линия в кабинета в МС.
Липсата на премиера в пленарната зала в петък пък ще компенсира заместникът му Цветан Цветанов. Освен него, на депутатски въпроси ще отговаря и министърът по еврофондовете Томислав Дончев и др.”

Какво признание: не им е ясно, как така любимият вожд внезапно изневерява на себе си и ни лишава по неизвестни причини от вездесъщото си медийно присъствие! Направо жалят като осиротели деца…
Интересът на публиката към внезапно изчезналия от бойното поле храбрец продължава да бъде насочван обаче и на следващия ден ( нали трябва да се печели и малко време да заработи щабът по спасяване на положението с помощта на пропагандната машина):
„петък, 13 юли 2012 г. 12:30 ч.
Полезното с приятното
Бойко кара колело и плува в морето
BNews.bg
Премиерът Бойко Борисов, който излезе в отпуск, покара колело из Ямбол, където беше и строителният министър Лиляна Павлова. Двамата инспектираха обновен парк и ремонтирана детска площадка, с което министър-председателят за пореден път доказа, че е работохолик и не се спира и по време на официално обявената му тридневна ваканция. След ямболското колоездене Борисов бе щракнат от фенове в нета с телефон да се плацика в морето, неизвестно къде.
Борисов и гардът му от НСО отмарят във вълните на Черно море,
показа със снимка “Стандарт”, като цитира фенове на премиера от Фейсбук, които са го заснели очевидно с джиесем.
Преди да отмори в морските вълни обаче първата спирка на премиера по време на отпуската му се оказа Ямбол.
Видно е, че министър-председателят просто не е свикнал да почива, защото и по време на официално обявения му тридневен отпуск премиерското сърце не трае и пак отхвърля работа.”

Така е, не трае премиерският юмрук- не търпи възражения и мачка наред, но само по-слабите. Този път обаче си затрая и остави да говорят скъпо платените му чистачи на имиджа му.

Неуморният ни премиер, известен с това,че „никога не си почива” ( какво подмазвачество за политик, който рита футбол и в работно време!), изведнъж се уморил и предоставил на вярната му пропаганда да му свърши работата, вместо да вземе да отрече за контактите си с шефа на сръбската мафия през 2002 г. и с това да затвори устите на някакви си български мафиоти, журналисти и (други) американски агенти.

За да докаже, колко не са прави от ЦРУ, без обаче да споменава също повода за темата на разговора, в ТВ 7 беше използван самият бивш шеф на 6-ти отдел на ДС Димитър Иванов. Той ни призова да застанем като един зад държавника Борисов, който нямал никакви зависимости. А щом това го казва точно той, значи няма как да не е вярно- това беше внушението, с което приключи разпита по зададената тема с предизвестен финал по ТВ 7.

Димитър Иванов се оказа мобилизиран срещу ЦРУ в защита на Бойко Борисов, но не си го признават, старателно избягвайки да споменат американския първоизточник на своята солидарна тревога. Велико е мравоядът да се превръща в охранител на разбунения мравуняк!

Когато същата водеща изригна по мой адрес като срещу ченге ( ченге, което беше поканила да надприказва по темата „диктатор ли е Борисов?”, но получи забрана от шефа си Бареков да бъда допускан в студиото и се наложи да ме смени с шефката на дружбата с покойния СССР Светлана Шаренкова), нейният гняв срещу мен основно изглеждаше провокиран от публично ми твърдение за сумата, която й плащат, за да служи на сегашната власт.

Посипвам си главата с пепел: каквото и да съм чул и казал за това заплащане ( а то се базираше на твърдения на хора от самата ТВ 7), явно съм я подценил. Права е да истеризира- заслужава много повече с ходове , като този! В края на краищата си залага чистата и свята репутация дори по отношение на твърденията на тенисистката Сесил Каратанчева, че е била коткана от Борисов да посещава хотелската му стая на твърде невръстна възраст. Водещата се възмути сякаш самата тя знае по някаква много важна причина от първа ръка, че това няма как да е било истина и е сигурна, че твърдението може да бъде само и единствено „гаден компромат”.

Какво ли да каже пък моя милост, който беше публично набеден от нея, че е в „секси отношения с Борисов” заради опита му да ме „прелъсти” в своя харем от угодници с едно телефонно обаждане- това „готин компромат” ли е? Колко само си приличат водещата и премиерът в опитите си да ме „опитомят” и унищожат с “компромата” за нечистото ми минало след неуспеха си да ме употребят: най-напред се опитват да ме подмамят с разговор, но когато откажа да се възхитя от тях, солидарно се „сещат” , че имам досие ( специално Борисов беше осенен от това прозрение и го сподели на заседанието на министерски съвет след мои остри статии срещу безобразната сирийска издънка на любимия му канал ТВ 7, за която със сигурност е получил остри въпроси от западни съюзници).

Възможно е мнозина да бъдат заблудени от лъскавата пропагандна опаковка на продукта „Борисов”, но злоупотребата с този целофан по-скоро издава нещо като паника в добре смазаната с пари и безочие пропагандна машина на властта, която няма да е вечна . „Умората” на Борисов прехвърля върху тази машина основната тежест от битката му за политическо оцеляване в обстановка на рязко спадаща популярност- най-страшния бич за Борисов. Това е, което се случва  именно в седмицата, когато беше уличен във връзки с нея не от друг, а от американски източници, които Борисов не смее да спомене дори, а още по-малко пък да опровергае лично.

37 мнения за “ТВ 7 мобилизира ДС в защита на Борисов от ЦРУ”

 1. Да знаете Г-н Инджев,че освен аз и Вие несте Факт.Мен бълхите кото ме хапят мисля,че съм факт.Вас гледах по телевизоро,чудна работа!Освен пък всичко друго да е измряло в българските земи…По оббщенията ми нощни хоризонтни виртуални на питане от нощноводеща да предложа няква тема на “ivo.bg” “казах” с умрели букви “не вчера”.”Виртуали реалности” ,а още на 12 май 2011г “лани ,не таз 2012” във изчезналата в небитието “що ли?” фейс група дето ми “харесваха” написаното,написах за “Африканската плоча,която още не си е казала тежката дума”.Мнооого разни други неща изпонаписах от есента на 2009 г та насам.Много,мъ…А написаното било оставало и много непоправими грешки се получавали,много!
  ” …не разбирам какво пишете,Вие наред ли сте…” все така ме питат виртуално с умрели букви.Знам ли!

 2. Никога неговото присъствие няма да бъде на висотата на неговото отсъствие!

 3. А къде се загуби Гоце? От конгреса насам не сме го чували! Сигурно е на баня в “Белчин баня”! Г-н Инджев – напишете нещо по темата моля!

 4. Реално колко работи Борисов, след като извадим различните пропагандни обиколки, мероприятия, сугестии и еничарски суети?
  Къде са реформите и изпълнението на полит. програма на патрията му?

 5. Ха дано си остане снишен завинаги този кретен и дано бурята никога не го отмине!!!
  /иначе ни е спукана работата/

 6. В крайна сметка, че момче е “нашето” момче?

 7. Знаят вече всички, от най-високо място, че докладът ще е убийствен и че скоро няма да видим Шенген, и то заради съмнения за корупция и връзки с организираната престъпност на най-високо ниво и се чудят, кой да е виновен този път. Не случайно четиримата големи се обърнаха като палачинки относно уволнението на съдия Тодорова. А сравняването ни с Румъния и Унгария е знак за признаване от страна на Европа на пълзяща диктатура и политическо овладяване на медиите.

 8. Гнусна работа. И аз не трая вече да чета подобни парцали-пропаганди 1:1 с бай-тошовските. Нито изгледах обясненията му пред politikat.net. Г-н Инджев, благодаря, че бъркате в помийната яма вместо нас и правите коментари. Ами предлагам да го изчакаме да се върне от отпуск и тогава да го питаме за доклада от Брюксел, за Тодорова и т.н. Да си попестим силите и ние, да си починем, пък било то и в неговия ритъм. Незнам вече от кое точно има смисъл, но не и да се мълчи. Нито за него, нито за тези(БСП), които го докараха на власт.

 9. Прочетох на едно място, че Люба Кулезич имала вече самочувствието на “българската Опра Уинфри”. Разни подлизурковци я величаели така. Бившият й съпруг Я.Дачков пък открито я наричал така в писанията си. Самата Кулезич, естествено, много се ласкаела от такова едно определение. Нашенски родни нрави…

  Но не се досеща, че при едно такова сравнение възниква логичният въпрос: а дали и във финансово нашата Кулезич не е напреднала дотам, че да се сравнява веч със самата Опра?!

  Прочее, във връзка с тая аналогия в съзнанието неумолимо се появява още една подобна аналогия: ако Люба Кулезич е българската Опра Уинфри, то тогава Бареков явно требе да е “българският Лари Кинг”?!

  Смях в залата! Колкото Кулезич е Опра Уинфри, толкова Николай Бареков е Лари Кинг… понеже живеят на различни планети.

  Видяла жабата, че подковават коня, и тя взела, че вдигнала крак…

 10. Браво, г-н Инджев! Ненадминат сте със своите анализи! Винаги с аргументи и с много талант! Благодаря за удоволствието, което ми доставихте, да прочета и тази Ваша статия!

 11. Екстрена:
  ——–
  Към 17.25 ч. стана известно,че в понеделник ВСС се събира на изънредно заседание в т.ч. и по казуса съдия Тодорова

 12. ЗАБЕЛЕЖКА: Сега се сещам, че има още един кандидат за титлата “българският Лари Кинг”, който за целта, именно, да ни подсети на кой иска да прилича, с кой иска да го свързваме, специално си туря по време на своите предавания абсолютно същите тиранти като американеца; и това е още едно нашенско недоразумение, имам предвид Карбовски (първото му име Трифон ли беше че не се сещам?). Не знам забелязали ли сте тия биещи на очи тиранти, ама обърнете внимание, той често е с тях и не вярвам да ги слага само щото панталоните му падат по време на предаване, щот по принцип е все седнал.

  Та такива ми ти работи стават у нас. Жалка работа. Жалка и жълта колкото щеш. Съвсем сме я овапцали с такива “нравствено-журналистически” ментори и медийни корифеи. Чалгашарската “журналистика” напредва. Страшна работа…

  Апропо, случайно на една маса в кафенето, в което бях преди малко (постоях там доста и почетох, заради климатика: в Пловдив е ужасна, адска, нетърпима жега, сякаш е започнал апокалипсисът!) намерих забравен жълт вестник, в който попаднах на морализаторска статия от друг един нашенски “Лари Кинг” и медиен титан, именно Кеворк Кеворкян. И той усърдно ни изнася някакви морални проповеди. Човек може да повърне като ги чете. Пардон, повдигна ми се пак; чао засега, ще бързам за нужника да се облекча…

 13. Господин Инджев, позволявам си да забележа, че преди др. Д. Иванов по ТВ 7 се появи някакъв милиционер Писов, който мацна с бадаранката розова боя по ликовете на генералния генералисимус др. Борисов и на най-добрия вътрешен министър Цв. Цв.-Шлифера. Умният мильо заяви, че “Фашизмът на Милошевич роди кокаинови крале на Балканите”. Защо фашизъм, а не комунизъм, си знаят само той и онези, които са го учили. После тъпанарчето ни прати към Иран, после – към Южна Америка, а накрая предложи да направим професионално-обществена дискусия какво се е случвало в бивша Югославия при Милошевич.
  Забележете, че по същото време, докато текат двете интервюта по слугинската ТВ 7, сайтът “Фрогнюз” на “мъченика” за правдива журналистика Огнян Стефанов дава пространни цитати на двамата събеседници на Любица К. Понеже сега двамата играят в отбора на Боко. Това се нарича (да ме извини др. Гестапов) “предварително съгласувано активно медийно мероприятие”.

 14. По темата за Зорка – всички местни казват ” басейна на Зорка” …как може да се притисне държавата на Тикво/Мутрите да каже истината ? ако някой не е разбрал – басейна и хотела са в село Белчин , до Самоков

 15. Митьо Гестапото в защита на агент Буда смях …..Но няма да мине Възможно е мнозина да бъдат заблудени от лъскавата пропагандна опаковка на продукта „Борисов”, но злоупотребата с този целофан по-скоро издава нещо като паника в добре смазаната с пари и безочие пропагандна машина на властта, която няма да е вечна . „Умората” на Борисов прехвърля върху тази машина основната тежест от битката му за политическо оцеляване в обстановка на рязко спадаща популярност- най-страшния бич за Борисов. Това е, което се случва именно в седмицата, когато беше уличен във връзки с нея не от друг, а от американски източници, които Борисов не смее да спомене дори, а още по-малко пък да опровергае лично.

 16. към Боб Удърд:

  Да, гледах и тази сценка, но го подминах ( засега), за да акцентирам на по-важната страна на въпроса: точно Кулезич и Борисов, които ми оказаха “честта” да ме ругаят на темата ДС ( за която, смея да твърдя никак не съм представителен), канят шеф от ДС от ранга на Димитров да им помага да спорят задочно с ЦРУ!

  Иначе зависими хора, които ще бъдат привикани да хвалят властта , има с лопата да ги ринеш…Нали не си мислите, че “поканата” към г-н майора е била изобретение на екипа на предаването, а не им е бил изпратен по служба от онези, които той така дисциплинирано похвали с настоятелност като за предполагаеми олигофрени пред екраните: повтаряше в захлас, че през 2003 г.( година след засечените от ЦРУ контакти на Борисов с шефа на сръбската мафия)генерал Борисов е извършил исторически поврат в борбата с организираната престъпност…

 17. Към 19.00 ч.Яне Янев нарече заетата от правосъдната министърка позиция за извънредното ВСС като на пиле в кълчища!!!

 18. Г-н Инджев,мисля че около тоя майор Писов имаше нещо.Не беше ли свьрзан с убийството на Чората,нещо ги сьдеха там групата полицаи.Имам някакьв бегьл спомен,че тоя Писов беше един от тях.После май ги оправдаха,Цветанов ги защитаваше…Но Вие сигурно си спомняте по-добре.

 19. Г-н Инджев,супер, изригнала срещу Вас като ченге, покойния СССР, опитал се да Ви прелъсти – бъф.
  Кой да Ви прелъсти – Борисов ли….ма те откачиха бе.Ма те всички почнаха да дават заето. Сменят магазини на по 1 месец, днес зоомагазин, утре за сувенири, други ден за съмнителна конфекция, не сколасват да им променяг табелите отгоре.

 20. Дами и господа, я си спомнете ,кога Гоце си призна,че е бил доносник на ДС-доста време преди президентските избори.И когато трябваше да се избира президент,това вече не беше новина и много хора забравиха това,а пък други се радваха и одобряваха,че Гоце е агент.Тази тактика, за съжеление, се оказа печеливша за него.Сега ББ си признава за гафа с Мишо бирата.Има грами на американското посолство,че е най-общо казано мутра.Оплаква се,че е самотен,че е загубил приятелите след като е станал примиер.Щял да вземе некаква жена или пък не.Сесил Каратанчева получавала намеци и.т.н,и.т.н.Та сега едни хора го жялят,други му се радват.Мъж и половина бил,че и артисва. И всичко това се коментира в момента,т.е една година преди парламентарните избори.Та когато дойдат изборите,тези неща няма да са вече новина и ще се повтори сценария Гоце.

 21. За “дерзаите”
  17 Май, 2012 в 2:52 am “спам” “Според документите стоката била за…”
  Писал бях “не един път” за моята фирма заличена не по мое желание,но…
  Да пиша повече,смисъл няма като никой не чете.Аз не съм седнал пред компютъра е така да си начеша крастата.Земестресения,темппературни рекорди,пък и онези в небесата вече им додява от чакане.И ден след ден,месец след месец,приказки ,въртене на едно място.И на раздумка в групички “по интереси”.А градината ми трева по висока от мен,за ядене…офф що съм още фауна!Ако можеше поне некой да накара тези некадърни чиновници мърляви да си научат задълженията и законите по който им заплати плащат,че да има поне котката с какво да нахраня,ако не себе си,а пък за лечение…някои друг живот!Пък и на Бог се чудя,до кога ще бави тази безнадеждна агония дето по земи български настанала е!
  А “Аферата Акран” имаше е еее..

 22. към Beni:

  Да, сюжетите са насложени като кори на баница- с тази разлика, че баницата е нещо вкусно…

 23. ГЕРБ помага, където може. Добри хора!

  Честито на Петьо Стоянов, Руми Христов, Ваньо Сотиров, Борката Марков и т.н. и т.н., все “идеалисти”. Доказаха, че съединението(с герб) прави силата! Търгът за СДС приключи по план. С подставени лица се печелят почти всеки такъв. СДС е вече не партия, а кметство, с кмет(51%), от квотата на герб.

  От днес стои Въпросът, какво ще стане с останалите 49%, които не желаят да се индетифицират с това кметство!??

 24. Тъй като около извънредното заседание свикано от правосъдния министър,съдия Тодорова е набрала отново кураж “да си го връща!”,за трети път около цялата сага отново добавям,,че в крайната равносметка може и да не си е направила сметката,докато се мотае колегата й министър Цветанов.
  Ще се фехтоват завидни интелек
  ти,но изводът освен поучителен ще е и показателен!!!!!защото ни гледа и Брюксел?????

 25. Харесвам те Иво.Всеки ден преди да прочета пощата си отварям IVO.BG. Да може би ще ме апострофираш че се повтарям ,но същото мога да спомена и за теб.А това за което бих си позволил да направя другарска забележка(както ти ми направи за граматически неточности в моите писания) на човек плувал в морето на журналистиката е следното:Обръщаш и отвръщаш на атаките срещу теб многократно във всяко свое писание,което лично на мен не ми допада……..Пък може би смяташ ,че блогът ти е място и не на последно място за самозащита.Може и така да е нали е блог.За мен обаче твоя блог е нещо повече.Той е място за активиране на разума на мислещите българи и поради тази причина там личното Аз смятам ,че би трябвало да е на заден план.

 26. А Уорлик мобилизира Инджев в защита на ЦРУ.
  Инджев, фурнаджийска лопата беше и такъв си остана…

 27. Към dian
  petrakiev@abv.bg:

  Доста глупаво самопризнание ( за собствената посредственост) е това нападение: ако е вярно, значи наистина ЦРУ напада Борисов- това веднъж.
  Освен това-това втори път- излиза, че”могъщият” Инджев спасява ЦРУ, което е загазило толкова, че се налага Уорлик да мобилизира не кого да е, а най-важния фактор в България, т.е. мен…

  То бива да си тъп, ама чак толкова – в само две изречения- направо е постижение дори за гербаджия.

 28. Г-н Инджев, имате ли исторически разследвания. Не знам. Вместо да се занимаваме с нископробни дискусии кой кого прелъстил или пък бивщия Geschäftsführer на Lindner Immobilien Плевнелиев,кукла на конци – можете ли да посветите страници от Вашия сайт на Данаил Крапчев. Кой е не е нужно да Ви обяснявам.
  Поздрави

 29. Към Antoinette Mazhdrakova:

  Не се занимавам с долнопробни разследвания кой кого е прелъстил.
  Констатацията Ви е толкова неадекватна, че не смятам да влизам в диалог с Вас за останалата част от Вашето конско, което толкова самонадеяно ми четете от висотата на своята неинформираност с какво се занимавам.
  И ако Данаил Крапчев Ви е също толкова познат като автор, по-добре не се обаждайте с препоръките си, от които наистина нямам нужда в морето от възможности за какво да пиша и за какво-не.

 30. Цитирам: “Какво ли да каже пък моя милост, който беше публично набеден от нея, че е в „секси отношения с Борисов” заради опита му да ме „прелъсти” в своя харем от угодници с едно телефонно обаждане”
  Данаил Крапчев е главен редактор на в. Зора. Убит е без съд и присъда на 10 септември. Съден е от Народния съд впоследсвие, за да му изземат имуществото. Това е вестникът, който е плащал най-високите хонорари. Негови сътрудници са Димитър Талев, Чудомир.
  Това е вестник “Зора”,г-н Инджев. Крапчев е носил ковчега на Яворов, когато предците на Борисов са си гледали пролетниците в дворчето….

 31. Цитирам : Какво ли да каже пък моя милост, който беше публично набеден от нея, че е в „секси отношения с Борисов” заради опита му да ме „прелъсти” в своя харем от угодници с едно телефонно обаждане.
  Данаил Крапчев е убит на 10 септември 1944 без съд и присъда. Като главен редактор на в.”Зора”е плащал най-високите хонорари, негови сътрудници са Димитър Талев, Чудомир.Впоследствие е съден от Народния съд, за да му се изземе имуществото посмъртно. Когато предците на Борисов са си окопавали пролетниците на дворчето, Крапчев е носил ковчега на Яворов. Дойде ни до гуша от хора от народа.

 32. Много важно Валентин Златев, пазен от бронирани автомобили, когато американският посланик си тича без охрана….Кой ни внушава тази вездесъшност на Лукойлл. Ех да беше жив Крапчев….

 33. Г-н Инджев, стискам Ви палци в”морето от възможности, за какво да пишете и за какво не”. Аз няма да бъда в България, за да Ви бъда подкрепа. Стискам Ви палци. Моля, не разрушавайте паметника на Съветската армия,тази градинка няма да бъде възстановена в оригиналния й вид. Ще се превърне в нископробно кафене, това Ви го гарангирам. Съборете сталинските сгради на Държавния и Министерския съвет, възстановете улица Търговска.
  С уважение

 34. Драги Иво, по-добре премахнете драсканиците на избягалата от четвърти километър ANTOINETTE MAZHDRAKOVA 🙂

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.