Промосковитет

Снимка: Преса

Червена точка и надпис ” препоръчва се на възрастни над 18 години с право да гласуват”  заслужава горната еротична снимка от времето, когато популистите Борисов и Сидеров си общуваха в стила на Брежнев и Живков- в интимна близост и в поза (почти) “уста в уста”.

Това, че двамата после се скараха и близостта им изстина, прераствайки в скандални отношения, е класика за много разтурени семейства.

Хубаво е обаче доведените деца на брака по сметка между ГЕРБ и “Атака”, каквито са техните поддръжници и избиратели, да знаят и да помнят защо се оказаха в положението на копелета, отритнати от партньорите Борисов и Сидеров- те искаха от тях да слушкат и да обичат “мама и тате”, а после започнаха да ги насъскват взаимно. Днес двамата хладнокръвно лъжат, че не са се обичали. Страстта, бликаща в погледите им, ги опровергава категорично, но това едва ли топли душите на травмираните им електорални отрочета.

Това , че “Атака” изневери на ГЕРБ и си легна с БСП в НС ( Народната спалня) не променя с нищо факта на рецидивизма в политическия карамбол. Че няма значение кой с кого си ляга в това НС се видя  отново при колективното изнасилване на антиевропейския мораториум върху собствеността на земята от тройката “Атака”, ГЕРБ и БСП- акт, определян вече като “грешка” от двете по-големи партии, участвали в неприличното деяние.

Методът “проба-грешка” в интимните политически отношения би могъл да се приеме като обикновен секс, ако обаче не ставаше дума за пари…Защото платеният секс си е жива проституция.

Снимка: Преса

10 мнения за “Промосковитет”

 1. Г-н Инжев, вие нищо не пишете в книгата си “Премиер на (Нъ)РъБъ” по въпроса – защо се скараха Сидеров и Борисов, а това е един от основните моменти в управлението на ГЕРБ!
  Защо сте го пропуснали този момент???
  Бихте ли попълнили този пропуск в книгата си?
  Информирайте ни – кога и къде бихте го попълнили!

 2. Насам, в Задунайска губерния, е доста особена платената услуга: четирима групово се сношават/ГЕРБ, БСП, ДПС и “Атака”/, а Войо Путин плаща!

 3. Може ли това правителство да бъде свалено за 3 дни ?
  Може !
  Като се обяви обща стачка на будните граждани!Спира транспорта , мините , частните предприемачи освобождават за дни работниците си за участие в обща национална стачка!
  Блокиране на парламент и министерски съвет!

  Ще се случи ли това ?
  Не !
  Следва въпросът …защо ?
  Защо правителството на мафията продължава да определя нашето бъдеще, нагло и безцеремонно ,а ние нямаме решителни действия да го отстраним ?

 4. Напоследък си мисля, че пророчеството на маите се сбъдна, наистина настъпи краят на света – на нормалния свят. Общественото пространство се насели от всякакви чудовища с библейски размери. Извънземни ли са, рептили ли са или обикновени идиоти, не съм категорична, но виждам, че ни се натресоха почти изведнъж, за сметка на това трайно. Погледни ги тия двамата, па ако имаш още нерви, погледай Пеевски и майка, Блъсковци, Шаренковици, Цвъчковци, Цецки, Мецки, Чукаловци – и хич не питай какво още трябва да значи КРАЙ на света. В метлата ми е спасението, ако не друго поне мога да седна на нея и космос широк…

 5. Позорището, което сътвориха за пореден път с мораториума показва, че това котило няма нищо общо с политически партии, а са просто бизнес общности. За съжаление българите са изпратили в НС твърде прости и безскрупулни типове.

 6. Към до И.Инджев:

  Посипвам си главата главата с пепел от вестници за всички пропуски в рамките на една книга, която няма претенцията за изчерпателност по никой казус или тема от проследения в нея период.

 7. @До И.Инжев
  Като разхвърлях боб, люти чушки и чесън, пророчеството ме светна, че са се скарали за “едни пари”. Герберите въведиха правилото, че парите /от партийната субсидия/ следват депутата. При това положение бая депутати от разни маломерни групи се прикаламисаха към ГЕРБ /включая и девойката на снимката горе/, даде им се една част от парите на ръка и се яви класическият образ на “пито-платено”. Е, верно че за някои “пито” си е константа.Имам подозрение, че с напушването също бележат напредък.

 8. Заглавието е гениално попадение… право в десетката! Да-а, до там води безразборността и когато не си подбираш връзките се оказваш “в едно легло” с Атака. Едновременно с това, заглавието подсказва и кой те е натикал в това положение- Москва. Но най-хубавото е (ако изобщо в нашата днешна българска политическа ситуация може да има нещо хубаво), че и най-заслепените привърженици на Герб в Реформаторския блок, а и извън него, които се смятат за демократи, трябва вече да са разбрали колко нелепа е мантрата, че Герб е по-малкото зло и че е “по-добре бате Бойко, отколкото крадливите социалисти”. Изборът между лошо и по-лошо не е никакъв избор, уви.

 9. Снимката е “fake”.

  В “Преса” ще трябва да си намерят хора, които разбират повече от “Photoshop”.

  Иначе – въобще не ми е интересно, къде и как се целуват туморите на БКП.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.