Отговор на въпроса КОЙ

Искате ли най-после отговор на въпроса КОЙ, който тресе България откакто на 14 юни 2013 г. след Христа й натресоха един антихристос на 33 години в ролята на върховен жрец по сигурността, готов да разпъне на кръст всеки противник на петолъчката, узурпирала властта по волята на Третия Рим?

Четете. Четете между редовете мейла на завеждащата „течната дружба” с преродения СССР в невидимата за незрящите покорни българи съветска пета колона Светлана Шаренкова.

Мейлът е от 1 април, но е обратното на лъжата:откровен е както нищо друго, което сте чели по въпроса за истината кой и как командва България.

Ще Ви стане ясно, че Шаренкова има мандат ( от Путин ) да прави от президента на България Георги Първанов „лице на българо-руските отношения”, ( което й било съкратило няколко години от живота), макар да го смята за неотразим егоист, на когото не може да се разсърди.

Писах в блога, че Шаренкова и Първанов наскоро са били приети от могъщия външен министър на Русия Сергей Лавров на частно посещение в навечерието на отприщването на „Южен поток” през територията на проруска България, но като първоизточник на новината, който е забранен за цитиране, така и не „впечатлих”когото и да било в българските медии- а и сред политиците, които уж са големи противници на статуквото, но се пазят да не се позоват на някакъв си блогър и да се окажат в опасна препирня с петата колона.

От страстния мейл на Шаренкова до Кирил Добрев, недолюбвания от Станишев син на бившия вътрешен министър Николай Добрев ( за чиято приятелска псувня Шаренкова жадува постмортем), ще научите как клановете се борят за власт в БСП и че соцвеличия, като Евгений Узунов и Васил Калинов са достойни единствено за презрението на Шаренкова.

Същевременно столичният шеф на БСП Николай Малинов, червеният националист Минчо Минчев и т.н. направо са глупаци и помияри, възнаградени за помиярщината си, защото са подписали писма срещу Герги Първанов в угода на Станишев ( и нищожествата от неговото обкръжение, като Драгомир Стойнев ( „ как му беше името на хасковлията”?), днешен министър на икономиката и енергетиката.

Преди да се насладите на откровенията, каквито, басирам се, не сте чели досега за мафиотизираното в своята черевена омерта задкулисие на българския преход, замислете се още веднъж за това кой дърпа конците на марионетките в България, след като една „неправителствена” Шаренкова стои над българския президент Първанов и се хвали, че го е „направила” лице на отношенията ни с империята, от която и днес сме фатално икономически зависими поради непроменената вече четвърт век инерция на инфраструктурното статукво, създадено от СССР чрез изнасилване на НРБ.

За автентичността на мейла на Шаренкова гарантирам и ще смятам липсата на опити да бъде опроверган за поредното мълчаливо потвърждение на изнесени в ivo.bg факти (апропо,препоръчвам специално на официоза „Дума” да се възползва и да го публикува, защото читателите на русофилското издание имат право да знаят кой е истинският шеф на съветската пета колона и да не се кланят на фалшиви кумири).

De: Светлана Шаренкова <ssharenkova@abv.bg>
Objet: за живота, Кольо и еднолюбците
Date: 1 avril 2013 21:53:36 UTC+2
À: Кирил Добрев <dobrev_k@abv.bg>

Моето мъжко момиче, никак не се шегува:
ако обича – обича, ако ревнува – ревнува.

Аз не умея да бъда толкова категоричен.
Моята строга присъда е моето мъжко момиче.
Това сякаш е писано за мен, Николай и за теб. Поне така го чувствам. А че съм мъжко момиче – знам първо от татко – така ме наричаше, а след това и Николай. Аз мога да ти се карам, да ти се сърдя, да не ти говоря, но те обичам и никога няма да те предам. Ти си част от живота ми и от мен самата, от семейството ми. Аз съм по близка с теб и Марианка отколсото с родната си сестра. И на много неща се уча от теб /от Георги например – нищо не съм научила/. Всичко това – Сергей и Моника едва ли биха разбрали /за съжаление и Георги едва ли може да разбере такива отношения, той е егоист, но с него проблема си е мой – имам непреодолим сантимент към него и като го видя всичко му прощавам, така беше и с Кольо /. С моника и Сергей С. – с тях мога само да се пазаря или търгувам, да се опитвам да правя политика, но те да си излея душата, те не могат да ме унизят, защото не ги уважавам и не са ценност за мен. От теб и от баща ти /колко пъти ме е разплаквал/, пък и от Георги, много повече ме боли или се чувствам унижена, защото сте ми много, много важни, държа на вас и ви ценя и обичам. Защо мислиш така ме разстрои Националния съвет миналата седмица – това, че никой не спомена името ти, мен лично ме обиди и унизи повече, отколкото ако Сергей беше казал, че си некадърник, не ставаш или нещо подобно. Кирил Добрев – синът на Николай Добрев – не може да бъде подминаван в БСП просто така, мълчаливо и нищо да не последва от това. Не може БСП – партията, за която той спаси и си даде живота, да се прави на разсеана. Кирчо, аз трябва да умра на 16 април т.г. – след половин месец, за да си отида на неговата възраст 51 година?! Ти представяш ли си какво означава това!!! Представяш колко несправедливо беше това, че ни остави сами на тази земя, че никога няма да ме/ни напсува, никога няма да ми/ни каже както ти днес ми каза в офиса: Е какво има пак, какво се е случило отново??? /уж дебелокож, сърдит и циничен, но винаги ме усещаше като с радар/ Представяш ли си колко още би могъл да бъде с нас, да ни раздава съвети и ритници, ако не го изяде отвътре болеста наречена политически канибализъм. Аз бях пред истеричен пристъп на Националния съвет и си прегръщах сълзите, като неуравновесена госпоица, затова защото името ти не беше казано – сякаш си прокажен, това беше безумно. Две трети от седящити там дължат кариерата си на Кольо.
А ти се сърдя, че ме въвлече в тази глупост още преди 4 години – няма да забравя пред Московското кметство изведнъж ми каза – искаш ли да те направя депутат – сега съм в силата си и ще направя каквото си искам. Киро няма да стане, – абе ти кажи „да“ и ще стане. Добре опитай – и ме пусна по допирателната да се разправям с Евгени Узунов. А ти не ми вдигаше телефона и ме заряза. Это това ме обиди и унизи. Можеше да кажеш – сгреших – не мога да го направя, а ти не намери смелост да ми го кажеш. Заложи на Стойнев /така ли се казваше хасковлията!?/ Сега съвсем нямах никакво, ама никакво намерение отново да влизам в тази история – ти дойде и попита: мога ли да те предложа за гражд. квота – и дотук. Сергей бел казал, че не ставам за гр.квота, но Сергей говори това, което му изнася, той не е Христос или Буда – с него се спори и налага мнение позиция – нещо което нито видях нито се случи.
Мога да бъда всичко друго, но не и навлек – не съм Вако Калинов, не съм Стойнев, не съм Васил Норин, не съм. Заради Първанов /че го направих леце на българо-руските отношения и си съкратих няколко години от живота/, Станишев ме ме наказ – здраве да е – аз съм повече от убедена в правотата си за Русия. Подписалите писмата с/у Първанов са възнаградени Малинов, Минчо Минчев, Ваня Добрева…/а Малинов и Милен Чакъров го наричат шефе!!!!! – болест, глупост, кариеризъм и помиярщина/.
Със СС и Моника аз гороря като с равни, с Първанов говоря като с по-старши от мен и с уважение. С ЕУ говоря с подигравка.
Наколенки , с-ки и плонжове – не мога да правя – генетически съм обременена – човек без изправен гръбнак не го уважава никой – завещано ми е от Хайтов – „На една удивителна жена, която признавам, че много обичам! Заради силата на нейния характер и нейната, рядка днес, духовна и външна, крехка красота. Такива породи вече не се раждат!“ – това ми написа Николай Хайтов месец преди да си отиде от нас. А той беше чешит, с тежък характер и не си поплюваше. С мен трябва да говориш чесно и без задкулисни помисли, както аз няма да си позволя за замълча или да бъда личемерна.
Всечка щеше да приключи – с напън и скандали и да се оправи с твоята листа. Но това което ми дойде от Стефчо ме извади от разновесие – и съм безсилна да направя каквото и да е и много объркана.

Светлана Шаренкова
Председател на Форум “България – Русия”
тел. +3592 943 46 64, факс: +3592 944 26 26
бул. “Евлоги Георгиев” № 169, ет. 4
1504, гр. София, Република България

41 мнения за “Отговор на въпроса КОЙ”

 1. Чисто човешки ми е жал за нея, тази жена определено е клинично болна.

 2. Не знам как сте се добрал до това, г-н Инджев, но Ви благодаря, че го публикувате. Човешкото падение наистина няма граници. Това нещо Шаренкова не е достойно за представител на човешкия род.
  А на Вас ,съпругата Ви и децата Ви, в навечерието на Бъдни вечер, желая многа здраве, уют и сили.

 3. “Это това ме обиди и унизи.”

  Не знам защо си сигурен, че е автентичен майла.
  Аз не съм виждал, българин да пише “Это”

 4. Отвратът е такъв, че трябва да търсим аварийно спасение за Родината си! И ето, покрай новините от Пхенян в момента ми хрумна гениален спасителен геополитически план.
  Моля за внмание! И така- излизаме от НАТО и ЕС, водим бързи преговори и се интегрираме със Северна Корея.Взаимни изгоди- колкото щеш! Разликите между нас все повече намаляват, така че няма да ни е много тежко, ще я караме някак, а новите ни съотечественици ще се радват на лук и картофи не само на Нова година, но и на 1 май, с което и те ще живнат.Електоратът на БСП ликува, разтапя се в животворната среда на конгреси, митинги, манифестации, знамена, портрети, вой срещу Запада…екстаз, оргиастично възмездие и триумф… след толкова постни години прикритие зад модерни евросоцприказки. Антикомунистите съответно имат време да мислят. Да мисляят да не я свършат като през 1990 и да осигурят на Корейската трудова партия вечна власт, а на Паметника на Идеологията Чучхе и Великия Вожд (поредния) Ким непоклатимост во веки веков. Но до време- българинът разсипва всеки съюз, в който влиза, така че и на севернокорейския комунизъм в близко бъдеще ще му… мамицата безвъзвратно. Следва обединение с Южна Корея – и ето ни накрая- изстрадали свободата и щастието си поданици на една свръхразвита, благоденстваща и антикомунистическа по конституция държава! А съдът над сеернокорейските изверги- ще бъде бонус за оцелелите, защото там хич няма да се потриват с приказки за “мирния преход” и “толерантните ценности”, имат си традиции корейците от Юг какво да се прави с комунистически престъпници, защото знаят какво е комунизъм. Не е лоша идеята ми,нали?

 5. Павел,вие не сте виждали българин да пише -ЭТО,ама явно Шаренкова мисли,пише и сънува на руски!

 6. Г-н Инджев, нямам никакви съмнения за автентичността на този мейл за разлика от г-н ПАВЕЛ КЪНЕВ. Употребата на “Это” само потвърждава, че авторството е на националения предател Шаренкова. Явно постоянното писане на отчети до руското посолство и Москва за русофилската дейност на тази жена и нейната организация е дало своя отпечатък върху нейният мозък и той вече не е в състояние да превключи на български правопис.
  Друго което искрено ме възмути е срамния факт, че пред Московското кметство (докато чакат за получаване на поредната порция инструкции за предателската си дейност) тези русофилизирани господа си предлагат един на друг депутатски места в българския парламент. По голямо човешко падение едва ли е възможно от това което нагло ни демонстрират ежедневно петоколонниците у нас.

 7. До Павел Кънев – точно това ме кара да мисля, че е автентичен имейла. Колко българи имат Е оборотное на клавиатурата си? Аз нямам такава кирилизация защото не ми и трябва, за разлика от госпожата

 8. Горкичката мъжка мома. Барем да беше поне мъничко грамотна. Да Ви имам свинските “издатели” 🙂

 9. Комбинацията от хистерия и алкохол ражда подобни бисери.

  А според някои наблюдения на Илф и Петров (в интерес на истината проведени върху пишещата машина на “Рога и копита”) клавиатурата й притежава турски акцент.

 10. Към Павел Кънев – последното, което бих нарекъл “Это това нещо” е българин. Това, което изтъквате прави имейла още по-автентичен!
  На нашия домакин и на всички блогери – Весела Коледа и една щастлива и дай Боже свободна Нова Година!

 11. до Павел Кънев А може би точно това доказва автентичността на мейла-като човек,който поддържа близки отношения с рускоговорящи г-жата има клавиатура с кирилица на руската азбука и навярно по погрешка е натиснала е-оборотное.Нали така се пише “Ето” на руски.Това може би доказва,че руския и е по близък от българския…

 12. Много кухненска история, направо мирише на лучена запръжка, ама с онова руското олио, нерафинирано.

 13. Това ,че си е падение спор няма ама аз мисля ,че може би Шаренкова е забравила да си вземе хапчетата.Колкото до руската буква Э предполагам тя “предпочита” руската азбука пред българската.Колкото до автентичнестта на мейла г-н Инджев казва :”За автентичността на мейла на Шаренкова гарантирам.. и т.н.” и аз му вярвам напълно , така че г-н Инджев приемете моите поздравления за отличният Ви блог и най-добрите ми пожелания на Вас и цялото Ви семейтво за Коледа!

 14. Алкохолът понякога помага, но не в този случай.Много правописни и фактически грешки, което недвусмислено доказва и причината за откровението. Дори и в руско училище да беше взела диплома за зрелост,писанието й нямаше да бъде толкова объркано.А колкото за открехнатата, по-скоро смъкната завеса от политическата кухня на БСП, нищо ново.Протекции,лазене,непокрити с качества амбиции, разочарование от позицията на неосъзнато,грозно падение.
  Отвратителното е, че ако се вгледаме в щабовете на почти всички политически проекти виждаме подобни коктейли: практики на едно осъдено от разума минало – демагогия и двуличие на посредствени нищожества.

 15. До ПАВЕЛ КЪНЕВ:
  Аз не съм виждал българин да пише “майла”.
  🙂

 16. Българските русофили обичат България така, както педофилите обичат децата…

 17. До господин Павел Кънев – виждала съм българи да допускат “руски” правописни грешки, неведнъж… Дмитриевич мисли на руски често, личи му, да не припомняме “симбиоз”, че си е направо диагноз…Ако помните Гриша Филипов с какъв тежък руски акцент говореше… Мейлът е автентичен не заради э “оборотное”, а защото ИВО ИНДЖЕВ не е бареков, например.

 18. Щеше да е сапунка, ако не беше вързано със съдбата на държавата ни. Душевните излияния на някакви жалки мафиоти, плачещи по “изгубения им патриархален рай”.

  Сетих се за две книги, докато четях. Едната е “Кръстникът” на Марио Пузо. Тук аналогията е лесна и очевидна. Другата е блестящия анализ на промените, които разтърсват света, вече повече от 50 години, описан от Алвин Тофлър в “Третата вълна”. Всъщност това са четири книги, писани в продължение на повече от 25 години.

  В тях авторът, най-общо, разделя човешката история според драматичните промени, настъпили в определен момент и преобразили живота на хората от всички места, където тези промени са настъпили. Тези промени нарича “вълни” и схематично това са: Първа вълна – когато земеделската революция преди около 8 000 – 10 000 години преобразява живота на обществата на племената “събирачи” изхранващи се с лов и събиране на блага, директно от природата. Втората вълна настъпва, когато индустриалната революция помита институциите и променя живота на всички общества от земеделските цивилизации. Трета вълна залива света с развитието на съвременните комуникационни и информационни канали, с упадъка на индустриалните производства и т.н. Не е тук мястото да правя анализ на тези прекрасни изследвания, но само ще добавя, че във всеки момент някъде по света съществуват общества от всичките “вълни” настъпили до тогава и, че всяка промяна предизвиква съпротивата на хората свързани най-тясно с начина живот през времето на предишната “вълна”. В този контекст лесно може да се определи, дали един човек се бори за запазване на старите порядки или напротив – вече живее в света на “новата вълна”.

  Та като чета “болките” на хора като онези в статията, ги виждам като едни изкопаеми, все още разполагащи с ресурси да натискат спирачките и оказали се в кръгова отбрана (в глобален мащаб) са се превърнали в една голяма “фамилия” с всичките си вътрешни “драми” и “възходи” и “падения”, каквито може да се видят във всяко “уважаващо” себе си мафиотско семейство. В малка страна, като нашата, такива хора ставт, разбира се, лесна плячка (по-точно – съучастници) за глобалните защитници на остарели порядки. Те не защитават дори порядките на втората, индустриалната вълна. Те всъщност са радетели за патерналистично общество, общество с един патриарх, цар, император, генерален секретар – както искате го наречете.

  Когато чета подобни “техни” излияния ставам оптимист. И няма как да е иначе, кто виждам колко много не знаят къде се намират и какво се случва.

 19. “уж дебелокож, сърдит и циничен, но винаги ме усещаше като с радар”

  Идеалния милиционерски профил – и без радар знае кой е “сгазил лука”! Всички политици на прехода са създадени по един и същи образ и подобие, защо се чудим че държавата ни все повече изпада в изолация и регрес?

  Весели празници на всички, и нека си пожелаем това да е последната Коледа и Нова година която посрещаме яхнати от БСП и нейните котерии!

 20. Нямам идея оригинален ли е имейла, но е доста рисковано да се хванеш на бас за текста на имейл пуснат на “Date: 1 avril 2013 21:53:36 UTC+2” Дано не е клопчица.

 21. Здравей Иво,
  Не подлагам на никакво съмнение автентичността на мейла на др. Шаренкова,защото не работиш с “опорните точки” на МВР и др. Моника Йосифова, пардон Станишева и затова те чета всеки ден. Няма нищо “между редовете”, където се специализирахме в продължение на години.Днес трудно намерих спора ти с др.Шаренкова /БНТ1,Денят започва, нед. 24.06.2012 г. 10.10 ч./, където не можа да отговори на нито един твой въпрос. Не последва нищо. В момента изтече “международен конкурс” със срок на предаване на проектите 40 ДНИ от обявяването, за широкия център на София, включващ и МОЧА. Чужденци няма и парите от Е.С. се усвояват по предназначение. Бас държа, че ще остане.
  Весела Коледа и Щастлива Новата 2014 г. на теб и цялото ти семейство!

 22. Чудесно, блестящо, а след това – какво? Нищо ново не ни казвате, господин Инджев. Това е само потвърждение на предположението каква смрад е Шаренкова и всичката сган в БСП. И колко са смотани, захлупени, задръстени и видиотени жалките и бедни духом и материално подръжници на същата партия. Горката, толкова е зажадняла да бъде изтъкната, велка, красива, умна, богата и не смрадлива, че дори цитира какво точно Хайтов бил написал за нея някъде си. Жалко подобие на човек – това е Шаренкова. Ами ние, останалите – какви сме? Какви сме, че се оставяме вече 25 години да ни водят за носовете някакви смотаняци, хора които и 3 месеца няма да живеят, ако трябва сами да си изкарват парите, без да крадат? Ето това е въпросът, господин Инджев. Покойният ми баща казваше така: на идиотската държава населението се състои от идиоти. И май е бил прав.

 23. Браво на Иво да дигне пак края на завесата за шайката, която е възседнала нашия гръб вече 68 години и мечтае да е вечна. Ще дойде ли времето когато с един ритник ще я поставим там където заслужава. Комунизъма е най-големия чадър измислен да покрие огромните престъпления срещу правата на хората, собствеността и техните мозъци и поведение.

 24. Както е прието да се казва в световните медии при подобни екстремни случаи “Без коментар!”
  Светли Рождественски празници! Както се роди Младенеца, така да започне да се ражда доброто и за нас!

 25. “Кирчо, аз трябва да умра на 16 април т.г. – след половин месец, за да си отида на неговата възраст 51 година?! ” Мисля, че няма нужда да го споменавам, но Шаренкова явно е била любовница на Кольо Добрев, с такава страст пише за него.
  Това е внушението от публикувания имейл. Писан е от някой в тежка биполярна депресия, от една страна се чувства хем унижена, хем горда и велика. Очевидно това е жена, която усеща, че не е в състояние да държи съдбата в ръцете си, предадена е дори от близките си. Дори и Кирчо вече не й вдига телефона – въх! Ми така е, много е попрестаряла, а Кирчо може да си набави свеж материал лесно, като даде постче в някой окръжен комитет на някоя млада другарка.
  За едно обаче е съвсем права – че в БСП вътре всичко е “болест, глупост, кариеризъм и помиярщина”. Всъщност, така тя дава оценка и на самата себе си.

 26. Аз останах с впечатление, че П. Кънев иронизира. .
  Весела Коледа на всички!

 27. Каква неграмотност в червените редици! Каква жалка женица!
  Весели празници и свободна 2014 година!

 28. Да се коментира Этот симбиоз между застаряващя шафрантия и впиянчена матрьошка не си струва.
  Но знайте, че Николай Добрев, Бог да му прости, беше простоват номенклатурен циник с проблясъци на здрав разум.
  Весела Коледа на Светлите хора, различни от тази кал!

 29. За мен най-голямото доказателство е споменатият по-горе дебат от 24.6.2012г. на въпросната другарка с г-н Иво Инджев. Такова “скриване на топката” от страна на автора на блога много рядко се получава по света и у нас. Идеята ми е, че капацитета на СШ е изключително мизерен и за нея не бил никакъв “проблем” да напише цитираното словоизлияние в духа и стила на потокът на съзнанието.

 30. Няма съмнение в автентичността на имейла, та тя говори по същия начин, по който и пише – често й идва руската дума преди съответстващата й българска (
  http://www.youtube.com/watch?v=0XWRoLXXQV8 ). Това издава, че мъжката девyшка в ежедневието общува доста повече на руски, отколкото на български език, а и вероятно мисли на руски, пардон, на съветски. Но и друго издава “творението”: отвратителната същност на БСП като продажническа антибългарска шайка, която трябва да бъде забранена със закон и разтурена незабавно!

 31. Писах преди няколко дни, че “управляващите” са
  контра-българи и
  КОНТРА-хора.

  Е – свидетели сме на ПОРЕДНОТО доказателство за това.

  Писмото е отвратително!
  Като създателя и адресата си!

 32. До АНГЕЛ

  De:
  Objet:
  Date: 1 avril 2013 21:53:36 UTC+2
  À:

  Ангеле, това е на френски.

  Иначе – не можах да прочета имейла. Все пак е лична кореспонденция, чужда поща… Не знам, малко гадничко ми се вижда.

  Поздрави на всички! Светли празници идват, човешки празници. Бъдете хора!

 33. Препрочетох отново написаното. Мисля си: ако Николай Хайтов е написал или казал това за Шаренкова, значи и той е подобен боклук. Да, знам, за мъртвите или добро, или нищо, но някакси не мога да го приема. Винаги съм имал съмнението, че Хайтов е бил заедно с червените кратуни. И този имейл го потвърждава. Боклук, като Шаренкова, само така мога да окачествя Хайтов. Само боклук може да похвали друг боклук.

 34. Всъщност тук проблема явно е т.нар. Стефчо който е изкарал от равновесие госпожата… При всичките си напъни не разбрах кой е той…

 35. Чудя се – ЗАЩО изобщо таварищ Шаренкова се е “измъчила” да ПРОпише на чужд за нея Язик, вместо да си пише на МАТЕРНИЯТ й, който е матерен и на цялата болшевишка БАНДА около нея?!?!?!?…..
  Просто излишно от нейна страна усилие, след като спокойно може да се разбере с всички на прост путински Язик.
  Колкото до съдържанието – просто ПОТРЕС, изключително мерзко и долно “четиво”, което дори НЕ заслужава елементарен коментар!!!!…..

 36. Писмото не оставя никакво съмнение, че Щаренкова не е добре. АМБИЦИОЗНО, НО ПОСРЕДСТВЕНО СЪЩЕСТВО, КОЕТО Е И НЕГРАМОТНО! Прилича й да бъде дружка с Кирчо Добревия – ниво…Но да ни разказва басни, че Н. Хайтов й е написал каква жена е, не на нас. Ако го е направил, вероятно е било от куртоазия, защото тази е толкова нагла и нахална, че всякакъв коментар е излишен. Тя се е характеризира прекрасно с неграмотното писмо, което е написала!

 37. Изключително непочтена и нечистоплътна персона! Години наред лъжеше в биографичните си справки и публични изяви, че е станала доктор на науките в Москва. След това в Уикипедия се изписа доктор по политология. И изведнъж в края на 2013 г. научаваме от вестника, който издава, че й е присъдена при­съ­ди об­ра­зо­ва­тел­на­та и на­уч­на сте­пен „док­тор” в про­фе­си­о­нал­но нап­рав­ле­ние Об­щес­т­ве­ни ко­му­ни­ка­ции и ин­фор­ма­ци­он­ни на­у­ки по на­уч­на спе­ци­ал­ност „Ор­га­ни­за­ция и уп­рав­ле­ние из­вън сфе­ра­та на ма­те­ри­ал­но­то производство” в УНИБИТ. За неинформираните пояснявам – това е институт, създаден от МУЛТАЦИ, които присвоили си държавни пари, раздават докторски и професорски титли на килограм! АМАН ОТ ТАКИВА!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.