Свидетелите умират, да живее правосъдието ни

Искам да направя официално изявление във връзка с факта, че за два дни животът на двама ОСНОВНИ СВИДЕТЕЛИ по делото срещу Алексей Петров – Трактора най-случайно беше съкратен живота. При автомобилна катастрофа загина Георги Цветанов, а ден по-късно от брадва с опасност за живота му пострада Пламен Устинов.

 

Не знам подробности за обстоятелствата , при които двамата свидетели по едно и също дело случайно са замлъкнали, но аз няма да мълча.

 

Завявам най-тържествено, че не знам нищо за Алексей Петров.

 

Голяма грешка в резултат на уволнение и умопомрачение беше намекът ми в „Президент на РъБъ”( 2010 ), че е вероятно Алексей Петров да е бил една от четирите мутри от ДАНС, изпратени от президента Георги Първанов при певицата Мариана Попова да я респектират, за да даде серия от интервюта през есента на 2008 г., отричащи любовна връзка с държавния ни глава. Отричам се от себе си като автор на книгата.

 

Аз не просто уважавам, а направо обичам много Алексей Петров. Готов съм да свидетелствам в негова полза и без да го познавам. Апелирам за подписка ( не за неотклонение), която да удостовери, че ние, подписалите се, вярваме в добротата и невинността на този човек.

 

Допълнителна причина да обичам Алексей Петров е фактът, че той е прибягнал до официоза на властта ПИК ( екслузивно, както твърдят пиковите агенти), за да обещае 100 000 долара за информация във връзка с атентата срещу него миналата седмица. Протестирам, че държавната БНТ не цитира официоза ПИК.

 

Не знам дали останаха живи свидели срещу Алексей Петров, но повтарям : ако се налага съм готов да свидетелствам за неговата невинност. Това е животоспасяващо в България, където правосъдието е на висота- на около два метра под земята за всеки, който застане на пътя на тракторите и брадвите.

 

12 мнения за “Свидетелите умират, да живее правосъдието ни”

 1. Вчера при прочитането на новините за свидетелите по делото на А.П. си спомних българската поговорка:
  “Къде го чукаш, къде се пука?”
  Много интересно: А.П. го гърмят с гранатомети, а свидетелите по дело срещу него умират.
  или:
  “Когато гръм удари, как ехото заглъхва???”

 2. Радвам се много на чувството за хумор. То е ДАР БОЖИ.

 3. БРАВО
  Литературен бисер.
  Да се считам за подписала се за чистият и неопетнен Алексей Петров.
  Искам да съм жива.

 4. Аз съм по-радикален- всички от блога на Иво, начело със стопанина- в инициативния комитет “АЛЕКСЕЙ -ПРЕЗИДЕНТ!” То само заради името е наш свещен дълг!
  А после- с какво го превъзхождат сума ти вече официални кандидати, също селектирани лабораторно във виртуалната кенефна яма насред двора на гоцэ сырыщныка?

 5. Уважаеми СТАМБО, предложението е много весело, но май неприемливо, защото едни хора се страхуват да са на витрина, ако имат какво да крият. Да не му е лесно на Гоце да му се разнасят кирливите ризи, а всички свидетели трудно измират на бърза ръка.

 6. Този път не сте единствен, г-н Инджев – Всички обичат Алексей Петров:-)

 7. Алексей Петров? За прърви път чувам това име. Вероятно защото редовно избягвам блога на Иво Инджев. Сега разбирам, че Иво Инджев бил писал и книги. Мога да си представя какви са. И на мен ми се живее. Пожелевам на Алексей Петров дълги години в затвора без гранатомети.

 8. За разлика от каменните Альоши, стърчащи все още тук-там из родината ни като ориентир за това, в коя гео-политическа сфера на влияние де факто се намираме, този, от плът и кръв, Альоша ни ориентира за това, какъв е успешният за България модел на “крупен бизнесмен” – безмитен внос от същата тази экспортна дестинация.

 9. Всички високопоставени мръсници в България са произлезли от комунистическата банда,без значение,дали са виновни или невинни за нещо.

  Но най-вероятно са напълно невинни както своите родители-комунистите.
  Един банкер емигрира в единствената на България ,братска комунистическа държава-Сърбия и му беше оказано достолепно гостоприемно.
  Същото гостоприемство бе оказано от Русия на сръбските комунисти,начело с вдовицата на Милошевич Мира и сина им.Не се предполага скоро на напуснат Москва. Дъщеря им Мария е също голяма фурия.

  Въобще едни комунисти се крият и бягат от други комунисти.А народа продължава да спи под Мочините светлини.

  Къде ли е нашия пътеводител Тервел,за да регистрира поредното величие на БЪЛГАРИНА.

  Поредно предложение-който иска да търси и други примери на величието на БЪЛГАРИНА.От такова величие в България няма благоприличие.

  Най-голямото геройство и достойнство на БЪЛГАРИНА днес е проруския му интерес,няма у него стрес и към интерес.

  Такова сплотено дружеско унижение между ПРЕЗИДЕНТ и НАРОД към паметниците на руско-съветския октопод е непознато в света,уникум белосветски ,наследен от комуниузма съветски.

  Кой каза България е Малка Русия,доказана уруспия.

 10. изпуснах думата ” цивилизацията” между “към” и “интерес”.Иво,моля те за корекция!

 11. ЦАЦАРАТУРНИКА ЗАЯВИ НАСКОРО че “ИМАЛО ДВЕ СЬДИЙКИ,ЕДИН МЪЖ И ЕДНО КУЧЕ и ,забележете неговата изумителна \като на дебил устат приказка/КУЧЕТО БИЛО НАЙ УМНОТО ,ЗАЩОТО СИ МЬЛЧАЛО?!АБЕ НЕНОРМАЛНО РАЗВИТА ТЕЛЕСНО ЦАЦА,АКО СИ БЕШЕ МЬЛЧАЧ,а Не да прикриваше МОШЕТАТА ,ЩЕЩЕ ДА СИ МАЛКО,ама ДОСТАТЪЧНО ДА ИЗПРЕВАРИШ КУЧЕТО.ВКУСЕН Е ПАНИРАН катоГАВРО,КАРАКУДА с КАРАКУДА ВМИРИСАНА!!!

 12. Грешни пари лесно се даряват, особено когато даряващият знае, че няма на кого да се дадат и че те със сигурност ще си останат негова собственост!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.