Александър Симов и Николай Бареков: борба и единство на еднаквостите

В търсене на някаква позиция на БСП относно убийствената за другарите симпатизанти новина за поканата на партийния емисар Драгомир Стойнев към американците да осквернят свещената съветска централа в „Козлодуй”, попаднах на исторически важна позиция на очерталия се напоследък като телевизионен говорител на партията, гастролиращия по всички телевизии Александър Симов.

По подобие на Николай Бареков, който се беше превърнал в телевизионен говорител на ГЕРБ и лично на премиера Борисов, журналистът от в. Дума” Александър Симов прелива от телевизионния ефир с мнение по всички въпроси и особено по онези, по които партията и нейните вождове удобно мълчат от неудобство. Тогава на помощ им идва вездесъщият Симов, капацитет от последна инстанция.

Невидим механизъм го пуска по всевъзможни тв канали:ден след ден, седмица след седмица. Така се произвежда нова медийна петолъчка!

Засега в интернет ( във в.„Дума” няма и дума по въпроса )меродавният неофициален говорител на властта Симов запълни и днес мълчанието на партията по казуса с поканата към американците да ни строят ядрен реактор с важна констатация: „разходил се” ( както се изразява) из блога на Иво Инджев и установил, че Иво Инджев не си е променил позицията против ядрената енергетика в България.Симов обаче е недоволен от принципната позиция на Иво Инджев, която ( от него да мине, признава все пак за принципна) не му е достатъчно яростна (както неговата подкрепа за АЕЦ „Белене”).

Партийното съобщение на партийния говорител по неудобната тема за соцофертата към американците информира също читателите си в интернет, че Иво Инджев громи в блога си Мартин Карбовски. Адвокатствайки на своя отечественофронтовски съмишленик Карбовски, др. Симов обаче спестява на своята аудитория факта, че Иво Инджев също така „громи” и Николай Бареков, когото Карбовски без да иска заклеймява, заклеймявайки всички, които сега щели да се зарадват на офертата към „Уестингахаус”- Бареков прави тъкмо това в нарочна декларация, в която слави правилното решение на правителството да се сложи на американците ( този път).

Така неофициалните говорители на две поредни правителства, Бареков и Симов, показаха отново, че се допълват: Бареков хвали правителството за поклона пред САЩ, а Симов громи това отклонение от антиамериканизма( и дори се цупи на своите другари), но спестява истината за Бареков.

Един типичен „симбиоз”!

Р.S. Колегата Найо Тицин напусна днес студиото на БиТиВи като протест срещу агресията на поканен фашизоид. Фашизоидът и антифашистът Симов ( участник в хулиганска агитка на 9 януари 2011 г. с цел проваляне на законен митинг за демонтирането на съветския паметник в центъра на София) обаче нямаха нищо против да са рамо до рамо в студиото на гостоприемната телевизия, както БСП, ДПС и „Атака” са в парламента.

13 мнения за “Александър Симов и Николай Бареков: борба и единство на еднаквостите”

 1. 8 Cent – това не нов рап певец, а стойността на един киловатчас на последното поколение фотоволтаици, които по-умните държави започват да си изграждат още през 2014 г. Къде сме ние? Червените другари приемат комисиони и в щатски долари.

 2. Прави ми впечатление, че напоследък т.н. “независими” и “частни” ТВ медии широко са отворили вратите си за “изявите” на редица знайни и незнайни идеолози на национал-социализма, ксенофобията, расовата омраза и т.н., като водещите на тези предавания вместо да ги заклеймяват, нескрито се съгласяват с тях. Тъй като това са и противоконституционни прояви, на зная защо съответните държавни органи и СЕМ не предприемат никакви мерки спрямо тези прояви. Същото се отнася и спрямо пълното мълчание и бездействие на органите на власта спрямо незаконните действия на “ордите” на Расате и измислената му “имагинерна” партия за “въдворяване” на ред в държавата (по неговите “виждания и критерии”).

 3. БСП е решена на всяка цена да прокара безумните проекти Южен Поток и АЕЦ-Белене. Нейният глашатай Драгомир Стойнев беше изпратен във САЩ с единствената цел да обслужи руския интерес, като заблуди наивните американци, че България предлага равни възможности за инвестиции както на Русия така и на САЩ. В момента няма подписани договори както за руските проекти така и за проектите услужливо предложени от Стойнев на американците, така че разтягането на енергийни локуми е много изгодно за нелигитимното правителство но Орешарски. В един момент в който другарите получат сигнал от Москва ще бъдат забравени всички предложения на Стойнев отвъд океана и ще се премине към нова Соболева акция за съюз със СССР… пардон Русия, Евразийския Съюз или Таможния съюз каквото ви харесва.

 4. Това момченце в червена ( до скоро ) и синя (от скоро) блузка толкова е дразнещо. Хайде да му нацапаме нослето с червено, да си представим, че сега е Великден, да му намажем дупенцето с червено яйце, да го цункаме по бузките червени, да го боцнем с червено перце по пръстчето и да му тръгне червената кръвчица, че да я изследваме как са й червените кръвни телца. Пърди ми се – Симов, заеми позиция с нос насреща!

 5. До МИРОСЛАВ ГЕОРГИЕВ:
  Абсолютно прав сте! Разумното близко бъдеще на световната енергетика, с отговорност към идните поколения (поне докато не бъде овладяна водородната или друга революционна технология) е изцяло на страната на ВЕИ!
  Няма по-вредна, опасна, скъпа в дългосрочен план, по-престъпна, по-идиотска система за производство на електроенергия от тази на ПАРОЦЕНТРАЛИТЕ, ПОЛЗВАЩИ ТОПЛИНАТА, ОТДЕЛЯЩА СЕ ПРИ ВЕРИЖНИЯ ЯДРЕН РАЗПАД НА УРАН!
  По тази причина, за всеки разумен, честен и непредубеден човек е без значение дали “атомния реактор” е руски, американски, френски или патагонски!
  НЕ НА УРАНОВАТА ЕНЕРГЕТИКА!!!

 6. Извинявам се !
  Позволявам си следния коментар извън темата !То не се издържа тази наглост по студията !

  Е … а сега накъде ? И как да преодолеем унижението ?

  Подходът ми ,що се отнася до държавата в която съм се родил и живея, винаги е бил песимистичен !Един здравословен песимизъм винаги е по–добър от напразните илюзии!Вековната бедност по тази земя , е сътворила трайна душевна мизерия и тесногръдие !Днес е видимо , модерните и представители(на душевната мизерия ) са станишевците ….. о и колко много са още разновидностите им, като започнеш ….. няма край да ги изброиш !

  Нашата история е като на трите жени държани в плен 30 години в Лондон , като роби, от мъж и жена по възрастни от тях !За 30 год не са намерили възможност или не са имали смелост или не са искали да ги цапнат по главата и да приключат !С тези комунисти в държавата като нищо ще надхвърлим 100 години комунистически експерименти , полят с обилно търпение и овчедушие !
  И днес една шепа подлеци си разиграват коня както искат за наша сметка !Аномалиите в тази държава са правило ,за да живеем всички ние потърпевшите без правила и право!
  Усещаме много горчилка , нали !Преди седмица пуснаха милицията си !Днес ще ви обработват платените им лъжци !Да пречупват още и още народът си за да го владеят и унижават !Днес политика няма , политиката ако я е имало свърши ! Залогът са парите им , свободата им , като кучета с обратна захапка са се вкопчили !

  Преди месец, в началото , изказах мнение , че студентите ще се нуждаят от масова подкрепа , както от преподавателите си , така и от всички слоеве на населението , но за съжаление няма да я получат !Затова изказах мнение , че за предприемчивите и способни хора е по-добре да напуснат страната, за да не пропиляват способностите си !
  Тогава ме нападнаха инж.инж.инж Симеонов и госпожа АХ , с обидни думи без да ме познават.

  С края на протестната вълна , ще стане ясно , че държавата е вече окончателно купена !
  Ще се окаже , че населението се помещава в частна собственост и трябва да мирува и да е благодарно !Българска Европейска Бананова Република – БЕБР!

  Изход има!

  1.Днес всеки способен с амбиции не бива да чака !Тук чистият ви патриотизмът ще е безполезен , защото и патриотизмът е партии, пари , власт !Няма нищо чисто и свято !Животът , правата , трудът …. не се ценят !Качествено организираните държави дават качество на живот , спокойствие и смисъл , нещо което тукашните некадърни политици не могат да изградят !

  2.За оставащите тук позастарели борци , правете си разходки сред природата , хранете се здравословно , не гледайте ТВ , а Волгин, Симов,Райчев, Жаблянов са противопоказно инфарктни ! Вечер се прибирайте рано , за да не ви засекат патрулите на примитивните демони , тези който бяха и на митинга им да подкрепят правителството на Стефан .(един от митингуващите подкрепяше Стефан , защото вероятно си мислеше , че като е в София , подкрепя Стефан Софиянски – нещо му е останало в главата от преди години , ако си в Попово – подкрeпяй Попов )

  3.Тези които имат прилични доходи и оцеляват , мислете философски !Животът е броени дни , дишайте дълбоко, радвайте се на семейството , на малките лични успехи !
  Нищо не е загубено ,може и да дочакате , бананите един ден ще свършат и ще дойде новият Желю Желев да направи “прехода “, към …….новата лъжа !

  4.Само, че преди 1.2.3. нека опитаме отново да изметем тази власт !

  Държавата изненадващо изпада в още една институционална криза , без президент е !
  И без това на президента му искат оставката платените клакьори !
  Нека я подаде заедно с вицепрезидента и обяви че оглавява вълната от недоволство !
  И без това е бита карта дори и в президентството, поне да прояви иновационно мислене!Само една мека гражданска война-революция може да промени по-основно нещата, днешната власт нито е способна нито има интерес да промени играта си !
  Президента -позната политическа фигура с личен вот, способна да обедини компромисно едно политическо движение за сваляне на тази власт !
  Обявява политическите си приоритети и призовава еднакво мислещите да го подкрепят , независимо от партийните си пристрастия!
  Започва организация по всички фронтове , вътрешна и международна, недоволството на хората намира най-накрая политическо представителство и водач !
  Формулират се малък брой ясни близки приоритети !
  Формулира се философия за дългосрочна политика и цели !

  Дали ще се случи 4 ?
  Не !
  Но 1,2 3 … ще се случат !

 7. Радвам се,че Найо Тицин напусна студиото!Какво си въобразяват някои журналисти?Да спориш с прасе-ще те овъргаля в калта и накрая ще си отидеш окалян и разочарован,а прасето ще прелива от кал и щастие!

 8. Такъв тюрлю гювеч забъркват телевизиите, че не са за гледане.А Симов е от най-гадните проводници на лъжите.Толкова е смешен завоя към Амерка, че два ли някой ще повярва, освен ако не следва след това – рестарт на Белене.И така хем американски хем 2 руски реактора.Явно много са закъсали го закъсали БСП, ДПС и олигарсите зад тях, че им трябват мегаломански проекти за крадене в милиарди. Европейските пари стават трудно достъпни.Но все още се чудя, как европейските социалисти си избраха Станишев за шеф, освен ако не е далавера.И дали ако е така няма да им струва скъпо на изборите през май.Крайнодесмите в Европа отсвириха Атака.Чакам това да стане и с БСП.Браво на украинците.

 9. Не се заблуждавайте от приказките на Стойнев. Ако си спомняте, АЕЦ Белене бе рестартиран без обществена поръчка. Тоест е незаконен и атакуем.

  Сега всичко ще е законно. Ще има международен конкурс, или търг, с участието на Уестингхаус, евентуално канадците с Канду. И разбира се, руския боклук на Атомстрой. Познайте от един път кой ще даде най-ниска цена и естествено ще получи законна обществена поръчка за строеж на АЕЦ.

 10. И аз гледах интервюто на Найо Тицин и оново продажно нищожество А.Симов -от всякъде му лицеше,че е готов и свирка /с гълтане/ да направи на който му плати – беше противна низост и гнус. Потрес е да го гледа човек…чудя се, как не плюе на себе си, като се види в огледало

 11. Гледаме разни журналистчета как се навеждат. Гледаме разни политически мушмороци как се навеждат. И се питаме:защо? Единственият отговор е, че изпитват удоволствие. Това е невероятно!Да се хванеш с две ръце за палците на краката и… хайде-е-е. Такива са и Волгин, и Симов,и Райчев, и Жаблянов, и Дърева, и Бареков… И много други – особено от политическата ни върхушка. Изобщо България се оказа страната на навеждащите се политици и журналисти (а и не само). Както и да я погледнеш, наведена страна. И си играем с тези – навеждащите се на мирно протестиране?!?

 12. Мога да прегледам Симов безплатно. Вероятно има комунистическа промяна на личността.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.