(Б)рокерите на Путин на разузнаване с бой в България

Български граждани с руско самосъзнание биха днес в Бургас българи и украинци, които се опитаха да протестират срещу руска провокация.

http://clubz.bg/41669-protestirashtite_sreshtu_noshtnite_vylci_shte_bydat_sydeni_za_huliganstvo

 

В България ни разиграват в „мека форма” съветският сценарий от преврата на 9 септември 1944 г., наречен със задна дата след това „социалистическа революция”. Насъскват петата си колона да свърши мръсната работа на Кремъл в момент, когато пратеници на Москва, рекламни лица на агресивния руски шовинизъм, подкрепяни горещо лично от Путин, нахлуват на българска територия , в която държавата не оказва съпротива, а на практика ги подпомага с позитивния си неутралитет в полза на руската провокация.

 

Това се случва в момента с толерирането на руската глутница „Нощни вълци”. Невеж ( иначе нямаше да е част от фанатичната глутница) техен представител, който се оказва по националност словак, обяснява пред телевизионните камери в Бургас по този повод, че целта била да се засади дърво навсякъде, където е загинал руски войник. Откъде да знае, че в България загинали червеноармейци няма, а в памет на загиналите преди близо век и половина руски войници, включително от финландски, украински, грузински и т.н. произход, отдавна са „посадени” стотици паметници, обгрижвани обилно от привържениците на българската зависимост от Русия.

 

От телевизионните кадри от мястото на побоя е видно, че тъкмо българска глутница от проруски биячи напада протестиращите срещу руската глутница.

 

Очевидно побойниците са организирани и информирани за мястото на своята изява, но полицията не предотвратява демонстрацията им по сплашване на българите, желаещи да се противопоставят на чуждите провокатори. Вместо това униформените арестуват след успешната акция на побойниците и техните жертви.

 

Ето как путонифолският сайт БЛИЦ акцентира върху приравняването на вината на двете групи:

 

„Всички участници в днешното меле на бензиностанция ОМВ са задържани, съобщават от ОД на МВР в Бургас. И двете групи – тази на протестиращите срещу „Нощните вълци“, и тази на войнски съюз „Васил Левски“ са отведени в Пето РУП. Свалени са и записите от видеокамерите на бензиностанцията, които ще дадат пълна картинка за случилото се тази сутрин, пише flagman.bg.От полицията в Бургас уточняват, че рокерите нямат никакво участие в инцидента. Дори напротив – в момента на сблъсъците те са били в ж.к.“Славейков“. Предвижват се по предварително обявен и утвърден маршрут и до този момент не е имало никакъв проблем с тях.

Инцидента тази сутрин е предизвикан единствено от двете групи, сблъскали се на бензиностанция ОМВ. Сред групата на протестиращите срещу „рокерите на Путин“ са няколко украински граждани, уточняват от полицията.”.

 

Заглавието не просто внушава равнопоставеност между побойницзите и жертвите, но и изразява задоволство, че самите руски провокатори нямат никакъв проблем:

 

Белезници за всички участници в мелето в Бургас

„Сред задържаните обаче няма рокери от “Нощните вълци”, ето защо:…”

 

А няма задържани руски провокатори, защото българските им съзаклятници са отлично информирани и организирани в разчистването на пътя им. Задача е била да сплашат настоящите и бъдещи желаещи да се изправят срещу руската провокация, докато тя тече с всички попски салтанати в квартал „Славейков” с поднасяне на цветя пред съответния паметник от времето на комунизма.

 

Изводът, който всеки може да си направи, е, че ако протестираш срещу пратениците на Путин, първо те бият, а после те арестуват, докато походът на руските провокатори си продължава спокойно.

 

 

„Интересното” е, че както полицията, реагирала след демонстрацията на сила от военизираната група защитници на Путин, така и самите униформени побойници, са били информирани за мястото и времето на протестния митинг , независимо от факта, че той не е бил оповестяван публично от неговите организатори именно, за да се избегнат наказателните действие на изпратения за целта отряд. http://www.flagman.bg/article/104684

 

От репортажа на БТВ, излъчен преди наказателната акция на путинофилите, струят миролюбивост и парадоксални лъжи. http://btvnovinite.bg/video/videos/tazi-sutrin/motoristite-na-putin-v-balgarija.html

 

Докато репортерката интервюира един от пратениците на Путин и го пита, дали се е срещал на живо с президента на Русия, той повтаря два пъти, че му се е случвало да го види „само отдалеч”. Обаче архивните кадри в същия момент показват как въпросният се здрависва радушно с Путин и, щастлив от това, задържа ръка му за по-дългичко…Редом до него му превежда през цялото време Камен Попов, същият, който изпрати юмручното послание в лицето на Волен Сидеров в центъра на София пред цял взвод милиционери.

 

Вождът на „Атака”, детрониран морално от Попов пред путинофилите, се смири след това. Милиционерите вкупом се отметнаха след това от свидетелските си задължения, а Пенков се оказа невинен в очите на българското правосъдие, пред което Сидеров, лишен от демонстративната руска подкрепа, клекна със самопризнания за своите хулигански прояви, ядосали дори Кремъл с бумеранговия си ефект за руското влияние в България.

 

Путинската пета колона се пренарежда, консолидира и лидира от втори и трети ешелон слуги на Кремъл.

 

 

За всеки наблюдател на ескалацията на руските провокации в България е ясно, че руският режим подлага на изпитание съпротивителните сили на парализираното от гербаджийското пасуване в полза на путинизма българско общество.

13418757_1272443662767516_4897929085146451661_n

 

На законно обявения митинг на протестиращи срещу Монумента на окупационната червена армия МОЧА в София на 11 май тази година група провокатори, сред които дежурен отряд платени младежи, наричащи се в интернет „Червена сила”, беше окупирала подстъпите към монумента. Вместо да ги разпръсне или арестува за провокиране на сблъсъци, полицията построи защитен кордон пред тях, охранявайки самозваните „охранители” на съветския символ номер едно в България. След което, за по-зрелищно обгрижване на провокаторите, бяха мобилизирани за същата цел и маскирани жандармеристи.

С качулки бранят срама

 

По стъпките на петата колона и в нейното чело днес тук са (б)рокерите на Путин „Нощните вълци” душат, проверяват ни колко струваме. Вършат разузнаване с бой- разузнаването от тях, а боят – от българсите им другари.

49 мнения за “(Б)рокерите на Путин на разузнаване с бой в България”

 1. Много точен коментар, който показва чистата истина, която правителството на България се опитва да прикрие. Никакви действия от Борисов и Бъчварова, докато тези паравоенни организации си правят каквото си искат на наша територия.

  Маската на Бойко като “върл антикомунист” започва да пада и хората започват да разбират какъв всъщност е.

 2. Въпроса е какво ще направи Главнокомандващия Българската Армия ??? Забрави ли, че е Българин ?
  За какво сме ви избирали Другарки ??

 3. Да няма защо да се заблуждаваме ,че процесът на русизъм в България се реализира с планирани в Кремъл темпове
  Жалко е ,че на този епап ” додето е мъничка на змията главата”не се намират държавно отговорни институции, които да изкоренят пълоначалните форми на този вид съвременен фашизъм. А вече виждаме първите организации от типа на националсоциалистическите СС щурмови гпупи в лицето на паравоенни “патриотични” формиррования и което е още по- страшно организация , коато ги управлява.
  Сега можем да очакваме полигическия вожд на русистите в България -Шаренкова да посрещне вълчетата пред МОЧА с питка.

 4. След като гледах видото, с побоя над посмелите да протестират, срещу руските “скъпи гости”, не издържах и написах коментар във в. Дневник, който бе изтрит за обида…….и т.н.

  Публикувам го тук:

  “Псувам 10 минути вмирисаните, гъбичасали мужици и 20 минути българските им гъзолизци! Всички псувни са без вазелин!”

  Убеден съм, че “патриотите”, облечени в камуфлажни “прашки”,ще бъдат изпратени с почести от “народната милиция ни пази”. Те си го и знаят! Интересното е, че както след 9.9.1944 така и днес, мръсната работа се върши с удоволствие от български слуги.

 5. До бургаслии: Да ви се намират под ръка пирони,кабъри,няколко литра старо автомобилно масло и шъ има “ти ли ма бутна или сам паднах”. На слука! Да им върви по масло!

 6. Много неща ме изумяват във връзка с тези рокери. Не мога да повярвам, че е в реда на нещата от гледна точка на закона на територията на една държава да върлуват видимо заплашителни групи от друга държава, развявайки националистически лозунги. Днеска руснаци ще садят дървета за загинали руснаци. Какво пречи утре да се спуснат “озеленители” турци, па гърци, сърби, румънци, сенегалци, може и македонци. Ако ще се отдава почит на загиналите от редовна чужда армия, то и сега в България си има военни гробища. Не ми е известно някой българин да ги е осквернявал, за разлика от македонците например. Възмущавам се от поведението на медиите ни, които разгласиха събитието с въодушевлвние, достойно за посещение на три папи едновременно. Въпросните рокерчета или Този, който ги изпраща именно на това разчитат. Възмущавам се – не, ами направо съм бясна от липсата на каквато и да е публична реакция от страна на демократичните сили, alias Реформаторски блок. Ако съм пропуснала някому становището във “фейса” да ме прощава.Обаче, които са излъчени за наши политически представители не може да ни свОждат мненията си по частен път- фейсбуци, туитъри и други бъзици. Те са в Парламента и от там точно трябва да изрази Нашето възмущение и Нашето несъгласие с въпросните попълзновения. Днеска рокери, утре зелени човечета, а РБ “спи и вечно ще спи” / това е по Ботев/. Единствената достойна позиция срещу глутницата мотористи прочетох тук, във Вашия блог. За което Ви изказвам огромната си благодарност.

 7. Демонстративният побой над протестиращите срещу путинската агресивна пропаганда на т.н.”руски мир”, организиран от представители във военни униформи на някакъв “Войнски съюз Васил Левски” е унизителен за България, за българските институции и за българския народ.
  Вместо да сложи белезници на побойниците и да ги разпита с какво право носят военни униформи и на коя държава са тези униформи, с какво право са узурпирали името на националния ни герой, увиснал на бесилото заради интересите на руската имперска администрация и с какво право нарушават демократичните права на гражданите да протестират, полицията на съветския възпитаник и протеже на Валентин Златев “по съвместителство” и бургаски кмет Димитър Николов арестува за назидание и потърпевшите от побоя, придавайки му по този начин “привкус” на обикновена хулиганска свада.
  Кога ще научим от Бургаското пето РПУ именцата и “бекграунда” на побойниците, чии отрочета са, с какво се занимават, откъде са доходите им, били ли са в затвора, както и ПРИСЪДИТЕ ИМ за организирането на антибългарския побой ????

 8. Показателен е факта, че тези подлеци членуват в организация носеща името на Апостола. Същият, който бе казал: “Който ни освободи, той ще ни и пороби.”
  Безродни, неграмотни отрепки и неудачници!

 9. Mного ниска топка:(
  Ако не бяха се сбили, никой нямаше и да разбере, че някъде протестирали срещу някви вълци.

 10. Представяте ли си?Според водещия, преди видеото от Бургас, “легендата за екзотичната визита на “нощните вълци”върви пред тях”и”градът тръпне в очакване на зрелищния мотомарш”…
  Нямам думи!И това ако е TV,и това ако е журналист!СЛАГАЧ!

 11. Време е да обявим Бългекзит от ЕС. 10 години стигат – години, през които доказахме ясно на себе си и на околните, че така както от всяка трънка свирка не става така и от българите европейци – споделящи с дела принципите на ЕС – не ще се получи. Ние пречим на останалите нормални страни членки, сред които е вече и съседката Румъния, да вървят по пътя който истински са избрали народите им. България е мъртвия товар на ЕС, а мъртвите възкръсват само в приказките. Смятам, че е неморално да пречим повече на другите членки да градят един светъл по замисъла си съюз. Смятам също, че пародията на законност и нормалност, която представлява страната ни, е една от истинските причини, поради които Великобританя напусна ЕС. Добре известен е фактът че силата на една система се определя от силата на най-слабото й звено. Със силата на нашето членство ЕС е обречена, а за ЕС може да е пагубно загубата на още от своите нормални страни членки. Затова и съм готов да подкрепя референдум за излизане на страната ни от ЕС.

 12. Много показателен факт-преди 2 или 3 години дълбоко уважаемата ни мадам кмет-става въпрос за Фандъкова-беше завела внучето си на демонстрация на българските рокери. Нямам нищо против тях, но да се допускат подобни екземпляри, особено от държава която ни смята за своя колония е най-меко казано глупаво. Чудя се само как пожарникарят ни не цъфна отнякъде като първомайска роза.

 13. Къде е Президента – НАТО-вец???
  Казах ви аз че тоя е нефелен, ама не ми хванахте вяра!!!!

 14. Щях да кажа, кой ги храни тези паразити, но се сетих, че се пенсионират на 50 годишна възраст и получават по 20 заплати на изпроводяк. След напускане на “системата”, част от тях, не успяла да намери място в “охранителния бизнес”, се отдава на организационна работа, в защита на България от НАТО. Странични явления – мокра любов към Русия и подготовка на ново партизанско движение. По традиция, ще започнат с мандрите!

  http://kafene.net/news_and_analysis.html?fb_33654253_anch=36664559

 15. https://www.facebook.com/330794367061735/photos/pb.330794367061735.-2207520000.1467294387./735061873301647/?type=3&theater
  https://www.youtube.com/watch?v=eZvacJmkuBI
  Беше лятото на 2016 година – пуснаха ги без предупреждение – да не забравяме, че сега е времето на хибридната(и много гореща война)която се води и с кренвирши дори:).

 16. На всички фронтове са те – тези, които си мислят, че сме забравили или простили – НЕ СМЕ!!!
  Може да сме малко, може да се подиграват с нас – простено да им е от мен, но Господ помни сълзите на жените, които не можеха да заведат децата си на море, да им купуват по три кренвирша за обяд, а само по един домат.

 17. Бойко: разкарай ги тия маскировъчните валтери, свини, калашникови, опашни, каквито са там. настанявай ги в рилския манастир, послушници нещо да събират даренията. ма игуменът да ги наглежда, да не свият някои нож от магерницата и да почнат пак. махкай ги че става мазало. и по вестниците зеха да пишат. за резил стана тая държава.

 18. Sramno e pak NISKOCELI momceta s DEBELI VRATLETA obleceni s zeleni kamoflajni sega dreshki a predi godini sus sportni uniformi- kato DINKOVTZI, BORISOVTZI i protejeta na razni RUSOFISILISTICNI ORGANIZATZII.MEKERETA ot ot BKP BSP i tem podobni partii.Bi triabvalo ministerkata na vutreshnite raboti da si dade ostavkata sled vsicki tezi intzidenti pred MOCA, a sega sled poboiat nad demonstranti protiv prebivavaneto na RUSKITE PUTENSKI PURSHIVI KUCETA NA MOTORI u NAS.Vsicko tova pokazva kolko nasheto pravitelstvo e zatunalo v RUSKATA MIRIZLIVA KAL ot koiato niama izlizane,ili napred- ili kum nai blizkiiat [SOFIISKIIAT ZATVOR] tova e tiahnoto MOTO.IIC…..0IL

 19. Както прогнозирах вълците вече ги посрещат с хляб и сол, снимат се с тях, автографи вземат… любов народна, можеш ли да я спреш!
  Едно съобщение мина почти незабелязано, че в Испания са задържали някакви руски перачи на пари ли беше или нещо подобно, и след това гръмна истанбулското летище, “Нощните вълци” нападнаха България.. дали има връзка между тези събития? Само се чудя.

 20. Тази измет пристига в Европейските държави , толкова с мирни цели , колкото и терористите които помрачиха още първата среща на Европейското първенство във Франция с Вандализма си !

  Те са креирани за да провокират и да се види къде са слабите пунктове във съответните държави
  които посещават И НА ТОВА ТРЯБВА ДА СИ СЛОЖИ КРАЙ , ДРАГИ НАШИ СЛАБОУМНИ “УПРАВНИЦИ”?!!

  Защото в Берлин няма никакви “православни” а се натрисат и там , нали така ? Браво на Поляците ! Дано си намерим хора родолюбиви милеещи за Българщината защото ВИЕ ИЗМЕКЯРИТЕ , които цицат блажено ресурсите на Еврофондовете , а продават КАТА ДЕН Европейска България на Съветската Империя на ЗЛОТО и я заселват с руска паплач- на ВАС ще ви потърсим сметка за това много скоро !

 21. Направи ли ви впечатление двамата български идиота които ги посрещнаха в Бургас ? Единия беше Камен Попов – лицето ударило Волен Сидеров облечено като полицай , както и втория идиот с гола глава и черни очила Денчо Златанов ! Кой е Денчо Златанов ? Това е тъпкача на Антония Първанова бившата лидерка на НДСВ откраднали заедно 250 000 евро дарени от Собственика на КТБ Цветан Василев на коалиция КОД за евроизборите !

 22. Това са те новите еничари!Интересно само защо са се кръстили Васил Левски ,като по би им приличало например граф игнатиев…

 23. Такова омерзение и толкова наколенки пред едни руски националисти,които уж идват със “славиански намерениа”,просто не виарвам на нощните вълци.Вижте какво стана в Бургас,в Стара Загора/засадили липа????/,а родната полициа пази тези руски щпиони.
  И това с льбезното съдействие на Борисов.

 24. Мотото на похода на глутницата е “Славянско обединение 2016”. Славяните на едно място ги спряха, на друго им показаха среден пръст. В БЪЛГАРИЯ славяни няма, има БЪЛГАРИ.Тогава каква е причината и защо управляващите в русия ги изпращат тук, у нас, в БЪЛГАРИЯ, а нашите управляващи ги допускат в територията на БЪЛГАРИТЕ?

 25. Дойде време да берем плодовете от тежките грешки на повечето българи на всичките избори след 2001г. За съжаление ще става все по трудно, тъй българските тайни служби от тогава отказват да защитават страната си от руската мека инвазия.
  Не е съвсем по темата, но трябва да се знае:http://idvassilev.blogspot.bg/2016/06/330.html

 26. Грешка! Да се чете: ,тъй като
  българските…

 27. Ако искате съюз с Русия, кадрите на БКП ще ви поведат. Ако пък искате НАТО и ЕС, отново кадрите на БКП са в първите редици.
  Каква случайност, а?

 28. До Веско.
  Пак си се изходил джаста-праста. Неостър ли си, толкова ли си можеш но да броиш участниците в протеста и да ги слагаш в един кюп с кретеноидите-патрЕотари показва само едно. Всички полезни идиоти и петоколонци сте хвани единият, удари другия. Чупите скалата на тъпомера.

 29. Тръпки ме побиват от бездействието на държавните органи,представете си тези хора били влезнали в България с шенгенски визи,не български,такива никой не им бил издавал.Смайващо съобщение

 30. Срам и позор за всички допуснали това престъпление и позор в нашата родина . Всички са родоотстъпници не ем вярвам в нищо и не желая да ги слушам повече. Какви са тези журналисти само се усмихват и мигат на парцали. Кои политици разрешиха тази подигравка, къде са президента, премиера, кой даде визи и пусна това военно формирование на нашата земя, да ви напомня на нещо познато.

 31. Майната им на т.н. “рокери”. Ще минат и ще си заминат. Преди време имаше цяла календарна година на руската култура в България. Някой да каза нещо?

  Много повече ме разтревожи официалното изявление на Газпром, че ще ограничи за в бъдеще добива, а ще се състредоточи в проучвания за нови залежи на природен газ. И това едновременно с прекратяване на проучванията в Саудитска Арабия.
  Очевидно се облизват и за още ненамерения български газ, след като не могат да сложат ръка на румънския. Газовите находища в източното Средиземно море са голяма хапка също, затова е пълно с военни кораби. Сирия е само удобен повод.

  Новината на деня е, че Антикорупционния закон мина на първо четене в парламента.

 32. Няма нищо чудно в поведението на Бургас, град с океански флот, който носеше хляб и вода на съветсските подводници по цял свят, за да може да плуват под вода сгодини наред без да излизат, за да не бъдат засечени и унищожени„ И днес парите на българските граждани бяха изнесени в Лондон под формата на дъщерни фирми на Океански риболов, а тените представители в Бургас продават нелегално копърка и друга безвкюсна риба на Путин, независимо от наложените върху тази държава санкции заради агресивната й външна политика„

 33. Простете за незнанието, някой видя ли нещо по темата в новините на дясната, европейска, демократична, ТВ Европа?
  За малко да сложа по едни кавички, ама нейсе…

 34. “Затова и съм готов да подкрепя референдум за излизане на страната ни от ЕС.

  POSTED BY ULIAN | ЮНИ 30, 2016, 15:05”

  Улянов, дай личен пример и напусни ЕС.
  Ей я там родната ти ширака страна тваяя.

  Един идиот в повече няма и да го усетят!

 35. Когато сутринта чух по радиото откъслечни фрази: Рокерите на Путин… войнски съюз „Васил Левски“ ….побой… си казах “Браво, намерили са се патриоти, които да им набият канчетата” … а то какво се оказа?

  Г-н Инджев много точно е описал двата основни проблема – че българи-безродници (на Г. Димитров саныродници), осквернявайки имато на Апостола, са се нахвърлили върху протестиращите, и че полицията е реагирала, меко казано, скандално.
  За съжаление, част он форума се опитва да измести проблема с претенции към държавата и Президента-главнокомандващ, че са допуснали рокерите у нас (дано да не съм ръзбрал – веднага се извинявам). Все пак ние сме демократична, туристическа държава и всеки моторист е добре дашъл. Полицията трябва да ги следи да спазват реда, да не са въоръжени и т.н. А на това, че те безспорно са провокатори, трябва да реагира гражданското общество. Да ги освирка, да им развява под носа украински знамена и карикатури на Путин, някой хулиган дори да ти замери с нещо меко… Например в Чехия им показваха среден пръст и скандираха лозунг от времето на окупацията “Чемоданы, вокзал, домой”. Вярно, Полша не ги допусна, но защото полските рокери се канеха да ги поступат, а у нас няма такава опасност.
  Всеки си има право на мнение. Аз само ще си позволя да попитам бабаитина, който твърди, че Президентът е нефелен “А ти лично, колко яйца хвърли по рокерита на Путин?”
  Ако бях Комарницки, щях да нарисувам как Бойко казва на Президента “Идват рокерите на Путин”. Президентът: “По-добре танковете да дойдат”. Бойко:”Нашите или руските?”

 36. Тези с камуфлажните дрехи са 100% варненски путинофили, инструктирани в руското консулство във Варна! Да видим какво ще направи българската прокуратура! Интересно какво прави в групата на рокерите онзи, който нокаутира Волен Сидеров?!

 37. Попитали МОЧА:

  -Защо комунистите убиха синовете на Райна Княгиня-достойни Български царски офицери???

  -За да няма кой да носи Българското Знаме…

  —————-
  С голямо съжаление и извинения/те ще се познаят,към кого/ще споделя!
  В България от почти 30 години се разиграва някакъв театър.То не бяха митинги,шествия,палежи,блокади,щурмове на паламента/които с нищо не застрашават червената олигархия-даже напротив,добре е да се изпуска парата/,героичния Фил с превързана глава,предаване на президентската щафета на Първанонов/когото не само Добрев,Станишев,но и г-жа Шаренкова не бръснеше за слива/,умните и красивите недопуснали /сега някъде на заслужен отдих/Пеевски в ДАНС,но все пак бил 3 дни директор.А според всяко съвременните деца за 3 дни ще източиш масивите не към Сараите, не към Москва,а чак на Марс./Това е истинската причина за жалостивия вой на ББ/Путин/по шенгенските информационни масиви/.Свалили Орешарски-ами нали сключи договори 10 години напред да цуцат държавата.При спрени еврофондове, можеш ли нещо повече да откраднеш-затова наред е ортака ББ.И никой не обяснява нищо на електората.”Иване,кажи си.”Ами кажи ТИ ако знаеш.Но така мистифицираш и героизираш целогодишното/въпреки,че тук всяко чудо е за 3 дни/ мълчание на Иван Костов,за да не отговори на много въпроси,най интересния от които е:”Как така при абсолютно мнозинстмо на ОДС- можеш да прокарваш каквито си искаш закони и реформи/и тук не става въпрос за отмъстителна лустрация-“бития бит…”но поне да не се гаврят,като продължават да поемат “вината” с мезета,нито за Нефтохим,нито за откраднатото-“пари се губят, пари се печелят”/,как така без да си съгласувал с никой от ОДС,дори със собствения си партиен актив/а може би няКОЙ те е съгласувал/ в началото на Парламента в качеството си на партиен лидер и премиер да казваш:В името на съгласието и стабиността хайде всички СДС-та,БСП-та,ДПС-та и т.н. да се прегърнем.И оттогава несъгласните Ал.Йорданов, Ф.Димитров,Е.Сугарев,М.Неделчев,А.Панов и т.н. на практика излязаха от политиката-кой посланик,кой фондациицйка,кой в трета глуха.Но и те мълча-може би за да не отговарят на други въпроси.Както Трайчо Трийков,който бил на някакъв арабски плаж без очила ли,без бански ли…
  Но не съм съгласен с Ал Йоданов, че оттогава в България има съгасие и стабилност, но няма справедливост.Съвсем справидливо стабилизирахме/и с царска помощ/ червената олигархия,стабилизирахме по правилния начин кражбата на еврофондове,контрабандните ДС-канали,битовата престъпност/особено на село/,бандитските групировки,за които всичко ни било ясно-кой какво престъпно досие имал,кога ще се стрелят за някакво си паркомясто или просто за купона…И ББ постоянно повтаря-стабилност,стабилност…
  А в Парламента-кучкарник ,само ДС-каракачанки и псета от всякакви групи и породи.И няма я вече синьо-червената мъгла,а само ослепителна червена…тъмнина.И с нетърпение очакваме да гласуваме/защото нищо не избираме/за назначения от ББ президент-няма значение дали е от „управляващите” или от „опозицията”…
  Пърформънса продължава.И всякакви умни и красиви,славяни, българи,патриоти с фесове ,с петолъчки,с и без байрак в ръка се борят за разни неща.И докато се борим напр. с бурките/които сте виждали само няколко по телевизията/България се напълни с качулки,камуфлажни граничари,паравоенни образования,чуждестранни анклави…Нашите герои продължават да се вживяват .Когато са искрени/в масовия случай,не подозират каква е ролята им/,независимо от убежденията и /българските/партийни пристрастия-към тях са извиненията ми.
  Интелигенцийо,къдеее сииии ….?
  Какво да се прави?/класика/
  Министрите Митов и Ненчев да внесат незабавно искане за постоянна база на НАТО в България/както в Румъния/Тогава ще видим в НС кой кум, кой сват и кой на московската булка брат.
  И следтова???
  Пак не е прав „гениалния”поет на ВЯРАта,че”… бронебойни патрони за нея няма открити…”-да погледне червените фабриканти и чорбаджии!
  ЗА ОБИЧТА БРОНЕБОЙНИ ПАТРОНИ НЯМА ОТКРИТИ!
  БРАТЯ!Независимо от вашия етнос,религия,партийни пристрастия-ВСИЧКИ Български граждани!
  ГОТВЕТЕ СЕ ЗА МАЙДАН!
  И не заради Европа,Аспарух,Левски,Стамболов!
  Заради ОБИЧТА!
  Към този ЗИМЕН РАЙ-БЪЛГАРИЯ!Господи,какви планини,долини,равнини,плажове,реки,поля,гори,прохлада,жега,ветрове,дъждове,снегове,бури,тревички,цветенца,песъчинки,звезди,луна ,слънце,тъмнина,светлина…Господи,благодаря Ти,каквото и да е твоето име!
  Заради ОБИЧТА!
  Към нашите съседи,колеги,приятели,роднини,родители,съпруги,деца и внуци,които МНОГО ОБИЧАМЕ! И коита Ти благослови!Господи,благодаря Ти,каквото и да е твоето име!
  Докато все още го има блога и стопанинът му-гответе се за МЕГДАН!
  И ще се усмихваме щастливо дори и в гробовете си…
  П.С. МЕГДАН е в центъра на всяко село,град и пред Народното събрание.

 38. да се чете:”Към този ЗЕМЕН РАЙ-БЪЛГАРИЯ!”

 39. Поредното доказателство в тезата на ivo.bg за внедрените подводници… Посрещащите глутницата… Наркомана на гестапото и шаренкова’,”полицая”‘дето удари Сидеров и… денчо златанов близък на тиквата, дясната ръка на дима руснака, сикаджия… сега е политик, шеф в ндсв и коалиция код/финансирана от ктб/…
  Музата на демократа, еу депутата а. първанова…

 40. Цялата тази измет трябва да бъде изчистена със ЗАКОН:

  https://informnapalm.org/en/ukrainian-scenario-pro-russian-military-alliance-calls-war-bulgaria/

  Освен ако ДТ (двуличен търговец) Борисов не е решил да отхранва в държавата си калашникови пудели – реплика на путинските чакали; за да участва заедно с кремлиньолеца в кучешки изложения.

 41. Като стана дума за вълк на мотор. Не се ли сети някой истимарската да пусне гълъби (с мирна цел) и да метне шепа зърно върху глутницата. Вълк да е, поръсен с курешки да е, нощен да е, насред пътя да е, пък ако ще и на путин да е.

 42. До СИЯ:
  Както вече се изясни, тримата атентатори, взривили се на турското летище са били граждани на
  РУСИЯ,
  УЗБЕКИСТАН и
  КИРГИЗСТАН!
  РЪКОВОДИТЕЛ НА ТЕРОРИСТИЧНАТА КЛЕТКА, ТОВ. ЦВЕТАЕВ – КАДЪР НА К Г Б, преди години екстрадиран от България.
  Каква Сирия, каква ИДИЛ, какви пет лева?!
  На някой здравомислещ да не му е ясно, че сирийският конфликт, ИДИЛ, емигрантската вълна и самоубийственият тероризъм са творения на ГРУ и КГБ?

 43. Караиванов, ако ти си се загрижил за “държавата” и Главнокомандващия Българската Армия, Аз пък питам, кой ще защити малкото смели Българи, опитали се да протестират срещу събитие, което явно и на вас не ви се харесва много!!
  Ако полицията действа като Милиция на Путин, а граждански отряди върлуват въоръжени из Държавата и заедно с тази Милиция бият Български Граждани, защото не обичат Путин и режима му, тогава според теб, какво може да сторят тези Граждани на Република България, освен да се обърнат към Националната си Армия??? Или може би предлагаш като стари баби да ронимЕ сълзи в блога на И.Инджев, чакайки може би някой политик да си го премести от единия в другия крачол ?? Ако вие не виждате, че Путин се готви да превземе България от вътре със атака по всички фронтове и си мислите, че това не заслужава вниманието на Президента, Аз наистина нямам какво да си говоря с вас и не ме интересува какво ще ми кажете. Нито един от нас в момента не е способен да се противопостави на тази напаст по простата причина, че той няма разбиране за Борба на Живот и Смърт!
  Няма такива Българи, които да могат ясно да дефинират, начините за противодействие и да са на 100% готови да следват плана си без значение на действията срещу тях! Напротив ние станахме Меки Гани, ридаещи девойки бягащи и криещи се като страхливци. Локумени душици!! Няма лошо, обаче насреща си имаме Вълци и Мечки!!! Би ли ми казал наистина как с локум се ходи в гората при хищниците?? Ще ги черпимЕ преди да ни сдъвчат ли ?!?!

 44. Маските падат рано или късно. Тук тази на тов. “Ulian”. Поздравления към “65”, който му е отговорил подобаващо.
  А “диване”-то пък станало напоследък “клюкар” –> преоблякъл се Илия…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.