Изнасилвачът от Стрелча Евстатиев отстрелва със задна дата своите другарки и другари

Обичам да помагам на хората. Особено на мегапатриотите, според които без Ирина Бокова начело на ООН ще дойде краят на България, Източна, Централна ,Северна и Южна Европа.

https://i0.wp.com/pzdnes.com/wp-content/uploads/2015/04/20evstatiev-864x400_c.jpg?resize=465%2C215

 

За тази цел им предлагам да използват в рекламната си кампания снимка на все по-популярния у нас бивш кмет на Стрелча Иван Евстатиев, позиращ пред Лувъра в Париж с др. Бокова.

 

Предлагам също и видео от откриването на паметника на съветския маршал Жуков в Стрелча, на който почетен гост е и вторият по ранг, но незаменим в това качество в БСП от много петилетки насам висш функционер на партията Янаки Стоилов. https://www.youtube.com/watch?v=0Iw_Uca2_xY

 

Успех на рекламните агенти – днес у нас, утре и в чужбина!

 

В помощ на здравната реформа пък, за да не се обидят управляващите у нас, че не им помагам, давам пример къде положението е по-зле, отколкото в България. Потресаващите снимки от руските болници са обобщени със заглавието „Адът в руските болници”.

http://uglich-jj.livejournal.com/74417.html
http://uglich-jj.livejournal.com/62312.html

56 мнения за “Изнасилвачът от Стрелча Евстатиев отстрелва със задна дата своите другарки и другари”

 1. Червените боклуци през 9 земи разийски се подушват.
  Колкото до дереджето в руските болници с тези котировки и при това управление, надежда всяка оставете.
  http://www.gazeta.ru/business/quotes/

 2. “За тази цел им предлагам да използват в рекламната си кампания снимка на все по-популярния у нас бивш кмет на Стрелча Иван Евстатиев, позиращ пред Лувъра в Париж с др. Бокова.”

  Хахаха, това ме накефи. Тия или са идиоти, или престъпници, или пък и двете едновременно, няма празно при тях.

 3. Здравейте,
  „Адът в руските болници” вече не е достъпен за широката публика. Или цензурите са действали светкавично или URL адресът е сбъркан.
  Поздрави,
  К.

 4. Ха-ха-ха-хаааа…

  Ирина Бокова – началник на ООН, Иван Евстатиев – зам. началник! И в кабинетите им – Путин на стената.

  Боклуци червени, само Пане Бичев и Петър Амзел ви вкарваха в пътя вас.

 5. Г-н Инджев,

  Поздравления за интервюто ви по btv от 17:30 часа, днес. Направо застреляхте интервюиращата при аналогията за кандидатурата на Ирина Бокова, с въпроса какво правим с изнасилвача от Стрелча ако той е българин. Превъзходно.

 6. Браво, Иво! Преди малко завърши участието ти в “Лице в лице”. Направо я разби Цв. Ризова! Как се правеше тя на изненадана за много неща! Само така, но са много малко истинските журналисти като теб! Проблемите на България ще се решат само когато русия стане с размерите на Полша и Украйна взети заедно! А този шанс става все по-реалистичен! Амин!

 7. Линка за снимките от руските болници не работи.

 8. Линкът за руските болници не се отваря. Путиноидите явно са се погрижили за това!

 9. Пачему в Париж? Защо не в Масква
  или поне в Берлин, като “освободен” от Жуков. Другари, червеноармейски крак в Париж не е стъпвал! А по еврогейски град от Париж трудно може да се намери, ще ви излезе име, недейте така…

 10. Какво може да каже човек, когато вижда как Български Поп ръси със светена вода Комунистически флаг със Сърп И Чук ??? Аз това видях на видеото. Освен това видях как цяла Стрелча ръкопляска на едно червено говедо, което лъже, че комунистите спасили Европа от Хитлер и ако не били Комунистите нямало да има Европейски Съюз!!!

  Но ето как се проявява Божията Воля!! Говедото се изложи а Стрелча беше наказана да тъне в срам, въпреки молитвените брътвежи на попа за спасение и благоденствие!!!

 11. БРАВО НА ИВО за безпощадното участие при Ризова в бТВ (с признание на смелостта на 2-те джуки да го поканят, ако инициативата е тяхна, разбира се)! Но още една похвала на режисурата и джуките.
  Ние, значи другари, сме за медиен плурализъм! Но под девиза- и без Путин, Туркменбаши, Ким и Лукашенко (вече се клати в тази компания този подсъзнателен русофоб, ще видите!) по путински пути и дароги, туркменбашийски yo’llar и кимовски 도로!
  Така че- правилно участие на Иво Инджев по кое да е телевидение на Болхарската задунайка означава той да участва, но само заедно с:
  свэтлана шаренковая, алэксандр сымав, пьотр вольгын, любамыр каларав, ыва хрыстав, магдалэнна ташэвая, петя блыскав, валэрия вэлэвая-береза, тоша тошэв-пор, нэдодялька нэдодялькав, целите редакционни екипи на “пык”, “Дума”, “Земля”, “Россия днес”, пресслужбата на посольството на Российската федерация, станка шопова – председател на Координационния Съвет „България-Русия, захары захариев (диабет диабетович)– председател на Федерацията за дружба с народите на Русия и ОНД и председател
  на Фондация „Славяни”, желю добрэв – председател на българо-руската търговско-промишлена палата, ныкалай малынав – председател на Движение Русофили, пак любамыр каларав – председател на софийското
  сдружение за приятелство с Русия „Ал. Невски”, валэтина аврамовна – председател на дружеството на русистите в България, пак свэтлана шарэнковая но как председатель на форум „България – Русия” и опять алэксандр сымов –но как председатель на „Русофили в
  в БСП”
  А за няма количествен и времеви дисбаланс в полза на Иво Инджев, в конферентна връзка със студиото да се включат гоцэ сырыщныка и волэн сыдэрав.

  ЕТО КАКВО Е МЕДИЕН ПЛУРАЛИЗМ ПО-БОЛГАРСКИЙ!

 12. С появата си днес в предаването “Очи в очи” предизвикахте с различната от официалната гледна точка паника в студиото. “Правят ни знаци четрябва да приключваме”- с това оправдание водещата се опита да Ви запуши устата, както днес запушиха устата на говорителката на ВСС, като без никакви обяснения я подмениха с лицето, изпратило СМС-а до премиера. Вие сте много смел и почтен човек, г-н Инджев! Възхищаваме ви се!

 13. Исках да видя “Адът…”, но не би! Ето това излиза при опит да отворя линка:

  The page was not found!

  You may have followed a broken link or typed in the address incorrectly. Remember, some URLs are case sensitive.
  Use the links to access more options:

  Recent Entries of this journal
  LJ Home
  FAQ
  Site Map
  You can also check LiveJournal’s current status

 14. Два коментара под клипа за откриването на паметника на Жуков в Стрелча:

  “Олег Калугин 3 months ago (edited)
  Порозительно мне в России увидеть разницу, между памятью народа и позицией официальных властей! Это видать исторический факт!
  Народу свое, властям свое!
  Читаю коментарии ваших либералов, ну ни чем от наших западников не отличаются, те же слова, те же книжки читают видать, да и хозяева те же …
  Им и Скобелев как кость в горле!
  Они готовы Аспарухцами зваться, лишь бы от славян и русских откреститься!
  Так и на веру плевать начнут, а там и турки им братушками станут!
  А США им 30 серебренников подбросит…
  Кончат как Иуда, “повесятся” на осине!
  Время, смывает всю грязь и шелуху…
  Так что : СПАСИБО НАРОДУ СТРЕЛЧИ !

  Georgi Kyuchukov 2 months ago (edited)
  +Олег Калугин Говори или на български или на английски, педал. Не сме под руско робство и не сме длъжи да разбираме езика ви, писан с нашата азбука. За всичкото зло, което руснаците са извършили спрямо българския народ ще има възмездие. Отиди и целуни снимата на Путкин за лека нощ и се моли да не го видиш (възмездието).”

 15. Браво,г-н Инджев!Прекрасно интервю пред “Лице в лице”.
  Както и за тази публикация!
  Много дръпнахте червените дяволи за опашката!
  Благодаря Ви,че сте смел,по-често се явявайте в предавания!

 16. И застоялата вода е по-чиста от застоелия се държавник. Вижте Путин как не го пуща ХЕМОРОИДЕАЛА…

 17. Докато си говорим тук, рублата прибави още 3 за долар!

 18. Ирина Георгиева Бокова е родена на 12 юли 1952 г. в София, България

 19. Звездна снимка, комитетът по пакетиране веднага да я добави към този свой труд: http://www.cantabulgarian.org/archives/500
  Както и да включат фотография с Паси, усилия полага човекът ката ден в twitter – брани Бокова от истинските звездобройци! Гоцэвият пластифициран пръстов отпечатък да отиде на задна корица, да крепи гърба. И малко филтър, да се слеят Путин и Лавров с останалите политици, че нещо се късат като смисъл. Има и други спорни срещи сред снимките, една маджента 70% ще реши проблема.

 20. От снимките в болниците на “я другой такой страны не знаю” аз гласувам за оригиналното изобретение – смесител на топла и студена вода (ако първата все пак вече е открита там)! Всъщност още великият поет МИХАИЛ ЛЕРМОНТОВ е обърнал внимание на “немитата” в потресаващото
  стихотворение
  * * *
  Прощай, немытая Россия,
  Страна рабов, страна господ,
  И вы, мундиры голубые,
  И ты, им преданный народ.

  Быть может, за стеной Кавказа
  Сокроюсь от твоих пашей,
  От их всевидящего глаза,
  От их всеслышащих ушей.

 21. Разгледах “Ад русских больниц”.
  Гадно е, но това е върхът на айсберга. Мисля, че през 1988 в сп.”Огонек” имаше статия от няколко страници по темата със снимки. Имаше описани документирани случаи на новородени, изядени от плъхове в болниците. И снимки на детски болнични легла с купол от ситна телена мрежа срещу плъхове върху тях. Изнасяше се, че детската смъртност в центалноазиатските републики се движи между 300 и 500 на 1 000!!! У нас в момента е около 15 на 1 000, близка до европейската. Това са новородените, починали преди да навършат 1 година.

  Русия ли? Там наистина е адът!

 22. Стискам Ви ръката, г-н Инджев!
  Щом Ризова има още въпроси, нека ги зададе скоро.

 23. Иван Евстатиев не е изнасилил момичето, а просто е искал да я направи социалистка. Нали Антон Кутев каза, че социализмът се предава по полов път.

 24. Снимката с надпис “Вид изнутри” май е прототип на нужника на гоце – триперливият архароубиец от сирищник!

 25. Изключително ефективно беше участието на г-н Инджев в БТВ тази вечер,което би помогнало на някои чугунени глави да се съпикясат.Още повече, че и горе се мъти нещо,един от знаците,за което е,че по-често се чуват различни,от тези на продажниците,гласове.

 26. Г-н Инджев,
  Все пак по времето, когато е правена тази снимка, едва ли бившият кмет е бил изнасилвач, нали?
  Такива снимки на световните политици има колкото щеш – с какви ли не хора. Български кмет, в Париж, за някоя конференция или среща – разбира се, че ако има възможност, ще се снима с шефа на ЮНЕСКО.

 27. Дори е възможно Бокова да е била все още посланик – съдейки по това как изглежда на снимката, ще да е правена преди повече от 5-6 години?

 28. Снимката е правена миналата пролет по време на несбъднатият триумф на “съкровището на тракийските владетели” в Лувър. По същото време изродът, имам обосновано предположение е ….. секретарката. Майка на непълнолетната. От която, може и да съм пропуснал, не съм чул ни дума, ни вопъл, ни стон за деянието на ексшефа й.

 29. https://www.youtube.com/watch?v=mN3z3eSVG7A

  Бях постнал този клип преди време с Рейгън разказващ съветски вицове и сега го поствам пак защото на фона на милата картинка от тези болници се разбира по-добре кога идва руският водопроводчик. Явно е че последният път преди десет години сутринта не е минавал ама като че ли и предния път , преди двайсет години сутринта го е нямало както и по-предния път преди трийсет години сутринта не е минал щото пак е бил поркан.

 30. ЯСЕН ПРАХОВ
  🙂
  Дано не сте адвокат, много добър сте с мотивите!

 31. @ СКАРАМУШ
  Дори снимката да е правена преди 5-6 години, това не променя нищо. Иван Евстатиев дотогава е бил замесен в друго престъпление: през 2005 година е осигурявал малолетни момичета за руски делегации, но му се е разминало. Момичетата по странен начин са се отказали от показанията си

 32. СКАРАМУШ /каква гавра с избора на Сабатини/, с репликите си ми напомни един стар виц:
  Спират някакъв човечец негови познати и му казват, че като минавали с влака на гара Мездра видели жена му да се лигави с непознат тип. Сконфузил се човечецът и измънкал: “То пък една гара…”
  Да ти кажа, то и Шикългрубер като си пиел бирата на една маса с Влад Улянов още не се именувал Хитлер и не бил разпоредил създаването на Освиенцим и Дахау. Не знам дали на Влад му викали вече Ленин, но със сигурност още не бил замислил ГУЛАГ. По твоята “логика” ще рече – и двамата били целите в бяло, чисти и неопетнени като херувимчета.
  Да, ама НЕ! Още тогава са си били ИЗВРАТЕНИ ЖИВОТНИ!Най-вероятно, по рождение – и двамата като дечурлига имали слабостта да бесят котета и малки кученца…
  Но ти не се отчайвай – опитай в някой друг блог. Някъде може пък да ти минат номерата.

 33. @ СКАРАМУШ

  И така да е. Но не може да се отрече очебийното струпване на криминална енергия сред чадата на Партията. Дори родата на Бокова не прави изключение в това отношение. Аз си обяснявам това както с криминалното им потекло, така и с навика им към привилегированост и безнаказаност, с който са закърмени. Дано под натиска на гражданите на Стрелча поне този изверг облече раирана пижама.
  Впрочем, на 09.05.2015 година Бокова се снима с друг изверг (Путин) пред очите на целия свят, и то в пиков момент от международната му изолация. И в този случай приказката за краставите магарета получи своето поредно потвърждение.

 34. Иво, поздравления за отличното ти представяне в предаването “Лице в лице” по БТВ тази вечер! В последно време (освен Иван Костов), не съм виждал друг участник или коментатор в подобни предавания, така аргументирано и категорично да отговаря на поставените въпроси във връзка с определени събития! А водещата (която е доста словоохотлива в други случаи), остана с отворена уста, объркана и безмлъвна, когато опроверга нейното мнение за президента Гоце, че е “много опитен и голям политик, който е направил много неща в полза на България”! Същото се отнася и за прословутата “американска намеса” във вътрешната ни работи!

 35. Уважаеми г-н Тинков,
  Не знам с какво основание решихте, че можете да ни казвате каквото и да е, а още по-малко да мислите, че играем някакви номера в блога на г-н Инджев.

  “Скарамуш” е псевдоним, използван от няколко души, така че кой конкретно е написал горния текст е… без значение.

  Това, което има значение е, че г-н Инджев, който иначе има много точна и ясна позиция, използва една снимка, която е очевидно от куртоазия, за да построи статия… със задна дата. Или цел.

  Г-н Инджев стои много по-високо от такива евтини трикове и неговите статии се ползват със значително по-голям успех, когато са аналитични и не хипотетични. Да се мисли, че който и да е политик ще се снима с изнасилвач, е прекалено, дори и за нашата родна действителност.

  Г-не или г-жо симпатизант/ка на ДСБ, като симпатизант на ДСБ, мога да кажа, че ние не търсим непременно криминалната енергия сред чедата на БКП. Такива има и сред нечленовете на БКП, при това достатъчно. А дали извергът ще облече раираните дрехи, това не зависи от гражданите на Стрелча, а от прокуратурата, която трябва да събере достатъчно доказателства, за да повдигне и поддържа обвинението в съда. Вие как мислите, ще се намери ли квалитетен прокурор, който да го направи?

 36. Аз отварям и двата линка за руските болници без никакъв проблем. Моят интернет е от Virgin – UK. Може би това е причината.

 37. Снимката е направо “трепач”, веднага става ясно защо децата на баш партийната номенклатура са най-подходящи за баш демократи днес, а ние, останалите, дето ги оставихме в зоната на безметежния комфорт, защо сме на днешния хал.

  Иначе, линкът за болниците е премахнат от “газета.ру”, а виновният журналист най-вероятно вече пътува към ново назначение – я в Биробиджан, я в Махачкала. Но понеже чичко Гугъл помни, достатъчно е да се изпише в него “ад российских больниц”, и излизат още поне 10-тина източника.

 38. Браво г-н Инджев.Показахте висока класа с познанията.След вашата изява при Ризова смятам,че България ще бъде по друга.Много хора ще добият представа за много неща.От съвременен прочит.Веднага по сайтовете думите ви бяха предадени.Смятам,че Ризова с провокативните въпроси спомогна за по добро осветяване на нещата.
  Изявите ви са събитие за България.
  Няма да смеят за Бокова,явно провалила се и на вестна и международна почва

 39. Скарамуш, Аз мисля, че БСП са си заслужили тази снимка да бъде публикувана. Погледнете видеото и вижте каква трагикомедия с участието на най-висши функционери на БСП се разиграва в центъра на Стрелча. Дори я нарекоха “Малката Москва”. Само дето не казаха, че България е малката Русия.

  Е както е казал Народа – Те ти Стрелча, Спасовден!!

  И това се отнася за цяла България! Блеем като овци и чакаме да ни оправят вълци в овчи кожи. Накрая и другарката Бокова ей така ще ни изненада в някой хубав мразовит ден. А поука ще си вземем ли ??

 40. Скарамуш, да сте чували, че в т.н. от нас бял свят, публичните личности дори сватбите на най-близки хора отказват да уважат с присъствието ако сред поканените има и поради една или друга причина остават на линия “криминално проявени”. Иван Евстатиев е доставчик на свежа плът за постсъветски другари. Те също така не се снимат със Сулю и Пулю па бил той и кмет на “малката масква”. Само не ми казвайте, че при нас не е така. Знам го прекрасно. И за това страната ни смело и безглаво е начело на всички отрицателни класации и е на дъното на положителните.

 41. Изнасилвачът от Стрелча Евстатиев прави паметник на изнасилвача на България Жуков.

 42. Неуважаеми, “скарамучио”,
  изглежда сте пропуснал предвид, че времето, когато единствено вие “можехте да ни казвате каквото и да е” отдавна отмина. А, че се опитвате да играете номера и за слепите е очевидно:
  – конспиративността и анонимността са ви в кръвта, така че изобщо не ме интересува колко души списвате скрити зад ника “скарамуш”, нито кой точно от вас е постнал последните лакърдии;достойните хора излизат с името си и не се крият зад тълпата;
  – това, за симпатиите ти към ДСБ го разправяй на старата ми шапка; комуняга срама няма – лицемерието ви /чети Кр. Пастухов ако знаеш кой е/е безгранично – хамелеоните ряпа да ядат;
  – номерът “не търсете криминалната енергия само сред чедата на БКП” не минава; вярно е, че има сволочь и извън комунистическата сган, но обратното не е вярно; нали знаеш – “човек не може да бъде едновременно умен, честен и комунист”;
  – и не ни пращай при цацаров – и той е от вашето котило!

 43. А, Другарката Бокова я хванаха в изцепка. Не им върви на червенокожите Другари. Еххх … много обичат бръмбарите и калинките но този път ще им излязат през носа.

  Скандал в ЮНЕСКО: Ирина Бокова назначила „калинка“ за свой заместник с манипулиран конкурс

  https://bivol.bg/bokova-unesco-bsp.html

 44. Коментар от форумите:

  “Кметът изнасилвач бил благ човек, но види ли жена – тежко й. Баща му бил партизанин, а тъст му – бивш окръжен секретар на БКП за Пазарджик. Иван Евстатиев е състудент с Янаки Стоилов и Тодор Батков… Иван Евстатиев ли? Той е много благ и дружелюбен човек, много работлив, но малко си пада анархист. А види ли жена, тежко й. Слаб му е ангелът”. Това разказа бившият депутат Костадин Кобаков пред “168 часа” за бившия кмет на Стрелча и Пазарджик, обвинен за изнасилване на 16-годишната дъщеря на секретарката си и оставен в ареста от съда в Панагюрище.”

 45. Човек който е на обществен пост или има намерение да заема такъв трябва не само да внимава с кого прави секс, но и с кого се снима.

 46. Отбелязвам, свинщината на червената сган няма граници.

  “Тогава ни направи впечатление това, но той обясни, че бил приятел на майка й”, добавят бесепарите. Те са категорични, че е невъзможно бившият общинар да я е насилил, а по-скоро се е възползвал от доверчивостта й. Според слухове, майката сама тикнала в лапите на перверзния кмет дъщеря си, за да се възползва от парите му.”

 47. @ СКАРАМУШ | ЯНУАРИ 20, 2016, 21:11

  Извинителната бележка, която написахте за др. Бокова (правилно схващате, че др. Евстатиев не може вече да бъде бранен в очите на обществото – за него ще се погрижат другарите от прокуратурата, да не пострада много) е трогателно-смешна.

  Ще ви кажа какво мисля аз: за тези (бивши) хора моралът е просто някаква дума, понятие без практическо приложение. Те ВИНАГИ действат на базата на принципа “целта оправдава средствата”. Единственото важно за тях е да не те гепят – сиреч, може да правиш всякакви свинщини (това предполага напълно умъртвена съвест), стига това да не излиза на повърхността, да не е явно. За пред хората, същите тези се стремят да изглеждат мили, загрижени, неуморно работещи за подобряване на живота на българина.

  Давам ви за пример др. Мая Манолова – жената-гума, която буквално за една нощ се превърна от изявен противник на гражданството (като цяло) в обществен защитник (!). Признайте, че на такава метаморфоза е способен единствено някой, който освен кости (гръбнак), няма и душа.

  Е, стават и “аварии”. Тогава се правят опити за замазване (Янаки Стоилов) и спасяване и едва когато се прецени, че това е нерентабилно, другарят бива изоставен, но не напълно…

  Коя е тази група бивши хора? Правилно отбелязвате, че не са само от кръга на БСП. В България отдавна (все пак прехождаме вече 26 год.) разделението не е комунисти – демократи, а спечелили (печелещи) от прехода/статуквото срещу потърпевшите от него. Процесът на гниене (на ябълките) протича именно така – некрозата постепенно обхваща съседната здрава тъкан. Комунистите отрано разбраха, че се налага да въвлекат и други (а желаещи, за жалост – бол), за да не бият на очи като въшки на чело.

  1% срещу 99%. Но докато за първите измеренията са изцяло материални (умират си за това да живеят в буржоазен разкош, без да са произвели и една клечка за зъби през живота си), за останалите е въпрос на достойнство. Защото, за да може тези 1% да си живеят така както смятат, че заслужават, България трябва да тъпче на място в някакво тъмно пространство между втория и третия свят, което е ограбване на гордостта и бъдещето на останалите 99%.

  България е напълно евстатиевизирана.

  Бокова ли не знае в каква среда се е родила, израснала и пребивавал цял живот, та до ден-днешен? Тя ли не знае от какви гоголевски герои е съставена тази среда? И как взаимно се държат като всеки съхранява информация за кирливите ризи на останалите?

  Мислите ли, че застанала сама срещу огледалото, Бокова може с чисто сърце да си каже: “Достойна съм (за този пост)!”? Това, разбира се, при условие, че у нея е останало нещичко от времето, когато (и ако) е била човешко същество.

 48. Сарданапал,
  Поздравявам те са написаното! Освен че е вярно, няма и една излишна дума.

  Червени боклуци са. Давам конкретен пример като допълнение.
  Най-тъпият ми съученик от 8-ми клас Ванчо, пишеха му три насила, майка му и баща му /членове на БКП от селата, естествено – и те тъпи/ го дадоха в еничарското училище /милиционерското в Пазарджик/.
  Там бил гений – представи си нивото.
  Като милиционерски старшина в Пловдив се беше прочул с изнасилванията на стопаджийки.
  Падна Стената и понеже е лаком, стана муле – вкарваше дрога от Турция. Един път откраднал дрогата и го вкараха в затвора. Две години е бил Библиотекар на Пловдивския – а едва срича, като чете. Пуснаха го и пак стана муле. Сега е пак в затвора за пет години.

  Такива са. Комунисти.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.