Гузно мълчание за ТВ7, най-шумния проект на КТБ

Голям шум се вдигна около откровенията на банкера Цветан Василев в едно интервю от вчера, но пълна тишина продължава да кънти на кухо около най-шумния му проект ТВ 7. А какво пазаруване падна само с неговите пари на медийния пазар на скъпоплатени роби на журналистическия труд!

 

Както португалците са наемали араби да им въртят търговията с хора в Африка, така Цветан Василев беше наел Николай Бареков да оглежда мускулите и да опипва зъбите на желаещите да се продадат на ТВ7 в периода, когато робите на журналистическия труд се котираха скъпо според тяхната продажност. Да изброявам ли имена?

 

След като корабът на роботърговците взе да потъва, от него започнаха да скачат някои от наетите за пътуването към страната на Срама журналисти. Днес някои от тях, разчитайки на слабоумието на публиката ( защото самите те се мислят за силноумни), отново дефилират с цялата си наглост на „арбитри” за това кой е умен и кой глупав.

Още по темата:

actualno.com

Дръпнете щепсела на медийните мисльовци

Снимка: News7 photo of Дръпнете щепсела на медийните мисльовци
Ива Николова  в ТВ7
Знаете ли как наричаме много от анализаторите, които каним по публицистичните предавания – мисльовци. Това заяви известната с кариерата си най-вече в ТВ7 журналистка Ива Николова. Същата, която напусна със скандал ТВ7, след като Цветан Василев вече го издирваха български и международни органи под дърво и камък.

Коментар на редактора Същата тази госпожа изрече сакралната си реплика за „мисльовците”, докато се мъчеше в сутрешния неделен блок на Нова телевизия „Събуди се” да прави анализ на операция на СДВР по нашумелия случай с намереното мъртво дете край софийското село Пасарел. И понеже полицията не отваря нито дума по случая и няма какво да се коментира, Николова, воглаве с вечното адвокатско присъствие Марин Марковски, депутатът от 42-рото Народно събрание Татяна Буруджиева и режисьора на „Дякон Левски” Максим Генчев, стигна от Пасарел до световното зло тероризма. Пак добре, че другите не се включиха прекалено охотно. Пълна отврат е, когато разни медийни величия от сутрин до вечер сипят акъл от екрана на най-гледаните телевизии. Така постоянно убеждават всеки разумен човек, че телевизията може да се ползва само за гледане на мачове, евентуално и на някой и друг филм или сериал – такива, в които е имало поне малко мозък при заснемането. От кой точно пиедестал Николова се изказва за криминален случай? От същия, от който и Люба Кулезич обяснява колко е трагична българската разследваща журналистика в днешно време ли? От нейното сърце се отделиха пет минути, в които показа как малолетният Митко от Кричим, който „белесна” със знанията си за всички столици по света, не може да си напише дори името. Но вместо за един час да покаже какво се случи с парите за интеграция на ромите, да демонстрира как се направи тази интеграция например в Испания – много успешно, да посочи с репортаж и експертно мнение какви биха могли да са решенията конкретно за Митко и по принцип за ромското малцинство, Кулезич си напълни предаването с … Жени Калканджиева. Защото е много важно да знаем кой кога и защо е застрелян покрай конкурсите за красота. Такива като Николова, като Кулезич, като Сашо Диков и цялата медийна експертна компания попадат отлично в поговорката за новия бардак. Те добре я знаят и хич и не мръдват от нея. Защото да говориш не значи да действаш. Нали има там шарани да лапат мухите – всичко е точно. А медийните величия са точно като политическите ни – отдавна компроментирани! За финал един съвет към “медийните лидери” – събота и неделя поне пуснете сутрин малко детски предавания, анимационни и игрални филмчета за най-малките. Може дори да прежалите някой лев повече, за да има образователен елемент в тези филмчета. Далеч по-добре е, отколкото два-три часа някоя водеща и цял екип да се пънат как да преразкажат политическо-обществената бутафория от изминалата седмица!

20 мнения за “Гузно мълчание за ТВ7, най-шумния проект на КТБ”

 1. Господин Инджев, май имаше такъв филм “От глупав, по-глупав”. Моето мнение е, че Сашко Диков е топ–глупакът. Разбира се, Ива Николова не пада по-долу. Мадамата Кулезич е най-отракана от тримата. Едно не разбирам, Кулезич много често е на екран с тоалети без ръкав. Та няма ли, човек в тази телевизия да му направи впечатление, че все пак Кулезич е жена на възраст и не върви да е така облечена. Всички стареем, това е нормално, но не е естетично да се показва повяхналата плът на водещата.

 2. Eдин велик журналист, сам цяла епоха в световната журналистика от времето преди банкеро-фармацевтична шайка да заграби последните независими вестници и телевизии – Уолтър Кронкайт, казваше, че не е важно кой къде какво е казал, а къде какво се е случило. Манипулационните говорилни, които се плискат от всички т.нар. “национални” телевизии и други медии просто пъдят и последните зрители/читатели с мисловна дейност в Чалгария. Последните мохикани като Вас и още 1-2 журналисти само потвърждават гореказаното. Идиотизмът е непобедим и по света, и у нас.

  Апропо, кой определи “Нова” за една от най-гледаните телевизии, те самите ли? Според независими евро-изследнания, гледат я предимно жени между 30 и 49 години, сиреч домакини. А предложението Ви за образователни детски филмчета в събота и неделя – страхотно впрочем – ще си остане глас в пустиня. Не че пари няма – само несъбраните руски данъци, за които няма да се уморя да напомням, стигат и артисват. Политическият ни “елит” няма нужда от умни и образовани дечица, нали точно те ще му бият шута на изборите. А така блатото на статуквото е гарантирано. За жалост…

 3. Преди изборите имаше едно семейство по БНТ, което водеше сутрин едно сносно предаване. Спряха ги с извинението, че идвали избори и после така и не ги пуснаха. за сметка на това “безпристрастният” водещ на Още от дена така и на спря да сипе умнотии.

 4. Браво и благодаря за коментара на редактора!

 5. Успях да видя въпросното предаване на Нова Телевизия “На светло”. Пак съм потресен и шокиран от отношението на българите към циганите. Тази овца (ЛК)е толкова тъпа, жестока и нагла, че даже не прави усилие да скрие омразата си към “циганетата”. Мисля, че си отмъщава на циганите заради комплексите си за малоценност сравнявайки се с европейците. Междо другото това е комлекс на много българи от така наречения “елит”, който се надпреварва да се показва по телевизията. Жалка пасмина от сноби, които имитират най-лошите страни на западната поп-халтура.

 6. Днес става ясно, че разследващите разполагат със записи на руските терористи, вкарали “Бука”. Надявам се, че килията на Милошевич в Хага се подготвя за своя нов обитател, който този път ще е от Русия:
  http://www.echo.msk.ru/news/1521196-echo.html

 7. “Журналисти” от сорта на Ива Николова, Люба Ку(рва)лезич, Мадам В., “честния частник” Петьо Блъсков, Явор (Слаг)Дачков, ченгето Тошо Тошев и подобните им отдавна отвратиха мислещите хора! Аз практикувам изключването на говорещата кутия веднага щом се появи на екран или по радиото. Тези пропагандни инструменти са опротивяли до такава степен с елементарните си разсъждения по опорни точки, че на нормалния човек не му остава нищо друго освен да използва дистанционното управление за да се отърве от присъствието им.
  В тази поредица от говорещи глави спрадат и “професор”-а “историк”, ченгето доказан крадец (!) Божидар Димитров, “академик”-а Георги Марков, “журналист”-а Петър Волгин, “политици”-те Болен Сидеров и останалите от фашистката му компания, … излишно е да ги изброява човек!
  Тези “експерти” се отличават със страстното си поддържане на лъжите и демагогията на болшевишката пропаганда! Странно е защо са толкова усърдни!

 8. Според мен това, което виждаме е само върха на Айсберга. Сделка за 4 МИЛИАРДА не се случва без организация на всички нива. Най-вече обществени Пи-ари , които да омагьосат Народеца с лъжи. Ц.В. дори си е направил сайт. Няма смисъл, да ги призоваваме към събуждане на Съвестта им. Те виждат само финикийските знаци. Някой ден, когато им отрезнеят главите, може би ще им текне мисълта и ще ги заболи съвестта. Но в момента тези хора са блокирани от жестока, ненаситна Алчност. Тежко на нас “идиотите” ! Общество, което не може да лекува съгражданите си е обречено на гибел. Общество в което не се дискутира вредата от Алчност, Безчестие, Глупуст, Жестокост не може да оцелее, защото това са Първични Страсти, които се преодоляват само с Интелигентност, Ум, Знание, Търпение. Телевизиите, Медиите, Интелигенция, трябва да водят Активен Пиар за Доброто и Хубавото в Живота. За Красивото и Смисленото. Това, което дава на човека Щастие , Сила , Красота, Джентълменство! Колкото по-силен е Пламъка на Доброто, толкова по-далеч от нас ще стои Тъмнината! Според мен се налага една странна концепция за Егоизма. Егоизъм значи да се грижиш за себе си но какво означава да се грижиш за себе си? Нима може един човек да бъде силен , когато се ръководи от най-низки Страсти ?! Когато постъпките му раждат Нещастие? Трява ли да вземем залъка от устата на Сирачето, защото сме Егоисти ? Трябва ли да отслабим Държавата, за да имаме имане ? Колко струва нашето имане в Бедна Държава ? Колко им е приятно на Глупавите Мутроци със лъскавите си Джипове, да карат по надупчените, като от бомбандировка магистрали и улици? Колко от тях изживяха живота си ? Надупчиха ги като холанско сирене същите “Егоисти”, като тях! ахмед доган още ходи като Шантав въпреки, че си построи “Летяща Чиния”. Каква полза от този черен “егоизъм” ?

 9. Учудва ме само че точно Сотиров се учудва на геронтофилията на русофилията.

 10. Медийна мафия,само така мога да си обясня присъствието на посредствени или правещи се на идиоти коментатори и анализатори,което е обидно за част от зрителите.Глупави или алчни,няма значение важното е,че вечното присъствие на тези хора в публичния живот говори,че демокрация още няма.”От фасул и армея не изниква фея”,както е казал Славейков.Лично аз познавам поне 30 млади момчета и момичета,които завършиха магистратури в чужбина,владеят чужди езици,искаха да останат в България,но от напористи провинциалисти,готови на всичко-лъжи,измами,подлост,подкупност,заминаха за чужбина.Как е възможно нормален човек да води разговор с хора като Николова и Буруджиева,без да падне на махленско ниво?Нешка Робева била разочарована от Бареков?Как тази жена има очи да се появява по медиите,след като беше част от проекта Бареков?Трябва да споделя,че много животни имат по добро възпитание и деликатност от някои персони ,които сме принудени да гледаме по телевизиите,например моето кученце.Изключително харесвам Горан Благоев и предаването му.Ожалих го вчера в компанията на Пантев,Димитров и Митев,професори,историци с извинение.Тези професори нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили.Има толкова умни хора-млади и стари,професионалисти,защо не ги канят?Г-н Инджев също рядко присъства на екран,Христо Христов по мое мнение изключителен изследовател на близкото минало,много рядко се появява на екран,защо?Докога?

 11. А и най-важното, никой не се интересува (или не желае умишлено) от паричните потоци изтекли от КТБ и преминали през теци медии и политически формации (БДЦ, Евромайки, Барековци, Кошлуковци и какви ли още не), както и за тяхната невъзвращаемост! Защо тук, никой не желае да повдигне “завеската”?

 12. Бате Иво, как може да се коментира този разговор, освен,че се кашира руският пръст във фалшификациите?

 13. Сценарият за КТБ не е писан в България,а в Русия,Даже Цветан Василев не е напълно посветен.Създадена е за финансиране на руските проекти.Кои фирми участвуват в тези проекти хора на Доган.За тази цел се събират пари от цялото население,държавни предприятия,създават се медии,политици,изкупуват се държавни фирми с кредите на банката от собствени противозаконно създадани фирми.И всички викат*ура*.Цв.Василев на върха.Руските проекти отпадат и влиза в действие втори епизод.Банката събрала основно български пари и активи тръгва към фалит.Всички бягат,включително и собствениците.Но руските собственици мълчат.Цв. Василев бяга като подгонен звяр.Бареков кълне и губи депутати,Всички политици са непосветени и също бягат.Държавата загуби пари,хората загубиха пари.Доган мълчи.Русия чака предприятия и потрива ръце.Нейната банка не се интересува от загубите.А всички ние говорим врели не кипрели.Да видим този или онзи.Никого няма да видим,нищо няма да видим.Само българско безхаберие и наивност вкл.Цв.Василев и Бареков.

 14. В едно предаване по тв7 уж говореха за прераждане /регресии и прогресии/ и изведнъж гостът започна да “храни” Збигнев Бжежински, как искал да срине Православието и Путин как го отстоявал 😉
  П.С. Кога СЕМ ще филтрира ефира от телевизия “Алфа”, която по цял ден пропагандира съветския канибализъм,
  и оспорва цивилизования избор на България. Масовият зрител още не може да осъзнае, какво е да си част от Мирния проект – Европейски съюз, а пСидеров гълчи от екрана с двучасови руско-рекламни военни клипове. Кой ще ме убеди,че обществото е в такава степен зряло и образовано, за да бъде резистентно към вражеската пропаганда психичните инфекции на пСидеров?

 15. Шоу
  Борисов при Коритаров. На въпрос за Южна Добруджа,каква е станало 1940, г.Борисов отговори,че тя е завзета от Румъния.По история на България този човек/Борисов/ е отчайващо невеж.Мен ме хвана срам.Абе хора ограмотете го този човек за елементарни неща.Срамното е за България.

 16. Изглежда луврие има нужда от повече материал за семейния албум с малофеев. Оплака се, че само 3 снимчици бил скътал, които нищо не били в контекста на дългогодишната им приятелска връзка. Дайте да помогнем: http://v7news.com/russian-strength-interview-konstantin-malofeev-founder-of-marshal-of-capital/

 17. Писаното на времето за Живков от Христо Радевски, май приляга и за копрософила пСидеров:
  “Мълчанието, то се знай е злато.
  но и брътвежът злато е когато,
  чрез него се продава – другар или държава.”

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.