Бареков без ценз за ЕНП

Европейската народна партия опроверга в Twitter твърденията, че лидерът на “България без цензура” Николай Бареков ще бъде поканен на конгреса на ЕНП.
В средата на седмицата пред “Стандарт” депутатът на “Коалиция за България” Румен Йончев обяви, че Бареков ще бъде включен в списъка на официалната делегация за предстоящия конгрес на ЕНП в Дъблин. Йончев е председател на Земеделския народен съюз, който членува в Европейската народна партия, заедно с ДСБ, СДС и ГЕРБ.
Информацията обаче бе опровергана заобиколно в профила на ЕНП в Twitter.
“Споменатите нечленуващи партии не са поканени на Конгреса на ЕНП в Дъблин и не могат да бъдат част от делегацията на друга партия. Категорично отричаме твърденията от България, че нечленуващи партии и техните представители ще присъстват на Конгреса. Български партии, които не са членки на ЕНП, не могат и няма да присъстват на Конгреса”, пишат от ЕНП в три поста. (OFFnews)

Колеги ( от OFFnews), да си имаме уважението- що за новина е това, че някой не иска Бареков в онази част от света, където не понасяха Първанов и съвсем, ама никак не допускат Сидеров на една река разстояние ( поради което той се снима сам край река Сена, Канале гранде и т.н.).
Освен това, колеги, една новина ( за Бареков) не е новина, ако не е обявена за новина от самия Бареков. А в неговия BNews тя отсъства. Следователно, няма такава новина в някакъв си Twitter.
За какво всъщност става дума?

Ето цялата истина.
Във вестник със стандартна роля на обслужващ персонал на повикване според заплащането, е поместено поредното платено съобщение, което уважаваща себе си медия иначе би подложила на съмнение. Защото тъкмо депутат от левицата да става „говорител” на десницата- при това Европейската, е меко казано перверзия. Вярно е, че когато едно (книжно) тяло се продава, е важно да търси най-високата цена, но дори и в света на платената плътска любов повечето компаньонки вероятно са по-придирчиви към противоестествените прищявки на клиентите.

Освен това авторите на твърдението не са разбрали последователността на събитията по веригата. Изглежда от ЕНП са съобщили на своите български партньори партии в никакъв случай да не заиграват в България с обръщача на палачинки, което веднага му е изострило апетита да се самопредложи с експериментална цел: ако европейците го преглътнат в Дъблин, какво остава за Дъбник. Не само Долни…

В краен случай е възможен и облекчен вариант като оправдание за обслужващите Бареков без цензура. Нищо чудно от изречението да е отпаднало едно „не”. Т.е. правилният прочит, макар това да не е новина : „Бареков НЕ ще бъде поканен” в Дъблин.

Не че в Дъблин няма пъбове ( еквивалент на нашите механи) и нужда от конферансиета с опит в маймунджулуците ( може и бизнесмени с маймунки да има за обслужване). Но за разлика от България, където е допустимо да обръщаш палачинката от пръв приятел и подмазвач на най-силния човек на деня, за да се преродиш за една нощ в пръв ( пак пръв!) негов неприятел в момент на слабост за низвергнатия, в Европа подобно поведение подлежи на цензура.

IlichBarekov

 

15 мнения за “Бареков без ценз за ЕНП”

 1. Тези хора от ЕНП е крайно време да се отворят към хората. Не знам дали Бареков ще присъства, макар че платформата му най-отговаря на тази на ЕНП, но всеки трябва да има възможност да участва.

 2. Казвал съм, малко грубо, наистина, че ЕНП е нещо, което трябва да впечатлява здраворазсъдъчния десен човек колкото ланският сняг. Или резултатът от партия джобен тенис. Или съвкупното мнение на филанкишията, подкрепено от бюрекчията,дюнеркебапчията, бозаджията и халваджията. В тази структура отдавна победи бюрокрацията (Барозу и пр.) а изгуби традицията (К О Н Р А Д А Д Е Н А У Е Р).Само че трейд-марката,брендът,етикетът,нали! За него се лакоми поредното българско политическо менте-мекере. И нищо чудно да успее, ЕНП легитимира толкова много източноевропейска и конкретно българска партийна измет- започваме от гоцэ сырыщныка, за когото ни навиваше да гласуваме оня, как беше, Пут.., пардон! Пьотеринг, минаваме през една четирибуквена мутренско-милиционерска котерия, ей ти го и тоя от Коалиция за (руския ботуш) в България, че един повече… Но все пак, добра реакция, марш навън!

 3. Коментар от нета: Бареков е най-лошата инвестиция на Ц Василев и Пеевски . Мислех си че втори като ББ няма да се появи, но СС го изпревари, а Бареков и двамата .
  Когато има кой да ти лъска имиджа-некадърността е заразна .

 4. Що дири “десният” ЕНП-ец Румен Йончев в БКП, че и дупетат на БКП???…
  Изглежда че в БКП пускайки своите слуги да обръщат палачинката и Европа,а не само в “България” , си мислят, че “номера им може да мине” и там???…
  Да , ама НЕ!….

 5. Що за глупости! Йончев е от ЗНС, които не са членове на ЕНП. Член е БЗНС – съвсем друга партия. Защо се коментират тези червени партенки?

 6. Егати смехуркото да се пъне да се покаже, като фактор от Дъбник до Дъблин. Мисълта за присъствието му на конгрес на ЕНП ми се види по-неприемлива от мисълта за Митьо Пищова в библиотека.

 7. Чу се, че в някои градове активисти на Алексей Петров, агитирали и работели за “безцензурния” Бареков? Май няма нужда от опровержение на ЕТП, та да разберем “кой, кой е” (или за кого е)!

 8. ЕНП-ейците веднъж се опариха с бат си Бойко и явно вече внимават със странните дарове, които им изпраща България. Оказаха се доста по-адекватни от ПЕС-оглавците, които си взеха за шеф онуй природно недоразумение.

 9. Бойко е бивш физически бодигард на Живков, а Бареков е бивш словесен „бодигард” на Бойко. Видяхме как Бойко „реформира” живковизма, затова е ясно как Бареков ще реформира „бойковизма” . . .

 10. “…какво остава за Дъбник. Не само Долни…”

  В Плевенско му казваме “долЕН” Дъбник – и аз не знам защо
  (може да е заради бивш земеделски министър примерно или заради номерата на автомобилите започващи с ЕН?)…

 11. Измислянето на Бареков (подобрена версия на славчо трифонов или яне янев) е очевидно доказателство, че Путинопулитата са генетично некадърни и винаги губят откраднатите пари, независимо в какво ги влагат.
  Гадното е, че в свобония свят е пълно с меркантили, които са готови на всичко и много често за чужда/наша сметка да ги издоят максимално.
  Само ранобудното ни постоянство ще ни предпази от масовата алчност.

 12. До Калина,
  Г-жо, какъв Бареков, каква платформа, при това идеологически ориентирана към партия от групата на ЕНП. Както казва Стамбо, което и аз споделям, европейските структури и партиите са много бюрократизирани, но въпреки това си остават демократични такива. Те не са слепи, а и няма да си затворят очите да допуснат едно изцяло корпоративно финансирано формирование да се промъкне през задния вход “със статут на наблюдател” и да се нареди в редиците на ЕНП.

 13. Стартира най-новата версия на „Стани богат”: Петър Волгин току що обяви в предаването си „Деконструкция” по БНР, че ще дава по 2000 лв. (словом – две хиляди лева!) на всеки, който докаже че журналиста някога е подкрепял правителството на Орешарски!
  За получаване на сумата посетете страницата на „Деконструкция” във Фейсбук и му напомнете как бързо му омекна фалцета когато се сформира новата тройна коалиция. Поради огромния брой желаещи да получат по 2000 лв, ще бъдат изготвени списъци с чакащи.

  Засега не става ясно откъде журналиста Волгин ще се сдобие с милионите, които трябва да има, за да се разплати на хилядите слушатели, които повече от половин година слушат неговата пропаганда в полза на управляващата мафия, но ние вече свикнахме да не задаваме такива „неприлични въпроси” на журналисти с гражданско-партиен уклон. Пък и да питаме, те ще не отговорят толкова, колкото и Орешарски отговори кой предложи Пеевски.

 14. Алекс, Волгин е хитрец (среден), а хората които ще се хванат да търсят такива сведения, са ПРОНУДЕНИ да четат блогът му (т.е. да се облъчват с пропагандата му). Срещу обещани 2000 лв се зарибяват нови наивници. Няма да намерят името на Орешарски! Това е 200/100 сигурно, защото комунистите като него не биха дали и 1 свой лев! А БНТ няма такова перо : ))) Пропагандата на Волгин, в полза на правителството се прави, по най-стариата методика на БКП – КАТО СЕ ПЛЮЯТ И ЧЕРНЯТ ВСИЧКИ КОИТО СА В ОПОЗИЦИЯ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО: протестиращи, студенти, Герб, РБ преди това ДСБ, СДС, Единство и т.н… Гледайте за кого и какво не говори за да разберете в чия полза говори(черни).
  По добре да се попита дали обсъжда отношенията Станишев/Парванов; Доган, Местан, Хр. Бисеров… За тях няма и едно изречение. … Защо ли? : )))

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.