Блогодаря ви

Искам да благодаря на всички, които ме поздравиха за рождения ми ден вчера, 16 април 2013 г.

Чудех се как да го направя и реших да отдам дължимото на онези, които ме стимулираха да създам ivo.bg с участието си в репресията срещу моята скромна личност през октомври 2006-та година. Без тяхната поддържаща роля нямаше да има днес ivo.bg с близо 13 милиона посещения и почти 3 хиляди мои публикации. И най важното: нямаше да имам вчера вашите стотици поздрави във фейсбук, в мейла и в блога ми.

Вижте как бях заклеймен от лицата Николай Бареков, Люба Ризова и Венелина Гочева в един „блицкриг”- необявено (предварително- както се прави като анонс за сутрешния блок) предаване на Би Ти Ви.

Поръчката, изпълнена от водещия Николай Бареков, шефката му Люба Ризова и говорещата от името на Първанов главна редакторка на в. „24 часа” Венелина Гочева, беше осъществена в петък 13-ти октомври 2006 г.

Поводът за разправата беше решение на Комисията по етика в електронните медии,отхвърлила веднага и единодушно обвиненията срещу мен за нарушаване на етиката в предаването „В десетката” на 8 октомври. Новината за самото решение не беше съобщена от Би Ти Ви. Зрителите бяха лишени от правото си да знаят за нея, но ( именно в нарушение на журналистическата етика да се коментира нещо, което си скрил от аудиторията) срещу мен беше организиран нещо като Народен съд с изблик на „справедлив гняв” по поръчка на Първанов.

Още веднъж благодаря!

59 мнения за “Блогодаря ви”

 1. Иво,

  Поздрави и от мен, е на патерици, но пък от сърце.
  Бъди здрав, радвай семейството си и пиши и за нас!
  За ман, това което правиш е велико!

  “Ние сме във времето и вреето е в нас, то нас обръща и ние него”.

  Иво, ти обръщаш времето в България.
  Благодаря ти!

 2. Честит празник! Да сте много, много здрав, много, много обичан и обичащ в личен план и много, много хъс и кураж в трудното и смело начинание! Благодаря Ви, че всеки ден давате различна информация от миналата през цедката и че с анализите си давате и възможност за интересни разговори с приятели и в семейството.

 3. Ivo,за искрената ти благодарност,отново- Благодаря!Споделянето на етика не се видя тогава и сега от страна нито на Ризова ,нито на Гочева,а камо ли етика да се види от страна на Бареков,за който и нетикет не съществува в работата му и в живота му на общ.ангажирана мутра.Без да правя реклама на “estilno” само ще отбележа,че истината стои над приятелството и мисля,че заради твоята добра воля да се оглеждаш в нея – истината ,успя да изградиш своя истинска марка на любовта в журналистиката ,която е изключително ценна за нашето общество .Е-то ,затова я наричам така:edemocrati :)Хубав ден!

 4. Честит рожден ден и от мен и семейството ми! Бъдете здрав и все така безкомпромисен!
  Колкото до приложеното тук клипче, трябва да признаете, че “Дудукът” без да иска нацели десетката, представяйки едната от участничките като: “…една (така да се каже) личност…”. Мисля, че категоризацията е в сила и за другата участничка.
  Като подарък за рождения Ви ден, Ви пожелавам, в бъдеще всичките Ви противници да са все на нивото на тази “тричленка”!
  🙂

 5. Честит Рожден Ден Г-н Инджев! На патерица – нямах достъп до Интернет вчера. Да сте все така здрав жизнен и непримирим! Надежда сте за много хора!

 6. Венелина Гочева едвам я издържах;))) Може би сега вече може да и се напомни и един подобен казус с президента на Германия Кристиян Вулф и редактора на БИЛД Кай Дикман. Не знам обаче дали си заслужава труда … но бих я попитал само, в Европа ли живее или в Евразия?

 7. Честит празник, г-н Инджев, макар и с ден закъснение.
  Нека Бог да продължи да Ви дарява със здраве и проникновение!

 8. И един виц от нета, за разведряване:

  Един човек влиза в ресторант, където робот стои зад плота, вместо барман. Отива човекът на бара, а роботът го пита:
  -Колко е Вашето IQ?
  -150 – казал човекът.
  Роботът веднага му сипва 16-годишно уиски и започва разговор за глобалното затопляне, интерференцията на заобикалящата среда, квантовата механика, нанотехнологиите и т.н.
  Човекът остава много впечатлен от вечерта и затова и на другата вечер решава да тества робота. Когато роботът го пита за неговото IQ, той казва 80.
  Веднага роботът му сервира бира и му говори за футбол, карти, любими ястия, жени и пр.
  Все така заинтригуван, човекът се връща на следващата вечер отново и казва IQ=0.
  Роботът, без да го пита, му налива една карнобатска и казва:
  -И к’во прайме ся? Пак ще гласуваме за ГЕРБ, нали?

 9. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
  Бъди здрав, за да се радваш на
  семейството си и на многото приятели,
  които те четат всеки ден.

 10. Честит рожеден ден, господин Инджев! На патерици !!! Да сте жив и здрав Вие и семейството Ви !!!!

 11. Към Росен:

  Гочева няма да разбере въпроса Ви. Тя не само не се притесняваше да защитава президента от един журналист ( предполагаемо колега), но беше много горда с близостта си с Първанов, с която се хвалеше в частни разговори- не че личеше и от редакционната политика…
  Преди този скандал ми беше цензурирала една статия, поръчана от “24 часа”, в която критикувах пресцентъра на Първанов, че разпространява непроверена информация по медиите от арабско издание ( по скандала “Петрол срещу храни”, в който Първанов беше замесен със задна дата като бивш шеф на БСП)- не само, че не бяха наясно що за списание “оневинява” БСП ( а беше ислямистко, екстремистки антизападно, в което ругаеха България за участието в Ирак), но дори бъркаха Сирия с Египет като страна, в която то се издаваше. Статията ми отлежа две седмици и накрая, след мои протести, се появи орязана без критиката ми към президентската служба. Тогава спрях да пиша за този вестник.
  След всичко това Гочева цъфна като прокурор по мой адрес ( без право на моя самозащита) от позицията на някакъв морален стожер защото била сред създателите на …етичния кодекс. Същият на практика беше преписан от Би Би Си всъщност, но се четеше от моите съдници като дявола евангелието. Защото повереният й вестник се държеше обратно на стандартите на независимата журналистика, прокламирани в кодекса. “24 часа” беше превърнат в откровена пропагандна притурка на св. Първанов, владетел на медиите зад кулисите по онова време, преди тази роля да бъде иззета от Борисов.
  Да не говорим, че Би Ти Ви и Гочева ми спретнаха постановка още в деня на напускането на телевизията. “Случайно” разбрала на часа новината репортерка, обслужваща ресорно Първанов, ме “разговори” близо полови час по телефона и на другия ден в “24 часа” се появи гадна интерпретация с подигравки по мой адрес, включително с твърдения, които ми приписваха и дадоха повод на прес слугинята на президента Башлиева да ме нарича в рамките на тази статия “лъжец”. За капак пак в това издание набързо организираха трибуна на Първанов да ме оплюе лично в интервю, споменавайки ме уж между другото като някакъв никаквец, “безобиден журналист” от позицията на голям “победител” в двустранния ни сблъсък.

 12. Е, г-н Иджев, сега сме вече в 2013 година и всичко стана ясно, даже за нас, които винаги сме се стремяли да се държим надалеч от разните т. н. политики. Къде, обаче ни отидоха парите?!
  Кой краде не може да го яде – казва народът. Нека продължават все така… Нещата сами си стават!

 13. Скъпи Иво, бъди ни жив, здрав, непримирим към злото и уверен, че зад теб и твоите смели думи стоят много хора, които ти вярват!

 14. Честит Рожден Ден на патерици! Иво, скроиха ти шапка, след като и двете страни се позовавате на спорен текст от етичния кодекс или квото е там. Но когато се задават въпроси относно Първанов и то зададени по устав, не е етично, а когато се пишат глупости започващи с “май”, “като че ли”, “може би”, “някой нещо някъде очаква да се случи, ако може би едва ли не нещо друго се случи преди това”, тогава е съвсем в реда на нещата и то да се използват в 99,99% от заглавията на вестници и ТВ новини.
  Жалка картинка са всичките!

 15. ZDRAVEI IVO KADE MOZE DA GLEDAME SAMOTO PREDAVANE ZASTOTO V ARXIVA NA BTV GO NIAMA

 16. Иво ЧРД! Бъди жив, здрав, непоколебим, непримирим,неустрашим и непобедим!!Пожелавам ти дълъг земен и творчески живот!!

 17. Chestit Rojden Den Ivo. Pojelania za zdrave I tvorchesko dalgoletie.
  Blagodaria za svetlinata koiato praskash, nad padnaliat mark v Balgaria.

 18. P.S. А ти и твоите съмишленици, гласувайте с бюлетина № 27!

 19. От позицията на времето този “Другарски съд” (както е наречено видеото) изглежда едновременно комично и страшно. Каква ли е позицията днес на Люба Ризова и Венелина Гочева по въпроса? За Бареков няма смисъл да говорим, той е ясен, неговото мнение в общия случай не е негово. Въпреки, че си спомням за този скандал и възникването му трябва да си призная, че навремето не му обърнах много внимание. Колко ли хора, като мен са го пропуснали именно благодарение на поръчковата журналистика? Какви ли истини за политическия “елит” ни се спестяват и днес, в тази тъй интересна предизборна обстановка?

 20. Много здраве и щастие за рождения ден!
  Не преставам да се учудвам как тези хора(В.Гочева,Н.Бареков и подобни) продължават понасят сами себе си,те вярват ли си или са си такива по природа(продажни).Не мога да ги гледам.Спомних си авторекламата на btv от преди няколко години ,в която мотото беше:”Истината е въпрос на гледна точка” ???

 21. Г-н Инджев, пожелавам ви здраве, късмет и непримиримост!

 22. Много сбъркаха!!!
  Изгледах тези мазоли само заради Вас и констатацията ми е, че от времето на студената война и старите чекистки школи още не са мръднали и на йота и не са напипали начин изцяло и безвъзвратно да затриват неудобните, нито как да направят себе си поносими!
  ДЕРЗАЙТЕ, НИЕ СМЕ С ВАС!
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
  УСПЕХ!

 23. Благодаря Ви и аз, г-н Инджев! Желая Ви здраве и благополучие! Дано още дълги години да четем Вашите книги и ежедневни статии – нужен сте ни!

 24. Иво! Наборите наблягаме на именните си дни!Все пак мъжката суетност е ненадмината дори и от женската такава на тези години.Честит рожден ден.Намери прекрасен подарък за нас читателите ,който ние никога не бихме ти поднесли. Опресни ни паметта.Дори и в това си ВЕЛИК.Много те харесвам и очаквам новата книга от поредицата “РъБъ”.

 25. Нe знаех,това не ме оневинява,макар и малко късно,все пак Честит Рожден Ден на ИВО!

 26. Не знаех рождената Ви дата и затова Ви пожелавам всичко онова добро, което може да се пожелае на един забележителен човек. Дори, в рамките на шегата, ако вече някой ме пита кога е роден Н. С. Хрушчов (единствената рождена дата на “велик съветски деец”, която, кой знае защо помня), ще казвам “Един ден след рождената дата на Иво Инджев”.
  За съжаление, не бях гледал по bTV това, което сте публикували като клип, но сега, особено на фона на анонимния сигнал на “добросъвестен гражданин”, даден на “100% етичният” Станишев, целият този водевил на “паниката”, породена от това, че е зададен въпрос към Първанов, чийто евентуален отговор може да бъде надеждно проверен, звучи като римейк на уж отдавна отживял сценарий на масовите другарски съдилища срещу дръзнали да се проявят като професионалисти в миналото. И то поради страха от едно селско нищожество, което би могло да се издигне само в конюнктура като нашата, продукт, над 50% дължащ се на този род журналисти, които така горещо защищават журналистическата етика. Един човек, достигнал “върха” на администрацията в България, нямащ дори собствен модел на практикуване на високата си длъжност, а ползващ някаква какафонична смес от тодорживковски подход, червена интерпретация на най-общите черти на някаква литературна демокрация, подплатена от типично пресилена роля на “национален спасител” при установяването на руско-допустимия и прототип у нас, с типична скрита практика на “червен” феодал от окръжен тип, проектиращ партийни модели още докато е “надпартиен президент”.
  Лично за мен личностите в живота имат значение само доколкото успешно се вписват с личните си качества, подхода, своевременните реакции, последователността, прецизността и т.н. в изпълнение на диктуваните от потребността на реалната практика планове и проекти, както и в умението си да допринасят за тяхното усъвършенстване и корекции, настрани от това са хора като всички други. Погледнато от този ъгъл, руският тип социализъм остави у нас един тип откровено сиви хора, обслужвали системата на принципа “дайте да дадем”, които с главата си, с ръцете си не могат да създадат нищо свое с обществена значимост, но целият им живот е в зависимост от преданността на някаква идея, идваща напреки на нуждите на деня, но носеща огромни облаги, скрити зад канонични “ценности”. Тези хора, по всякакъв начин, се стремят да се държат във върховете на администрацията и задушават със сивотата си, заболялостта на мозъка си и личностната си безплодност и рутина всяко начинание, което би довело до някаква светлинка на надеждата за страната като цяло.
  Идващ от анонимен източник или не, Вашият тогавашен въпрос в синтезиран вид, според мен, звучи така: “Г-н Първанов, Вие самият от този вид администратори ли сте?” От което е последвала въпросната паника в bTV.
  Омерзително!

 27. Пиша Ви във връзка с груби нарушения на човешките права от страна на български прокурор и психиатрия,

  В началото на ноември 20– г. 8 часа след семеен скандал в дома ми ме посетиха двама полицаи и санитар от българска психиатрия, със заповед издадена от районния прокурор за задърване и преглед в психиатрията. Заповедта беше базирана на нищо повече от клеветите на “майка” ми, доколкото избутване от собствената ми стая с цел самоотбрана може да се нарече агресия.

  Това което се случи в психиатрията е много по-интересно: след две минути разговор с ужасно изглеждащ шарлатанин бях вкаран в изолатор,вързан за легло и упояван,докато не подпиша документ за доброволно лечение.

  Както и да е всичко това щеше да е отдавна забравено,ако: не трябваше периодично да давам кръвни проби и да пия хапчета,които съдържат животински желатин(говежди),което е срещу религиозните ми възгледи,образование и нарушава,най-малкото, фундаменталното човешко право на избор.Да не изброявам другите унижения и тормоз, на които съм подлаган периодично,вклучително срещите ми с един от “докторите”,за които даже трябва да си плащам.Това е като да караш насила жертви на изнасилване да си плащат на изнасилвачите.
  Честит рожден ден,здраве.

 28. Всяко зло – за добро! С тази мисъл оцеляваме вече двайсетина години.Бъдете себе си и не съжалявайте, нали мястото Ви не е при нечестивците!Така преминаваме през огън, за да стане меката глина здрав кирпич.

 29. Честит рожден ден и от мен на патерица, г-н Инджев. Бъдете жив и здрав.

 30. Току що разбрах, че номера на домашният ми телефон е сменен и никой в семейството не знае.Все още получаваме обаждания от хора,които също не знаят.Как стават тези работи?

 31. Жив и здрав да сте, г-н Инджев! Честит Рожден ден!

 32. Иво, честит рожден ден на патерица и от мен! Обидите от медийни ‘величия’, като Велева и Бареков можеш да приемаш само като комплименти. И тези хора имат наглостта да те плюят и говорят за етика и журналистически стандарти…

 33. Честит Рожден Ден на патерица г-н Инджев! Желая Ви здраве на вас и цялото
  ви семейство.

 34. Честит Рожден ден, макар и със закъснение. Бъдете здрав и Бог да закриля Вас, децата Ви и всички Ваши близки хора! Видеото не го изгледах, защото съм го видяла навремето. Не желая да си причинявам отново това, което изпитах тогава. Ако приемате добронамерени съвети – изтрийте го и Вие, извадете това камъче от обувката си, то е незначително, макар и да Ви причинява болка. Къде сте Вие, къде са тези парцалени кукли, alias марионетки! Кой се интересува от тях сега, ще ли се намери друг, освен съседите им да каже “добър ден”, нежели да им честити личен празник? Вие сте нещо съвсем друго, огледайте се, оценете постигнатото и благодарете на Бога за изпитанията, защото Той очевидно има планове за Вас.

 35. Честит рожден ден! С пожелание за много здраве на Вас и Вашите близки и нека вярата в това, което правите не Ви напусне.

 36. Ризова и Гочева тук се изявяват в стил “увод,изложение и заключение в блестяща речева безмислица на партиен секретар,

 37. завършил успешно Рабфак”
  С извинение за раздвояване на изречението ми. Поздрави на Иво и коментиращите.

 38. Честит рожден ден. Всичко най-добро!

 39. Честит рожден ден!(със закъснение)Здраве и успех!

 40. ЧРД “на патерица” г-н Инджев! На времето бях потресен от безпардонния начин, по който бяхте изхвърлен от телевизията. Сега обаче научавам, че сте взаимствали опита на шефовете й, като го прилагате в собствения си сайт, за “отсвирване” коментарите на “инакомислещите”. Вярно ли е?

 41. Не знаех, че Бареков още през 2006 г. се е проявявал в ефир по този гнусен, нагаждачески начин. Защо да се чудим, че до 2013 г. доста е “напреднал” в това си амплоа?!

 42. Честит рожден ден на патерица Г-н Инджев!Бъдете здрав, пишете винаги това, което мислите защото ако това е възможно значи демокрацията не е съвсем умряла!

 43. Сега разбирам колко сте прав и колко г-жа Ризова, г-н Бареков и г-жа Гочева не са 🙂 Забелязвате ли проявленията им на гузна съвест, докато още не са успели да я потиснат съвсем? Как бързат да се отърват от това, с каквато и да е лъжа или изкривяване на фактите. Гнусно! Бъдете жив и здрав!

 44. ЧРД! Много здраве, щастие и успехи на Вас и семейството Ви! Прекрасно е, че Ви има!

 45. Бъдете жив, здрав и все така деен и точен 🙂

 46. Току що изгледах отново (от години не го бях гледал) видеото докрай. Не може човек като теб да се съгласи с хора като Люба Ризова, Венелина Гочева и Бареков. Спорите етично ли си постъпил. Те имат съвсем различно разбиране за етика изобщо, и за щастие полагат усилия да стане ясно на колкото може повече хора 🙂 В резултат на усилията им, хората по протестите викаха ДОЛУ bTV!!! веднага щом се появеше техен екип. Тиража на 24 Часа също е плачевен. Твоят блог обаче явно се цени от доста повече хора. Нужно ли е да се обясняваме повече?

 47. Г-н Инджев, макар и със закъснение , но все пак и от мен ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и нека не Ви напускат здравето, хъса, продуктивността и обичта на почитателите Ви!!! За майсторлъка не се притеснявам защото той е защитен, няма да си отиде, запазена марка е и си остава в редовете които ни пишете.
  Наистина не е ли по-добре да удостоите провинциалните журналистически “величия” и пишман енергийни “титани” носители на големи шлемове с презрението си изразено в пълен игнор. За тях никой нищо не знае никъде по света с изключение на обитателите на локвата в която крякат и това че им обръщате внимание им дава някаква значимост но в собствените им очи единствено. Мисля че не бива да се занимавате с тях и да им правите тази услуга да се чувстват важни.
  Кой е важен в информационния поток и чие мнение е меродавно стана ясно многократно с допитванията, интервютата и цитиранията на ivo.bg от най-авторитетните световни медии които стават все по-чести и съм убеден че тенденцията ще се засилва в тази насока. А тия ако ще и марсианска да нарекат медията си пак няма да им обърне внимание никой. И обектът на четките им ще си остане едно недоразумение и нищожество колкото и да го лъскат. Честно да си кажа, за него узнах за пръв път от Вашия блог, през 2009 когато почнах да Ви чета, дотолкова е тотално неизвестен и незабележим, представям си пък за хора без връзки с БГ. Дори и книгата за него не ме привлича, ако е само за него просто не искам да я чета.
  За ББ бях чувал обаче, няколко години преди това от един сънародник с който се засякохме на един проект и който ми каза тогава че имало един който бил “на място” и че“щял да оправи България” та затова го запомних. Той наистина стана известен и по света с черния си пояс, глухонемите си усмивки в европейските сценки и снимки за спомен, с игричките си по тъчсрийна и с онова забележително движение на ръката през джоба – все похвати много”hard” в световната политика. Затова очаквам и то с повишен интерес книгата Ви за него. Жалко че от чужбина е малко проблематично да се сдобие човек с желаното четиво от БГ , поради което Ви моля да дадете някакъв съвет как да си я закупим от надежден дистрибутор. Пробвах веднъж с един безуспешно. “Течна дружба” дойде при мен с много голямо закъснение закупена от мой племенник, за който узнах че вече си имал гадже, така че не искам да го закачам, а за племенничката ми разбирам че го раздавала “no global”, които Вие наричате антишисти а аз им казвам просто хунвейбинчета. Което е доста по-тежък случай и за мен означава че може би Ви освирква някъде пред МОЧА. За което потърсих нагледен материал, понеже знаех къде го има за да покажа на родителите и каква е тръгнала да става “голямата” им вече дъщеря. Реших да го приложа и тук защото използвах често тази думичка в мои коментари тази зима – да стане и на други ясно какво съм имал предвид.
  http://www.youtube.com/watch?v=vVznw-KtQx0
  Хунвейбинчетата се появяват на 30-тата секунда а хунвейбинките на 4-тата минута. Един много хубав филм макар и направен от голям комуняга.

 48. Г-н Инджев,
  нямах физическа възможност да ви честитя рожденния ден вчера, но моля да приемете моите най-искрени пожелания за здраве, радост и благополучие!
  Бих искал да ви дам чистосърдечен съвет да не отделяте такова внимание и значение на подобни “човешки индивиди” и тяхното поведение, защото не го заслужават, а и до голяма степен това може да “изяде” живеца на всеки нормален човек. Когато видях поместения в статията – клип, първото нещо което ми направи силно впечатление е колко много сте се променнили за тези няколко години. Интелигентен и буден човек като вас печели уважение и симпатии сред обикновените хора със своята проницателност, последователност, характер, почтеност и достойнство. Не го казвам за да ви направя евтини комплименти, а за да покажа че сте ценен и уважаван от хората заради вашите качества и добродетели и именно на тях трябва да обръщате внимание. Защото когато отделяме внимание и мисли за подобни неприятни хора, ние в действителност ги “носим на собствения си гръб”, а това ни съсипва.
  Аз лично имам едно дете (засега) и се възприемам за безкрайно щастлив човек, а вие вероятно се чувствате петкратно по-щастлив ( да са ви живи и здрави ) Освен това доколкото знам вашите по-големи деца се реализират успешно със собствени сили и способности в най-развитите Европейски страни. Като добавите и всичките почитатели на личния ви блог, то тогава човек се чуди защо обръщате толкова внимание на негативните моменти от миналото и непочтените хора, особено в момент на личен празник.

  Иво, независимо през какви моменти сте преминали, вие сте щастлив, уважаван и обичан човек! Само това има значение за “зрящите хора” в тази държава. Трудните моменти и неприятни изживявания всъщност ни помагат да станем по-силни и да осъвършенстваме самите себе си.

 49. Преминах от формално в неформално обръщение, за което моля да ме извините. Въпреки, че не се познаваме лично ви възприемам за близък човек с много сходни възгелим, а останалото (объркването ) идва от само себе си. Надявам се да ме разберете ако и за напред се случи да пиша по този начин.

 50. Опивам се да намеря видео от интервюто Ви с Първанов. Ако имате линк, моля сложете го.
  Благодаря.

 51. Срам – не – срам, много “на патерици”, но и аз да честитя на г-н Инджев Рождения ден!
  Да сте жив и здрав, да сте все така продуктивен, с остро перо и смела, но обективна и гражданска позиция! Нека знаете, че тези, които са с Вас са хиляди.
  Благодарим за това, че Ви има, че го има и сайта ivo.bg – едно от малкото убежища на истинската демокрация и българщина!

 52. Към Н:

  Не е интервю с него, а въпрос, който зададох на негов представител в студиото ( и който не видя за момента нищо нередно да питам, но по-късно Първанов истеризира и изпрати декларация срещу моя милост, четена в централните новини на Би Ти Ви без право на пояснение или мнение от моя страна).
  Макар, че президентът се занима лично с мен в ефира на работното ми място,обвинявайки ме в разпалване на “война”! срещу него,той и началниците ми след това имаха нахалството да твърдят ( и до ден днешен го правят), че …Първанов нямал нищо общо с принудата да напусна ( лях спрян с устна заповед по телефона и заплашен с уволнение, поради което се махнах- нямах повече работа с такъв “екип”).
  Имам го на видео, многократно е цитирано като текст в интернет и няма да кажа нищо ново, ако отново го публикувам. Новото е видеото с “другарския съд” над мен дотолкова, доколкото досега не се е завъртало в мрежата- иначе самото предаване е гледано от съответната аудитория на 13-ти октомври 2006 г.

 53. ЧРД на патерица! Жив и здрав, и най-важното-неуморен “пишурка”. Нека Дудука и компания ти завиждат.

 54. “mario065”, кое точно Ви хареса толкова в този циничен, псевдоинтелектуален тюрлю-гювеч от истини, полуистини и лъжи, забъркан в кухнята на “Позитано” 20?

 55. Г-н Инджев, изгледах видеото с “дружеския съд” и си мисля, че сте всъщност голям щастливец, защото след случилото се получихте възможността да упражнявате професията си, без да дишат във врата Ви такива нечистоплътни индивиди.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.