Владимир Илич Бареков

 

BNews.bg

Бареков прави отворен съюз, не затворена партия

 

Позната ли ви е тази поза?

Ако имате спомен от СССР, НРБ, статуите и пропагандните картини на Ленин, няма как тази гледка на устремения към бъдещето вожд да не ви напомня за световната революция и нейния кървав пророк Владимир Улянов.

Малка подробност е, че в случая става дума за реплика на Ленин в лицето на Бареков. Липсва му само каскета!

IlichBarekov

 

31 мнения за “Владимир Илич Бареков”

 1. И вестник “Правда” навит на руло в ръката.

 2. Къскет може да му потрябва.Искали да кръстят улица на Бареков в с. Забърдо.Може и селски кмет да го направят.

 3. Г-н Инджев, преди време имаше площади, булеварди и др. носещи името на Ленин, а от днес вече преживе има улица, на името на съвременния вожд Николай Бареков, засега само в село Забърдо, очаквайте след време и в други села и градове!
  Справка – предаването на Милен Цветков.

 4. Барьекав и цензура – близнецьI братья!

 5. Каскетът му е генетично имплантиран- на него и на началниците му. Като малко момче чувах старците антикомунисти из махалата, (по-късно разбрах кой бил бранник, кой николапетковист, кой социалдемократ) да казват “каскетлиите” и “мандраджиите” за комунягите. Та каскетлия си е този ребят и вече е подложил каскета си пред една бездънна каса на ул. НЕЗАБРАВКА. Там изобщо не забравят да се отблагодарят, не съвсем безкористно обаче, срещу известни услуги, а не ги ли свършиш…очень плохо, я вижте о Бозе Почившия Кирил…

 6. Г-н Инджев, защо си цапате още перото с Бай Ряков?
  Той е отдавна ясен на читателите Ви.

  Молбата ми е да споделите мнението си за спама, появил се във Фейсбук относно шистовите “изпълнения” в Румъния. Поредна партенка ли е това, или наистина нещо съмнително се случва?
  Прилагам линк от блога на Стаматова (не я познавам), където нещата силно ми намирисват, но знае ли човек…

  Предварително благодаря.

  http://stamatovia.blog.bg/novini/2013/12/09/na-fokus-shistovata-revoliuciia.1217005?fb_action_ids=10201157764326514&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B701349513221932%5D&action_type_map=%5B%22og.likes%22%5D&action_

 7. Слабички му са ПР-ите на Дудука! За толкова пари / поне онези, за които признава особата/ да направят само един копи-пейс! Слабо, много слабо!

 8. @КРАСИМИР ВЕЛИКОВ
  А защо искате г-н Инджев да си “цапа” перото с “коментарите” на най-големия “експерт” по проучването и добива на шистов газ stamdtovia(интересно защо е непозната за Вас)? Не им берете грижите на САЩ и Румъния, а помислете какво губим ние българите от шистовата политика на сегашното и предишното правителство!

 9. До КРАСИМИР ВЕЛИКОВ:
  Мислех си, че “зелената” секция на червените неграмотници, след оценката на тов. Путин за “закъснялата шистова революция”, са кандисали с простотиите си, но явно съм се лъгал. Спрете се бе, хора! Тези опорни точки не са за аудиторията на този блог. Ставате смешни също като идиотските псевдо-научно-технически плашила, които размахвате.
  Какъв сте по образование и професия, г-н ВЕЛИКОВ? Може би геолог или геофизик, сеизмолог, някакъв специалист по минно или сондажно дело, химик-инженер, петро-химик или някакъв друг от сорта? Ако ли не – дерзайте в собственото си поприще и оставете шистовия газ на специалистите. Хайде, дето казва Е. Мутафов, “Всеки в своята леха”.
  Ако пък имате за цел да мътите мозъци, хващайте пътя на Бареков – тук не е Забърдо!

 10. Като е за ленинското чучело (оригинала) и как да се избавим от него, я вместо малка нощна музика да чуем някои моменти от програмата на украинската ПАРТИЯ СВОБОДА с лидер Олег Тягнибок:

  Запретить коммунистическую идеологию как человеконенавистническую, которая причинила непоправимый вред украинскому народу.

  Признание факта оккупации Украины большевистской Россией в 1918—1991 годах.
  Публичный судебный процесс над коммунизмом.
  Ликвидация всех имперско-большевистских символов.
  Официальное признание, извинение и компенсации [от России] за геноцид украинской нации.

  Компенсации [от России] наследникам репрессированных украинцев.

  Создание Балто-Черноморской геополитической дуги (между Европой и Россией).

  Визовый режим с Россией.

  Двухсторонние соглашения с США и Великобританией об их военной помощи в случае вооружённой агрессии против Украины.

 11. Трябва нов коалиционен партньор на БСП/ДПС вместо дискредитираната Атака и лидерите й. Бареков може да бъде, и ще баде използван, като нов проект/партия притегателен за електората на атака и разните неуспели да се класират в НС националисти. Волен може да го присъединят в последствие. Очевидна е целта му да влезе на мястото на Атака и да играе ролята на новия балансьор. Показателно е кои медии и кои състави са му подгряваща група на митингите и мажоретки. Все са твърди поддръжници на БСП, като Робева напр. Интересно е кой и кои му плащат кампанията. Защото отделяните до момента средства за кампанията му са очевидно повече от тези на преминалите 1% бариера партии и имащи устойчив електорат. Съвсем очевидно е чий проект е Бареков.

 12. На тов. Ленин знаем каква му беше съдбата. Някой казват – сифилистик бил, други – Сталин лекичко го поотровил. Факт обаче е, че Ленин, а и половината ЦК около него рано-рано поеха към небитието. Каква обаче ще е съдбата на тоз наежен пуяк горе, дето като патрона си тъй бодро е напънал трибуната изотзад – не знам. Но едно е сигурно – поживьом, увидим. Живот и здраве!

 13. Гнус ме е да го гледам това мекотело.

 14. По повод шистовия газ господата инж.Симеонов и Павел Тинков меко казано,малко се излагат.Иначе съм забелязъл,че винаги сте на правилната позиция,от гледна точка на И.Инджев и моя(скромно казано).Но за изложенето в stamatovia за газът(и много други филми в Гугъл по въпроса)мисля,че няма шега.Работата е много сериозна господа!Не се правете на много умни или оригинални.Погледнете сериозно на тези неща.Казвате да не ги мислим Щатите и Румъния,а не така!Щатите-може(но жалко и за тях,малко ли приятели имаме вече там),но Румъния не.За съжаление там май ги разгониха,доколкото се разбира от филмчето накрая и ще дупчат,което е много лошо.Румъния ни е под носа.А и те и ние и Европа като цяло не сме Щатите като територия.Пораженията за природата тук ще са огромни и непоправими.С цялото ми уважение към И.Инджев,не мога да разбера защо постоянно подкрепя идеята да сме проучили дали имаме шистов газ?И какво от това,ако имаме?Самото проучване дали имаме е вече опасно и с големи поражения.Не мисля,че трябва да сме геолози,та да разберем от толкова много док.филми и доклади,че това е неудачен и вреден метод.Не бих искал да ми се засегнат споменатите имена,но мисля,че тези неща се усещат от вътре и по интуиция!

 15. Върви непрекъснатата нишка Боков/Топенчаров/Бареков – като специални въжеиграчи и акробати с истината, лъжите и дезинформацията на вечния отдел за Пропаганда и Агитация.

 16. Сънувах, че Станишев след като се препоръчва за спасител на България и роден украинец, е възприел горната програма на Олег Тягнибок от Киев:
  1. Да се признае комунистическата идеология като човеконенавистна, която е причинила непоправими вреди на българския народ.
  2. Да се признае окупацията на България от наемниците на болшевишката партия на СССР от 1945 до 1989 г.
  3. Публичен съдебен процес над комунистите.
  4. Ликвидация на всякакви империалистичестки-болшевишки символи.
  5. Официално признание, извинение и компенсация от наследниците на СССР в Кремъл за масовото клане на българския народ.
  6. Компенсацията да се изплати на наследниците на репресираните.

  Това е само сън, след като чета новините. Някой да не си помисли по-лошо.

 17. До КРАСИМИР ВЕЛИКОВ,
  Докато още се чудите за ползите от шистовия газ, ще Ви посоча само няколко данни.
  В САЩ предсрочно затварят ядрени централи заради евтиния газ.Същото се отнася и за ТЕЦ.От 2017 г САЩ обмислят износ на втечнен газ.В края на октомври президентът Владимир Путин почти официално призна, че „шистовата революция”, за която мнозина експерти приказват отдавна, вече е реалност. Все повече държави внедряват новите технологии за добиване и преработка на газ… През 2011 година по съществуващите данни обемът на добивания шистов газ в САЩ достигна 214 млрд. куб. м.В края на краищата „Газпром” бе принуден да признае, че през 2012 г. според анализа по една методика добивът на газ е намалял с 10,2%, а по друга – дори с 37%. Подир спадналите печалби рухнаха и дивидентите. А най-печалното е, че капитализацията на „Газпром” се смъкна под сто милиарда долара, макар че преди няколко години Милер твърдеше, че компанията ще струва трилион. Къде се дяна досегашната печалба? Преди всичко парите потънаха в тръбата. При това в прекия смисъл. Това неудържимо строене на експортни магистрали е твърде лекомислено.Благодарение на шистовата революция много страни започват собствен добив на шистов газ.Евтиния газ в САЩ поевтини стоманодобива драстично и не само.А сега си направете изводите.Пред фактите и Путин настоява за шистов добив.

 18. Към М.МARINOV:
  И как така усещате “от вътре и по интуиция”, че “пораженията за природата тук ще са огромни и непоправими”? Ами че, дайте тогава да закрием ВУЗ и разните там БАН и прочие институти и да я караме без знания и опит – по интуиция! Казвате: “Не мисля, че трябва да сме геолози…” На мнение съм, че изобщо не мислите – карате я по интуиция, ще рече – Партията Ви спуска опорните точки /в т.ч. “док. филми и доклади”/ за “неудачния и вреден метод”, а на Вас остава само по усещане от вътре и по интуиция да следвата “правата линия”. Защо Ви е да сте геолог, инженер или друг някакъв учил специалист, а и да мислите на всичко отгоре? Вместо Вас мислят “експертите” Станишев, Доган, Р.Овч. и Мишо Шамара!
  Въпросните “док. филми и доклади” драги са толкова псевдонаучна, нескопосана и тъпа пропаганда, че само невежата ви, полуграмотна партийна маса може да им се върже. То и за тази маса са предназначени, я! Само, че не знам защо се тикате в този блог, вместо да се хванете с ВЕЛИКОВ за ръчички и да запрашите към Забърдо?

 19. Господа, мирише на приятелски огън, а и не попитах вас, а г-н Инджев. 🙂
  Направих го не за да се заяждам, а защото ми липсва надеждна информация за случващото се. Търся я тук, понеже имам доверие на перото му.

  Преди време писах за “Шистите и глистите” в сайта си, и ако темата търпи развитие, независимо от посоката му, бих искал да съм надеждно информиран. Предполагам, че и с вас е така.

  Г-н Тинков, ето размислите и страстите ми по темата – на Вас оставам пастите. Няма нужда да ми се извинявате. 🙂

  http://hiperturshia.com/%D0%93%D0%90%D0%97%D0%9E%D0%92%D0%98%D0%A2%D0%95+%D0%A8%D0%98%D0%A1%D0%A2%D0%98+%D0%98+%D0%91%D0%AA%D0%9B%D0%93%D0%90%D0%A0%D0%A1%D0%9A%D0%98%D0%A2%D0%95+%D0%93%D0%9B%D0%98%D0%A1%D0%A2%D0%98-112.html

 20. Ами нали и аз за това пиша!
  Художниците да рисуват картини.
  Поетите да пишат стихове.
  Композиторите да творят музика.
  Геолозите и инженер-химиците да усвояват богатствата на земните недра.
  А ЛЕКАРИТЕ ДА СИ ГЛЕДАТ ГЛИСТИТЕ!
  По тези съображения и по ред други причини съм привърженик на меритокрацията!
  Времето на енциклопедистите е безвъзвратно отминало /трябва ли да обяснявам защо?/. Какво значи да сте надеждно информиран? Нивото на информираност е в пряка зависимост от нивото на компетентност. Когато си купувате “плазма”, последно поколение, държите ли да сте надеждно информиран относно устройството й за разлика от това на ламповия радиоприемник? Когато се подлагате на сърдечна операция, държите ли да сте надеждно информиран относно ползваните оперативни технологии и техники? Когато “чатите” с Вашия РС, информиран ли сте относно принципа, на който е изграден и функционира един най-елементарен чип?
  Разбирате ли какво Ви намеквам?
  Не е нормално аналфабет в областта на математиката да има претенциите да бъде пълноценно и надеждно информиран относно теорията на Айнщайн!
  Как да Ви открехна по темата за шистовия газ, като са Ви чужди елементарни неща, като например в колко алотропни форми съществува сярата или в коя своя валентност участва кобалтът в съединението карбонатотетраминкобалтинитрат?
  Как да Ви информирам надеждно, че не може да съществува технологичен процес, в който да участват 100, 300 или 500 химични съединения? За мен това е очевидно и аксиоматично! А за Вас?
  Виж, комунягите са друго нещо! Те са пенкилер. Те са винаги надеждно информирани и компетентни по ВСИЧКИ ВЪПРОСИ! При това, за целта не е необходимо да преминат някаква специална подготовка /достатъчен е в краен случай РАБФАК/, нито да натрупват допълнително познания и опит /виж Сергей Станишев, Мишо Шамара и пр/! Това е така, защото тяхната ПАРТИЯ се грижи да мисли вместо тях и да ги информира надеждно, чрез своевременни опорни точки /и док.филмчета за глистите/,относно ПРАВИЛНАТА позиция по всички въпроси.
  Като Ви информирам надеждно, г-н ВЕЛИКОВ, по пропагандните похвати на единствено правилната Партия се сещам, че и тов. Ленин беше казал нещо от рода на: “Идеологията на комунизма е вярна, защото е велика!” Или обратното – не си спомням точно.
  Спомням си и друго – как “Партията” надеждно ни информира, какъв шпионин, предател и престъпник е Трайчо Костов и десетки хиляди надеждно информирани екзалтирано крещяха по улици и площади “СМЪРТ!!!” После “Партията” съвсем правилно го обеси и после… отново надеждно ни информира и ние взехме информираното, правилно решение да кръстим софийски булевард на името на Трайчо Костов!
  Та, така стоят нещата, драги ми ВЕЛИКОВ, с интуицията, която Ви идва от вътре!
  По мое мнение изявите на специалистите-енциклопедисти по “Шистите и глистите” са с твърде съмнително качество. Най-добре е специалистите по глистите да не се произнасят по темата за шистите! И обратно.

 21. Апропо, какво висше беше завършил тов. Ленин? В коя област беше натрупвал знания и опит? По какво беше специалист? В кое поприще беше доказал експертните си качества?
  Правилно! Не му е било нужно! Защото е бил професионалин революционер!Защото като болшеник е бил НАДЕЖДНО ИНФОРМИРАН по всички въпроси!
  🙂

 22. Към nemo:
  Точно това е…За съжаление не успях да копирам паралела, който правите.Бих го добавил към моя текст.

 23. За да разберем има ли и колко, шистов газ в България са необходими само 4 /четири/ сондажа!

 24. Много добър шарж. С единствената разлика, че между двете персони няма база за сравнение. Единият е влязъл в историята като гений, а другият може да влезе най-много в някоя сводка на ДС или КГБ като куция кон, който е прецакал нещата. Да не говорим за алчността и безпринципността на този смотаняк.

 25. Бареков е вредно “явление” в българската политика най-вече с това, че неговият тип агресивно,долно и лъжливо поведение става пример за подражание на младите хора.Надявам се, малко хора да му вярватл

 26. Както чета вашите коментарии,ми става ясно, че той е наистина нов лидер, много сте се изплашили.

 27. ILIANA, никой не трябва да се “плаши” от ЛИДЕРИ, още по-малко от нови!
  Вие , изплашихте ли се вече от него, след като го смятате за “лидер”, при това “нов”???

 28. …и тъй като войнстващото невежество отряза, геолозите като ненужни,
  ще натрапя мнение на геолог,
  при това специалист по метасоматоза (~~миграция на веществата в твърдо състояние; реакция на скала с ратвори и флуиди http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B5%D1%82%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%B7),
  при това с дисертация с експерименти по въпроса и то в МГУ „М.Ломоносов“ (http://istina.msu.ru/workers/1960682/) :
  Га не се учи геология в гимназията просъветски манипулатори АБСОЛЮТНО БЕЗПОЧВЕНО плашат с шистовия газ за да ни натресАт Белене
  “НА ВНИМАНИЕТО НА ЕКОЗАБЛУДЕНИТЕ – непрофесионалисти манипулират и плашат – ето клип с последните най-нови и безвредни технологии за добив на шистов газ: http://www.chimeraenergyusa.com/“.
  Дано да е така, а иначе първата половина на клипа с “чудовищните” замърсявания на водите е много ограничено валидно,единствено ако се работи в приповъхностни пластове, непосредствено под първия водоупорен пласт.
  (У нас перспективните пластове са на дълбочина 1-5 KM) Конкретен пример – около вулканите и т.н. малки интрузии (непробили до повъхността лави) на дълбочина 3-5 km при земтръсна активност се образуват пукнатини. Те се запълват от богато минерализирани разтвори, които при изстиването им се превръщат (кристализират) в рудни или „стерилни“(безрудни) жили. Миграцията на компонентите на тези разтвори (примерно мед, олово, цинк, отровния арсен и т. н.) в околожилната скала в повечето случаи до кристализирането на жилата е от десетки до 100-200 m в зависимост от плътността, порьозността и степента на напукване , при това за десетки-стотици ХИЛЯДИ години!!!
  Масово се мисли, че нефните находища са пещери пълни с нефт – всъщност сондажна ядка от най-богатите находища преставлява камък, миришещ на нафта и леко мазен на пипане !!!
  В дълбочина налягането е огромно и не допуска миграция на каквото и да вкараш през сондажа. Нефтът затова понякога фонтанира, когато сондажа пробие нефтоупорния пласт, който го екранира отгоре. И всичко е валидно за малка площ – затова и нефтените, и газовите, и още повече шистовогазовите находища се експлоатират с мреха от содажи (кой не е виждал гората от „кобилици“ около Долни Дъбник)! Дори при авария на сондажа налягането ще еякулира обратно вкараното на повърхността. Та ако ще и цианкалий да „гньетиш“, около един сондаж може да се замърсии и то на повърхността 1-5 ДЕКАРА!
  Трудно ще е всички сондажи да аварират едновременно, че да „отровят“ България.
  България е отровена от мръсно-червена кремълска пяна, сапунисваща полугънкови безмозъчни повърхности!!!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.