След Вартоломеевата нощ на фанариота осъмнахме със замесен в нейното организиране русофилски кандидат за президент

Академик Стефан Воденичаров, бивш ( макар и за кратко) министър на образованието в първия кабинет на Бойко Борисов, а след това избран ( явно за дълго) пак в епохата на Борисов за председател на БАН, стана първият изпреварващ изстрел в предстоящата война за президентския пост в България. Изстрелян беше от инициативен комитет, в които за объркване на публиката са вплетени шепа известни имена, които са си ги дали под наем ( казано поетично- за избирателните листи винаги се намират опортюнисти) на бившия президент Георги Първанов. Останалите са постоянно присъствие в от времето на неговите президентски софри.

 

Явно това е имал на ум самият Първанов, когато онзи ден заяви самодоволно, че АБВ започва компания за президентския пост. Набрал опит с проектите Станишев и Борисов, на този другар му се е усладило да играе ролята на патриарх на българското задкулисие чрез протежета. Точно като във вица за Вуте, в чиято мъжка сила Пена се усъмнила, но той й се заканил, че „човек че наеме и пак че я”… такова.

 

Въпросът е доколко героят от Банкя е „изненадан” от хода на своя дългогодишен ортак от с. Сирищник в подялбата на българската баница. Най-вероятно е точно толкова „сюрпризран” , колкото и през януари 2013 г., когато същият академик открито беше противопоставен на своя нов ментор Борисов в абсурдната комбинация на яловата битка за и против АЕЦ „Белене”.

 

На 11 януари 2013 г. оповестих в ivo.bg по повод Воденичаров като фасада на активните борци за повече енергийна зависимост от Русия следната „тайна”, която май не учуди никого, а всесилният премиер дори легитимира този знаменосец на русофилщината:

 

„Борисов не само се „прави на ударен” с кого си има работа, но и удари още едно рамо на комитета на БСП, приемайки демонстративно пред телевизионните камери академика . На заседание на Министерския съвет на 9 януари Борисов приветства Воденичаров на своя територия (територията на телевизионната пропагандна), обявявайки на всеослушание, че възлага на БАН да го посъветва как да си гради добросъседството с Македония. На любезността на Борисов водачът на уж вражеския комитет на БСП, агитиращ със „за” в кампанията за референдума, му отвърна със следните думи:

„Българската наука през последните 20 години не е получавала такава подкрепа, каквато получава днес”. “Повярвайте, че българските учени в скоро време ще ви зарадват с добри резултати”

И добрите резултати наистина не закъсняха. Днес на сайта на Булатом, който е мощният задкулисен генератор на лобирането за АЕЦ „Белене”, се появи следното съобщение за пропагандно „мероприятие”, за което БАН предоставя вече не само председателя си, но и най-представителното си помещение. Шеф на заверата е кой? Ами пак академикът, който е благодарен за грижите на това управление, но участва в опитите на БСП да го бламира чрез референдума .

„ Български Атомен Форум

съвместно с община Белене и Българската академия на науките

имат удоволствието да Ви поканят на еднодневна конференция

„ЗА ЯДРЕНАТА ЕНЕРГЕТИКА –

СИГУРНИ ДОСТАВКИ, РАБОТНИ МЕСТА И ПРОГНОЗИРУЕМИ ЦЕНИ ”

09:00 часа на 15.01.2013 г.

ГОЛЕМИЯ САЛОН НА БАН,

УЛ. “15 НОЕМВРИ”№1, ПЛ. НАРОДНО СЪБРАНИЕ”

Георги Първанов, очаквайки дисциплинираните червени избиратели да отидат до урните, за разлика от систематично разбиваните синеещи „авари” ( включително с бухалката на Борисов срещу Синята коалиция) и тотално обърканите от разнопосочните послания привърженици на ГЕРБ, вече прикани Борисов да си подаде оставката при успех на инициаторите за референдума.

Няма дим без огън, включително и при приятелския. Явно е дошло време да се вдигне димната завеса и старите зависимости на Борисов да бъдат употребени за неговото премълчаване на толкова очевиден факт, като подигравката със заигравката от мащаба на включването на БАН в партийната игра. И това дори не се прави тайно, а като демонстрация на сила!”

 

Днес същото ядрено лоби изстреля отдавна подготвяната си ракета в орбитата на политиката, която е продукт на скачените съдове Борисов-Първанов и най-вероятно има няколко степени като ядрена матрьошка, от която в българския микрокосмос ще се отделят още предвидими изненади.

 

Мачлето на тандема Борисов-Първанов продължава с нов дрибъл в тила на противника- т.е. на България, която все е раждала юнашки чеда, ама такива двуличници май не помни в двухилядната си история.

 

Или има лековерен ( да не кажа малоумен) човек, който ще повярва, че организация от мащаба на изпреварващия ход с тандема Воденичаров- Инджова, свързан с подбиране на голяма тайфа известни наемници на проруската политика в България, е била строго пазен секрет, който не е бил известен на Борисов? Абсурд- по скоро стъпката е консултирана с него и предстои да наблюдаваме поредния театър на тема „ни лук ял , ни лук(ойл) мирисал”.

 

 

На онези, които не са много гнусливи, а се съмняват в далаверата, предлагам да потърсят поредната сензационна новина от преди два дни в официозния жълт сайт ПИК, според който от три осведомени за тайните на президента източника точно на тях потвърдили, че той се отказва от втори мандат. Не щеш ли, от тази ушанка днес изскача заекът с кандидатурата на академика на терен, предварително разчистван от медийния слугинаж на Борисов и Пеевски.

 

Ще кажете, че не бива да се мисли конспиративно, Но на какво ви прилича сценарият с въвличането на Плевнелиев в капана на вселенския патриарх Вартоломей от инициаторите, сред които се открои обявената днес като кандидатпрезидентска двойка Воденичаров-Ренета Инджова? Тъкмо те бяха моторът на визитата, която опръска с кал Плевнелиев , докато за ентусиазираните организатори важи правилото, че „ леке не хваща” и по този начин петното от общуването с Вартоломей остава само за действащия държавен глава- едно върхово по своята перверзност наказание за неговата прозападност.

 

Същевременно „най-случайно” Борисов се оказа смайващо добре ограден от калта на вартоломеевото нахалство, проявено обаче след връчените му награди, когато употребеният български държавен глава вече нямаше шанса да постъпи като Борисов, отказал на фанариота планирана среща на сутринта. Майсторски ход, трябва да се признае- и Плевнелиев се оказва нещастно за личността му пакетиран с Воденичаров в разиграното от фанариота шоу и Борисов е целият в бяло извън него.

 

Вартоломеевата нощ май тепърва предстои.

46 мнения за “След Вартоломеевата нощ на фанариота осъмнахме със замесен в нейното организиране русофилски кандидат за президент”

 1. Отдавна му крояха шапката на Президента Плевнелиев,но този път много майсторски го врътнаха!
  Дано новоучредената гражданска рганизация ДОМ да прерастне в първата наистина свободна от комунисти партия!
  Крайно време е да се появи такъв политически проект в България,което няма да е никак лесно предвид това #КОЙ държи медиите,съдебната власт и какво ли оше не в нашата нещастна държавичка!

 2. Стига вече!
  Стига вече.
  Омръзна ми от лъжи,номера,задни дворове,фалшиви игри.
  Академик Воденичаров .Откъде накъде.
  Я да си гледа здравото здраве и старините в БАН.
  Кога се е занимавал с власт,управление,политика,международни отношения,Европейско и българско законодателство?
  Кога?
  Или сега ще ги учи във ход.
  Аман от не доучени и хора,които си мислят,че стават за всичко.
  Турили по една титла *Академик* и мислят *че са всо
  о вся*.
  А то не става за нищо.
  От тук нататък нищо не може да ме спре.
  Т.Ж. боклуци.

 3. Петата колона не спи, нали затова й плаща батка Путин. А той очаква не само действия но и резултати от своите кучета, иначе следва наказание – бързо и сурово ала Луканов.

 4. Chestno kazano ne dopuskah,che “academitsite” shte se dyrvat kato prostitutki.Naj-mako ochakvah tova ot g-va Reneta Indjova.
  Takiva reveransi pred Vartolomej,dori si mislia,che Borissov narochno podvede Presidenta Plevneliev za vrychvaneto na orden Stara Planina na tozi fanariot.Samo za da blesne posle,che e otkazal sreshta s Vartolomej.Tolkova jalko e vsichko tova.
  No kakto kazvate Vie,g-n Indjev,Vartolomeevata nosht tepyrva predstoi.

 5. Какво да се очаква от академика-сътрудник на ДС.
  Жалко,че хързулнаха Президента.

 6. Вица за Бързаков… Тук трябваше да споделя снимката на Воденичаров и Борисов със синхронизираните мисловни пози, която пуснах по-рано.

 7. Aз веднага забелязах думичката УДОВОЛСТВИЕ в поканата на господин-другар академика.
  Вартоломеевата нощ още не е завършила и удоволствията започнаха. Какви ли примамливи удоволствия ни чакат в бъдеще???

  Въобще когато имаме работа с левица, социалисти, комунисти и прочая паплач думичката УДОВОЛСТВИЕ и нейните производни неизменно присъстват и са водещи в официалния и официозен техен речитатив.

  Нашият домакин много често е припомнял за ДЪЛБОКОТО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ на таваришч Брежнев което се предаваше върху всички нас които си спомняме за този незабравим период на възход, напредък и надежди за обещаваните още по-големи бъдещи удоволствия.

  При бай-другар Тодара беше епохата на осигуреното ни от него САМОЗАДОВОЛЯВАНЕ. Самозадоволявахме се дълги години наред, всеки от нас беше станал специалист в не едно а в доста видове самозадоволяване. Живеехме си самозадоволени, без днешните страхове, без днешното изобилие и съответното объркване в избора на начина и вида на задоволяване на потребностите ни. Съгласете се че осигуреното самозадоволяване беше
  директно, моментално, без излишни въпроси и губене на време в безброй пресмятания в процеса на избора.

  При другаря Виденов с неговата вълнуваща зима съм бил далече и не знам нищо но с интерес и неприкрита завист слушам разни разкази за големия кеф който е бил по това време.

  Прескачам епохата на другаря Сергей с неговото декларирано задоволство от съзерцаването на резултатите от управлението на водения от него коалиционен троен СИМБИОЗ. Не съм го изпитал върху плещите си това удоволствие затова оставям на съфорумците сами да си припомнят тоя период и за голямата гармония която цареше навсякъде в обществения живот на Родината.

  При другар-пожарникаря БОКО вече не е така. Макар и далеч от БГ все пак ми остана почувстваното задоволство от всеобщото разбирателство между простаците в държавата което заразява дори от растояние. Да не забравя и удоволствието от неповторимата гледка да наблюдавам как първият ми ръководител бърка с дебелите си пръсти в устите на момичета и млади жени носещи му погачи. След като преди това с тази ръка дълго се е почесвал през джоба пред камерите, съзерцавайки церемонията по поредното откриване. Този кеф си остава неподражаем в огърлицата от изброени удоволствия. Съблогърите са изпитали къде-къде повече удоволствия, затова спирам дотук.

  Лично аз имах невероятното щастие да изпитам върху гърба си и споделя в продължение на последните десет години постоянната, непрекъсната и неизменна VIVA, VIBRANTE SODDISFAZIONE на моя фашо-комуно-атланто-президент Наполитано във всяка негова реч и публично изказване, вече зад пределите на БГ. Няма да го превеждам, съблогърите са разбрали за какво става дума а и автентичната форма на споделеното удоволствие, вече еволюирало през годините, преминало през брежневската дълбочина и байтошовския самопроизведен вид удоволствие направо вече доставя нови гъделичкащо-вибриращи трепетни усещания. Сега имам един друг невероятен бърборко-премиерко който пръска, обещава и изказва удовлетворения всеки ден, какво по-хубаво от това.

  При Роската какво, удоволствията продължават, особено обещаните и очакваните, тези за усещането че не си повече троянски кон на русия (а само едно дръгливо краставо магаре, неспособно на един свестен магарешки къч дори). Но аз съм далече, ще го запомня за жалост с това едничко удоволствие, навярно хората останали в Родината гребат с пълни шепи от предложените от него сатисфакшъни. Мога само да завиждам на задоволените и удовлетворените у нас.

  Та така като гледам, ако се потвърди максимата че денят се познава от сутринта изглежда ни очакват големи, със сигурност нови, вече може би академични удоволствия през епохата на другар-академика. Кефът продължава и става все по-разнообразен и пълен!!!

 8. Всъщност, защо ” яловата битка за и против АЕЦ „Белене”??
  Битката си завърши с решение на НС и МС, нали така? Сега пък има друга битка, която е съдебна.
  Или имахте нещо друго предвид?

 9. Аз пък си мисля, че гафът на Президента е твърде тънък за огромна част от дебелокожото средностатистическо природонаселение. И, че не бива да бъде подхвърлян “към вентилатора”. Поне защото е несравним със свинщините, които ежедневно твори “елитът” на т.н. ни политическа класа, начело с пожарникаря-селяндур!
  Още повече, че де факто Президентът ни е като гол сред вълци, сам на редута, изоставен дори от “десните” ни сини политици, особено след декларацията им, че смятат да издигат своя кандидатура на предстоящите президентски избори!
  Колкото до пръкналата се нова кандидатпрезидентска двойка – оптимист съм – смятам че ще се окаже поредния запъртък, ала “Маразов-Бокова”.
  TONY, не проумявам с какво те е изненадала Инджова. Още навремето Енчо Мутафов писа за нея: “Мислехме, че е РЕНЕТА, а тя се оказа ЧЕРВЕНА ПРЕВЪЗХОДНА.” /К.М./

 10. И пак ще повторя и подесетя.
  Ако не беше решителното правителство на СДС през 1997 г с Министър председател Костов сега България щеше да бъде една Сърбия,Македония и т.н.,а Варна и Бургас щяха да бъдат руски пристанища за отправна точка към Сирия.
  Още не е късно това да се случи.
  С такива като този Стефан Воденичаров.
  За това мислете му.
  А на Иван Костов дълбок и вечен поклон,че спаси България през 1997
  Това май се забравя,но аз ще го напомням.Защото наивниците са много.

 11. Госпожо D.Savova, присъединявам се към напомнянето!

 12. Че активното мероприятие “Вартоломей” е сготвено в руска кухня и по руска рецепта най-личи от “подправките”, които са си ТИПИЧНО РУСКИ:
  Напр. “религиозната подправка”.Колко му трябва на средния руснак/чка, тънещ/ща в гъста православна мъгла, за да гласува ентусиазирано и масово, без значение за кого, който му/й е посочен (т.е.похвален)от патриарси – местни или “вселенски”? Нищо повече не му/й трябва, НАПРАВО ГЛАСУВА “ЗА”!
  Усещах, че нещо ми убягва от това знаково “вселенско” посещение и още вчера НЕЩОТО се саморазкри като нова президентска двойка Воденичаров – Инджова. Това обяснява и активната им роля на инициатори и организатори на “вселенската” визита.
  Но тази кандидатпрезидентска заявка лично мен не ме притеснява изобщо. Именно защото руската кагебистка кухня е сготвила “манджата” по руска рецепта и с руски подправки, които у нас не се приемат по същия начин, българите не “кълват” първосигнално като руснаците на православие, те са по-скоро прагматични пък и за 25 години лъготене доста захитряха.
  Номерът с “вселенската” президентска двойка няма да мине,защото руските служби са измерили нас-българите с техния си руски аршин.
  Но мисля, че ” вселенският маньовър” си беше поучителен и информационно много полезен.
  Сега трябва само да си копираме и запомним наизуст списъка на “интелектуалците”, които мигновено са продкрепили “вселенската” двойка, защото в бъдеще присъствието на тези хора в каквито и да било инициативи и организации трябва да бъде знак, че става въпрос за НЕЩО ЧЕРВИВО и НЕЧИТАВО.

  Разбра се, че спорът за връщането на “църковните светини” тече между вселенската и българската църкви от много години. Пропускът е на президентските съветници и българските служби. Било е задължително да уведомят в детайли президента за този спор, за да вземе той адекватно решение да награждава (или не) вселенското светейшество с най-високият български орден. Ако е имал тази информация предварително, Плевнелиев, със сигурност, би се въздържал. Сега този “Някой” от службите ни, пропуснал, умишлено или заради неграмотност, да изпълни задължението си, ако сам не си подаде оставката, трябва да бъде показно “опраскан”.Жалкото е, че сега този президентски гаф ще бъде експлоатиран с върховно удоволствие от антинатовците и антиевропейците, т.е. русофилските нищожества у нас.

  Моля ВИ, скъпи пишещи в този блог, не винаги се съгласявам с написаното във форума, но от уважение и обич към всеки един от вас не квалифицирам интелекта и личността на никого.
  Вие сте моите единствени (духовни) приятели, други нямам и бих се чувствала много самотна и отчаяна без вашето присъствие!

 13. Скоро ще умра,защото гадини като теб съсипаха целият ми живот.Но важното е,че моята любима Русия е спасена,защото,както добре знаеш,Китай вече има 2000 стратегически ядрени бомби.Няма да ги има Лос Анжелис,Ню Йорк и Вашингтон,окръг Колумбия.Също и Тел Авив.
  Жертвите на Ленин,Троцки,Ягода и Каганович заслужават възмездие.Нали,еврейче?
  Победих те.

 14. Припомням:

  (3) Предложения за награждаване на чужди граждани с ордени и медали се правят от министъра на външните работи.
  (ЗАКОН ЗА ОРДЕНИТЕ И МЕДАЛИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ) http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2135468258

  Ако предложението не е направено от министър Митов, а идва от БАН, то в такъв случай законът не е спазен. Това е проблем.

  Иначе Павел Тинков е прав за вентилатора.

 15. Към атанас байчев
  baycheva1978@abv.bg

  Ако ще умираш, поне го направи като нормален човек, е не да се правиш на мъж, когато си жена. Нали Байчева ( аман от страхливи зайчета-байчета, които се крият зад чужда идентичност и ръмжат от засада).
  Почти съм поласкан, че в мое лице съзираш някаква причина за съсипания си жалък живот на човекомразка, каквито сте вие нацистите- не съм толкова важен, но поне стоя с името си зад думите си, за разлика от такива нищожества, като теб.
  Ти собствената си нищожност, видно от доброволната смяна на пола за пред публиката, не можеш да победиш, а си тръгнала да побеждаваш други хора!
  Обобщаването на образа на врага ( извън неговото конкретизиране в мое лице)с думата “еврейче” е диагнозата, заради която си правя труда да ти отговарям еднократно и без да съм “еврейче”.

 16. АТАНАС БАЙЧЕВ:

  За пенсия в ада ли работиш? Дерзай.

 17. Браво и за статията и за репликата на Иво в коментарната част. Поздравления и за всички споделили мисли, без хермафродита (русосифилистик-полезен идиот) Байчев(а) и най-вече на Д.Савова за напомката и на Павел Тинков за перефразиране на народната поговорка:”Всяко чудо за три дни”. В тази връзка, в далечната вече 1992г. връщайки се от 2г.гурбет в чужбина мой приятел на гарата на въпроса ми (в него време за съществуването на интернет хал хабер си нямах) как е бг политиката и футбола ни отговори стегнато: : “Хранят се само от гафове и скандали”. При баце обаче, еваларката МУ бича, стигнахме висоти достойни за книгата на Гинес.

 18. Ами да, падна Плевнелиев в капан. Следователно той и обкръжението му, и медиййните и други негови съветници, са слабоумни и негодни да бъдат водачи на про-Западното течение в българската политика.

 19. Стефан Воденичаров e PYCKA K===A…………

 20. От една страна, българското общество реагира „етнофилетично” (т..е националистично), с което потвърждава съответното обвинение, съдържащо се в речта на патриарх Вартоломей. От друга страна, не се дискутира сериозно, дали все пак не е законосъобразно връщането на богослужебните ценности на Северна Гърция, която се води номинално под върховенството на Вселенската патриаршия, а не на Църквата на Гърция.
  https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D1%8A%D1%80%D0%BA%D0%B2%D0%B0_%D0%BD%D0%B0_%D0%93%D1%8A%D1%80%D1%86%D0%B8%D1%8F
  Накрая може да стане така, че по силата на международните закони, да бъдат върнати ценностите, така както беше върната Паисиевата история. Ще остане, обаче, горчивият спомен от сегашния „етнофилетичен” шум, недопустим от християнска гледна точка.

 21. “Но важното е,че моята любима Русия е спасена,защото,както добре знаеш,Китай вече има 2000 стратегически ядрени бомби.”
  Опитах се да разшифровам “скрития смисъл” на гореписаното не става. Антилогиката във /фа/шизоидното словосъчетание, говори единствено за тежка ментална деформация, нуждаеща се от неотложно интензивно лечение!Още повече, че болният показва необяснима склонност към непредизвикана агресия /в глобален мащаб/, надхвърляща пределите на здравия разум и ограничавана единствено от собствената му немощ…

 22. Да, както сочат СТАМБО, SMS/МАМ и още няколко колеги, може би най-важната плочка от този пъзел лиипсва, та хората да не могат да добият идея какво всъщност става.

  Малко дим във водата и от мен, за размишление, ако позволи Стопанинът на блога:

  “Ктиторите”, дигнали приживе паметника на вселенското преосвещенство (на коя ли Вселена от всичките), са мутрите братя Диневи. Хотели, ресторанти, туристически оператори, агенции за коли под наем, яхти, катери и джетове. И едно яхтено пристанище в Св. Влас, което скромно носи тяхното име – “Марина Диневи”. Баща – русофил и шеф на федерациите по бойно-приложни спортове, шотокан и киоко-шинкай в годините, когато тези спортове бяха само за момците с хладен уи, чисти ръце и пр. Дядо – още по-русофил, виден деец на коминтерновския метеж от 1923 г. в Н. Загора. До БКП-преврата от 10.10.89 тези двамата са оператори в пречиствателната станция на Поморие. Асенизатори, сиреч милиционери-кенефчии. На 11.10 се събуждат повишени в чин “предприемачи”.

  За кандидат-президентската двойка Воденичаров-Инджова вече изскочи доста инфо. Само припомням, че “академикът” от над 6,000 публикации в РъБъ има само 2 препечатани в чужбина. Освен отявленото си русофилство е известен с лобизма за АЕЦ “Белене”, че дори и напъваше да прави референдум по въпроса миналата неделя. Случайно или не, точно в същото време излезе информация, че руски ядрени мафиоти искат да тестват в РъБъ нелицензирано ядрено гориво в Козлодуй. Подробностите са в сайта на Георги Котов и Е. Сугарев. За Инджова – ами един от най-скандалните ръководители на АП. “Астика”, “Загорка”, СО МАТ, “Малчика”, “Република” – преписките по тях с подозрения за тлъсти корупционни комисионни още се търкалят в архива на прокуратурата. Да видим кои са в “инициативният комитет”, който ги издига: Георги Марков, Светлин Русев, Тома Томов (синът на кап. Никола Томов, комендант на “Белене”), Антон Дончев, Асен Ошанов (адвокатът пълномощник на негово мадридско нищожество), Благовест Сендов, Бранимир Ботев (зам-министърът на туризма, който искаше да раздава България на “побратимените” руски градове), Величко Минеков (депутатът-“антифашист”, който направи паметника на Яшар Замфиркьов-Тодор Живков в Правец), Владислав Славов (КС, СЮБ), Гиньо Ганев, Григорий Вазов, Георги Мърков (борче-милиционер), Иво Хаджимишев (милиционер-фотограф), Кирил Боянов(агент Лалчев), Крум Дамянов (“Камбаните-Знаме на мира”, шуменският монумент), Огнян Герджиков, Рупен Крикорян, епископ Тихон, Цвета Маркова (секретарката на последния КГБ-гаулайтер у нас). Май под чин майор в ТОЗи списък няма!!!

  “Артилерийската подготовка” по случая се пое от делян-пеевските медийни парцали и дежурните матросовци – Велислава Дърева (тя разбирала и от църковните въпроси), Божидар Разширеният Корем Димитров и “проф.” Иван Желев. Всеки имаше разпределеня роля, най ми хареса Желев (гръцки възпитаник), който ръсеше простотии като лош превод, пробвал Вартоломей патриотизма ни, нищо нямало да последва от изцепките му за българо-гръцките църковни и междудържавни отношения и пр. Част от матряла може и да му повярва…

  Можеше ли г-н Плевнелиев да НЕ подпише указа за награждаването? Разочароващо е, че президентът връчва високи държавни награди на агенти на ДС, а пропуска жертвите на същата ДС. Подписването на един указ може да се бави и отлага ДЪЛГО под най-благовидни предлози. А и екипът на държавния глава е затова, да го подготви за изненади, не да го остави да гледа вселенското преосвещенство като в небрано лозе! Лично аз съм разочароват и от липсата на анкета-разследване за смъртта на Филип Плевнелиев от 8 август т.г., която доста намирисва на убийство за сплашване. НО! Нека не съдим РП, пак заради липсващите парчета пъзел.

  Цялата история съвсем заприлича на активно мероприятие на дивизията на ген. Решетников. Дали целта е омаскаряване на президента и допълнителни червени точки за банкянския РАПОН? Дали е раздухване на православна истерия? Кои са истинските и кои фалшивите мишени? Надявам се матрялът в Милиционеристан да се ориентира преди да е станало отново твърде късно. Да, той е тъп, избира си РАПОНА за премиер, но има безгрешен вековен инстикт за оцеляване. А и след този скандал двойката Воденичаров-Инджова няма НИКАКВИ шансове за “Дондуков” 1.

  Извинете ме за дългия текст и респект, г-н Инджев!

 23. АЭРОФЛОТ- респект и благодарност за чудесния коментар!

  Много тягостно е да наблюдаваш и да тълкуваш как гнусни ченгета позорят страната ти и си развяват байраците, както им скимне- като в случая с КаГеБейшеството и неговите кремълски подгъзници тук.
  А дали случайно БСП, АБВ и пр. рубладжийски глутници няма след задълбочено и разширено обсъждане да подкрепят кандидатурата на обединяващия българското рубладжийство БАНски старец?

 24. АЭРОФЛОТ
  Поздравления.Удоволствието от коментара е мое.

 25. Едно мога да кажа по този повод. Само човек, който не познава БЪЛГАРСКАТА история може да постъпи така. Изхвърлям всякакви политически диверсии и простотии. Възможно ли е братия БЪЛГАРИ, БЪЛГАРИН да постъпи така? Не, не е възможно. Това е пълен абсурд. Обидно е да коментираш това. Та това означава, че никога не са живяли религиозните ни дейци Наум, Ангеларий, Климент, Игнатий/Йосиф, Неофит Бозвели, Иларион Макариополски … Методи Кусев. Та, това означава, че никога не сме имали история и това се отнася за народ/цивилизация на 2000/две хиляди/ години.
  Кой унищожи книжовното ни богатство съхранявано в черквите ни? Кой ежедневно с каруци изнасяше от черквите ни ИСТОРИЯТА на БЪЛГАРИТЕ и защо? Турците ли? НЕ! Гърците и дядо иван=чингис хан, т.е. така наричаните руси.
  С палиативи, криво-ляво, може да се построи плевня, но е невъзможно да се възстанови държава! БЪЛГАРСКАТА държава, за да се възстанови е необходимо да има държавници доказали с делата си , че са БЪЛГАРИ! ДРУГ КРИТЕРИЙ НЯМА! И го помнете когато гласувате. Защото и Вие, които гласувате за чингис хан, и Вие, които НЕГЛАСУВАТЕ, докарахте държавата на БЪЛГАРИТЕ до нищото и до мизерията на БЪЛГАРИНА. Не разбрахте ли вече, че този дълъг перод на НИЩО, СРАМ и МИЗЕРИЯ се дължи и на Вас, защото оставихте хора неграмотни, хора невежи, хора безродници и безбожници да издевателстват над Вас, като ги назначихте с Вашия глас/с Вашия без глас, да управляват свещенната ни МАДАРА.
  Бих желал, и всичко бих дал от себе си да се СЪБУДИТЕ и затова зова ми към ВАС е: Сега и понататък в живота си, когато вземете бюлетината, мислете за великите ни КАНОВЕ и за величието на нашата МАДАРА, когато освен нашата, тук в Европа са били само още две.
  СВОБОДНА,НЕЗАВИСИМА И БЛАГОДЕНСТВАЩА БЪЛГАРИЯ!

 26. Драги Аерофлот,

  Все ми се струва,че допускате доста неточности,но от един и същи характер,десен…

  Дядото на посоченото лице е бил абсолютен комунист,член на БКП и никога не е членувал в “русофилска” организация.Никога не се е определял и за “русофил”.Не е изискано да се поставят квалификации на хора,които обективно не са били такива. Подозирам че не знаете,но ще Ви помоля да се опитате да ме разберете.

  ВСЕКИ КОМУНИСТ В БЪЛГАРИЯ Е РУСОФИЛ
  ВСЕКИ РУСОФИЛ В БЪЛГАРИЯ Е КОМУНИСТ
  Това са две различни думи ,но с напълно еднакво съдържание,не съществува абсолютно никаква разлика между тях.Ето още нещо:

  НЯМА РУСОФИЛ,КОЙТО ДА Е АНТИКОМУНИСТ
  НЯМА КОМУНИСТ,КОЙТО ДА НЕ Е РУСОФИЛ.

  Второ,ние говорим за политически живот,политически партии,политически игри,политически ,еключително и пресидентски избори,политически акции и мероприятия,прояви и др.Свързани с ДЪРЖАВАТА (КОМУНИСТИЧЕСКАТА) и с ОБЩЕСТВОТО(КОМУНИЗИРАНОТО).

  Моля за малко внимание:

  РУСОФИЛИЯТА НЕ Е ПОЛИТИЧЕСКА КАТЕГОРИЯ
  РУСОФИЛИТЕ НЕ ИЗВЪРШВАТ ПОЛИТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ
  НЯМА РУСОФИЛСКА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ
  НЯМА ДЪРЖАВНИ РУСОФИЛСКИ (или русофобски) ИНСТИТУЦИИ.

  РУСОФИЛИЯТА Е ПСЕВДОЕМОЦИОНАЛНО,АБСТРАКТНО ,ШИЗОФРЕНИЧНО СЪСТОЯНИЕ ХАРАКТЕРНО ЕДИНСТВЕНО НА БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ.Дори в комунистическа Куба и комунистическа Корея няма такова “национално движение РУСОФИЛИ.

  Комунистите са нарекли свое обарзование в комунистическата партия БСП “Национално движение”.Това е напълно НЕЗАКОННО и НЕМОРАЛНО название.

  Думата-понятието-прилагателното НАЦИОНАЛНО може да се поставя и ползва
  САМО ОТ ОФИЦИАЛНИ,ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ,АГЕНЦИИ,КОМИТЕТИ,ОРГАНИ,СЛУЖБИ И ПР.

  Трето,когато нещо е обявено за НАЦИОНАЛНО,то
  няма ПОЛИТИЧЕСКА ,ИДЕОЛОГИЧЕСКА ИЛИ ДОКТРИНЕРСКА СТОЙНОСТ.

  Казано отзад напред,политиката,идеологията,доктрината биха могли да имат НАЦИОНАЛНА СТОЙНОСТ,само ако са вменени в ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ.

  Поне в нормалните страни е така.
  Но България е комунистическа и априори е ненормална.
  Затова нормалните хора и политици в Българиоя досега не са измислили друго “национално движение”,например “румънофили,сърбофили,гъркофили,туркофили,англофили,норвежофили,или бразилофили…”

  За да съществува у нас този идиотизъм ,значи цялата държава и общество са болни от комунизъм.

  Досега нито една съдебна институция не е реагирала по названието “национално движение”.Все едно нацията се “движи” в посока Русия.

  Четвърто,в Русия няма подобно “национално движение “БЪЛГАРОФИЛИ” в нито една руска партия,включително и Комунистическата партия на Русия.Тя има сайт и го отворете за да се убедите.

  Идиотизма е основа на комунизма.Нормални хора не се занимават с подобни неща.Комунистите побъркаха българския народ и продължават да го побъркват,добре би било,тези,които не се смятат за комунисти да не подкрепят комунистическите идиотизми.

  P.S.Свеж пример:

  Проф. Калин Янакиев в предаване започва с изречения,в които ползва измисленото от комунистите “Национално Движение”.
  Казва русофили,казва “русофислки кръгове”,но не посочва АБСОЛЮТНО НИТО ЕДИН РУСОФИЛ и НИТО ЕДИН РУСОФИЛСКИ КРЪГ.

  Казва и друго нещо невярно: “по времето на социализма”.Младите хора действително биха му повярвали,че в България(НРБ) е имало “социализъм”, а истината е че никога не е имало.

  Затова нито един комунист,или човек досега не са посочили НИТО НАЧАЛОТО,НИТО КРАЯ НА СОЦИАЛИЗМА.

  Същзото важи и за “фашизма” и “капитализма”-никой у нас не е посочили никаво начало и край на тези две неща.И няма да посочи.
  За сетен път-НИКОЙ НЕ Е ПОСОЧИЛ И КРАЯ НА ДЕКОМУНИЗАЦИОННИЯ ПРЕХОД.

  Защо ли??????

  ЗАЩОТО ПРОСТО НЕ Е ИНАЛО И ИМА НИТО СОЦИАЛИЗЪМ,НИТО КОМУНИЗЪМ,НИТО ФАШИЗЪМ,НИТО КАПИТАЛИЗЪМ….

  ИМАШЕ И ДНЕС ИМА ЕДИНСТВЕНО КОМУНИСТИЧЕСКО-РУСКИ ИДИОТИЗЪМ.

 27. Драги Аерофлот,

  Все ми се струва,че допускате доста неточности,но от един и същи характер,десен…

  Дядото на посоченото лице е бил абсолютен комунист,член на БКП и никога не е членувал в “русофилска” организация.Никога не се е определял и за “русофил”.Не е изискано да се поставят квалификации на хора,които обективно не са били такива. Подозирам че не знаете,но ще Ви помоля да се опитате да ме разберете.

  ВСЕКИ КОМУНИСТ В БЪЛГАРИЯ Е РУСОФИЛ
  ВСЕКИ РУСОФИЛ В БЪЛГАРИЯ Е КОМУНИСТ
  Това са две различни думи ,но с напълно еднакво съдържание,не съществува абсолютно никаква разлика между тях.Ето още нещо:

  НЯМА РУСОФИЛ,КОЙТО ДА Е АНТИКОМУНИСТ
  НЯМА КОМУНИСТ,КОЙТО ДА НЕ Е РУСОФИЛ.

  Второ,ние говорим за политически живот,политически партии,политически игри,политически ,включително и президентски избори,политически акции и мероприятия,прояви и др.Свързани с ДЪРЖАВАТА (КОМУНИСТИЧЕСКАТА) и с ОБЩЕСТВОТО(КОМУНИЗИРАНОТО).

  Моля за малко внимание:

  РУСОФИЛИЯТА НЕ Е ПОЛИТИЧЕСКА КАТЕГОРИЯ
  РУСОФИЛИТЕ НЕ ИЗВЪРШВАТ ПОЛИТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ
  НЯМА РУСОФИЛСКА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ
  НЯМА ДЪРЖАВНИ РУСОФИЛСКИ (или русофобски) ИНСТИТУЦИИ.

  РУСОФИЛИЯТА Е ПСЕВДОЕМОЦИОНАЛНО,АБСТРАКТНО ,ШИЗОФРЕНИЧНО СЪСТОЯНИЕ ХАРАКТЕРНО ЕДИНСТВЕНО ЗА БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ.Дори в комунистическа Куба и комунистическа Корея няма такова “национално движение РУСОФИЛИ.

  Комунистите са нарекли свое обарзование в комунистическата партия БСП “Национално движение”.Това е напълно НЕЗАКОННО и НЕМОРАЛНО название.

  Думата-понятието-прилагателното НАЦИОНАЛНО може да се поставя и ползва
  САМО ОТ ОФИЦИАЛНИ,ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ,АГЕНЦИИ,КОМИТЕТИ,ОРГАНИ,СЛУЖБИ И ПР.

  Трето,когато нещо е обявено за НАЦИОНАЛНО,то
  няма ПОЛИТИЧЕСКА ,ИДЕОЛОГИЧЕСКА ИЛИ ДОКТРИНЕРСКА СТОЙНОСТ.

  Казано отзад напред,политиката,идеологията,доктрината биха могли да имат НАЦИОНАЛНА СТОЙНОСТ,само ако са вменени в ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ.

  Поне в нормалните страни е така.
  Но България е комунистическа и априори е ненормална.
  Затова нормалните хора и политици в Българиоя досега не са измислили друго “национално движение”,например “румънофили,сърбофили,гъркофили,туркофили,англофили,норвежофили,или бразилофили…”

  За да съществува у нас този идиотизъм ,значи цялата държава и общество са болни от комунизъм.

  Досега нито една съдебна институция не е реагирала по названието “национално движение”.Все едно нацията се “движи” в посока Русия.

  Четвърто,в Русия няма подобно “национално движение “БЪЛГАРОФИЛИ” в нито една руска партия,включително и Комунистическата партия на Русия.Тя има сайт и го отворете за да се убедите.

  Идиотизма е основа на комунизма.Нормални хора не се занимават с подобни неща.Комунистите побъркаха българския народ и продължават да го побъркват,добре би било,тези,които не се смятат за комунисти да не подкрепят комунистическите идиотизми.

  P.S.Свеж пример:

  Проф. Калин Янакиев в предаване започва с изречения,в които ползва измисленото от комунистите “Национално Движение”.
  Казва русофили,казва “русофилски кръгове”,но не посочва АБСОЛЮТНО НИТО ЕДИН РУСОФИЛ и НИТО ЕДИН РУСОФИЛСКИ КРЪГ.

  Казва и друго нещо невярно: “по времето на социализма”.Младите хора действително биха му повярвали,че в България(НРБ) е имало “социализъм”, а истината е че никога не е имало.

  Затова нито един комунист,или човек досега не са посочили НИТО НАЧАЛОТО,НИТО КРАЯ НА СОЦИАЛИЗМА.

  Същото важи и за “фашизма” и “капитализма”-никой у нас не е посочили никаво начало и край на тези две неща.И няма да посочи.
  За сетен път-НИКОЙ НЕ Е ПОСОЧИЛ И КРАЯ НА ДЕКОМУНИЗАЦИОННИЯ ПРЕХОД.

  Защо ли??????

  ЗАЩОТО ПРОСТО НЕ Е ИМАЛО И ИМА НИТО СОЦИАЛИЗЪМ,НИТО КОМУНИЗЪМ,НИТО ФАШИЗЪМ,НИТО КАПИТАЛИЗЪМ….

  ИМАШЕ И ДНЕС ИМА ЕДИНСТВЕНО КОМУНИСТИЧЕСКО-РУСКИ ИДИОТИЗЪМ.

 28. Комунизъм и “православие” – малко история

  “…Така на 1. декември 1931. се образува Съюз на пролетарските безбожници, които имат и свой орган – “Безбожник”. Задачата на този съюз е чрез борбата против религията да се подкопава съществуващия обществено-политически строй и заменянето му със съветски. Това, което се извършва в СССР по отношение на религията, е основен модел на БКП и РП у нас. Тази политика се провежда чрез различни легални леви организации. Стига се до там българските комунисти да окачват червени знамена по черквите и да пишат по стените им “Дом на Ленин”, “Долу религията” и др. от подобен род”

  Николай Начев, “Българската полиция 1878 – 1944”, С, 2002, 408 стр, стр. 34.

 29. Допълнение:

  Когато някой обявява своя кауза в името на нещо,но не може да я осъществи,това означава,че има някой или някои,които не му позволяват,или са по-силни.Обявилия каузата,трябва да открие конкретните лица в този двубой,а не само да каже,да има някой който ми пречи,но не знам кой е,не знам къде живее,не знам какво работи…,но съм убеден че съществува.
  И кой с неговите убеждения ще му се притече на помощ,след като няма реален,конкретен противник.
  Ами времето лети,но така или иначе противника никой не го посочва.Нещо не е в реда на нещата.
  Понякога се показват конкретни личности,но пък не се квалифицират и непредубедените хора не знаят дали става въпрос за същите,които в първия случай само се загатват.

 30. ТЕРВЕЛЕ, зловещо е да осъзнаеш, че държавата ти е организъм без капка имунитет, разяден и оглозган от вредителска агентура. Погледни историята с клек-шопа и двамцата кретени, гледай и сегашния резил с цариградската калимявка и си представи по-сериозни изпитания, каквито предците ни са преодолявали, но ние днес не можем.

 31. ОТБЕЛЯЗВАМ, виждал ли си гроб на комунист с две петолъчки вместо кръстове. Аз видях. Беше досущ като другите гробове но на двата камъка, които по стар обичай са слагали на главата и краката имаше две огромни петолъчки. За комуниста, вярата е предаността му към Партията а неговия Бог е Лидера на партията. Техните молитви са доносите и докладите им, за които получават съответните благословии-привилегии. Как се справиха тези хора с прехода към многопартийно управление, знаем прекрасно. Сега са по-богати от всякога. А “многопартийното” ни управление, прилича на сборище на БКП и ДС кадри.

 32. Соломон Паси почна да агитира за Воденичаров в Туитър. Заверата е солидна щом в рубладжийско мероприятие са придърпали едно от лицата на българския стремеж към НАТО.

 33. Към Стамбо: “…представи по-сериозни изпитания, каквито предците ни са преодолявали, но ние днес не можем.”
  Можем, можем, и още как!Горе главата, приятелю! Днешното положение на държавата наистина е отчайващо, но не и фатално. Просто минаваме през поредния си тежък период. В такива трудни моменти, както в личен, така и в обществен аспект, винаги съм се обръщал към Историята на БЪЛГАРИТЕ и към БИБЛИЯТА. Те са ме вадили от черните дупки, в които съм попадал, изпълнен отново с оптимизъм, непримиримост и енергия за борба със злото. Ето и днес, не ти ли се струва,че днешната ни държава не се различава особено много от държавата ни през периода 753-777 год. И все пак, въпреки невъзможното, БЪЛГАРИТЕ откриват и възкачват на БЪЛГАРСКИЯ престол КАН ТЕЛЕРИГ. Владетелят екзекутирал всички изменници, разкъвайки и унищожавайки по този начин отровната паяжина от родоотстъпници, негодници и предатели, обхванала държавата ни. И тогава идващите след него Велики КАНОВЕ КАРДАМ и КРУМ възвърнали отново величието на нашата МАДАРА.Ето и един скромен поглед към тогавашната ни държава даден от френския философ Мишел дьо Монтен: “В държавата на Крум думите означаващи лъжа, завист, предателство , измяна, недобросъвестност, скъперничество, клевета са непознати.” Кажи ми как да не изпитваш гордост, че си БЪЛГАРИН? И тежеста олеква.

  Да си спомним и какво казаха БЪЛГАРИТЕ Стефан Стамболов и Захарий Стоянов в също такъв тежък момент за БЪЛГАРИЯ през периода 1886-1887 год: “Ако трябва да умрем, всички ще умрем под развалините на България!”, а Захарий го поправя с още по-велики думи: “Всеки народ, докато не се самоубие, няма да умре.”
  ОРЕНДАТА на БЪЛГАРИТЕ никога няма да изчезне. Тя се появява с цялата си мощ в най-тежките ни моменти. Именно тя ще ни извади от поредната черна дупка, в която попадна държавата ни от 1944 год. И така ще стане, защото днес е много по-лесно, отколкото при КАНОВЕТЕ ни, както казваш ти, които са могли да разчитат единствено на себе си. А днес ние имаме съюзници, могъщи съюзници! Въпросът, който си задаваме всички е кога? Кога ще стане това? Не мога да го определя като дата, но бих казал УТРЕ. Защото греха сторен от Михаил според мен скоро ще бъде изкупен от всички нас. Но дотогава братия БЪЛГАРИ още по-високо вдигнете Книгата и Кръста, за да бъдат те видяни от всички, и когато светлината им озари и последното кътче от прекрасната ни РОДИНА, знайте, че е настъпил този ден. Денят на възстановената ни БЪЛГАРСКА държавност и нашата свещенна МАДАРА, която отново ще засияе и ще ни къпе с топлите си лъчи. СВОБОДНА,НЕЗАВИСИМА И БЛАГОДЕНСТВАЩА БЪЛГАРИЯ!

 34. Настрадин Ходжа,

  Ходжа Ефенди, то и това театро с НАТО беше много изпипано от ГРУ, където се водеше целия “Атлантически клуб”!

 35. Към атанас байчев
  baycheva1978@abv.bg

  Защо е тази агресия, към тези хора която виждам в твоя пост?
  А нямаш 40 …. , мъж ли си, жена ли си незнам и не ме интересува кой ти е съсипал живота, но на много хора живота е съсипан точно от тези които защитаваш , което значи че не си разумен човек.
  А иначе агресията се лекува по много начини !

 36. Драги съфорумци,толкова ли никой от вас не може да установи,че Байчев е същия,който ви разиграваше преди няколко месеца,включително и домакина на блога.

  Хайде малко интуция проявете,не е трудно.

  Момчето не е народ и не му се сърдете.

 37. “…вредителска агентура.”-Стамбо

  Стамбо,в никакъв случай не те причислявам към комунистите,но думата “вредителски” е една от основните в съветската комунистическа пропаганда и “комунистическото правосъдите”.
  ) В Съюза всяко нещо,което се обявяваше за противник на комунизма се квалифицираше като вредителство.дори и милиони комунисти се оказха вредители,включително и 700 български комунистически бандити,които техните побратими убиха).

  Надявам се,че правилно ме разбираш.

  И защо трябва все да се измислят синонимни думи и фрази дори за комунистическата сган.
  А на Тервел жълтата фланелка по наивитет никой не може да му я отнеме.Да говори някой днес за БЛАГОДЕНСТВАЩА БЪЛГАРИЯ,която се топи всекидневно е наистина наивно.Каква ли щеше да бъде,ако населението й се увеличаваше.

  Това е комунистически синдром.В Съветския Съюз и днешна Русия и до днес наричат Германо-Съветската война “велика”.При над 20 милиона жертви и неизброими разрушения.Пеят,танцуват,рецитират,постановки и театри разиграват все в името на това “велико” нещо.Колко ли милиона още убити са им нужни на русанците,за да престанат да величаят тази война.Те са обратни хора,комунистите идиотизираха почти целия народ(както българските комунисти нашия) и са изградени такива “стойности”,че разумните хора нямат сили да ги откажат от тях.

 38. Към ANTIKOM-PANAM,антикомунист, panam, panam-antikomunist,НА ВСЯКА МАНДЖА МЕРУДИЯ,ПРЕОБЛЯКЪЛ СЕ ИЛИЯ И ПАК В ТИЯ……..:
  За съжаление трябва да отбележа, че пак се изложихте. БЪЛГАРИНЪТ е добър, вярва в доброто и се стреми към него, но за такива като Вас, които не притежават подобно чуство, анализа на ДНК-то Ви го показва, е наивен и трябва да бъде завладян, т.е. направен роб. Да ви напомням ли, че всички, които мислеха като Вас останаха най-малко със затворени уста, за да не могат да говорят, докато природата не поправи грешката си. Обадете се на възпитателите си, ако не ми вярвате. Със сигурност ще Ви изпратят детайлен текст. Само че, преди да го дадете като Ваш коментар прегледайте го много внимателно за неБЪЛГАРСКИ думи. Много често пропускате думи, като “закроха” и т.н. Сега ще Ви пусна отново любимото ми четиристишие на любимия Ви автор-П.Р.Славейков,защото БЪЛГАРИТЕ освен, че са добри, са и оптимисти. И вярвам, че един ден, по точно едно УТРЕ ще прогледате, при условие, че природата е поправила вече грешката си, и ще признаете собствената си незначителност пред величието на БЪЛГАРИНА.
  “ДОР НА НЕБО ЯСНО СЛЪНЦЕ,
  ДОР НА ОЧИ СВЯТ, ЖИВОТ,
  ЩЕ ОБИЧАМ АЗ ОТ СЪРЦЕ
  ТАЗ ЗЕМЯ И ТОЗ НАРОД.”

  П.Р.Славейков

 39. “БЪЛГАРИНЪТ е добър, вярва в доброто и се стреми към него,”-Tervel

  Тервел,в това си напълно прав,даже бих отишъл още по-далеч от теб по отношение на добротата на БЪЛГАРИНА.

  Ето някои от “добрините” му:

  Какво има ,избира и цени съвремнното “европейско” българче:

  – има президент комунист
  – има министер-председател комунист
  – има за кандидат-президент комунист
  – има държавна телевизия и радио комунистически
  – има абсолютен световен рекорд по брой и големина паметници на своите окупатори и убийци
  -има реклами на руски комунистически вестници
  -има медии,които почти 100% са комунистически
  -има комунисти,които продължават да строят паметници на своите агресори и окупатори

  ИМА ДЪРЖАВЕН ПРАЗНИК,НА КОЙТО ДЕН ПРЕЗ 1908 Н.В.Княз Фердинанд обявява НЕЗАВИСИМОСТТА на СТРАНАТА и точно НА ТОЗИ ДЕН ТАЗИ 2015-та ГОДИНА беше издигнат паметника на Маршал Толбухих,чиито войски ОКУПИРАХА БЪЛГАРИЯ през септември 1944г и под тяхна закрила съветските агенти извършиха държавен преврат.

  ТАКЪВ СЛУЧАЙ,ТАКОВА СЪБИТИЕ ДОСЕГА НЕ Е РЕГИСТРИРАНО В СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ.

  Регистрирано беше само от сайта на Иво Инджев и ощше няколко сайта и вестници.

  – има Президнет и Правителство,които се направиха,че не знаят за унижението на БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ,НЕЗАВИСИМОСТ И ДОСТОЙНСТВО по този повод
  – има политически партии,които по структура и дейност крадат държавните богатства и парите на хората повече от комунистите до 1990г.
  – има десетки организации,които са мултиплициаран израз на комунистическата банда и са стопроцентово с проруска и прокомунистическа ориентация
  – има многобройни научни,културни и пр. организации,които са също с комунистическа ориентация
  – има полиция и други служби,които 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата се грижат за паметниците на съветските окуптаори
  – има образование,в състава на което историята на страната е подчинена на комунистическата лъжа
  – има телевизионни предавания,които предоставят на зрителите невроятна бруталност и цинизъм
  – има псевдонаучни среди,които са напълно корумпирани и подчинени на руската и комунистическата пропаганда,сайта ги е опредставял многократно
  – само “българите” имат организация,която комунистите са нарекли съвсем обидно и незаконно “Национално движение “Русофили”.

  В НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА НА ПЛАНЕТАТА НЯМА ПОДОБНА ОРГАНИЗАЦИЯ, пример на комунистическа деменация.

  Има още много такива примери,които действително допринасят за “величието на БЪЛГАРИНА”,който не може да живее без руските лъжи и комунистическата пропаганда.И това свое величие е подчинил на “величеито на Русия” и величието на умрелия по възможно най-смешен начин Съветски Съюз.

  Изключително малко българи съвсем справедливо презират това “величие”.

  Истински великите българи са убити от комунистите,а живите са слаби и с утихнали функции,пренебрегнати от силните и “великите”.

  Поне така аз мсиля,който иска нека да ме обори.

 40. ПРЕОБЛЯКЪЛ СЕ ИЛИЯ И ПАК В ТИЯ……..:-Тервел

  Сто и пет процента си прав драги тервел,както казваше писателя Димитър Инкьов (Велко Верин).

  Преблякла се България и отново в пак в комунистическа простотия.Какво ли не се готви в нея и пак със същата мерудия.
  България смърди на комунизъм от всички посоки,водена от комунистите синеоки.

 41. Като мехлем на болна рана ми идват брилянтните анализи на г-н Иво Инджев. Респект и благодарност. С интерес и съпричастност чета коментарите на съфорумци. Рядко съм се включвал. Не е ли време да отидем по-далеч? Да се съберем, да се видим и да решим какво да правим по-нататък. Време няма. Съмишлениците сме налице. Идеите ги имаме. Моля Ви
  г-н Инджев да приемете и този Кръст. Иначе ние форумци само се преброяваме…

 42. Към ANTIKOM-PANAM,антикомунист, panam, panam-antikomunist,НА ВСЯКА МАНДЖА МЕРУДИЯ,ПРЕОБЛЯКЪЛ СЕ ИЛИЯ И ПАК В ТИЯ……..:
  “Поне така аз мсиля,който иска нека да ме обори.”
  БЪЛГАРИЯ съществува 1382 години преди появата на държавата наречена русия, и ще продължи да съществува и след закриването на държавата русия.

  “България смърди на комунизъм от всички посоки,водена от комунистите синеоки.”
  Убеден съм, че халюцинациите Ви за смрад се дължат едниствено на омразата Ви към БЪЛГАРИЯ. Незабавно потърсете помоща на психотерапевт.

  И сега, както се досещате, отново ще прозвучи любимото ми четиристишие на любимия Ви автор-П.Р.Славейков,защото БЪЛГАРИТЕ освен, че са добри, са и оптимисти. И вярвам, че един ден, по точно едно УТРЕ ще прогледате, при условие, че природата е поправила вече грешката си, и ще признаете собствената си незначителност пред величието на БЪЛГАРИНА.

  “ДОР НА НЕБО ЯСНО СЛЪНЦЕ,
  ДОР НА ОЧИ СВЯТ, ЖИВОТ,
  ЩЕ ОБИЧАМ АЗ ОТ СЪРЦЕ
  ТАЗ ЗЕМЯ И ТОЗ НАРОД.”

  П.Р.Славейков

 43. Абе Тервел,ти не разбра ли,че аз нямам чувства бе човеку добър,аз не обичам и не мразя нито ДЪРЖАВИ,нито НАРОДИ,нито КОМУНИСТИ,нито ХОРА.

  Тези,които строят и се кланят на паметниците на своите окупатори имат чувства и тези,които всяка вечер лягхат и стават под техния мракобесен блясък-те имат чувства ,или поне си милсят че имат.

  Впрочем и те нямат-що за народ е това да обича или мрази друг народ,що за държава е това,като БЪЛГАРСКАТА да издига в култ друга,особено,която е неин окупатор.

  Най-обичащия народ в сета в Българския,никой като него не обича в захлас своя убиец,обичта продължава,спиране няма да има скоро.

  А на теб е вече врем да построиш паметник на ВЕЛИЧИЕТО НА БЪЛГАРИНА до паметника на Съветската армия в София,или по-скоро до Альошата в Пловдив,ама съвсем до него,та и двата паметника “по братски” да се извисяват още по-идиотски над паметника на “Апостола на свободата”

  И СИМВОЛА НА СЪВЕТСКАТА ОКУПАЦИЯ,ЗА ЕДНО с ВЕЛИЧИЕТО НА БЪЛГАРИНА ДА ЗАСВЕТЯВА ПАМЕТТА НА Васил Левски.

  А истината е проста,ако както казваш ти БЪЛГАРИНА Е ВЕЛИК,той няма да живее под РУСКИЯ ОКУПАТОРСКИ ЩИК.
  Впрочем това е валидно само за нормални народи,а за ВЕЛИКИ и ОБИЧАЩИ е валидно горното-спане,спане,спане до болка в руско-комунистическата люлка.

  И така,до нови висоти на величие на БЪЛГАРСКОТО БЕЗРАЗЛИЧИЕ.

  Идиотизма на комунизма ще продължава да свети още много дълго,дори по-дълго от СЛЪНЦЕТО.

  То горкото поне се скрива през нощта,.докато ВЕЛИЧИЕТО НА БЪЛГАРИНА е осветено ден и нощ от ВЕЛИЧИЕТО НА РУСКИЯ ОКУПАТОР.

  Ами всичко си върви у нас по традиция,по течение,както казва един журналист-във ВЕЛИКАТА ВОЙНА и ОКУПАТОРИТЕ СА ВЕЛИКИ..

  А още по-велики са българите,които им строят и днес паметници и ще продължават да им строят.Защото все още никой не прекратява комунистическия захлас и Президент и “велик народ” мълчат в един глас.

  ВЕЛИК НАРОД ВЕЛИКО МЪЛЧИ-НАД ГЛАВАТА МУ САМО Алошата стърчи!.

  Хайде сега пак дай стиховете на Славейков “ЗА ТОЗ НАРОД И ТАЗ ЗЕМЯ”,велико затънали в комунистическата плесен,та живота им да е по-песен.

  Аз няма да припомням другите стихове на Славейков за българската мърша,та ВЕЛИЧИЕТО НА БЪЛГАРИНА да не прекърша.

 44. Темата как ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД силно обича ВЕЛИКИЯ РУСКИ ОКУПАТОР един ден ще бъде изучавана от институтите по психология и психиатрия.В най-реномираните ,Оксфорд,Кембридж,Йейл и мн.др.но може и в Московския университет,все пак Москвеа е в Русия и едва ли там се игнорира българската простотия.

  И задължително ще бъде посочено името на ОТКРИВАТЕЛЯ на това ВЕЛИЧИЕ,за голяма радост,това е “наш човек” -Тервел!

  Само един тотално безмозъчен народ може да живее под символите на своите окупатори,но това е и изключително силен народ,на слаби народи такъв живот не му е по силите.
  Но как все още нито един народ не следва БЪЛГАРСКОТО ВЕЛИЧИЕ,явно поради духовно благоприличие….

  Българското ВЕЛИЧИЕ е подминато от медиите в други страни,или все още не са го забелязали,или не го смятат за истинско,Тервел я кажи какво да направим та нашето величие още по-високо да изправим!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.