Нейно Височество Путин на високи токове

70 мнения за “Нейно Височество Путин на високи токове”

 1. Ле-ле-е-е! Тоа ми е свил панталонете! Не види ли, че са му дълги!
  🙂

 2. да си нисък проблем ли е? само ако не можеш да достигнеш горните рафтове в кухненския шкаф. чудя се защо ръстът се превръща в обект на присмех. Иво, не Ви отива да давате място на подобни подигравки в блога си. подобни подигравки отиват повече на господа с манталитета на жорж ганчев. а путин явно има проблеми в самочувствието си и това е болното му място. но кой ли няма подобни слаби места?

 3. Никога не е излишно за н-ти път да станеш за резил. Император пут.ин Краткий навсегда.

 4. ами още от библейски времена е писано, че човек не може по свое желание да прибави лакът към ръста си, но за г-жа Путин няма невъзможни неща…

 5. г-жа КАЛИ, проблемът на Путин не е ниският ръст(както той смята!), другаде е проблемът му.

 6. @Кали, жалко за Вас, че не разбирате към какво е насочен присмехът на г-н Инджев.
  А това не е ниският ръст на Путин сам по себе си, а комплексите, които създава у “най-влиятелния човек в света” ( както иронично го “похвалиха” ). Комплекси, които далеч не остават проблем само на притежателят им, а стават проблем на целия свят. Путин с цялото си същество и с всичко, което прави показва, че избива всякакви комплекси, включително и този с ниският си ръст.

 7. Кали, кали, никой не се подиграва на ръста му, а само на обувките му.

 8. дали щяхте всички да се чувствате по-добре, ако путин беше висок? или смятате, че делата му са резултат на ръста му? наистина жоржи ганчев има такова мислене. самата аз не смятам, че г-н Инджев има мисленето на жоржи ганчев. той просто показва чужди публикации. жалкото е, че го прави точно той. достатъчно неща за причините, истините и интересите, които представя путин, има за изсветляване, за обясняване, за присмех; и това господин Инджев го прави превъзходно. подигравките с външността на който ида е, както и за комплексите на физическа основа са в повече на този блог. направо са излишни. и моля да не ми обяснявате как не разбирам, господин Стивън. с подобни подигравки и “фройдистки” обяснения не мисля да се допринася за истината.

 9. “Кали: да си нисък проблем ли е?” – да си нисък не е проблем. Проблем е да си избиваш комплексите от ниския ръст, като плашиш целия свят с ядрен апокалипсис.

 10. ето и това – http://www.monitor.bg/article?id=153543
  обяснения на агресията с нисък ръст може да се обясни сигурно и “научно”. представям си какво му е на човек, когато вътрешните му органи са нагъчкани на толкова малко пространство. но това е твърде елиментаристично. на Иво Инджев това не подхожда. не бива да смъка нивото си.

 11. А панталоните да бъде така добър да ги върне на г-н ПАВЕЛ ТИНКОВ!

 12. Проблемът не е в ръста, а в отношението към него. В случая г-н Инджев проследява реакциите и поведението на Путин. И е видно, че имаме пред себе си един комплексар. Което означава, че е психически нестабилен. И когато такъв държи ядреното куфарче на Русия и командва руската армия става страшно и опасно за света.

 13. Подводницата Курск потъна през Август 2000, не 1999.

 14. Гледам и не вярвам на очите си! Ха-Ха.
  Толкова елементарно човече бил този Идиот-лилипутин.
  Като неговите подлоги в България. Бойков , Гоце, Сергей, Болен и прочие…

  “Великия” Путин на токчета – Ха Ха. Някой току взел че го минал в тоалетната. Ха-Ха

 15. Всичко в поведението на руския фашист Путин говори за комплексиран човек. Вероятно от ръста си, вероятно от гей мераците си или необходимостта да прикрива хомосексуалността си. Какватo и да е причината, комплексите му крещат на висок глас отдавна. На комплексарщината му се дължи и агресивността на това малко на ръст човече, което иска да се изживява като Титан. Но ще си остане само тиран(ин).

 16. Също като съветския герой “Чебурашка”, и тази шмихоза с мега комплекси се опитва да избие комплекси като проявява готовност да воюва с кого ли не.

 17. КАЛИ, правилно ли ви разбирахме , че вие защитавате ВСИЧКИ ниски хора?!?
  Защото ,ако не сте разбрали смисъла на статията не е подигравка с ниският им ръст.
  Г-н Инджев засяга НЕпомерните комплекси на един случаен човек , който в момента е НЕзаконен президент на най-обширната държава в света.
  Аз съм сигурен , че ниКОЙ от коментаторите тук НЕ може да каже колко е висок Путин. Вие също не знаете по-висок ли е от вас!
  Путин сам е подправил обувките си , които са и много неудобни. НиКОЙ не му ги е сложил насила!
  Щом ТОЙ ги е подправил , той сам НЕ одобрява ръста си, ние няма значение дали го одобряваме!

 18. Има малка техническа грешка в първия параграф: ‘дърва’.

 19. Кали, не бъдете глупава, а направете усилие и проумейте написаното…Или остава да сте наистина глупава?!
  Аз обаче си мисля ,че ниският ръст е често проблем, който не може да се превъзмогне и от умни мъже.

 20. Иначе наистина путлерчето на снимките е трагикомичен-някак е трудно да го вземеш насериозно с тва дуене и високите токчета-представяте ли си обаче,колко страст влага да накара с поведението си другите да се почувстват нищожни.
  Дребна,мърлява душица

 21. Г-н Тинков да провери дали химическото чистене в квартала работи. 🙂

 22. Към КАЛИ:

  Опасявам се, че се хлъзгате по повърхността и не успявате да доловите същността на проблема.

  Въпросът е много дълбок и изисква много думи и време, затова ще само кажа най-важното (според мен) – а то е че човек, който не приема спокойно начина, по който Бог (или Природата) е решил, че трябва да изглежда, а се стреми да коригира тази еднократна и окончателна даденост (чрез силиконов бюст, ботоксови устни, високи токове, изкуствени мигли и т.н.) има сериозен душевен проблем и освен, че не успява да заблуди другите относно външния си вид, става и за посмешище.

  В случая по-горе е още по-страшно, защото на такъв дисбалансиран душевно (комплекс за малоценност, който може да избие в каква ли не посока – мизантропия, жестокост, садизъм в търсене на компенсация) човек е поверено управлението на голяма (и опасна!) държава.

 23. Илич Рамирес Санчес, по-известен като Карлос Чакала също беше много влиятелен човек. Разбира се, ако този изрод може да бъде наречен човек.

 24. Струва ми се, че панталоните на товарисча са му дълги, а не обувките са с висок ток.

 25. Германия разрешава добива на шистов газ, за което отдавна лобираше Камерън пред Меркел.Джуджето май трябва на кокили да се качи , след тази новина, токчетата не стигат.
  На вниманието на Кали – не става въпрос за ниския ръст естествено, а за глупостта на Путин, да прикрива нещо , което се вижда от всички.Прочетете статията на Ройтерс за хаоса в Крим със спестяванията на хората, въобще с банките и парите им, с целия им живот.Защото не е важно само да грабиш територии, а и да ги организираш.А другата глупост – да отиде в Австралия на уж официално посещение, но придружен от три руски бойни кораба – и това е повдигане на токчета , Кали.Тук стана дума и за Магнитски – убития в затвора от побой – по заповед на този с токчетата – все едно сам го е ритал, до смърт.

 26. Тинков, ти късок.реец ли си? когато разкарам такива, те ме наричат “блондинка”. жените ще ме разберат. дано и ти.

 27. Кали,какво мислите за предложенията г-жа Ирина Бокова да стане генерален секретар на ООН.

 28. Европейския съд призна убийството на Чората, извършено от ГДБОП. Реформатори, каква съдебна реформа ще правите с откровени мутри като Борисов, Цветанов и компания?!?

  Проф. Людмил ГеоргиевИ сега какво, Голямата камара на Европейския съд в Страсбург отказа окончателно да преразгледа жалбата на България по случая „Ангел Димитров – Чората“, което означава, че е в сила решението на Малката камара на съда, според което Европейският съд признава убийството на Ангел Димитров, осъществено от група полицаи от ГДБОП – Благоевград на 10.11.2005 год.!

  Да не забравяме, че най-горещите привърженици на полицаите-убийци бяха сегашният премиер на държавата Мутрата Борисов и сегашният шеф на парламентарната група на ГЕРБ Цецо Цървула, които бяха директно назовани в решението на Европейския съд!
  В случая въпросът ми не е към мутренската организация ГЕРБ, която е ясна, въпросът ми е към т.нар. „реформатори“ – драги ми демократи, реформатори или обикновени кариеристи, вие наистина ли смятате, че ще правите реформа в съдебната система с откровени мутри като Борисов, Цветанов и компания?!?…

  Проф. Людмил Георгиев

 29. Дребна забележка: височествата са принцове, а императорите и царете като Путин са величества…

 30. Това за проблемния ръст не го разбирам. Путин трябва да е гледал ‘Боговете сигурно са полудели’. Толкова ли не може да придържа една дъска зад главата си?!
  Хем модната руска индустрия няма да се напъва толкова.

 31. До КАЛИ:
  В личен план ли се интересуваш дали съм “късок.реец” /каквото и да значи това/ или само за клюката?
  Сега да ти обясня – като те питам блондинка ли си, нямам предвид цвета на косите ти. Така, както авторът на блога няма предвид физическия ръст на Путин.
  Всъщност, след като се запознах с огромните усилия на почти всички участници тук и установих, че все още не си вдянала за какво иде реч, вече нямам съмнения – БЛОНДИНКА СИ.
  А иначе, нямам нищо против русокосите.
  🙂

 32. Към Крумов,
  Реформаторите са поредното Захарно Петле за Народа с което Мутрите си осигуряват Легитимна Власт! На някои хора не им харесват такива мнения но има достатъчно видни признаци за това.
  Да си затваряме очите няма да помогне. Ако имаше мъже в Държавата, Ц.Василев нямаше да си гледа кефа в Сърбия! ЕВН реже жици на апартаментите за 5 лева. Нека приложим Техните Критерии към Василев и Другарите му!

  Питам Министрите – За 4 Милиарда Кражба, какво ще им отрежем ????????

  Ама как да отрежете Салама, който смучете Гейове Скапани!?
  Путин е Номер едно Гей на Пирамидата под която лежи и България. Затова и България се управлява от крадливи Гейове!

 33. Кали,
  Защо не разбирата.Тук става дума за една метафора.Не за физичиската величина *височина в см*.Българският лав *Надхвърлил боя си*, *боят/височината му/*не са впечатляващи.Също така и/действията му.Хвърли безотговорно в хаос хората живеещи в Крим и Източна Украйна.Кани се да прекарва тръби /Южен поток/паралелни на вече съществуващи,пилееки безотговорно пари от нац.богатство.Държи се със световните лидери като недарасъл по акъл,а не по ръст.Заплашва свои и чужди.И това ака не са комлекси -здраве му кажи.В този случай високите токове не помагат.Знаем за много политици и световни лидери с нисък ръст,които са направили впечатляващо добри неща за народа си и за хората изобщо.Но Путин определено не е от тях.Не се дразнете.Вижте истината такава каквато е.

 34. Към Иванов:

  Така е, но реших да понижа величеството Путин- всеки карикатурист уголемява или намалява нещо в образа на обекта, който рисува.

 35. Кали, аз съм жена и не ви разбирам.
  Не очаквате от жените непременно солидарност в глупостта.
  Ако трябва след всяка статия написана от автора тук, да ви се обяснява смислово написаното,както направи IGNATIA,а вие да се цупите инатливо- като Барби,явно не сте за този блог-над менталните ви възможностите е. Може би са ви по-подходящи ЖЕНСКИТЕ сайтове-за красота, мода, семейство, готвене.

 36. Диване
  Стига бе ,стига бе.Вземи се малко в ръце и в акъл.Как пък няма нещо позитивно.Все лошо, та лошо.Е как да тръгне България напред с такива негативисти.И Господ не може да ни помогне.Винаги съм живяла с максимата *Винаги ще има утре*По добро от днес.Спомням си романа *Отнесени от вихъра*.Е той е по скоро женски роман,но жените винаги са по пизитивни и по вярващи.

 37. а може би имате болезнен комплекс от подобно естество- с това можем да си обясним ранимостта и анонимната агресия.

 38. D.Savova – няма нужда дамеубеждавате. чукате на отворена врата. това, с което не се съгласявам е подигравките с комплексите на който и да е. затова подадох и линкове за комплексите на Саркози(например). със същите дадености, той все пак не е окупирал нито крим, нито алжир. считам, че подигравки от подобен род не само не са полезни, а направо вредят. може ли някой да приеме насериозно заплаха от карикатурен образ?

 39. Хитлер е имал сходни “проблеми” с ръста, жените, семейството, психиката.
  Дори 50 години след смъртта му той е уважаван дори в тогавашното ГДР, където съм живял няколко години.

 40. Зареян любопитно в Google Earth, с изненада установявам – централният булевард на многострадалния град Грозни, столица на Чечения, се нарича “Проспект имени Путина”! Путин после продължава в … Кадиров. Двама живи човека на ръководни постове, са дали имената си на булеварди. Какво е това? Медицинско доказателство от категорията на 11-сантиметровите токове на кремълския Бонапартчо. Силно се нуждае от величие.

 41. Имам “обосновани предположения”. Кали е не само “блондика”, лошо няма, напротив, но и от последният резерват-бастион на комунизма у нас-форумът на в-к СЕГА.

 42. КАЛИ, от постовете ви се разбира , че съвсем не защитавате ниските хора от алтруистични подбуди!
  Вие защитавате НЕГО – единственият лилипут с високи токчета , който си плаща на платените СИ тролски к..ви да го защитават лично НЕГО.
  В своите постове вие грубо и РАССИятСКИ обиждате хора с своите си недъзи , като късок.рееците например! Освен това и мнението ви за русокосите и по-необразованите също не е високо, за разлика от алтруистите!
  И искам да ви кажа под секрет ,че вашият лилипутски кумир туПин, съвсем не е някакъв борец за правата на по-слабите и недъгавите. Тъкмо напротив ТОЙ е световният ТИРАН номер АДИН, и ХУНТАратор на КаГеБистката раССИСТкая “федералная” ИМПЕРИЯ.
  Като самовластен цартрап, туПин не само не признава никакви права , но и гради своят (ф)раШИСТки произвол върху омразата към етносите в собствената си империя , и извън нея, както и към раССово, религиозно, политико, полово,….., и т.н. “НЕпълноценните”!

  П.П. Вие към неговата платена пропагадна тролска прислуга на омразата ли принадлежите?

 43. Савова,

  Когато главата на един змей трябва да се отреже … с предимство са другите мисли!
  След като падне и бъде изгорена има място и за друго!

  Мога да пиша и хубави неща. Аз пиша. Пуснах линк за Синтетични Дизел на Ауди.

 44. Ако искаш прочети и тук. Това пък е другото оръжие срещу петролните феодали.

  http://www.news.wisc.edu/23112

  http://www.teslamotors.com/modelx

  Знам, че не вдявате или може би ще вденете но борбата с Проклетията, която тегне над България и народа и първо включва осъзнаването на нейното съществуване.
  За съжаление много хора подценяват ситуацията и си мислят, че всичко се дължи на някакви събития, отделни личности или характера на народа.
  Ако осъзнаем това, около нас небето би си прояснило, както и ума ни. Волята ни би се укрепила а страха би се смалил.
  Тези, които стоят горе на върха на пирамидата са още по-зле. Техните души са купени и заробени тежко, много тежко и горките не виждат смъртта си. Мислят си, че като имат пари нещата са наред.
  Не може да стоиш, да гледаш страданията на нацията и да не трепва нищо в теб.
  Това може да го направи само човек със заробена душа.

 45. За Кали си мислех,че се превзема в началото,но тя наистина е тъпа.

 46. мисля, че е видно кой принадлежи на омразата. и кой етикира несъгласните с неговото си мислене. чугунените червеноглави и празноглави тролове, поне на мен са ми ясни. но няма да ги посоча. те си се разпознават сами 😉

 47. Анализът,както винаги,е направен отлично-високо ниво.А това,че такива като Кали “не вдяват”-си остава за тяхна сметка. Да се справят и с чуждата преса по темата.Не ръстът на путин ПРЕЧИ,а това,което е в “главата”му.

 48. ДИВАНЕ,
  Днес бях приятно изненадана от две новини
  1.Инвестиране на над 1.5 милиона евро в близката до сърцето ми *Верила*.Ще се развива производството на смазки което фирмата поддържа вече над 80 год от времето на Губиделников.Ще бъдат снабдявани със смазки световни фирми като Шеврон.На откриването присъствува *глупавият* Мин на иконом Лукарски.Е не е така умен като Цветан Василев .Фирмата е на Бобокови.
  2.Започва развитието на ветеринарни препарати във фирми на Домусчиев.
  Бобокови и Домусчиев ги смятах за плейбои и несериозни ,но сега си връщам думите назад.Поздравявам ги.
  Ако смяташ естерите на бисши мастни киселини от растителен произход с алкохоли като синтетичен дизел това не е така.

 49. Савова, питай колко е заплатата на хората при Домусчиев. Да, много са сериозни но колко от работниците им живеят като хора не те интересува.

  Ето то статията за дизела на Ауди.

  http://wot.motortrend.com/1411_audi_creates_synthetic_diesel_out_of_just_air_and_water.html

  http://www.investor.bg/novini/444/a/audi-syzdava-dizel-ot-voda-vyzduh-i-zelena-elektroenergiia-183922/

 50. ДИВАНЕ
  Един от факторите според мен да дръпнем с по високи доходи е УВЕЛИЧЕНИЕТО НА МИН.РАБОТНА ЗАПЛАТА.От там ще дръпнат и осигуровките.За сега много работодатели дават мин. заплати и осиг. на мин.Обричат на мин пенсии.Борисов 3,5 год не вдигна мин заплата и сега отново ще я замразява.Осигурява се конфорт на финан.министър .Мизерията продължава с пълна еила.
  Относно синт.горива.Е аз подробно ти обясних за синтез на водород получен от електролиз на вода и въглеродни газове до въглеводороги/горива/ процес познат одавна.Сигурно фирмите имат нови методи за извършвани на молекулно ниво и нови катализатори,които няма да разкрият.Но в обхвата на моят живот това масово няма да стане тъй като все още има неизчерпаем ресурс от нефт и газ.

 51. Очевидно писаното не е присмех за ръста на Путин. Но високите токчета са доказателство за НЕГОВИТЕ комплекси от ръста. Примери за други влиятелни ниски хора с комплекси:
  Наполеон, Ленин, Хитлер, Сталин, Мао, Че… Всичките предизвикали доста кръвопролития.

 52. Много хубави панталон и обувки. Личи си, че са купувани от скъпия магазин.

 53. мин.заплата – мин?
  коНфорт – комфорт
  за сега – засега
  одавна -оТдавна
  ГРАМАТИКАТА, г-жа Савова!
  Гледайте Владко Мурдаров по БНТ!

 54. Boreto zlatanov
  Много задълбочено ме четете.Да имам проблем с граматиката и не само с нея.Компиутарната ми грамотност също не е на шест.Копиутърът ми е стар.Очилата са ми от 1,5до3 гиоптъра и още ред физически и мисловни несъвършенства.Няма да се откажа да пиша.А на вас ви препоръчам да не ме четете.Когато видите моето име го подминете.
  Предварително ви благодаря за изтънченото ви чувство за съвършенство.

 55. пп
  Boreto zlatanov
  Имам още една грешка по горе.Написала съм *еила* а то е *сила*.
  Моля ви бъдете по внимателен.Е и вие имате проблем.Не сте концентриран достатъчно .Развеселихте ме.

 56. Савова ти си една Патка относно икономиката и политиката! За химията не знам! И не ме интересува !

 57. Благодаря.Успях.Мораво синя патка съм.Така ще се пиша вече.Даже ще те почитам като кръстник.А що се отнася за мин.работна заплата,това се дава официално,а другото -на ръка.Малки данъци ниски осигуровки-губи работника и държавата.Панимаеш.Вече ме мразиш.Чудесно.Не е възможно всички да се обичаме.
  ДО ДИВАНЕ

 58. Не бе, просто обичам да стрелям по Патки! Особено такива, които ми се навират пред мушката.
  Добра идея! Савова не ми говори нищо. Но виж, Морава Патка – Да!

  Един от факторите ???? Вие няма ли най-накрая да се събудите?! Да видите къде живеете. На кой му пука за прогреса на България ?! В щатите на семействата с доход под 3000 долара им опрощават данъците и ддс-то. Дават им 350 долара купони за храна безплатно. Защо? Защото на някой му пука!
  Идеи валяло за доброто на народа. Но онези Купените Крадливи Мърди горе са нищожества! Единствения Фактор, който ще спаси народа е тотална съпротива на всички нива!

 59. СИНЯ ПАТКА
  ДО ДИВАНЕ
  Ами защо не отидеш в Америка.На мен в България ми е добре.Изхранвам се с професията си.Ходя по света на екскурзия.Тази година пролетта бях в Италия Рим,а лятото една седмица на Халкидики.Догодина ще прегледам програмите на тур. агенциите и ще си избера дестинация.Предпочитам фирмата *Искони*и *Зора турс*Там ме познават.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.