Продавачите на майки приравниха Доган към Сидеров като “нов Левски”

Понеже в едно телевизионно предаване вчера цитирах Ленин за “полезните идиоти” на Запад, използвани за целите на болшевизма, днес искам да допълня с малко илюстрация думите на вожда ( прочул се също с това, че проповядвал смъртта на 90 милиона руснаци като цена, която е платима, за да могат останалите 10 милиона да живеят при комунизма).

Руските майкопродвацы ( майка на руски е това, което ние наричаме тенис фланелка) щамповат в днешно време Путин и го разпродават на всеки, готов да се прослави с идиотизма си. Като Мики Рурк на снимката), например.
Българските майкопродавци пък въртят търговийка с лика на своя кумир Путин в подлеза до Министерския съвет в центъра на София, където Дон Базилико, известен също като Божидар Димитров, ръководи превръщането на древната базилика в туристическа атракция.
Минете покрай църквичката “Света Петка”, вкопана в земята, около която от години се вихрят страстите български във връзка с костите на Левски и вместо тениски с Левски продавачите на майки ще ви предоставят муцуната на Путин.
Какво ли би казал Апостола за гаврата с разпродажбата на майки с Путин на метри от “Света Петка”?
След като Сидеров отдавна е обявен от русофилстващи туземци у нас за “новия Левски”, сега вече към този полезен ( за Кремъл) патриот пришиват неговия сиамски брат близнак Доган, заслужаващ съответната майка. Въпрос на време е да се появят на една майка с надпис: “Старият нов Левски и чисто новият Левски – изберете руското!”.
Това е раздвоение на личностите ( по един “Левски” за българите, които мразят турците и циганите, и още един за турците и циганите, които мразят българите), но в края на краищата руският капитализъм разбира конкуренцията по свои начин, характерен за “руския свят”, измислен от путинизма като бягство от нерадостната действителност и заместител на съветската самоубийствена доктрина.
Главното е, че от руския изолатор произлизат все повече идиотски идеи, като превръщането на Доган в полезен идиот на запад от Русия. Няма по-добро доказателство за безсилието и отчаянието на евразийците , щом в търсенето на полезни идиоти в България са стигнали  до извращението Сидеров и Доган да бъдат приравнявани към Левски. За да си продават майките в подлеза на прехода.

41 мнения за “Продавачите на майки приравниха Доган към Сидеров като “нов Левски””

 1. ====================================================================================

  ВСЕКИ ПО РЕДА СИ, НО ПУТИН ПРЕДИ МЕН …

  ====================================================================================

 2. ====================================================================================

  КРЕМЪЛСКИТЕ КАМБАНИ ДНЕС ОТ СУТРИНТА БИЕЛИ ПО ЕДИН ПЪТ,…
  ДА НЕ БИ ВАГИН ДА Е ПРЕГЪРНАЛ БОСИЛЕКА ?

  ====================================================================================

 3. Великолепна ирония! “Старият нов Левски и чисто новият Левски – изберете руското!” Но и там, в “руското” имате “избор” с еднакъв резултат- ивангрозно, государево, лениново, сталиново, сесесерско, застойно, перестроечно, “демократично”, необолшевишко, неоимперско- във всички ще слушате -както в разтърсващия РУСКИ филм “Левиатан” все една и съща реплика от поредното историческо въплъщение на властта в Русия към безправния човек: “Че кога си имал ти права, бе?! Насекомо!”. И все празни магазини ще гледате, и все сметала в ръцете на злобните трътли-магазинерки ще чаткат…
  Признавам ви, Иво и приятели, по темата бокова не намерих сили да пиша тези дни. Омерзението, отвращението, усещането, че в политически смисъл ние сме се забучили обратно в 50-те, а Западът- в 70-те години (ТОНИ НИКОЛОВ има чудесен текст за това “дежа вю”!), те кара да мислиш за пропилени години, надежди, шансове и енергии… Но има и поводи за оптимизъм- право пропорционален на упадъка на московския хищник и на сепването на гражданското общество у нас!

 4. Интересно каква логика ползват русофилите?Мразят турците, но обичат Доган.Обичат царя,- освободителя, но обичат и убийците на неговото семейство, -комунистите. Даа…, непонятна е русофилската душа.

 5. Като начало трябва да се забранят няколко руски телевизионни канала така както го правят в Украйна.
  После да се разследват всички руски инвестиции в България, вкл. и тези прословути 400 000 имота закупени от руснаци, за произход на средствата.
  Доказването на корупционен произход не е никакъв проблем защото той е точно този.
  Да се даде срок от 90 дни собствениците да продадат имотите си и да им се забрани достъпът до България.
  Да се въведат визи за руснаците като визите да са на цена 10 000 евро.
  Стига вече с тая руска сган, която се държи като господари на България!

 6. Колко пъти казвам, че тук, в блога на Иво сме се събрали хасъл русофилите на България, защото ценим покрай другото и такива чудесни творения на неунищожения от собствените си тирани руски народ – като следната весела детска песенчица отпреди време:…

  Я проснулся утром рано
  – нет Луиса Корвалана.
  И Альенде тоже нет.
  Здравствуй, дядя Пиночет!

  Ммммм- ммм-мм-мм… Мечта!

 7. ====================================================================================

  ХОРА, НЕ СИ ИЗКЛЮЧВАЙТЕ ТЕЛЕВИЗОРИТЕ, ЗА ДА ЧУЕМ ВСИЧКИ ЗАЕДНО РАДОСТНАТА НОВИНА ЗА СМЪРТТА НА РУСИЯ И ДА ВИДИМ КАК РУСНАЦИТЕ ВЛАЧАТ ОТРЯЗАНАТА ГЛАВА НА ПУТИН ОКОЛО КРЕМЪЛ …

  ====================================================================================

 8. Омерзението от смрадта в нашата българска политическа яма ме накара да погледна към изборната кампания в САЩ. Няма и там поводи за оптимизъм – още когато Б.Сандърс заяви мерака си, написах тук “Мале мила, а сега пък какъв се задава!” То сватбено пътешествие в СССР (поне 75% вероятност за заклещване от КГБ!), то хвалби за Кастро, то бригадир в соцкибуц в Израел, то ленинизъм на кило!… Все се надявам, че Америка ще прояви инстинкт за самосъхранение и няма да избере нехристиянин, при това-дърт комуняга за президент! Такъв тип като Сандърс в златната епоха на 50-те години щеше да е със сигурност клиент на Комисията на СЕНАТОР ДЖОУЗЕФ МАККАРТИ (Вечна му памет и чест!) Но тогава в САЩ господстват здравият разум и моралът, т.е.- интегралният антикомунизъм. Тогава и народът по царевичните ниви добре знае, че “Либералът е комунист с диплома, който мисли като негър”.
  Така че- дано Хилари да изберат ония, колкото и тревожно да е, че абсолютно левичарският тинк-тенк “Център за американски прогрес” планира кампанията й!…А за нашата, републиканската номинация-все още имам някои надежди, но опасенията ми са повече.

 9. Възхитен съм г-н Инджев! Поздравления!
  Де да имаше как тази Ваша статия да излезе на първата страница на поне половината БГ медии!
  Оставам с вярата, чее един ден и това ще стане.

 10. А тав. решетников хептен е закъсал в кризата раззийска безподобна с хапчетата. 50000 българи от върхушката платени от САЩ да погребат матушката. Въобще, колкото е по-грандиозна една измислица от североизток толкова повече шансът матриялът и най-паче авнгардът му полезни идиоти да повЕрва. Има и други уникални бисери на пропгандната хибридна война. Жив да не бях, чак сега разбрах, че в огромното си мнозинство моите компатриоти тук жаждали раззия да ни превърне във франснаш.
  Боже колко мъка (ватнишка) има на този свят (третият Рим), Боже!

  http://www.faktor.bg/politika/hlyab-i-pasti/66872-zasto-gen-reshetnykov-obyavi-bolshevigite-za-amerikanski-virus-tzelyast-da-ubie-rusiya.html

 11. Носенето на тениски с щампи по принцип е проява на лош вкус.

 12. Много добра статия! Накара ме да се замисля колко жалко, че Ленин не е изпълнил заканата си да избиe 90 милиона руснака в името на комунизма. Ако го беше сторил, днес паметниците му в Украйна още щяха да стоят, а БГ щеше да е по-нормална и без такива ‘големи’ майкопродавци.

 13. Нека да си продават блузките,че само това ще им остане!
  Наближават избори и Анкара ще включи на пълни обороти медийната си машина,която влиза през сателита във всяка турска къща,тогава ще видим кой е “новия Левски”,кой е Настрадин Ходжа и кой е Малкия Мук. 🙂
  Нека тогава “по-българина от българите” да си внася избиратели от рассийската федерация.

 14. TheRock, приятелю, за да се случи това у нас, трябват политици, които като СТЕФАН СТАМБОЛОВ са заложили главите си пред олтара на свободата и независимостта-това не са надути думи, а дословната истина! Няма болна майка, няма стар баща, няма млада жена, няма малки деца!
  Ето какво пише ЗАХАРИЙ СТОЯНОВ в “ЧАРДАФОН ВЕЛИКИ”:

  …И тъй ох, и така олеле… И тъй нямаме големи хора ние българите, и тъй е вече ясно, че не искаме да ги има­ме при сичките благи намерения на Негово превъзходи­телство генерал Каулбарса, то нека поне са помъчим да създадем наша своего рода самобитност. Трудно е, мъчно е, смешно е да въздигаш и създаваш герои от българите, но що да го чиниш? Таково е течението.

  „А защо ти, господине, не са заловиш да опишеш жи­вотът на някои от нашите млади, гиздави, симпатични, ин­телигентни и мили млади обществени деятели?” — ще да ни възрази г. Иван Вазов, когото Чардафонът е псувал два пъти в градската градина. „Защо ти, почтений, не потър­сиш герои между нашите покровители, които ни възкреси­ха, които ни създадоха на Плевен, които ни повикаха на политически живот?” — ще пресъвокопи г. Люцканов, док­тор на политическите науки, бъдъщ министър и автор на една биография за генерал Скобелова. „Та то си е така” — ще да са обади доктор Данев, мъж със солидно образувание, който е ходил във Франция да изучава и наблюдава само с какви цилиндри и файтони ходят тамошните ми­нистри.

  „Не, не, батинка, вие мърсите и са насмивате над литературата с подобни Чардафоновци, па хвърляте и из­вестна доза на дързост към нашата покровителка, която май-май че не струва хас от местни герои с долню произ­хождение и с чин поручеци, което е обида на генералският мундир” — ще да заключи Светослав Миларов, авторът на брошурата „Князя и Русия”. „Ние, българите, както и другите славяни, нищо оригинално, пълно и самостоятел­но не можеме да имаме, дордето не смесем малко авторитет и от величието на славянската майка Русия” — ще да даде мнение г. Константин Величков, който, при сичко че е социалистче малко, но е човек с охранително верую. „И една нищо и никаква драма да захваним да пишем на бъларски, то макар героите, сюжетът и пр. да са български, развязката пак тряба да бъде руска, защото в нашето минало липсува и драматизъм, и героичество, и епопея. Тая горчива истина се потвърди най-напред от моя скъп другар г. Ив. Вазов в неговата драма Руска – ще да продължи същия г. Величков. – “Защо аз, когато пишах моята Вичензо и Анджелика не потърсих сюжети и канви в простата наша земица, а отидох в далечната Италия, там при крайбрежията неаполски?”

  „Как можно? Как сте са осмелиле? Шо за дързост и самомнение да си занимавате с та­кива узки натури, които нямат нищо общо нито с Ласаля, нито с Чернишевски, нито със социалодемократизма, ин­тернационализмът, всемирната революция, освобождения труда и пр., и пр.?” – ще да извика Димитър Благоев, его съпруга и мадам Белова. „Седнали да славят некакви си разбойници и развратници, когато ние си имаме славни полководци и генерали, като Гурка, Игнатиева, Скобелова и Цимермана” — ще осъди в. Светлина.

  „Чудим са на умовете ви! Разбираме, че да си имаш свои, да са стремиш към процветявание на български иде­али е нещо добро и похвално, но е недостижимо, мой при­ятелю — ще да са застъпят най-после нашите герои офи­цери: Бендеров, Груев, Радко Димитриев, кап. Вазов и пр., и пр. — Видяхте вие, че освен покорност, молба и призна­телност, сичко друго е вятър и прах. Лула тютюн не струваме ние. Свършихме благополучно пловдивски преврат, победихме бляскаво на Сливница, издържахме война без заеми, но нали Русия не си даде с време благословията — ползата ни е равна с нула. Затуй нека ние да позабравим малко българските имена и знаменитости.”

  „Има и друго — ще да са обади капитан Кожухаров със своественият нему военно-ораторски акцент, — Има и друго, което е следното: туй големите хора, щом ги погладиш и помажиш, щом им търсиш гъделът, се няма да останеш с празни ръце. Представете са например, ние като хора покорни и практически не изпущаме случай да поднасяме своите бла­годарности пред стъпките на Негово императорско вели­чество царя покровителя, избавителя и благодетеля Александра Александровича III. Дошъл му именний ден, току-виж, че всемонаршо съблагоизволил и заповядал: “Да се подарят на българите 50 тона деветофунтови.” Родила му са рожба, завалели телеграмите из България, хоп – още един всемилостив приказ: „Да са отпуснат на българите 10 000 пушки и толкова милиона патрони.” Лошовичко ли ще да ни бъде? А позволете ми да кажа, че с мърдание и с претенция на нам каква си самостоятелност много ще са прозяваме” — свършва капитан Кожухаров и допира два­та си пръста до тънкото си като ибришим мустаче.

  Махвайте са отпредя ни, холам! — отговаряме ние. Живейте си вие със своите идеали, възхищявайте са от тях и ги възвеждайте в принцип. Ние ще да си останем при своето. И вие си имате своята публика и кръг, и ние, слава богу, не сме ялови. Силният и знаменитият го хвали и сла­ви мало и голямо, сухо и сурово. И без вас, и без нас той си е силен и велик. Защо ходите да го джавкате? Похвали си­ромахът, когото секи подритва и презира.
  „…Ах, оставете вий вашите форми и класицизми! Вижте ги тия двамата-от едни баща и майка раждани, от един даскал същата торба пръчки изядали- ей го единият-в руското агентство продава баща и майка за чин и бели рубли, пък другият си дере ризата отвън да докаже, че по човеколюбие руските съмодръжци не могат и да се мерят със Султан Махмуда, а простият народ в Русия живее като добитък!”
  Из книгата “Чардафон Великий. Биографична скица в профил”.

 15. Гледам го Мики от снимката…
  Както и да го погледнеш, личи си че е идиот. Не е ясно само дали и /за/ колко е полезен…

 16. ====================================================================================

  В Москве уже едят собак !!!

  ====================================================================================

 17. По време на протестите срещу орешарски почти всяка вечер минавах покрай тези магазинчета и там освен Фланелки на путин имаше и на ссср, кгб и сърп и чук. Направихме им за бележка и ги държаха по-дискретно за кратко време. Ако имаше повече хора да протестират срещу тази гадост сигурно щяха да ги махнат въобще, но за съжаление е по-лесно да се попържват комунисти и рубладжии в къщи пред телевизора.

 18. TheRock,

  Ето “новина” от днес… Що за унижение “достатъчно е да заявят” ?!. За ребятата-ясно, но дъртите КГБсти сигурно няма нужда да “заявяват”- те само трябва да изръмжат на руски подлоги като тая и “все в парядке”!

  http://pik.bg/%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B4%D0%B5%D1%86%D0%B0-%E2%80%93-%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%B2%D1%8A%D0%B2-%D1%84%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D1%89%D0%B5-%D0%B1%D1%8A%D0%B4%D0%B0%D1%82-%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%B8-news484644.html

 19. @ ТАКА Е! | ФЕВРУАРИ 12, 2016, 13:00

  Така е!

  На кратко: мразят цивилизацията – ерго (диалектически материализъм, нали) обичат всичко останало.

 20. Стамбо, ако надеждите Ви са свързани с Тед Круз или Рубио, както са моите, изглежда нищо хубаво няма да се случи и в Южна Каролина.

  Имам тениски с щампа на Motorhead и Foo Fighters. Мама Бари ще ми прости, надявам се.

 21. И последна “новость” от “медийната среда” на “евроатлантическата” задунайка… Ама защо се церемонят с отделни телевизии, някои помним, че петък беше ден на сесесерското телевидение, направо да го върнат! По всички канали, макар, че няма нужда да се пренастройват!

  http://www.mediapool.bg/balgarsko-ruska-televiziya-zapochva-izlachvane-ot-1-mart-news245519.html

 22. Спасибо за тази прекрасна новость, Стамбо, аз уже съм гатов да ръководя это телевидение!

 23. Обявявам награда от RUB 1 000 000 за този, който успее да открие дори един случай, когато Доган е защитавал интересите на България.

  (* Наградата е платима в EUR, по курса за деня на “великото откритие”)

  Побързайте.

 24. Много извращения претърпя нашият взвод в казармата на НРБ през 78г. от един 100% двойник на Путин – мл.сержанта Димитров от Карлово. Той първо беше луд, със свирепо изцъклено изражение. Нисък с къси и криви крака и дълго тяло. Лицето му беше, като на лисица, скулесто с хлътнали очи и редки, русоляви вежди.Използваше инквизиторски маниер върху войниците с цел пълно подчинение.Всички команди бяха изричани с крясък, скубеше ни косите и веждите с клещи, биеше ни с металната тока на военен колан, не разрешаваше на хора с болни бъбреци да ходят до клозета с часове, а един войник с дефект на говора да произнася давейки се името си по 50 пъти пред строената рота. Постоянно повтаряше “Кръв ще ми пикаете”Този мл.сержант остана невредим, защото позорно избяга в отпуск една седмица преди нашето завършване на Школата в Русе. Господ не трябва да дава власт на такива ненормалитети. Нищо чудно този карловец, днес да е един от двойниците на Путин.

 25. Директно от стадион В. Левски поздрав за Петата колона, марионетки на каПутин – банкянския сикаджия, седефчов, златев, мадридския КГБ-ист, синчето на Илия П., сопола от Дръндар… So long mother-fuckers! И преди да започнете да се изнасяте на прибежки и припълзявания към Сибир, да не забравите да си вземете реакторите и да ме цунете отзадзе! ДГД!

  http://youtu.be/BvkJ6ueX-DQ

  End of passion play, crumbling away
  I’m your source of self-destruction
  Veins that pump with fear, sucking darkest clear
  Leading on your death’s construction
  Taste me you will see
  More is all you need
  You’re dedicated to
  How I’m killing you

  Come crawling faster
  Obey your master
  Your life burns faster
  Obey your master
  Master

  Master of puppets I’m pulling your strings
  Twisting your mind and smashing your dreams
  Blinded by me, you can’t see a thing
  Just call my name, ‘cause I’ll hear you scream
  Master
  Master
  Just call my name, ‘cause I’ll hear you scream
  Master
  Master

  Needlework the way, never you betray
  Life of death becoming clearer
  Pain monopoly, ritual misery
  Chop your breakfast on a mirror
  Taste me you will see
  More is all you need
  You’re dedicated to
  How I’m killing you

  Come crawling faster
  Obey your master
  Your life burns faster
  Obey your master
  Master

  Master of puppets I’m pulling your strings
  Twisting your mind and smashing your dreams
  Blinded by me, you can’t see a thing
  Just call my name, ‘cause I’ll hear you scream
  Master
  Master
  Just call my name, ‘cause I’ll hear you scream
  Master
  Master

  Master, master
  Where’s the dreams that I’ve been after?
  Master, master
  You promised only lies
  Laughter, laughter
  All I hear or see is laughter
  Laughter, laughter
  Laughing at my cries

  Fix me

  Hell is worth all that, natural habitat
  Just a rhyme without a reason
  Never-ending maze, drift on numbered days
  Now your life is out of season
  I will occupy
  I will help you die
  I will run through you
  Now I rule you too

  Come crawling faster
  Obey your master
  Your life burns faster
  Obey your master
  Master

  Master of puppets I’m pulling your strings
  Twisting your mind and smashing your dreams
  Blinded by me, you can’t see a thing
  Just call my name, ‘cause I’ll hear you scream
  Master
  Master
  Just call my name, ‘cause I’ll hear you scream
  Master
  Master

 26. Много благодаря на приятелите SMS, Georgi Nikolov, everyone elsе! и Tervel!

  Както се казва на латински – amigo proba – probata ama. Пробвай приятеля, за да е сигурно приятелството.

  Мъжко сърце – каква да го правиш? Тупа и иска свобода. Тук е мястото.

  Еveryone else, поканата за след 25 08 т.г. остава.

  По темата. Мики Рурк е поредната тъпа ханойка-московчанка, на която не трябва да се обръща чак толкова внимание. В US на такива не им обръщат внимание. Това са тъпите идиоти, които ако бяха ходили на съботници, много сега щяха да плачат филмово.
  Ленински полезни идиоти. Това е Холивуд.

 27. Драги ZASHEV,

  Разбира се, че с Тед Круз и Марко Рубио са свързани надеждите ми, приятелю, но…
  Поздравления за стила и музикален поздрав с един 100%-ово РЕПУБЛИКАНСКИ ХИМН!

 28. Стамбо, много силен текст.
  Заради тази новина за безплатните визи написах и моето предложение.
  Тая Ангелакова идиотка ли е???
  Какви са тия 300!!!! руски фестивала за 4 месеца, това се е чиста инвазия на десетки хиляди руски идиота в Блъгария???

 29. Браво, Стамбо!

  В понеделник рано сутрин пътувам за там.
  Младата ми хубава приятелка не е виждала San Francisco и непредвидено отиваме, за да и го покажа за една седмица. Нали знаеш – който разказва, трябва и да показва.

  Смятам да донеса още малко свобода от там.

 30. В рядах террористов “ДНР” и “ЛНР” процветает пьянство и наркомания.
  Oб этом российский боевик Антон Раевский заявил в интервью vlada.io.
  Он уверяет, что вернулся в Россию, поскольку не видит больше смысла воевать, так как от “идеи Новороссии ничего не осталось”.
  “Ничего не поменялось в Луганске, кроме вывески. Дремова и Мозгового зачистили российские ЧВК, состоящие из бывших военных, по приказу ФСБ. Командиров такого уровня больше нет. Сейчас там идет борьба за шкурные интересы, за должности”, – говорит он.
  При этом он отмечает, что в среде террористов процветает пьянство и наркомания и они не готовы идти в наступление.
  “По большому счету воевать некому. В армию ЛДНР сейчас идут ранее судимые, которых никуда не примут на работу, люди асоциальные, алкоголики и наркоманы. И даже после этого личный состав не укомплектован. Не хватает людей…”ДНР” никогда не пойдет в наступление. Они просто тупо не готовы никуда идти. Армия деморализована. Растет отрицательное отношение к россиянам. Война многих уже задолбала. Бывает, идешь по городу, подойдешь к бабке купить сигарет, а она спрашивает – когда война кончится, нам уже все равно Украина или Россия. Люди просто хотят мирно жить. Что касается нынешних военнослужащих, то для них война – единственная возможность для заработка. Где все они были в 2014 году? Сидели, бухали. А сейчас повалили в армию за деньгами. Им конечно нравится позиционная война. Она им выгодна”, – добавил он.

 31. Российский боевик Антон Раевский, воевавший на Донбассе в составе “ДНР”, разочаровался в “народных республиках”.
  Раевский, который кстати, откровенно симпатизировал идеям национал-социализма, рассказал, как ему удалось попасть в Украину.
  “На меня вышел Российский общевоинский союз. И предложил вместе с группой российских добровольцев поехать в Славянск для вооруженной борьбы. 21 июня мы пересекли границу и попали в город Краснодон. 23 июня были уже в Славянске. Мне довелось поучаствовать в боях в Николаевке и в самом Славянске. В основном это были минометные обстрелы. И еще самолеты кидали кассетные бомбы. Противника я не видел. Работала в основном арта. С противником лицом к лицу я столкнулся уже под Донецком, в Нетайлово. Это недалеко от Карловки. Там я получил ранение”, – рассказывает боевик.
  Кроме этого Раевский признает, что кадровые российские военные наряду с боевиками участвовали в боях с украинскими воинами.
  “Вместе с ним в легковом автомобиле был российский военный. Я уверен, что в Славянске было российское военное присутствие, там не были одни только “ополченцы”. Я в сказку о том, что “ополченцы” в котлах разбивают регулярную украинскую армию, не верю. Если регулярная украинская армия пойдет на Донбасс, она за считанные часы расхреначит наши опорные сооружения. Без России там шахтеры и трактористы ничего бы не сделали…Тоже самое Славянск. Конечно, красивая легенда создается, что необстрелянные, невооруженные “ополченцы” сдерживали украинскую армию. То, что там было российское военное присутствие – это факт. Российский военный советник находился в машине с командиром николаевского гарнизона. Были там российские советники”, – добавляет он.
  Сейчас Раевский находится в России. При этом он отмечает, что сейчас количество россиян, желающих ехать воевать на Донбасс, поубавилось.

 32. Драги TheRock,

  и аз се мъча да ги изброя болхарско-русските фестивали, праздники, сборове, сборища, но стигам само донякъде, чак до 300 не мога да ги натаманя… Иначе ето няколко от главните:

  1. Фестивал “Я люблю девушек-Аз обичам девойките”. Място на провеждане- “Малката Москва”, гр. Стрелча,обл. Пазарджик
  Почетен председател, спонсор и организатор- др. иван евстатиев, комунист, кагебист, рушветчия, крадец, русофил, педофил, пияница

  2. Рецитал “Имериализм США- NO PASSARAN! Дружба с Россией- вот это ДА!” Място на провеждане-София, жильето на Любамыр Каларав, журналист-международник, руссофил, сесесерчик, комунистически агитатор, КГБст, бывш супруг на тов. Бокова.
  Председател на Оргкомитета- същият.

  3. Весело състезание за пораснали ребята по скоростно лизане на кремълски кенефи: “Бързи, ефикасни, сръчни със езичета чевръсти!”- Място на провеждане- София, централите на партиите атака и абв.
  Съпредседатели, треньори и главни участници- волэн сыдэрав и гоцэ сырыщныка

  Има и още..

 33. Докато нарежда багажа, хлапето до мен хвърля по един поглед на постингите. Подсеща ме да обясня, че пътуването до San Francisco е само половината от цената на един мост керамика, каквито слагам всяка седмица.
  Живи и здрави и както се казва – дай, Боже – всекиму!

 34. Даже смятам за даря 1 000 евро за кампанията на Марко Рубио. От сърце ще ги дам!

 35. Марко Рубио – Президент и всички тукашни пеликани отиват в затвора.
  Започва се от Съдебната система. Проверка на доходите на “висшите магистрати”, с извинение, и при мангалите в затвора.
  Второ, Гоце, Р.Овч., Шаренкова и Гестапото за финансиране от чужда държава, конфискация и в панделата.
  Трето, Бойко, милиардерката му и Доган /като емблематични крадци/ – също там.
  Четвърто – спортните деятели.

  Знаем как да си подредим държавата. А не Пъпеша да ми обяснява живота.

 36. Забравих.
  Пето. Иво Инджев – Директор на БНТ.

 37. Путин трябва да лежи в затвора.
  К’ъвто е дребен, няма да издържи много.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.