Руската глутница в нашата гостоприемна лудница

Извинявайте, обаче и Оруел не може да измисли по-абсурдна история от приказката за руските „Нощни вълци”. Ето накратко нейния сюжет преди още да се е пренесла в центъра на София днес ( пиша тези редове часове преди кулминацията на провокацията в сърцето на столицата ни  ).

 

Глутницата е руска, обаче не съвсем. В нея си отглеждат дресирани за цирковия номер под купола на славянството словашки и полски вълци- за камуфлажна компенсация, че в славянски страни, като Полша и Украйна не ги допускат да вият или ги посрещат с псувни, както в Чехия.

 

Глутницата е руска, но нахлува в\срещу България от Турция, с която уж Русия е враг. Клоунадата с минаването през Турция е организирана преди възстановяването на прегръдката между автократите Путин и Ердоган. От страх да не бъдат посрещнати с ( летящи) български домати- уви, неоснователен в държавата на победилия Бойковизъм- организаторите на клоунадата финтират предварително с информация за техния маршрут. Включително пускат слух, че руските вълци могат да дойдат през Бургас, тоест могат да се движат по вода.

 

Глутницата е руска и фанатично патриотична, обаче си пада по мотори от победената Япония и омразната им Америка, както и по кожените им аксесоари.

 

Глутницата е руска и проповядва православно единство ( под московски скиптър), но се кани в София да се поклони на светеца Александър Невски, канонизиран за такъв 300 години след като приема исляма, бидейки на служба на Златната орда, с която воюва заедно срещу християните на Запад от васалното на Ордата московско княжество.

 

Глутницата е руска и адски братска в реториката си спрямо българите, но ползва български биячи да тероризират други българи. Биячите, също като руските вълци, са камуфлажно униформени. Твърдят , че носят униформи заради любовта си към брането на билки в гората ( както заявяват днес напълно сериозно пред Нова тв). Иначе казано, българските слуги на руските вълци откровено се подиграват от позицията на своето превъзходство в държавата, в която организираната им престъпна група и нейните подобия никнат и крепнат като гъби след Чернобилски дъжд.

 

Глутницата е руска и претендира да предизвиква единение, но постига разделение в България, където жертвите на побоя, извършен в името на Путин, биват арестувани по обвинение в хулиганство.

 

Глутницата, всъщност, по нищо не се различава по абсурдността на основанието си да гази България от глутницата на Сталин, която претендира да е освободила България чрез 3 години пряка и 42 години косвена окупация, поддържана за камуфлаж от българи, биещи и убиващи непокорни българи.

 

Общото между приказката от 1944-та и 2016 –та е в сломената воля за съпротива на българите с помощта на туземните съветофили. Руските глутници си разиграват танковете и мотоциклетите с благословията на властите, които нареждат репресии срещу малцината посрещачи, дръзнали да се противопоставят на руските вълци в овчи кожи.

22 мнения за “Руската глутница в нашата гостоприемна лудница”

 1. В страната на баце-та друго и не може да се очаква. Караме я на принципа кво толкова е станало. А те(КОй)просто хем пробват за н-ти път лоялноста на битовият русофил и по съвместителстжо комисионер по големият член ли беше, шлем ли е бб, хем репетират за хард вариант ако недай си боже, матРияла се събуди. А дано, ама надали.
  Надеждата ми е в две посоки. Сбъдване на прогнозата на Бжежински и преминаване от платоническа към реална ангажираност на съзюниците ни.

  http://glavpost.com/post/28jun2016/blogs/89452-anti-colorados-samoe-bolshoe-unizhenie-putina.html?utm_source=rm

  Мы живём в прошлом. Они живут в будущем.
  И, как ни странно, всё это – в настоящем…
  В США наступила эра Теслы, запускают вакуумный поезд,
  который будет разгонятся др 1200 км/ч (скорость звука).
  В Германии биоэнергетика бьёт все рекорды производства.
  В Голландии начали делать вечные дороги из пластмассы,
  которую получают из отходов, выловленных в море.
  Запускают новые ракеты, которые садятся на морские платформы.
  Бешеный ритм, люди создают будущее на 100 лет вперёд.
  А в РФ: “скрепы, духовность, попы, ИГИЛ в лице Кадырова,
  мракобесие, победобесие, ненависть ко всему миру, посадки за репост,
  вечные войны со всеми соседями, отсутствие прав граждан, гордость
  прошлым и только прошлым, к которому они не имеют никакого отношения.
  И вся эта мишура лишь для того, чтобы один невзрачный клептоман доживал свои последние дни в роскоши, а не в тюрьме.

 2. “Сломената воля” – след 1944г. са избити 50 000 българи от русофили с помощта на окупационната съветска армия. Сега какво ни е оправданието? Най-вероятно акъла.

 3. Държава България не съществува! “България” е етикет изпразнен от съдържание. Болшевишките метастази не са оставили здрава тъкан в “държавата” “България”.
  Тя трябва да бъде изградена наново – без милиционери, ченгета служили в “държавнаТА сигурност” на “Народната Република”, болшевишки отрепки и руски подлоги да участват в публичния живот – само така ще има държава България. Тогава болшевишката моторджийска глутница не би посмяла да влезе на територията й така, както не посмя да влезе в Полша и Украйна!

 4. Провинцията-кучета я яли! От нея не бих очаквал нищо друго, освен овче малодушие при посрещането на путиновата глутница (каквото е и отношението в България към мероприятията на петата руска колона). Ами я да видим как ще я посрещне свободолюбива и демократична София (дано не се налага да заграждам свободолюбива и демократична с кавички)!?

 5. Няма нужда да идват с танковете, в БГ е предостатъчно и само с мотоциклетите да дойдат. Така както през 1944 са окупирали страната, без да срещнат никаква съпротива, сега нахлуват само с мотори и съвсем невъоръжени. Насреща им няколко души с рисунки на хартия малък формат. И моторите не са им необходими тук, това е просто шоу. Защото многобройните българи по рождение но продажни де факто руски резиденти са на власт чрез всякакви партий в народното събрание днес и по всяко време през последните 26 години. В презрението си към българите, българското и България същите лъже българи са по-руснаци и от руснацитеи и по-анти българи и от най-вълчите вълци на путин.

 6. От вчера душата ме боли!Като гледах как огромна войнизирана група руски бандити нахлуват в България и ги посрещат също толкова отвратителни типове,нарекли се “патрЕоти” питам се аз каква съм!?Българка би трябвало, но хора ,които бият българи, държава която арестува истинските българи, за да угоди на глутницата от руски бандити,правейки се на “ангели”готови да и звадят най-великото си техническо достижени калашника

 7. В отговор на въпрос за призива на президента (2002 – 2012 г.) Георги Първанов Борисов да поиска среща с руския държавен глава Владимир Путин, българският премиер припомни, че тези срещи са на ниво “президент – президент” и “премиер – премиер”. “Иначе съм на доста по-ниско ниво от руския президент”, заяви Борисов.
  http://www.faktor.bg/novini/balgariya/76860-borisov-da-smekchim-tona-kam-kremal.html
  ============
  Разбрахте ли г-н Инджев???

 8. Руска е, мъжът с дългата коса в “глутницата” е руснак, някакъв е в руския информационен център в Бургас (един от многото)http://www.ric.bg/rits-v-bolgarii/blog-vlada-nikolova

 9. От вчера душата ме боли!Като гледах как огромна войнизирана група руски бандити нахлуват в България и ги посрещат също толкова отвратителни типове,нарекли се “патрЕоти” питам се аз каква съм!?Българка би трябвало, но хора ,които бият българи, държава която арестува истинските българи, за да угоди на глутницата от руски бандити,правейки се на “ангели”готови да извадят най-великото си техническо достижени калашника, и да ни въдворят отново в още по-великото им достижени концлагера на комунизма се чувствам тотално предадена от държавата си!

 10. Роби, разбрахте ли моторизираните болшевики кого почитат???
  В България няма един загинал руски войник вследствие на бойни действия на територията на България.
  Има умрели от катастрофи, препиване, има разстреляни от самите руснаци за кражби, мародерство и изнасилвания.
  Стигнахме дотам да издигаме паметници на хора, които са разстреляни за изнасилване на българки!
  Пфу!!!
  Земята ще де разтвори под краката ви и ще ви погълне!!!
  Поганци!!!

 11. Страхотен анализ!Хибридната война е в разгара си, а именно по телевизията вървят реклами в прослава на едно време “когато нещата бяха истински”, активират се побратимяванията на български градове с руски – че и обмяна на опит и ученици, паметници, могили, а сега и марш на обединението на всички славяни. В социалните мрежи се бълва постоянно руска пропаганда. Между другото БСП емисари обикалят семейство по семейство (членове за сега) с анкета за президентските избори как да се действа и т.н.

 12. Аналогията с 1944 си е съвсем точна. И цяло щастие е, че днешна Русия, за разлика от тогавашния СССР, е в състояние да изпрати само шепа клоуни. Иначе нашата рублофилска пасмина си е “Всегда готов” да се подложи на Русия и ако се наложи да предаде/продаде България…
  Добре, че руският агент Костов, за да запази легендата си, тласна България в обятията на НАТО, та сега можем да се подиграваме на “вълците”, без да се страхуваме от майка им мечка….

  (това за Костов е само приятелска закачка, а не призив за полемика)

 13. ПУТИНИСТИТЕ ИЗПОЛЗВАТ ЧЕРВЕНИ ПЕНСИОНЕРИ
  Преди седмица инициативен комитет внесе в Народното събрание проект за декларация срещу възможното участие на България във военни действия между Руската федерация (РФ) и НАТО.
  Инициатори на пропутинската акция са Велизар Енчев от Първо главно, Съюзът на патриотичните сили „Защита”, Възпитаници на Национален военен университет „Васил Левски”, Съюзът на сержантите и офицерите от запаса и резерва с председател агент Котов, Общобългарският комитет „Васил Левски” с председател Васил Василев от Първо главно, Асоциацията на военните разузнавачи, Съюзът на парашутистите, Националното движение „Русофили”, Националната асоциация „Сигурност” и Асоциацията на разузнавачите от запаса.
  В текста на проектодекларацията се посочва, че територията, въздушното пространство и териториалните води на Република България няма да бъдат използвани като плацдарм за извършване на враждебни действия или въоръжени акции срещу територията на РФ, както и срещу руски самолети, кораби и други обекти, намиращи се извън българските сухоземни, въздушни и морски граници.
  По същество идеята е България да прекрати изпълнението на договора от Вашингтон, ако Русия извърши агресия срещу друга съюзна държава. Тоест, другарите предвиждат Българската армия да се задейства само ако Русия нападне България и да се откаже от участие в съюзнически действия при руска агресия срещу която и да друга държава от НАТО.
  Червените другари се опитват да обезсмислят и да дискредитират членството на РБ в НАТО, като изпразнят от съдържание прословутия член 5, който гласи „Един за всички, всички за един”.

 14. “другарите предвиждат Българската армия да се задейства само ако Русия нападне България…”
  Не съм чел декларацията, но се обзалагам, ча такова нещо в нея не може да има черно на бяло…

  А иначи новината за подаването ѝ и у мен предизвика погнуса…

 15. @Богдан Кримски-Атлантически, така какво сте ги изредил, трябва да бъдат и в заповедта за арест!

 16. Б.Борисов саботира въвеждането на еврото и евроинтеграцията на България с цел излизането ни от Европейския съюз и НАТО.Не гласувайте за ГЕРБ.Тя е руска партия.Наследник на БКП.Кагебистка партия-100%! Б.Борисов-мюрето на фашиста-Путин в Евросъюза! Народа ако изскочи на един майдан тясна ще ви дойде София.Няма много да ви търпим! Защо,НАТО не направят една морска база в Бургас и тогава да го видим Бойко “Южен поток” ли ще прави? Съд за всички предали родината ни на окупаторите-руснаци!

 17. Постигнаха своето,българи да бият българи,браво Фандъкова, браво Бойко!

 18. Вчера затопляне на отношенията м/у Ердоган и Путин,а завчера атентат в Истанбул с много жертви.Атентаторите-от руските републики,обучени в КГБ.Чрез терор и атентати, Русия изнудва и заплашва света като иска да я признаят за велика и да се нареди отново в Г-20.Но света не я бръсне за слива защото е изостанала,пропита от подлост и коварство страна от третия свят! 100-пъти съм го казвал,и пак ще го кажа- Санкции до дупка! Стягане на примката,и разспад на Русия!

 19. Аналогията с 44-та е точна.Руснаците и тогава са влезли в България на американски джипове, а сега на американски мотори.За 70 години нищо не създадоха тези хора – били империя.На какво?-пиянството и глупостта.И Боко ,нали си е от по-посредствените,много го тегли към тях.Лика -прилика.Междувременно в Русия съдят блогър, за това,че написал истината за началото на Втората световна – взаимодействията на Сталин и Хитлер при подялбата на Полша.Основанието на съдията било- На Нюрнбергския процес не било разглеждано това.

 20. Гъбите и билките се берат предимно с електрошокови палки! Това е известно на всяко дете. А когато български русофили бият “русофоби”, това не са българофоби, а предаване на исторически урок от братска загриженост. Иначе, относно курсовете по “ориентиране”, провеждани в чужди държави и от чужди инструктори, това се дължи на факта, че нашите не познават компаса. Но това не е българофобия, а грижа за оцеляването в непозната среда, при извършване на диверсионните акции за бране на билки на чужда територия. Знайно е, че има кръвожадни растения и гъби, естествено.

 21. @ БОЯНА МИХАЙЛОВА

  Поздрав за прецизното описание на опасностите при бране. В потвърждение на казаното от Вас, MEC са разработили специална серия камуфлажни, гумирани облекла, осигуряващи защита от кръвожадни билки и геноцидни спорангии, срещат се по всички ширини. Миналия месец, по време на преход, една червена мухоморка неочаквано впи тънки зъби в глезена ми и изцвърча: ‘Венсеремос’. Нямах електрошокова палка, наложи се да махам с ръце, което доведе до нахапвания и по китките.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.