Цунами от желаещи да цунат Цацаров

Намери се някой да скръцне малко със зъби в тази държава и изведнъж всички го заобичаха- при това на високо политическо ниво. Лозунгът на деня е „обичаме Цацаров”!

Към влюбените днес се присъедини потенциалният клиент на прокуратурата Цветан Цветанов, който възкликна от националния телевизионен ефир: „Вярвам на Цацаров”.

Това силно ми прилича на казаното от певицата Бони в едно предаване на Нова телевизия, в което участвах като коментатор. Тя ме изуми с противното на моето съждение, че било нормално мъжът да побийва жена си „ако има защо”. Иначе речено, щом си го заслужава, той ще си я побийва, но тя ще си го обича, защото така е редно.

Не успях да я убедя, че да обичаш оногова, който те побийва, не ми се види много правилно, но май става дума повече за тъмната страна на част от националния ни манталитет ( иначе защо ще пишем, пазим и търпим на колене благодарствени надписи на паметниците във възхвала на съветската окупация и колониалното ни заробване!?).

Цветанов беше изпреварен в това начинание от бунтуващия се шеф на ВМРО Красимир Каракачанов- срещу какво точно се бунтува не е ясно, но е важното да поддържа пожара на бунта срещу „системата” ( която не го допуска до властта). За целта вчера онагледи този стремеж пред камерите на телевизиите именно пред Съдебната палата в столицата, откъдето похвали главния прокурор за смелостта да „бръкне най-после в кошера”.

Още по-рано този остър завой взе отколешният критик ( за да не кажа враг) на Цацаров от соцпартията, бившият вътрешен министър на тройната коалиция Михаил Миков. Той пък, понеже нямаше как иначе, си призна, че не го харесвал преди, но сега вече си променил мнението. Те в БСП си развиха творчески мнението за Сидеров от „фашист” (както го определи през 2008 г. Станишев) до „растящ с всеки изминал ден” политик ( както се изрази днес Бриго Аспарухов в друго телевизионно предаване, хвалейки солидарно и коалиционния му партньор Станишев), та защо да не се нагодят и към Цацаров?

Междувременно бившият „фашист” обясни порастването си със следното признание и обещание: преди бил в партер пред Борисов, но вече се изправил това нямало да се повтори.

Но над всички грейна със своята гъвкавост мъжът каучук, универсалният победител във всяко начинание- от футбола до строежа на магистрали. Бойко Борисов, разбира се! След като по инерция нахока дръзналия да се държи независимо (от него) Цацаров, ден по-късно Борисов се смири до степен, че му написа и разгласи писмо с благодарност за принципното поведение.

Тези другари – а има и още много подобни- напомнят на изправените да отговарят за кражби пред съда комици от един съветски филм. При вида на влизащия съдия, вкупом на висок глас и с усмихнат патос те произнасяха ( за радост на хихикащата публика) репликата: „Да живее съветският съд, най-справедливият съд в света”!

Изглежда, че на Цацаров ще бъде приложен „план Б” от заинтересованите- ако случайно не могат иначе, ще се опитат да го обезопасят с целувки и прегръдки. Този план работеше при Б.Б., около когото толкова много „фактори” в държавата се умилкваха, когато първото условие за успех на прошенията им беше да му целунат ръка ( или каквото там му е свободно за целуване в навалицата).

Остава да видим доколко е подвластен Цацаров на ухажванията и дали си е направил изводите докъде може да го доведе подмазвачеството на елитарната любов. Тя, за разлика от народната, е напълно предсказуема – във всички случаи свършва с изневяра и разправа след укротяването на опърничавата от опаричените.

Не е много за вярване, че главният прокурор ще устои на цунамито кой да го цуне пръв и най-страстно. Не е лесно да ти налитат с любов, пък ти все да се дърпаш, нечовешко е някак. За да устои е нужно адвокатът на държавата  просто да бъде мъж, понеже природата е разпоредила така, щото мъжът да не може да бъде изнасилен от жена, ако поне малко не се възбуди от подобно предложение.

39 мнения за “Цунами от желаещи да цунат Цацаров”

 1. Държанието , репликите ,на политици и журналисти безспорно ще се променя , дори така че след година да не можем да ги познаем!След като тв 7 от флагман на борисовата политика се превърна в най- острия критик !При това доста аргументирано !
  Жалкото е , че БТВ и НОВА си остават същите подлоги и на едните и на другите!Поне докато се изясни , кой и как ще управлява! До тогава тези телевизии ще я карат по старата система ,…. пълзене .. угаждане, с помощта на такива като Кулезич и Кеворкян !Един ден , тези две телевизии ще забележат , че бутон 1 на зрителите е зает от ТВ7.
  Това не променя Вашето заключение , че предателството е дълбоко залегнало в поведението на публичните фигури , политици и журналисти.

  Що се отнася до Цацаров , той е изправен пред мафията .Тя е навсякъде ! Каквото да пипне , въпреки демонстрирането на публична обич, същите тези са задкулисните му врагове!Те вкупом са частите на престъпната машина сееща смърт по времето на Кобурготски, а днес прикрита на върховите управленски места в Държавата.
  Изправянето срещу мафията -държава е невъзможно.Затова той скоро ще свие платната ще мине в нормалния познат режим !Защото смъртта му е ненужна !Тя няма да промени нищо !
  Нито днес нито дори след 10-20 години, България ще стане цивилизована държава!
  Ние най-добре се чувстваме , когато сме потискани , когато сме роби и свободата не ни е чак такъв приоритет !
  Затова през следващите години , политиците ще лъжат и крадат по същия начин, медиите ще са все същите подлоги, а сутрешните блокове богато украсени с поредните скандали , без последствия !
  Така ще живеем, ще се хвалим че бутилираме изворна вода , в завод с френски бутилки и италианска техника.Икономика с вложен нулев интелект и професионализъм, адекватно отражение на политическите ни властници !

 2. Цацаров изигра една много добре известна на бриджорите маневра – поставяне в ръка. Сега тези (двойката ББ и ЦвЦв), които са на ход, ще трябва да подарят взятка на Цацаров… Белотаджията Борисов, дори да знае правилата на бриджа, едва ли е чел “Теория и практика на разиграването”, за да знае как е можел да се предпази от поставяне в ръка.
  Интересно ще стане, ако Цацаров успее да скуизира Борисов – това е ход, при който разиграващият принуждава защитата да изхвърли печеливша карта.

  Но бриджът не е индивидуален спорт! Това пояснение е важно в случая, защото все още не е ясно кой партнира на Цацаров в това разиграване.

 3. А нима допускате г-н Инджев, че Цацаров, така въдвореният главен прокурор е (силен) мъж? Кой мъж би допуснал подобно назначение на толкова отговорния пост главен прокурор с измислена специално за него процедура, измъчена от послушковците от ВСС?
  Според моето скромно мнение предстои да научим поради каква причина господинът Цацаров е “захапал” Цв. Цв. и Б.Б., но едва ли ще да е заради мъжественост! Пък дано да успеем да разберем и кой дърпа конците на всички кукли на конци в йерархията на липсващата ни държава!

 4. ха-ха ,обезоръжаването на Цацаров със love-bomb от харизматични чаровници с неземни сексуални таланти-няма как и той душа носи.Между другото понятието love-bomb в психологията е познато като манипулативна стратегия ползвана от психопатите за обезоръжаване на жертвата ,като с внимание и ухажване навлиза в живота и ,печели доверието и ,за да може по-успешно да манипулира и унищожи жертвата си.

 5. Г-н Инджев ,е ее,по преди “рекох” Ви да събирате “милионите”,щото имам да ви продавам нещо.То пък Г-н Инджев ,повечко чини,няма да съберете толкуз,а Цък,Цък…На Бог часовничето ,дето не сверено по “най пъ най новите високо и най свръхвисоко раз вин тени техно и псе в дологично”.Няма толко имане по “миличката,синичката планетка нашъ Зимля”,тъ айде,пъ в “отвъдното” шъ оредим сметките.
  Те:от де ми “проблем с незнание ми де съм” и от що съ повреждат комуникационните системи зади “твърдичкото в именце ми”.

  “че било нормално мъжът да побийва жена си „ако има защо”. Иначе речено, щом си го заслужава, той ще си я побийва, но тя ще си го обича, защото така е редно.
  Не успях да я убедя, че да обичаш оногова, който те побийва, не ми се види много правилно, но май става дума повече за тъмната страна на част от националния ни манталитет ( иначе защо ще пишем, пазим и търпим на колене благодарствени надписи на паметниците във възхвала на съветската окупация и колониалното ни заробване!?).”
  “Абе дивак непоправим,я ми кажи,ти защо си взел Майче ми,що си се женил” – питам наскоро “личният ми семеен проблем,дето да си го оправям сам,като млъкна и се завра в дупката си и да мръ),този същият дето съм “оня на Бръцов пропадналия”.Отговори ми (чудо,редко събитие ми такова се случва) – “Ми що така прават ората”.Аз дето съм на тоз “пропаднал най”,пък за него съм “тоа твоя ма” на жена му.Тая същата моя майче,дето имала наглоста да иде,да рече на доктора (Чернев) – “Докторе,ако трябва аз да умра,но детето на сека цена трябва да се роди и да живее”.И вземала тая,та пък пак така нагло (не умряла) та ме донесла тук (на 13-ти номер).Ии “о,ч тая съм я земал да мъ рани и ми претрива задника мъжкарски,кат съ на.а.а..,тя донесла това (намерила си демек в мое пеленаческо лице друг мъцкар).И айде “мъжкаро” отива на “сбирка” с другите мъжкари ,да се намъжкарства в кръчмата или къдет съ намери друго мъжкарско събрание ,да се покаже като “баш па най мъжкар”,да му захвалят и айде бегай сега дома да се покажеш “кой командва,кой е мъжкара най в тоя дом”.И така “доживотно”.Аз пък от минечко,мъ много минечко ми съ наложило да съ противопоставям на тоз най мъжкар и нему последователи и хвалители,да защитавам по детски най мъжественият Човек дето ми все бил за пример (Майче ми в с Мисъл).Тя пък е така до преди последните и думички ,завършващи с “питането ЗАЩО”,все ми викаше “мола ти се мамо,де проти и тоя път,недей ,заради мен мамо,задръж се”.Аз и виках “майче,не така,неможе така цял живот,де дай да покажа,кой мъж и кой мъжкар,да поясня подобаващо”.Сигурно Бог така И рекъл,да ме възпира.
  Та “мъжкарски времена” са ми се накатерили от всякъде,ден и нощт,наяве и виртуал (за сън рекъл съм,да се не повтарям до втръсване,не чъ пък чул някой).
  МЪЖКАРСКИ ВРЕМЕНА НИСКОПРЕКЛОННИ ЦЕЛУВАТЕЛНИ ,мъжествените в отвъд са.Народни традиции и “Народе ????”
  Амин и Бог да прости !Ма то пък “прошка без по каяние….”!”Бог си знае работата” ,боязлив съм,пък и неук,че да Му казвам “кво и що,пък и как и кога” и Кого !

 6. Към love-bomb за Цацаров ,в зоологията е “най първообраза на индивида лукав” – “МАКАК” му съ вика ,баш най “мъжкар”.Четете “светът на животните”,майки и на деца да съ “изучите” та да не ви се получават “мъ що та така,та ядох ,ма посинях “.

 7. Ще го кажа само веднъж – С цветанов и борисов е свършено. Цветано гърям и трещя по лекарите. Един ден след изборите, селд като се разбар че Герб няма да иматг абсолютно монзинствно – и Цветанов няма да е министър – лекаритге бяха оправдани.
  Цветанов оклевети съдия мирослава тодорова и проведе чистка срещу нея – сега прокуратурата се задейства.
  3 години прокуратурата не говореше нищо за найденов – като падан найденов го спипаха с Конинов. 3 години прокуратурата нищо не правеше на Борисов – сега го спипаха с найденов, Кокинов. 3 години гпоркуратурата нещо не правеше на фидосова сега я спипаха да пере 150 хиляди…. за мултипринт даже няма да говоря.
  тепърав ще сатав интересно. Дейстиве второ – на марин Райков почит му изтече мандата и ето че прокуратураат го привиква на разпит.
  ИЗненадан съм само че прокуратураат не се е отнесла към Интерпол да търси Симеон Дянков….
  предстои действие трето- парламенат сваля имунитета на Бойко Борисов, вкарва в затвора него, Цветано и фидосова, и оневинява Станишев и Алексей петров….. Очаквайте следващата част на Мълчанието на агнетата. По Йонеско и Бекет.

 8. Доста интересно стана, че спряха да говорят за далаверите в енергетиката.Даже най-замесените- Р.Овч,Курумбашев,Нинова , дават акъл какво ще се прави.С една дума ни заглавичкват с бюлетини, за да ни натресат мръсни енергийни проекти.Освен това ни чака и съдбата на Кипър, където руските капитали прецакаха банковата система, защото уж внасяли, пък се оказа, че източвали пари и банките фалираха, а оттам и икономиката им.А тука предстои да се изперат доста кървави руски пари.та Цацаров защо забрави за далаверите в енергетиката и освен това лихвите на банките в Б-я са най-високи/кредити/,защото свалиха лихвата на ЦЕБ на 0,25% – най-ниската от създаването и.защо тук лихвите драстично не паднат.За да могат руските милиарди и от това да се увеличават.

 9. Г-н Ганев,ще се опитам да продължа любопитната ви аналогия с бриджа.Не трябва да забравяме,че ТОП играчите добре умеят да прилагат в разиграването най-експертния приом-сложен троен скуиз.В този аспект нещата са доста по сложни отколкото изглеждат за наблюдаващите кибици около масата на майсторите.Единият от тях се оповава ОСНОВНО,че за 7 год е сложен да играе на първа маса.Но необмисленото хвърляне на картите може да му изиграе неприятни шеги.Това може да е ефектно за кибиците,но може да се окаже дефектно за бетонираната ПЪРВА маса за него.Защото от Европейската федерация по бридж може до сега да имаха сериозни претенции към ниското ниво на нашите играчи,НО ще бъдат безмилостни към играта с наредени и белязани карти….

 10. Аз разбирам публикацията на автора като слонски намек, че поцелуйковщината на всички към Цацаров е започнала като по даден сигнал. Ако има такова нещо, откъде и как се подават тези сигнали към толкова (наглед) разнородни адресати? Аз понеже съм си “Тома неверни”, се питам не е ли това предварителна легитимация на честността и компетентността на Цацаров, за да не направи прекалено шокиращо впечатление очакваният (вероятно) абсурден резултат от настоящата му дейност (примерно обектът на прокурорската проверка да излезе от кашата целият в бяло)?

 11. @Румен Бърцов ,
  Човек, и добре ( и внимателно ) да чете Вашият пост, пак ще го заболи главата!
  Вероятно искате да ни кажете нещо, но….за Бога, направете го малко по-простичко!

  По темата:
  Аз също имам някакви резерви по отношение на Цацаров. Да, видяхме, че може “да подгони” ГЕРБ, и демонстриративно показва независимост спрямо Б.Б. и Цвъ-Цвъ. Ще се успокоя обаче когато Главния прокурор със същият ентусиазъм и устрем погне и червените милионери – например “Братя Гергови” ( Красимир и Георги ), Христо Ковачки, Огнян Донев, Красимир Георгиев, Богомил Манчев , и още….и още….

 12. Супер ! Единственото , което не ми харесва е липсата на / както се казваше преди 1989 / вярата в утрешния ден ! При толкова прост народ , това наистина е трудно , но вече започва да се учи да излиза на улицата “когато не му изнася” , а това е една чудесна малка крачка по стълбичката на демокрацията !!!

 13. Цунами от лъжи започва да се стоварва с все сила другарии!Дето се вика всички сили са хвърлени в боя(последен?)…аз на такова чудо не съм си и представял,че ще стана свидетел!
  И ще ме прощавате за крайно така невъзпитаните думи,но коментарите тук ясно показват защо нямаше,няма и няма и да има поне малко по автентично “дясно” във вече бившата ни държава…иначе интелигентни хора,с възпитание с култура едно друго,чели книжки…обаче с философстване за дясното,лявото,предното,задното…и вайкане ах как и тези се от “онези”. тц.
  Аkтион требе,занимаване,лично да се понагази в екскрементите,работа,падане,ставане,борба,мръсотия доста ама няма как…иначе те менюто отдавна са го приготвили и веднага са готови да сервират новото ястие-ама то после се оказало бистра водичка с някой и друг спаружен морков…

 14. Тънката червена нишка е Гергов. Ще видим как ще покрият делата по Сапард и ел.мафията.

 15. започвна народният съд – Премер на стратата – Станишев, опс Орешарски (ляв). контролиращ орган – Сидеров (националист) главен прокурор прокурор – Цацаров – доказващ че не е зависим от Борисов…..
  или това са Станишев – Хрушчов , Сидеров – Берия и цацаров- Вишински
  и ще съдят Цветанов-Ежов
  дествието е 1939 година опс….2014.
  война на две олигархии

 16. ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ НЕЩО ЗА ЦАЦАРОВ, ЗА НЕГОВАТА И НА ЖЕНА МУ /НОТАРИУС/ ДЕЙНОСТИ, ТРЯБВА ДА ОТИДЕТЕ В ПЛОВДИВ. МНОГО ХОРА ИМАТ КАКВО ДА РАЗКАЗВАТ. ИНАЧЕ ВСИЧКО СИ ОСТАВА БЛЯ-БЛЯ.

 17. По горе става дума за Цацаров ,нали.Питам защо се носи вода от девет дерета за да се изкара първият честен,непримирим и всеотдаен адвокат на държавата.Има поне десет наблюдатели б България ,на които е ясно какво е Цацаров.Чиновник в зависимост от определени олигархични кръгчове.Дали с компромат или обеща ния няма значение.Не е ли очевадно.страх ли ви е да кажете че царят е гол.Тук говорим за Цацаров и нищо друго.

 18. Г-н Инджев, това че Борисов четеше, но не вярваше на Вашите анализи, го доведе до падане от “високо” с голяма скорост. Сега пълзи за да се върне, но едва ли ще му се отдаде. Дано Цацаров чете и вярва, защото падането от високо е болезнено.

  Позволявам си да публикувам линк към статия на Е. Дайнов. Кого обича и мрази пост-социалистическият българин и защо?

  http://www.dnevnik.bg/analizi/2013/05/20/2064180_elegiia_za_ivan_kostov/

 19. EEE…kakuv komentar da napravi 4ovek?!?! To,zatova 4etem Gn.Indjev! Pro4itam publikaciyata ejednevno i se izpulvam s nadejdi i dobro nastroenie.Blagodarya!!!

 20. Господин Инжев , къде е проблемът? Това че всички политици харесват главния прокурор или ,че той не е читав гл. прокурор?

 21. Роси, не смятам, че в това раздаване има участник, който е достатъчно добър, за да планира и изиграе троен скуиз. Че картите са предварително наредени, е ясно, но е ясно на до последно всеки си мисли, че само той знае разпределението и затова никой няма да се оплаква.
  Дано поне Цацаров да е направил задължителната елиминация преди поставянето в ръка, иначе язък му за старанието.
  Ако играта е по двойки, тогава първа маса може наистина да изиграе лоша шега на самонадеяния играч. Допускам прочее, че това е отборен мач и резултатът на другата маса ще е не по-малко важен.

 22. Господин Инджев,бихте ли направили един анализ на съвременна Русия.Повечето хора в България хабер нямат какво става там.Все пак да са наясно. И какво ни чака след провала на ордите в Сирия и Кипър.Да са наясно със сценария на фарса ,който се разиграва в България.Така де.Да не си мислят хората че това което става е нещо като Столичани в повече.Става дума за нещо много по зловещо.Благодаря Ви предварително

 23. А дали няма да изскочи “случайно” някое СРС и за Цацаров, когато е необходимо??

 24. Има една поговорка:На младо прасе и нов началник не се радвай,защото не се знае каква свиня ще стане.

 25. Защо подминаване факта, че главната прокуратура и Цацаров прецакаха изборите? Ако сте гласували знаете: 1) отмятат ви в списъка; 2)дават ви бюлетината на която поставят печат; 3) отиваш в тъмната стайчка и си правих избора; 4)връщаш ке при комисията и върбу бюлетената ти поставят отново печат; 5) пускаш бюлетината в прозрачната кутия пред погледа на всички; 6) всички са комисията, в която болшинство имат противниците на ГЕРБ.
  А кажете как ще се използват бюлетини “внесени” от майната им?
  Цаяцаров фактически каза – не гласувайте за ГЕРБ. (аз гласувах за ДСБ)

 26. А дали Главният прокурор Сотир Цацаров ще има смелостта да постави на подсъдимата скамейка убийците на политическия затворник от ерата на комунизма Чакъра, които по заповед на Главния секретар на МВР Бойко Борисов разрушиха къщата му в Харманли с минохвъргачен огън и го убиха? Ще бъде ли възобновено предварителното производство за използване на прекомерна сила от страна на полицаите? За мен това е тестът за оценяване на Главния прокурор Сотир Цацаров!

 27. Главният циркаджия СтаниШЕФ извади от цилиндъра пиленцето Цацаров и каза: сложи в везните “достойни прокурори” и той го направи. Някой се оплака, че не честно. Тогава наредиха Конституционния съд да не приема оплаквания защото са вредни за БКП/БСП. Извинявайте, няма такива в участници в изборите. Има само Коалиция за България, без мислещите българи.

 28. Преди Б.Б. беше батмана, сега е Цацаров !

  Театъра продължава !

 29. Цацарката е безгласна буква – послушко, поставен, за да изпълни определени поръчки на комунягите. Човек трябва да е предубеден или пълен идиот, за да повярва в цирка с бюлетините от Костинброд. Не се заблуждавайте – никой не му се умилква – лигавенето е за пред публиката. На наивниците трябва да се внуши, че имат безстрашен, принципен и неподкупен главен прокурор (поредният “ревиЗоро”), който от тук натам ще громи престъпната олигархия и корумпираните политици и ще въздава справедливост.
  Проведените предизборно активни мероприятия плавно ще затихнат, а късопаметното “мъдро” природонаселение ще се кротне пред салатката и пърцуцата до следващото организирано зрелище.
  Прав си БИЛИ. За съжаление!

 30. И аз да се наредя, да не съм по-улав от другите!
  Посвещавам на Сотир Цацаров с големите „честни сини очи“ –
  единственият „раздействал се“ прокурор по времето на прехода
  и като така превърнал се в стълб на стабилността за независимостта на България.

  СТО ГЛАМАВИ ЛЪЖИ
  (Програма на експертното правителство)

  Сто гламави лъжи. Програма на ДС
  в сто калпави глави – вони, та чак смърди
  – кенеф на БСП.
  О, само искат власт и обещават те…
  Народецът се моли,
  БСП, народецът се моли! Страсти и неволи
  Ще хвърлят утре върху тях
  булото на срам и грях.
  Народецът се моли,
  БСП, народецът се моли….
  О, само искат власт и обещават те
  в сто гламави лъжи – програма на ДС.

  Да ме прощава П. К. Яворов, ама в борбата с лакти правила няма!

 31. В бързината да се вредя и аз съм испуснал да постна последната строфа от стихотворението, за което най-смирено и коленопреклонно се извинявам на Цацаров. Ето я и нея:

  Вони та чак смърди! Лъжи на БКП.

 32. Г-н Инджев, моля да поукротите г-н Румен Бърцов. Не за друго, ама цапа. Поздрави!

 33. Георги, не се тревожете за здравето на ГЕРБ. Той не е проект на кукловодите от БКП/ДС за еднократна употреба като НДСВ, а дългосрочно начинание. Замисълът е политическото пространство до голяма степен да се покрива от фалшивото ляво (БСП) и фалшивото дясно (ГЕРБ), като на всеки четири години едното идва да “спасява” българския народ от другото. Имитация на двуполюсен модел, в който за цвят има и удобни националисти. Така че спете спокойно: Цецко ще бъде напълно реабилитиран и вероятно дори в парламента ще седи, защото без него на Бойко там ще му е скучно.

 34. @ПАВЕЛ ТИНКОВ
  Така е! Не е за вярване, че печени журналисти като Иван Бакалов все-още го възприемат като чиста монета.

 35. Иван Бакалов е от групата на полезните идиоти по определението на Ленин.Нищо ново под слънцето.

 36. БИЛИ, вие ,както се вижда от коментара ви,нямате нужда от анализ на тиранията в Путрус.
  БКП(БСП) не харесва ГЕРБ, а какво ли могат да кажат другарите за ТИРАНА Путин.
  -Борисов е диктатор , автократ . Само БКП(БСП) можела да върне демокрацията(на която винаги са били антипод) , това словоблудстваха до преди една седмица другарите.
  Критиките срещу ГЕРБ отправени от БКП(БСП), макар и да имат някакво основание, не могат да скрият противоречието, в което са изпаднали другарите, като хулят българският авторитаризъм(?!), но харесват(защо ли?) путинската тирания, и я сочат ,като пример за подражание. Скоро авторитаризъма(?!), по предложение на БКП(БСП) може да се замени от ПУТИраНия.

 37. Най ме боли от това,че Путлер си реди пъзела и си разиграва марионетките в България без никаква съпротива.Лош прогностичен признак .

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.