Протест срещу намесата на Русия във вътрешните работи на България

Ден след като отпразнуваме 3 март, рождения ден на руския император Александър Втори, можем да си позволим и малко плурализъм.

НЕ на намесата на Русия във вътрешните работи на България

1800446_476065292499959_1349223357_nНие сме свободна и суверенна държава!

Подобни ноти и заплахи са остатък от съветския болшевизъм! Русия иска разследване и наказание на българските граждани, които в знак на солидарност изрисуваха украинското знаме на паметника на съветската армия – най-голямата армия окупатор след края на втората световна война.
Никога няма да позволим Русия да продължи да се меси в разрешаването на въпроси, които  може да решава единствено и само българският народ.
Паметникът на съветската армия монумент на историческата лъжа, построен от българското комунистическо правителство в чест и прослава на Сталин. С парите на българските данъкоплатци! Наше суверенно право е да искаме неговото преместване, изрисуване и т.н.

Това не е: войнишки паметник; антифашистки паметник; паметник в чест на историческо събитие или загинали войници.

Това е паметник на лъжата, терора, подмяната, националното унижение.

По примера на Украйна, крайно време е да покажем, че няма да търпим паметници на окупатори!

Елате на 4 март, вторник, от 18 ч. пред паметника на светската армия в София.

42 мнения за “Протест срещу намесата на Русия във вътрешните работи на България”

 1. Точно така.Да не ни предизвикват , че ще стане по-лошо.Видяха как стана в Украйна.Хората от натиска на Русия озверяха и не само събаряха измислени паметници, но и убиваха.Така ли искат руснаците да стане и у нас.Ето без да се крият, купуват следващата продажна руска партия, без никакви избори още в този парламент.Как Конституцията позволява така, че партия която не е избрана да има депутати в парламента.Отцепилите се от ГЕРБ и БСП ставали депутати на Бареков.Къде е главния прокурор, който ни уж ни пазеше от фалшиви бюлетини?

 2. прекрасна инициатива – крайно време е да дадем ход на националното си самоосъзнаване

 3. Това е арогантна наглост и опит за сплашване от страна на имперска русия.Не на нас, тия! Разбирам напълно защо на поляци и чехи им пада пердето, като чуят за русия .
  За съжаление живея и работя в Пловдив,но изцяло подкрепям от все сърце. Впрочем ние в Пд. докога ще спим?! И ние си имаме един урод стърчащ над Апостола

 4. Тоталитарната българска историография създава мита за освобождаването от турско робство,след това от “фашистко”Внушава,че сме идиоти,които са седели и чакали в захлас да ни освободят братушките.В забрава тънат хиляди българи посветили живота и парите си за Освобождението.Иван Вазов чудесно описва в “Под игото”,че мало и голямо,подготвя въстание.Хиляди български опълченци остават неизвестни,никой не публикува архивите на Опълченските дружества,създадени след 1878г.,за да запазят паметта за българските герои.Целта е да сме благодарни и ръка да целуваме на освободителите,да не надигаме глава,че българите имат заслуги.Да сте видели книга за участието на 4000 българи в Кримската война?Защо никой не пише за сътрудничеството на американски,английски и руски служби и тяхната агентура в България по време на Втората световна война?Колко белогвардейци в България сътрудничеха на съюзниците срещу германците?Някой от тях да е станал активен борец против фашизма и капитализма?Българските историци да се стегнат и да пишат историческите факти,защото са станали за посмешище на света!

 5. А прави ли Ви впечатление г-н Инджев, че така наречената официална власт на Република България изобщо не реагира на това безмерно по наглостта си искане?
  Такава безочлива намеса във вътрешните ни работи наистина изисква украинско поведение! Но да очакваме това от българите???
  Да видим на 4-ти март.

 6. Аз не мога да дойда – отново!
  И съжалявам, че няма да се присъединя телом към вас, “лумпени” такива. 🙂

  Много ми се иска това да стане действително масово събитие.
  Да се покажа на
  Дали има покана за участие в това и към различни ораганизации, като например Протестна мрежа и Реформаторския блок?

  Ликн към Радак Кънев все още има в блога, но дали така има връзка и с “реформаторите”?

  Искам да ги предизвикам!
  Вече заявиха, че ГЕРБ са комунисти с “демократична” риторика.
  Сега дали ще посмеят да назоват и другата истина – за зависимостта от Русия и лъжите за “освобождение”.

 7. Предлагам на надничащото петоколоние тук в блога или великоруските емисари които го следят да ПРЕДЛОЖАТ на МВнР на Русия да се намеси и във вътрешните работи на Италия като поискат забрана на химна на Република Италия в който се пее че КАЗАКЪТ, т.е. Русия е ПИЛ КРЪВТА на италианския и полския народи.

 8. Подкрепям. Путин получи Олимпиадата и венцехваленията в качестовото си на новия Нерон. Нека си изживява удоволствието в самота. И да не се бърка в българските дела. МОЧА трябва да бъде махнат. България трябва да бъде освободена от сянката на СССР, защото настива под хладината на спомена..България има да се отървава от десетки като Янукович, С ДЕСЕТКИ И ДОРИ СТОТИЦИ ЗЛАТНИ ПАЛАТИ, ДЕСЕТКИ И СТОТИЦИ СИНЧЕТА ДАРЕНИ С ПО 80-100 МИЛИОНА ОКРАДНАТИ ОТ НАРОДА ПАРИ.. Но всичко ще започне с падането на МОЧА.

 9. Паметникът на съветската окупация ще бъде преместен лесно, ако се преборим със съветската окупация на умовете в България.

 10. Г-н Инджев, тъй като и друг път съм коментирал че БГ е по-назад дори от Казахстан, а в еманципацията си в отношението си с Русия е още по-назад, ето още едно потвърждение от днес което реших да преведа за колегите форумци.

  МВнР на Казахстан е нарекло неприемливи призивите на руския депутат, лидер на Либералната Демократична Партия Владимир Жириновски за присъединяване на държавите от Централна Азия, включително Казахстан, към Руската федерация. Това се казва в нота на Министерството на външните работи на Република Казахстан, според KAZINFORM.

  “На 23 февруари 2014 г. в град Москва, лидерът на фракцията на ЛДПР, членът на Държавния съвет на Руската Федерация, Владимир Жириновски, говорейки по време на митинг, изрази призив към държавите от Централна Азия, включително Казахстан, за присъединяване към Русия. Г-н Жириновски е официално лице, депутат в Държавната Дума, лидер на основна политическа партия. Според нас, човек на такъв висш държавен пост трябва сериозно и отговорно за се отнася към публичните си изявления. Трябва да се отбележи, че това не е първият път в който този политик си позволява неприемливи забележки срещу страната ни” се казва в документа на МВнР на Казахстан.

  Ведомството отбелязва, че суверенитетът, независимостта и териториалната цялост на Република Казахстан “твърдо зафиксирани и неприкосновени и всеки опит за тяхното нарушение ще се пресича твърдо от държавните органи на Република Казахстан”.

 11. Макар и като хипотеза,какво би се случило, ако МОЧА бъде изрисуван със цветовете на руското знаме,и дали не си заслужава такъв опит,за да видим дали ще се втурнат да го почистват петоколонците.
  Макар и не по темата,снощи бе показан репортаж от митинг в Крим,от който ясно се виждаше късането на усраинското знаме и развяването на многобройни руски флагове.А до момента,не съм чул или видял репортаж,че рускоезичните жители на украйна са подложени на някакъв натиск…Може би това е началото на поредната провокация на Москва целяща използването на военна сила за “защита” на рускоезичните украинци.Не случайно и Медведев и от ВнВР на Русия прозвучаха нотки на заплаха към САЩ заради позицията им към украинската криза

 12. Окупация на МОЧА!!!

  “Братушките” да отиват в музея!!!

  НИКОГА повече да не допускаме честване на 9.IX.1944 и полагане на венци и други церемонии, които са доказателство за слугинаж и зависимост!!!

  Свободна и независима БЪЛГАРИЯ!!!

 13. Идвам! А, имам и идея,отдавна я лансирам. Пролет идва и да вземем да направим едно ПРОЛЕТНО ПАРТИ НА БЛОГА НА ИВО!
  МАСКИ-никовете!Как -също имам идея!

 14. Nie obichame dobrite rusnatzi, no Putinova Rusia napravo ia NENAVIJDAME!! I e logichno!! Tozi pametnik e POZOR za Balgaria !!

 15. (Не)Зрящият народец

  Една малка, далечна страна си била изградила солидна, красива Стена. Изграждането и започнало малко след събарянето на друга стена в една голяма, силна държава. Вместо тухли били използвани телевизори, вместо хоросан – капитали с недоказан произход. Работниците пък се оказали журналисти, които в големите, силни страни събаряли стени, а тук участвали в издигането им. И така – ден след ден, година след година, емисия след емисия Стената растяла, удебелявала се, където било нужно, оцветявали я според всеки четиригодишен сезон и я украсявали със забавни картинки, за да не вземе пък на някой да му се стори скучна. Над Стената, която обградила народеца на малката бедна страна се създала изкусна мрежа от радиосигнали, които възпрепятстваха всеки опит да се види чистото синьо небе – радиомрежата и образите от стената, започнали успешно да симулират гъсти, буреносни облаци и усещането за предстоящо бедствие през деня и разкривали чуден небосвод, изпъстрен с червени звезди през нощта… По късно добавили и холограма на огромна жълта луна, за да осветява пътищата на безкрайното лутане в затворения от стената кръг…
  В центъра на този своеобразен Фарадеев кавез, стърчала мощна Антена – разпространител на сигналите за холограмите над стената и запълващ екраните на телевизорите с пъстроцветни предавания. Антената била маскирана под формата на Паметник, чиито връх представляваше шмайзер, за който бедният народец бил непрекъснато убеждаван в продължение на десетилетия, че е освободителен… Предаванията, излъчвани от Антената изглеждали различни – по някога тихи и напевни, друг път гръмовни и сърдити, трети път – само глуповати и доълващи цветните нюанси на сезоните, но винаги и постоянно с един и същ източник… Източен източник… Ден след ден, емисия след емисия – народецът престанал да мисли, не искал да разсъждава – Стената го убеждавала, че няма смисъл, че свободата води до мизерия, а собственото мнение е безмислено усилие, разграничаващо иднивида от силата на всеобщата и безопасна заедност. Стената все-пак стимулирала и малки съревнования – с кратки, весели предавания убеждавали хорицата, че може да притежават тухла от стената – срещу скромен кредит, разбира се. Така, казвала му Стената, ще можеш, настанен удобно, редовно да си припомняш кои са “Най-добрите години от нашия живот”! Така ще знаеш всичко – ние ще ти предоставим “Всички гледни точки”. Ще разбираш, че си жив всяка сутрин “В тази сутрин”… Внушавала, че всеки има избор от пъстротата, стимулираща метаболитните процеси и улесняваща дишането. Стената убеждавала народеца и за други неща – например, че имали нужда от нов ядрен реактор, иначе светлината щяла да изгасне завинаги, а хората да потънат в непрогледна тъмнина… Стената, разбира се не казвала цялата истина – ядреният реактор бил нужен на Антената, понеже била построена по много стар и некадърен образец и искала много, ама много енергия за собствените си нужди… Ако пък Антената престанела да функционира, на Стената щяло да се наложи да се грижи сама за себе си, а това не и се нравело, понеже получавала всичко наготово и греела в красивите си багри без да положи каквото и да е усилие. Ако всичко това се случело, народецът щял да види отново прекрасното синьо небе, а естествената дневна светлина щяла да освети всички работници, които поддържали Стената в изправност и на които Антената плащала богато и пре-богато…
  И така – ден след ден, година след година, емисия след емисия от Стената преливала все-повече пъстрота и превръщала спомените в настояще, което плувало в пълното безвремие от илюзии, че все-още е истински живот… Народецът започнал да линее, сетивата му закърнели, започнал да измира и лека-полека изчезнал от лицето на Земята…
  След много, много години, когато собствениците на Антената населили освободената от бедния, изчезнал народец страна, почистили старателно Паметника и променили надписа в основата му, който вече гласял “На антената освободителка от най-безпаметния, изчезнал народ!”

 16. Г-н Инджев, изпращам коментара си до вас за да прецените дали трябва да бъде пуснат.

  Един често казваше:
  “Картаген трябва да бъде разрушен”
  Защо да бием път до Африка?
  Той е тук в “Княжеската градина”

 17. Не знам дали няма да е малко off-topic, но ще споделя нещо, което ми направи огромно впечатление в предаването “bTV Репортерите”, излъчено в неделя (23.02) от 19:30 часа.
  Предаването беше за Противоракетния щит на NATO. Габриела Наплатанова бе допусната до американски военен кораб – част от системата за противоракетна отбрана, офицерите обясняваха възможностите му, живота на кораба и т.н.
  Паралелно с това се излъчваха кадри от интервю с “великия” ни генерал (о.р.) Съби Сабята, който обясняваше ползата от щита за България, елементите от системата за противоракетна отбрана, изградени в Румъния и Турция и отказа на Русия за участие в системата за ПРО съвместно с NATO. Изведнъж, ни в клин, ни в ръкав, изтърси: “Ако Русия се беше съгласила да участва съвместно с NATO в изграждането на противоракетния щит, България също би могла да приеме елементи от него на територията си”!?!? Онемях за десетина секунди преди да си възвърна способността да псувам. После се зачудих да не би България междувременно да е излязла от NATO и да се е вляла отново във Варшавския договор?
  МД, Съби Сабята е завършил генералщабен колеж в Щатите и като такъв се предполага (поне на хартия), че е американски възпитаник. Какво да кажем за генералите, които са имали честта да слушат лекции само във “Военная академия имени М. В. Фрунзе”?
  От много години се чудя кога ще завалят шамарите от страна на NATO за неспазване на договореностите, поети при встъпването ни в пакта, но явно или там търпението е безгранично, или просто са стигнали до извода, че мат’ряла тук е безнадеждно заразен и няма смисъл да се опитват да правят каквото и да е.

 18. Pametnicite na ZLOTO – na rusko-suvetskite okupatori na Bulgaria prusnati navsiakude iz stranata ne prosto simvolizirat edna istoricheska luzha v opit da ia napraviat istina promivaiki mozucite na niakolko pokolenia bulgari. Fact e che tezi pametnici vuzdeistvat podsuznatelno na bulgarina vtulpiavaiki mu koi upravliava realno stranata. Vuzdeistvieto stave chrez proces izvesten v psihogoiata kato “priming effect.” Fenomena e bezsporen – dokazan s mnogo eksperimenti vkliuchitelno provedeni ot nobelovi laureati. Dokazano e sushto che horata uchastvali v eksperimentite kategorichno ne priznavat I ne priemat sushtestvuvaneto na “priming effecta.” Obiasnenieto za nepriemaneto e che priznavaneto mu vliza v razrez s chuvstvoto za subektivno mislene I avtonomno reshenie zalozheno u horata.

 19. Edin den tukashnite rushanaci – veche na broi nad 450,000 shte kusat flaga na Bulgaria i shte veiat svoite. Tozi den niama da e tolkova dalech ot dnes ako BG naselenieto, spiashto s biberon v ustata na kogoto pishe OBICHAM RUSIA, ne se subudi i izdigne nad pozora na koito e obrechen ot svoite “osvoboditeli-porobiteli!”

 20. Идвам и аз. И много ми харесва идеята на Стамбо за парти!

 21. Като малки играехме под тепето в нашия свят и имахме страх от каменното чудовище. Заобикаляхме го, щото големите деца ни сплашиха веднъж, че ще ни вкамени. По-късно две гъргулици свиха гнездо върху шапката и оцвъкаха цялата горна част на Страшното. Птиците не бяха вкаменени за наша изненада. Продължиха да мътят върху главата. Ние придобихме смелост. Много пъти нелепо оцвъканият беше чистен от бригада фанатични чистофайници и гнездото биваше разпардушинено. Птиците не се отказаха. Не знам дали бяха едни и същи птици или птици от един и същи вид.
  Природната естетика и сърцатото настояване на нашите птици е лесна метафора за семантичните трансформации на МОЧА.
  Няма как трайно да се замрази значението на които и да е идеологически знак, г-да гнездорушители.
  Безсилието на паталогизиралите комунисти е в това да искат да реанимират отново и отново една срутена неистина в контекста на една зле скълъпена митология. Няма как. Все още живеят хора и птици.

 22. това е паметник на една държава, която не съществува – СССР.
  Русия няма никакво право да иска каквото и да било освен ако не се счита за наследница на тази държава.
  Ако е така не искам да имам нищо общо с русия и нейните паметници.
  Демонтаж!!!!!!

 23. Подкрепяме идеята,ще бъдем там,време е да кажем всичко на висок глас,а не само във форумите.

 24. Никой не отрича правото на Русия или която да е държава да си прави паметници каквито си иска. Втората световна война бе спечелена не само от СССР, но също и от САЩ, АНГЛИЯ и БЪЛГАРИЯ. Българите се биха девет месеца, но българските паметници бяха забранени от същите тези, които сега толкова плачат. Къде са тези които сега вият за съветските паметници да зададат въпроса към руските дипломати: Къде в Русия има паметници за американските, английските и български войници, които събраха с гърдите си не по малко куршуми от руските. Или ние сме само глупава руска губерния.

 25. @Александър Цанков

  Уважаеми проф. Цанков, знаете, че съм Ваш предан поклонник! Винаги високо адмирирам Вашия принципен академичен и практически подход спрямо комунистическия бандитизъм и сесесерската агентура у нас през 1923-25 година! Сега по топиката. И аз И З Т Р Е Щ Я Х след репликата на червената фуражка, че ако Русия…НАТО…ами, може и ние?! И това е американският възпитаник!!! Малей-й-й-й-й-й, какво ли е под фуражките на останалите?! То трещят залпове на АВРОРА, то се помнят наизуст страници от “Воспоминания и разммышления” на касапина, звяра и доказания мародер Г.К. Жуков (четете Виктор Суворов), то се пее Катюша, то се пляска казачок,то и някоя съпруга Наталья Сирхеевна или Маруся Никаноровна под ручка се води,то дечицата кой Володя,кой Олег, коя Ольга, кой Альоша да не им се нарадваш на ребятата!Ама се води Наталья Сирхеевна на шопинг в Брюксел и Париж,нали-никогда в родния и Новсибирск! И с евро, а не рубли! Казаното от о.з.Сыбы Сыбэв-пиши името му с руски добавки е ДИАГНОЗА за политическото мислене на нашето офицерство-комунист до комуниста, рубладжия до рубладжията, агент на ГРУ до агент на ГРУ! 25 години след “промяната”. Млади, способни и модерно мислещи офицери системно бяха гонени заради несменяемите червени бойлери, СДЕЛАНИ в СССР.

 26. Подкрепям идеята, както и повечето от идеите, защитавани от Иво Инджев. Когато подкрепям някаква идея, не си седя пред телевизора, а действам. Участвах над половин година в протестите срещу правителството на Орешарски, подкрепях финансово (доколкото мога) сайтове за свободна журналистика, подписах се в подписката за референдум за промяна на изборните правила. Ще дойда и пред МОЧА на 4 март. Не защото имам излишно свободно време, а от чувство за граждански дълг и загриженост за децата си.
  И аз, както повечето българи, симпатизирам на демократичния западен модел и ненавиждам източния (руски) стил на силово налагане на икономическа и политическа зависимост. Това обаче не ме прави сляп за грешките на Запада, нито пък за помощта на Русия в миналото (1878). Ще бъде също толкова грешно да протестирам срещу Шипка, колкото и да не протестирам срещу паметника на американските пилоти, загинали при бомбардировките над София, само защото днешната политика на САЩ ми е по-симпатична от тази на Русия.
  Накратко, смятам за правилно протестът да бъде насочен не само срещу МОЧА, но и срещу всички паметници, които увековечават опитите на други държави да навредят на България – независимо от това, кой ги е построил, колко са големи или пък къде се намират. Убеден съм, че това няма да приравни протеста към изстъпленията на националистите. Напротив, ще го отличи от тях.
  Съгласни ли сте?

 27. Всичко е много хубаво, но няма как да стане. Не митинг, турбо митинг, или мега митинг да се спретне – все тая. МОЧА ще си седи там. Защо ли? Защото вече 16 – годишните започнаха да палят живи кучета, 19 – годишните убиват бременните си приятелки от скука, а 20 годишните с руски гербове на раменете чистят същия този паметник без да осъзнават какво точно чистят.
  Истината е, че сме закъснели. Необратимо. Ветровете са посяти, вече жънем бурите. Все по-малко адекватни хора остават. Така че – моят съвет е: не се занимавайте с глупости. Пийте си топлия чай вкъщи, живейте си жалките животи (на фона на лукса на политиците ни) и чакайте да дойде краят ви. Силно вярвам в прераждането и мисля, че в този живот не случихме. По-точно – пропуснахме шансовете си. Нищо, остава следващия. А до тогава – намерете си нещо по-полезно да свършите вкъщи.

 28. Ще бъда там, както бях и на 23-и. Споделяйте във Фейсбук, за да се съберат повече желаещи. Понякога поради неинформираност хората не знаят, че ще има определено събитие.

 29. Аз съм един /както много хора /мечтател ….след 9.09 10 .11 . трябва да дойде и 11.12 ….Поклон пред вас и аудиторията ви г-н Инджев……Всичко е написано , какво може да се добави….

 30. Стамбо и другите форумци, предлагам ви да потърсите в тубата клипове и филми със таговете «казахстан голодомор», «геноцид казахов» и «улы жут». Там има доста за “подвизите” на “освободителите” на средноазиатските земи и народи.
  Освен това и следния филм направен по истински събития за които ние нищо не знаехме, макар да бяха в обозримото минало на нашето съвремие, когато и в БГ имаше подобни зверства, за които дочухме макар и много но само слухове и не видяхме никакви документални кадри.

  http://www.youtube.com/watch?v=Ssm7MzQUf8Y

  А на БГ-филмодейците направо горещо го ПРЕПОРЪЧВАМ.
  НАЙ-ДОБРЕ би било обаче да го видят фашистЧЕта с мляко по устата и с жълто по гащичките като родните ангелЧЕта и александърЧЕта, което със сигурност няма да направят.
  Това също и като потвърждение на поста ми днес а и предишни такива.

 31. Българските участници в девет месечните бойни действия на българската армия си отиват, но го помнят добре. Сто хилядна българска армия от 2 септември 1944 г. до 9 май 1945 г. осигури левият фланг на Украинския фронт на съветската армия. Освободи може би други сто хиляди съветски бойци да бъдат хвърлени в централния фронт. С този принос на българската армия, СССР спести живота на много руснаци и скъси войната може би с дни или седмици. Да сте чули за признание и благодарност от руска страна? Уви, този исторически факт бе забранен както много други. Да знаете някой български “професор историк или академик”, да е написал поне два реда за това, освен отделни лица не историци? Да успеете да намерите вестниците или документите от това време? Уви всичко е скрито покрито. Даже в данните за западни историци българската война липсва.
  Сега майсторите за тази фалшификация твърдят, че НЕ трябва да ровим миналото, но когато става въпрос за паметниците веднага казват, че ние трябва да си знаем миналото. Два аршина за една и съща лъжа.

 32. Г-н КРАСИМИР КИРИЛОВ, по принцип сте прав, но има е дно голямо НО, имаме ли ПАМЕТник на българските летци-“фашисти” сваляли тези американски пилоти???
  Щом като болшевишката сган, управляваща вече 70 години не построи ПАМЕТник на нашите летци-“фашисти”, нека поне американците ГИ почетат , макар и косвено(българските летци), чрез ПАМЕТник отбелязващ каузата, за която са загинали техните летци-антифашисти, и на които са противостояли НЕпочетените от болшевиките български летци-“фашисти”.
  Но не само НЯМА ПАМЕТник на българските летци-“фашисти”, НЯМА ПАМЕТник и на българските войници-“фашисти”, които освободиха Югославия, Унгария и Австрия от фашистите, т.е. според болшевиките излиза ,че са ги освободили от СЕБЕ СИ, и поради това не им се полага ПАМЕТник, понеже са войници-“ФАШИСТИ”!

 33. @Rossen Iordanov
  Благодарско, Росене, нещо знаех по темата, но ти ме ориентира в тубата!

 34. към ZUYO
  Аз предлагам, щото тъй и тъй няма особено значение кво пра`им (според твоите внушения),що не земеш скоропостижно да приключиш със сегашният си безсмислен,безполезен животец и “беж Лиско да бягате” в другото си прераждане-може там да е по-уредено,охолно и смислено живуркането ти?! Зер няма нужда да се абиш и да си губиш времето – пък и нашето…

 35. Г-н ROSSEN IORDANOV, скоро не бях си припомнял за казахският голодомор, според данните с които съм разполагал казахите са загубили 1,7-2 млн., като голяма част от територията им е дадена на ОГПУ, директно на болшевишката върхушка, като тяхна лична собственост, понеже казахите са чергарски народ и акт за собственост нямат.
  А както знете частната болшевишка собственост е НЕприкосновена, повече от другаде.Няма някакви си чергари да обитават ЧАСТНИТЕ им болшевишки полупустини. Не стига това , но и има десетки млн. животни за ограбване, които “НЕзаконно” обитават ЧАСТНАТА ти собственост. Няма някакви си чергарите да ядат от техните си стада, нека гладуват, нали и без това и те са им безправни роби? И които все пак са преживели предишниният царски феодализъм, НО болшевишкото робство – НЕ!

 36. И в средата на моя град Русе има такъв железен цирей, пред който през м.февруари, м.май и м.септември руският консул и неговите лизачи-комуняги поднасят венци и букети “от името на признателните българи”. Никой от досегашните управници на града не обелва дума за премахването му, въпреки няколкото подписки, потънали незнайно къде.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.