“Пазете се от лаещи двуноги” 2

2image.jpg Лудият и СУ 241image.jpg Лудият в анфас 

 

 

der Führer
pornhub.comx
adolfh@diereich.de
91.193.157.35

 

 

Текстът, който следва , е актуализирана сводка от уличния лай срещу скромната ми персона от страна на русофилски мутри в рамките на рубриката в ivo.bg „ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ЛАЕЩИ ДВУНОГИ”.

 

Електронният адрес, посочен по-горе, е на поредния страхливец, който се е подписал с der Furer като коментатор в ivo.bg и като Adolfh в мейла си ( т.е. харесва му да е „фюрер” и Адолф Хитлер). Като такъв ме заплашва анонимно днес в собствения ми блог с разправа. Гадостите му обаче нямам намерение да публикувам, за да не поощрявам апетита му за перверзна изява.

Ако Адолф Хитлер е толкова смел, колкото се представя в обещанията си да се разправи с мен, ще трябва да се представи с името и физиономията си, както правя аз в публичната си дейност. Но е нищожество и не очаквайте доброволно да разкрие самоличността си.

 

По липса на снимка на преродения в България русофилски Адолф Хитлер, на този етап прилагам физиономията в профил и анфас на един друг агресор, който буквално ме преследва от години. Щом ме зърне по софийските улици, започва да вика „ЦРУ”, „ американски агент” и да произвежда други крясъци, чието съдържание не става за цитиране тук. Днес въпросният отново ме набеляза за навикване, обръщайки се към мен на фамилното ми име на ул. „Граф Игнатиев”. Опита се да ми изиграе сценка как в небето имало самолет СУ ( т.е. напълно е в час с актуалните политически събития ) и прочее тъпизми, които му се виждаха забавни като форма на гавра с мен.

 

Винаги го подминавам със съзнанието, че не е съвсем наред с главата. Това го окуражава да върви след мен , буквално дишайки ми във врата, и да ме преследва с куп обиди и крясъци, които винаги включват  за финал „да живее Русия”, когато му омръзне и се оттегли като победител.

Днес, понеже ми се насъбра напоследък доста от уличната агресия на русофилите, реших за първи път да се обърна и да го предупредя да спре да ме преследва и да крещи гадости. Беше адски учуден, както може би се вижда на снимката му в анфас.

 

Апропо, в рамките на сводката мога да споделя, че вчера бях обект на нов вид изпитание на нервите. Този път един шофьор засили колата си срещу мен и спря в последния миг на кръстовището на ул. „Солунска” и „ Христо Белчев”. Че беше преднамерено, се видя от доволното му хилене, когато се стреснах. Не съм по-бърз от автомобил и не успях да го снимам как се отдалечава с мръсна газ. Обещавам следващият път да се постарая повече.

Р.S. Ако близките на човека от снимката го разпознаят и имат претенции срещу това, че го популяризирам ( а пък той има някакъв проблем със здравето, което не мога да знам със сигурност без съответното освидетелстване), моля, да вземат мерки да поставят агресията му под контрол. Особено ако е фиксиран конкретно върху моята личност. Защото жертвата е моя милост, а не той, а и не се знае докъде може да стигне фиксацията му. Някой трябва да понесе отговорността , нали.

22 мнения за ““Пазете се от лаещи двуноги” 2”

 1. Тук в Щатите щяха или да го въдворят в лечебно заведение или да го осъдят да не се доближава до вас на по-малко от 100 метра например. Министър Бъчварова би могла да се разпореди по въпроса.

 2. Г-н Инджев, предавайте снимките им в полицията и правете жалби срещу тях. То се знае, че няма да последва нищо, но си струва да им нябъбват досиетата в районното…

 3. Това лелкоподобно плашило бутилка с алкохол ли държи в ръка? Или разнася духа на фюрера в бутилка?

 4. @PANAM-ANTIKOMUNIST
  Донке, тия гитлерчета къде са в твоята координатна система – при комунистите или при антикомунистите?

 5. хехе че то човека си ходи с пижамата от лудницата. Аз бих му дал два лева да се почерпи и сигурно ще спре да вика. Понякога трябва и с добрина за да стоплим душата на измръзналия човек.

 6. С малко повече късмет току виж е почнал да вика червени боклуци !!

 7. Май настава “бой последен”.
  Всички “наши хора” са активирани и няма да се изненадам и на по-сириозни провокации.

  Щом гл.прок. атакува закона за отпадане давноста на комунистическите престъпления, какво остава за отрепките, които са доволни и на малка бутилка “нашенска”.

  В момента по БНТ дават филм за сина на Сталин. Много поучителен за генезиса на съвременната простотия на пост социалистическия политически елит.

 8. Диагнозата е правилна – спутанность сознания! Пропагандата на Путин е опасна за здравето!

 9. За съжаление абсолютно нищо няма да последва от жалбата в полицията. Имам опит с една персона от ж к яворов, след жалба в полицията от трите огромни кучета, които на косъм не ме изядоха, от полицията казаха щом няма щети обърнете се към екоравновесие. Oчевидно моралните щети и уплахa не значат нищо за “нашата полиция ни пази”.

 10. Тоя съм го виждал.В един голям дъжд и студ, беше с къси гащи с тиранти,три четвърти чорапи и чехли.И аз си го снимах.Веселяк!

 11. Г-н Инджев,фактите,които ги давате за тези хора доказват,че те са комунисти.Обективностите -обиди,мимики,заплахи,цинизми и пр. са характерни точно за комунистите.Дали те са русофили,няма как да се знае,едва ли са имали време и желание да Ви са представят като такива.
  Твърде е възможно и да са русофили,но това са емоции,разбира се напълно идиотски,но емоции.Много по-важно да се определи манталитета на тези хора,а той несъменнео е комунистически.
  Това са същите хора със същите набези срещу Вас,много преди да бъде развита теорията за “русофилията”.А много от тях може и да не знаят че има русофили и може ниокога да не са се обявявали и чувствали като такива,но че са комунисти,в това няма никакво съмнение.
  Добре,може пак д ане съм прав,но сред тези русофили нито един комунист ли няма?
  Не би могло да се допусне,че един комунист Ви налита само защото е русофил,евентуално…

 12. Допълнение-ако е възможно,окажете им възможно най-голямо удоволствие,спрете се,помолете ги да застанат до Вас и ги помолете да изкажат в прав текст недоволството си от Вас.

  Знам,трудно е да се общува цивилизовано с комунисти,но какво да се прави-много са,силни са богати са и движат нещата.
  Според мен е допусната грешка,че е прекратено предаването.Много по-добре е да създадено контра-предаване с антикомунистически насока.Това прекратяване влива вода във воденицата на комунистическата пропаганда и на комунистическите лидери,както и на комунистическата журналистика.Ето виждате комунистка-журналистка номер едно Елена Йончева какво говори.
  Към комунистите само с добро и цивилизованост-при най-малко проявена нетактичност към тях,те стават още по-зли.
  Аз допускам,че прекратяването на прокомунистическото предаване е провокация,част от комунистическата машинация.
  Може и да греша.Явно оторизираните фактори предпочитат да няма такова предаване,отколкото да има и антикомунистическо.
  Затова е добре да се проведе контра -кампания за връщане на предаването и отваряне на контра-такова.Нека да има нормални дебати между хората и комунистите

 13. Тази нощ в рубриката “Наивитетите в България” посочвам една фраза ,изказана от Николай Слатински.Тоя говори за “..пазарна демокрация…”.

  Уникат,пълен уникат на отнесения от вихъра площад.
  Щом и на демокрацията й се приписват пазарни стойности,нещата излизат извън разума.

 14. Още един наивитет.

  В статия от Иван Бедров за протестите на комунистите по познатия повод се посочват 13 комунистически функционери от различни институции,автора им дава всевъзможни квлаификации,но нито един не го определя като комунист.
  Особено Сергей Станишев-поне той ярък пример на комунист,но уви…не е посочен за такъв.Къде ли изчезнаха комунистите,така съм любопитен да им знам хралупите.

 15. до ANTIKOMUNIST
  Казвате да има контрапредаване на волгиновата деконструкция. Такова имаше за кратко с водещ Калин Манолов, но след няколко предавания тихомълком беше спряно. Никой не нададе вой за това, като за педала волгин. Спасението за България ще дойде само по един единствен начин: когато империята на злото русия се скапе, а този ден вече не е толкова далеч. Масата от БГ населението е толкова аморфна и незаинтересована, че само там ми е надеждата! Кремълското джудже с много бързи темпове разпилява ресурсите на русия и в най-скоро време тя ще фалира тотално! Амин!

 16. Кво е туй човекоподобно на снимката? И защо не е в лудницата?

 17. Според мен трябва да предприемете конкретни мерки. Да се обърнете към МВР да идентифицира лицето, да искате издаване на предупредителен протокол към същото лице по ЗМВР, респективно да подадете тъжба срещу него и да искате от съда да издаде заповед да не ви доближава. Безумците трябва да бъдат озаптявани по някакъв начин и да бъдат принуждавани да спазват правила като тези да не се заканваш, да не притесняваш, да не заплашваш, да зачиташ личната сфера на другия.

 18. Има един пост от блога на човек, “Posted by М.С. | декември 23, 2015, 02:29”, който пише че има снимка на този човек(100% е вербуван, ако и да е луд или да се прави на такъв!). Нека да я прати на г-н Инджев и да пише къде и кога го е снимал! Така ще е по-добре когато г-н Инджев отнесе снимките в милицията. И, не мисля че от добро разбират тези агенти-терористи-комунисти-руски бандити! И на това разчитат, че ще им се размине, защото обекта на техния терор няма да реягира със сила. Но, Но ако г-н Инджев е подал жалба в милицията няколко пъти, и каже къде среща този човек, и милиционерите и милиционерките не вземат мерки(което е 100% сигурно), но след това жертвата употреби насилие, няма да носи отговорност! Така че този идот, ще си отнесе боя, и после нека да се оплаче на неговите государи ако иска….. Другото е де се прати човек който да го проследи и да го хване на тясно някъде и да го сбие, за каквото и да е, някой неизвистен. Нямащ нищо общо с г-н Инджев. И тако “лудия русофил” ще си ближе раните месеци , а и психически травми ще има и така ще е “обезвреден”. Битов проблем някакъв, ….

 19. Коментара на Димитър напълно подкрепя моята теза, благодаря му за което.
  От неговата информация следва, че комунистите действат тихо и прикрито и понеже разчитат на наивността у хората нищо не се е случило и никой не прави протести.

 20. До дежурния двойник на сайта под ник СИМПАТИЗАНТ на ДСБ
  Благодаря Ви за вниманието но работете повече върху съзнанието за да подобрите познанието.
  Заставате твърдо на комунистически позиции с използването на инструментариума на комунистическата пропаганда. “Хитлерчета” в българия никога не е имало -нито преди Девети, нито преди Десети, както и след това.Имало , има и винаги ще има само диви, отвратителни, нагли мръсници – това са комунистите.
  В България други просто няма-комунисти и наивници, малкото свестни и достойни хора ги “няма” в хора.
  Те са извън трибуните на стадиона, те нямат свой терен, те нямат своя държава, те са вътрешни емигранти в посткомунистическо-европейска България, за тях никой не говори-нито ДЪРЖАВАТА нито НАРОДА…

 21. За по-задълбочено изучаване на природата на комуниста,не е лошо един ден Г-н Инджев да даде пресконференция специално за комунистическо-прорускуте медии в страната. Впрочем некомунистически и неруски едва ли има.
  И комунистите да посочат грешките му, не може да няма “грешки”.Може да бъде поканен и представителя по печата на посолството на Русия.
  Има някаква надежда, че някои комунисти могат да се уверят че Иво Инджев не е страшен и не бива да се плашат от него, да го дебнат, да го заплашват, обиждат и др.
  Да бъде поканена цялата редакция на органа на комунистическата партия в-к ДУМА и задължително Велко Вълканов.
  Към комунистите само с добро…..
  Но преди всичко комунистите да бъдат запитани как върви съединяването на пролетариите по света и в България и строителството на капитализма и кога ще свърши че да започне отново строителството на социализма.Засега няма официално съобщение за отказ от социализма. Но пък е възможно да го строят в условията на капитализма. БСП затова е социалистическа, за да строи социализъм.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.