Путин обясни най-после защо бомбардира Сирия

Да не си мислите, че самолетите и ракетите на Путин бомбардират Сирия поради някакви си военни, политически, стратегически, националистически, социалистически и каквито и да било меродавно статистически причини! Лъжете се . Те са само практически.

 

Човекът просто утилизира, употребява, взривява залежалите руски запаси от бомби, ракети и снаряди, с които се е презапасил за сметка на хранителните стоки, внасяни от демонизирания в Русия Запад, които Путин нареди междувременно да бъдат унищожавани за ужас на недохранения му народ.

 

В резюме Путин казва: Русия не преследва някакви си агресивни цели, а просто арсеналите ни постепенно остаряват.

 

Поради което ги пуснал в употреба.

Президент рассказал о программе переоснащения российской армии
высокотехнологичными видами оружия. Владимир Путин напомнил, что
отечественная госпрограмма вооружений создавалась несколько лет назад и
сейчас реализуется не потому, что Россия готовилась к каким-то
агрессивным действиям, а потому, «что имевшиеся и имеющиеся еще сегодня
на вооружении российской армии ударные комплексы, защитные системы, они
постепенно устаревали и выходили в тираж».

kommersant.ru

 

Нямам претенцията за абсолютна точност, но мога да се басирам, че по идиотско обяснение за водене на война ( на хиляди километри от родината) историята не познава.

14 мнения за “Путин обясни най-после защо бомбардира Сирия”

 1. Дано поне идиотът не реши да утилизира по този начин скапаните си стари ядрени заряди. Да си ги носи в Мурманск или някъде на майната си в необятната съветска страна. При 80 % одобрение, изводът е неоспорим – нация от идиоти. Жалко за останалата малобройна част от изчезващата им, избита или умираща интелигенция.

 2. Кратко и безпощадно ясно за манталитета на Путин…

 3. ПутИн след утилизацията на остаряли боеприпаси и арсенали е добре да се захване с утилизацията на сепаратистите в източна Украйна. Тия бандюги са еднакво опасни както за него, така и за Украйна. Повече от сигурно е, че украинските служби ще ги преследват до дупка, защото са с ръце оцапани до лактите с кръвта на невинни украинци и руснаци (да не говорим за децата и старците). А ако не ги утилизират в Сирия, руската страна набързо ще изпищи от тях, защото на руска територия ще се занимават със същия “бизнес” както на украинската, т.е., убийства, мародерства, кражби, въобще смут. А ако руското джудже им даде възможност да се бият за православните си братя в Сирия, нещата бързо ще си дойдат на място-отрязани глави, масови разстрели и т.н. Да са му живи и здрави та ИД да има над кого да се гаври.

 4. В Унгария където петатата колона е активирана на мах ги подпука местният “ДАНС”. А у нас, кога?

  Европейският парламент е лишил от имунитет унгарския депутат Бела Ковач, заподозрян в родината си за шпионаж в полза на Русия, съобщава „Эхо Москвы“.
  Прокуратурата на Унгария настоява за лишаването на Ковач от имунитет от 2014 година. Според следствието, той е поддържал контакти с руските специални служби в продължение на няколко години. Самият Ковач отхвърля обвиненията. Депутатът е известен привърженик на руската политика- той е бил наблюдател на референдума в Крим и нарича плебисцита „законен“.

 5. Всички българи под сурдинка едно време говореха, че руснаците и американците от време на време разкарват старите и залежали оръжия. Днес това изречение е едно потвърждение на онова, което слушахме едно време.
  Дето се вика: ” Ще постреля, постреля, а после ще свият байраците и право към Урал да видят какви оръжия да набележат за следващата държава?
  Свят да ти се завие от подобна откровеност! Интересно колко ли е поласкан Асад от това откровение? НО в неговото положение всичко би го поласкало , стига да има кой да стреля по враговете му, че дисбалансът с химическите оръжия направо го изпразни от армия и въоръжение.

 6. Здравей Иво !!! Отдавна не бях се включвал с коментар, но след последните ти статии ми се ще отново да напиша нещо (иначе като четящ сайта не съм спирал участието си тук).
  Моето виждане е че в настоящата хибридна война на русия против човечеството и специално против България твоето участие е достойно за най-високо уважение и адмирации. Както знаем ответните действия на демократичната част на света изкристализираха и се израяват главно в две направления – САНКЦИИ (за червените фундаменталисти) и ДРОНОВЕ (за черните интегралисти). Аз лично, след като прочетох книгите ти ги оприличих на ИНТЕЛЕКТУАЛНИ САНКЦИИ, а блога ivo.bg на ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ДРОН. Т.е. твоите действия са в унисон с общата коалиционна тактика на действие и взаимодействие или ако се изразим така че да ни разберат воайорстващите тук в блога заразени с русофилски далтонизъм и даунизъм – налице е пълен СИМБИОЗ.
  Моето задоволство и одобрение след прочита на последните ти статии се засилва и от факта че се вижда отчетливо как твоят ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ДРОН ivo.bg може да води не само разузнавателни, фотографиращи и изобличаващи полети над територийката БГ забулена от гъстата мъгла на течната дружба на вечния североизточен «освободител» на всичко и всички, но и да пуска поразяващи стрели по главите на тлъстите червенеещи и розовеещи се русофилчета, лазещи като хлебарки по територийката, но дегизирани като «работливи мравки». И наричащи непрогледната мъгла – «сияйно слънце» а задушаващата газова камера – «въздух за всяко живо същество». Няма особена нужда да слизаш на терена в някакви си студия и да им дишаш газовете и се каляш в изпражненията им. Бой по главите от интернет пространството по тези които се скриват в дупките и новите които излизат да мърсят.
  Колкото до алфа-дога който утилизирал остаряли боеприпаси – нека го прави, това пасва и на тактиката на коалицията да не стъпва на място на бойното поле докато двата злодея не се удушат взаимно. Тактика много присърце на мустакатия ментор на кагебисткия пУтбул от ВСВ която така и не можал да приложи тогава, че се наложило да хвърли в «борбата» нещо като 20-30 милиона руснаци – т.е. промахнулся (на разбираем за влюбените им следовници язык). Е, и алфа-собака промахнулась (освен и нескопосаните им ракети падащи в иранските пустини)
  Затова отново да припомним приоритетите ни докато фундаменталистите се ръфат един друг –
  1. ПРЕНАПИСВАНЕ НА ИСТОРИЯТА,
  2. СКЪСВАНЕ с русия,
  3. РАЗРУШАВАНЕ на руско-съветските ЧУГУНЕНИ И БЕТОННИ МАРКЕРИ НА ХЕГЕМОНИЯТА и над БГ
  4. ДЕ-русификация
  5. ОБЯВЯВАНЕ НА НЕЗАВИСИМОСТ от империята.

 7. Въпросът е защо САЩ и коалиция не направиха абсолютно нищо срещу ИД за почти 2 години? Даже ги оставиха да си продават петрола и да печелят от него по 3 милиона на ден…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.